Oda da kamera varmis gibi sahte kameralar var caydirici olmasi bakimindan ondanmi alsaniz. Nasil olsa ucuz her odaya takarsinizHerkse günaydın tabi..
Gece hiç uyuyamadım. Hem Ela çok uyandı, hem de bakıcı işini ne yapsam diye döndüm durdum.. Bu sabah 9:37'de geldi. Bakalım gün içinde nasıl davranacak..
Ben de evden çalışıyorum ama henüz az işim var, ama kadın Ela ie ilgilensin tavırlarını gözlemleyeyim diye yanlarına gitmiyorum, burda takılıyorum...
Oda da kamera varmis gibi sahte kameralar var caydirici olmasi bakimindan ondanmi alsaniz. Nasil olsa ucuz her odaya takarsiniz
Ama öyle deme,tek başına dışarı falan ççıkmak istersin,gezmek dolaşmak,ya da önemli bi işin olur gidemezsin ,o kadar bağımlı olmasınnn.Hem yarın öbürgün evlenip gidecek şimdiden alışalım değil miben kıskancım tatlım ya hep bana bağlı olsun istiyorum çalışmıyorumda bi sorun yok yani beni bırakmıyabilir kızım ay ne kıskanç kadınım ya
Kelime söyleme değil de değişik ses denemeleri yapıyor şimdilerde,kendi sesi de hoşuna gidiyo heralde,uzattıkça uzatıyoya birde bir şey sorucam benim kız sürekli ah - ah eh-eh -huh-huh diyor arada bir agu çıkıyordiyorum napıyor bu çocuk anne de baba de yani ne o öyle ah ah eh eh , ufaktan ufaktan kelime söyleyen bebelerimiz var mı ?
Göz doktoruna görünmeden panik yapma bence ...kızlar moralim çok bozuk
kızım tek gözünü kısıyor, ama ne kısma resmen yanağı yukarı çıkıyor. özellikle eline bi oyuncak uzattığımda ya da birşey gösterirken.
doktorunu aradım, ya göz tembelliğidir ya da eğer birşeye bakma dışında da kısıyorsa nörolojik bir sıkıntı olabilir dedi. Allah'tan genelde birşeyi uzattığımda kısıyor da yine de takip edicem. eğer geçici bir sorun değilse galiba bizim kızın gözleri bozuk
Duymuştum ben ama o yenidoğan bebelerde oluyo diye biliyorum,yapmak hiç aklıma gelmemişti ama yen doğduğunda...kızlar bişey diyecem size yeni doğan bebeklerde sırt dikeni diye bişey vrmıs banyoda avucunuzun içiyle iki kürek kemiğinin arasına biraz sampuanla hafif sert ellerinizi dairesel şekilde masaj yaparak çıkarıyormussunuz bebek o cıkıkıncaya kadar rahat edemezmiş gerçi zamanla elbiselere surtunerek cıkıyormus bizim bebişlerde kalmısmıdır bilemem ama duydunuz mu boyle bişey dun kız kardesim dedi bana sasırdım
slm kızlar 2 gündür hastaydım giremedim halada hastayım gerçi en zoruda oğluşumu kucağıma emzirmekten emzirmeğe almak kv saolsun geldi baktı tam aramız düzeldi ısındım dedim bugün yine dellendim.sabah sütümü sağdım 150den fazla çıktı hatta sağsam dahada gelcekti sonra ne olduysa gün içerisinde azaldı oğlum emerken sürekli ağlıyo emmek istemedi bende sağıp veriim dedim bi baktım 80 ml anca çıktı ben salak insan kv ye sütüm az ondan herhalde ağlıo dedim senmisin bunu söyleyen kayınpederime eşimin abisine herkese anlatmış hepside teker teker arıo sütü azalmış öocuk açmış diye ya zaten bu konuda hassasım az öncede beni aramış nasılsınız diye bende kızdım niye herkese sölüyosun diye yabancımı onlar diye kimse benim psikolojimi düşünmüyo eşimede kızgınım beni onlarla muhattap ediyo kv neredeyse yüzüme kapattı
Bi sabırtaşı daha , emzirmekle mi anne olunuyo yaaacanım ben ii bilmezmiyim benim kızım emmedi pek ememedi kavrayamadı karışık neler duydum emmediğinden senden ayrı kalsa aramaz durur dedilr sizce emmeyen bebek anneyi aramazmı kızlar emzirmeyince ben fasulyeden annemi oldum hakediyomuydum bu sözü hergün ağladım emziren gördümmü ağlıyorum bebeğim benim kokumu aramazmı emziremedim diye ne diyosunuz
Ya arkadaş bugün cuma dedim sevindiydim ama bunları okudum sinirim hopladı , "emin ol kokunu hatırlar,benim de yüzüme hiç bakmaz" deseydin ...Yok arkadaş,bunların ayarı kaçmış ,fabrika ayarlarına döndürmek lazım topunucanım benimmmmmmne çok kader ortağımız var burada ahh ahh ... hepimiz aynı şeyleri yaşadık sanırım , benim bebe de artık emmiyor ve sütüm kesildi , birde her gören emziriyormusun diye sormaz mı ... hayır yani ne yapıcaksın sana naeeeeeeeeeeeeeeeee Bende çok üzüldüm ağladım gizli gizli ve hala itiraf ediyorum çok üzülüyorum bu konu için
Neyse ben size traji komik bir şey anlatayım , bende KV den nefret edenlerdenimdoğum yaptım tabi genel anestezi olunca bi 8-9 saat sonra tam ayıldım , neyse geldi yine gudubet .. aldı kızımı kucağına , babanecimmmmmmmmmm ahh nasıl duruyor bende ilk doğduğunda ilk ben aldım ya kucağıma ilk benim kokumu aldıdedi (pis parfümü boca etmiş üstüne) :88: dellendiğim andırrrrrrrrrr , halbuki onun kucağına gidene kadar kaç kişinin elinden geçti ve aileden ilk baba aldı kucağına minik kuzumuuu
Kız annesi geldiiiiay dünden beridir alıntı yapıp cevap yazmaya uğraşıyorum , bir türlü olmadı ,geçmiş olsun diyen herkese teşekkürlerrr ,
pişttt kız annelerinasılsınız
neyse
zambak öncelikle hakkında hayırlısı ne ise o olur inşallah , bazen bir şeyler hakkında ne kadar düşünürsek düşünelim kader kısmet işi ,inşallah sizin içinde en hayırlı ne ise o olur,
aklımda kalan ...kan grubu farklı olan arkadaş vardı , nasıl yaniiiiiiiiiiii dedim hem içimden hemdışımdan:))
annelik emzirmekle olmaz,evlat edinenler var onlar da mı anne değil, boşverin saçma sapan insanları kalp kırmaktan başka işe yaramıyor bazı insanlar
bakıcı işi zormuş ya, halen çalışmıyorum ama çalışmaya karar verirsem bilemedim şimdi :2:
ek gıdaya başlamadık biz henüz 6 aylık olucağızamayine de gecede 2-3 saate bir uyanıyor ,5 aydır kesintisiz 4 saat uyku uyumadan nasıl beceriyoruz ayakta kalmayı vay beeeeeeeee ek goda konusunda acelem yok benim , şansım varken neden emzirmiyeyim ki çoçuğu ,(gerçi kv ve kp bir an önce ek gıdaya geçsin diye bakıyorlar ama nese )
yürüteç kullanan var mı bizim doktor 8-9 aylık iken dedi, dönmesi içinde 7-8 ayı bulur dedi, 6.ay aşıları yaptıran ların yorumlarını göremedim, nasıl geçti acaba , yaptıranlara geçmiş olsun
minnakları öperimgözlerinden ve annelerine kolaylıklar dilerimm,
Buna benzer bişey hediye gelmişti bize ,bikaç gündür kullanıyorum ben de ,epeyce bakıyor,bakarken de sızıyor,ayağımda sallarken tabiTavana Işık Yansıtan Kaplumbağa 12.89 TL'ye
kizlar ben bundan aldim cocuk bakaaa bakaaa uyuyo bazen yada batag oyaliyo
Bir bereli bebek daha...Çok tatlı annesi ,maşşallah yavruya
Devam sütüyle yapmadım hiç ama maya olarak activia kullandım,çok güzel tutuyo .Sade olanından tabii ki.bu arada size birsey sorucam kızlar kıza yoğurt mayalacağım ilk defa.. dewam maması ile yapacağımda yoğurdun mayası olarak danone hazır yoğurt aldık onla mayalayacağım olur dimi ew yoğurdu yapan hiç kmse yok cewremde çnkü..
Nasıl şiddetle katılıyorum anlatamam ,salın gitsin yaaa ,hiç mi garfield seyretmediniz ,yaşasın tembellik ,yaşasın bebeklerle geçirilecek zamanlar ,büyüyüp gidiyolar yaa,tadını çıkaralım...bak canım biraz daha tecrübeli bir anne olarak tavsiyem, kendini böyle yıpratma.bebek var evde. çamaşırı serme mesela (ben çok yorgunsam ya da unutmuşsam ertesi güne kalıyor). acelesi yoksa yapma ütüyü, ya da 1 parça lazımsa sadece onu ütüle. yoğurdu da hazır olanlardan veriver 1 günlük. önemli olan senin kızınla mutlu olman. gerisini salla gitsin. canının kıymetini bil. evin beslemesi diil de kraliçesi ol. valla geçip giden yılların da geri gelmicekk, bu bebeğin bu yılları da.
Hoşgeldinizzzz,seker hatunlar ve kankiler biz geldikk
giremedik dun nasilsiniz ? havadisler neler?
Bu kadın cin gibi anlar onu.. Zaten benim annem olacak çoğunlukla ama olur da annemin gelemediği zamanlar olur, o zaman içim rahat etsin, rahatça bırakabileyim istiyorum.. Kamera değil de dün İris yazmıştı, ses dinleme cihazı daha mantıklı geldi. Hem maliyet açısından daha ucuz olur hem de bir insanı sürekli kameradan izlemek biraz garip geliyor..
irisss canim walla kv yorumlarinda gulmekten kopuyorum
sen beni guldurdun Allah da seni guldursun Umay 'a bol uyku versinnn
seker hatunlar ve kankiler biz geldikk
giremedik dun nasilsiniz ? havadisler neler?
Nasıl şiddetle katılıyorum anlatamam ,salın gitsin yaaa ,hiç mi garfield seyretmediniz ,yaşasın tembellik ,yaşasın bebeklerle geçirilecek zamanlar ,büyüyüp gidiyolar yaa,tadını çıkaralım...
Hoşgeldinizzzz,
değişik bişey yok gibi...Pazartesi aşımız var ama gözümüzü korkuttun ,rüyalarıma giriyosun
irisscm şenaysene katılıyorum okurken salak salak gülüyo buldum kendimi helal sana kız favori gelinimsin benim
Ne demiş atalarımız ; " dinsizin hakkından imansız gelir " ...Siz yazın bana sorunları hemen çözüm bulayım ,yeni bi topik mi açsam ne , güzin ablanın kayınvalidezede versiyonu ; iriss abla
uvvvvv süper oluraç kıZ yanındayız tapik ederiz topiğini nerdende aklına geliyo böle şeyler
Naapiyim ama normal bi dille söylesem ,alttan alıyim desem,kadının ayarı yok ki ,bari diyorum edepsizlik yapiyim de bi daha yapmasın ,işe yarıyo ,aynı konuda iki kez cozutmuyo ...Ama her yeni konuda bi haşlamak gerekiyo ,haşlıyom itinayla.
Dualarına da amin diyorummmmm...
Iyi sayiliriz sizden naber
Anne olunca hassaslaştım, sizin kv hikayelerini okuyunca gaza geliyorum ,dalasım geliyo hepsine
Hayırlı olsun:) Darısı bizimkilerin başına.. Baba demek daha kolay ondan baba demiştir, yoksa anne der tabiki:)
Kamerayı gizlemek falan da zor iş,dinleme cihazlarını çekmeceye de koyabiliyosun ,ben tv altındaki dvd ,digiturk kutularının yanına koyucam orda bisürü kumanda ıvır zıvır var normalde kullanılmayan,orda dikkatini çekmez...
benimde kagrolasıca bi yapım var çatır çatır konuşamıyorum kızdığım şeyleri tatlım suratımı felaket asarım ama bide konuşsam çok kızdım şuan kendime
tesekkurler darısı basını ınsallah ccok tatlıydı yaa:*
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?