2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Oda da kamera varmis gibi sahte kameralar var caydirici olmasi bakimindan ondanmi alsaniz. Nasil olsa ucuz her odaya takarsiniz

Oda da kamera varmis gibi sahte kameralar var caydirici olmasi bakimindan ondanmi alsaniz. Nasil olsa ucuz her odaya takarsiniz

Bu kadın cin gibi anlar onu.. Zaten benim annem olacak çoğunlukla ama olur da annemin gelemediği zamanlar olur, o zaman içim rahat etsin, rahatça bırakabileyim istiyorum.. Kamera değil de dün İris yazmıştı, ses dinleme cihazı daha mantıklı geldi. Hem maliyet açısından daha ucuz olur hem de bir insanı sürekli kameradan izlemek biraz garip geliyor..

ben kıskancım tatlım ya hep bana bağlı olsun istiyorum çalışmıyorumda bi sorun yok yani beni bırakmıyabilir kızım ay ne kıskanç kadınım ya
Ama öyle deme,tek başına dışarı falan ççıkmak istersin,gezmek dolaşmak,ya da önemli bi işin olur gidemezsin ,o kadar bağımlı olmasınnn.Hem yarın öbürgün evlenip gidecek şimdiden alışalım değil mi

Kelime söyleme değil de değişik ses denemeleri yapıyor şimdilerde,kendi sesi de hoşuna gidiyo heralde,uzattıkça uzatıyo
Göz doktoruna görünmeden panik yapma bence ...

Duymuştum ben ama o yenidoğan bebelerde oluyo diye biliyorum,yapmak hiç aklıma gelmemişti ama yen doğduğunda...

Siz bayağı sabırlısınız sanırım yaaa ,kendimi düşünüyorum da,böyle bir durumda ağzıma geleni söylerdim en edepsizinden.Hatta söylemişliğim de var ; benim de ilk günler azdı sütüm hatta sarılık bile oldu açlıktan Mama verdim tabi birkaç kez ,kv o sırada birisiyle konuşuyodu telefonda ,"sütü de az işte,mama veriyo mecburen" dedi, durur muyum ben ; "birincisi lohusa bir kadına söylenecek en son laf sütün yetmiyodur , ikincisi de neden telefonda benim sütüm hakkımda konuşuyosun,kim olursa olsun bir daha konuşmıycaksın " dedim. O gün bugündür sadece ineklerin sütleri ile ilgili konuşabildi garibim Ha bi de,mevlüt yapmıştık biz Düzce'de komşular gelmişti ,ben de odadayken kv'ye soruyolar ,"annesi ni emiyo ?" ulan ben eşşekbaşı mıyım,yanında oturuyorum bana sorsana ,atladım tabi hemen ;" yok dedim biz değişiklik yaptık babasını emziriyruz " Kaldılar tabi ,ben de edepsiz gelin olaraktan imajımı tazeledim,ama daha da kimse bişey diyemiyo ,kafam rahat
Bi sabırtaşı daha , emzirmekle mi anne olunuyo yaaa Biriki gelip sevdiklerinde onlara bağımlı olacağını mı sanıyo bu dangalaklar be , ne takıyosunuz şunları yaaa,verin cevabını gitsinler...Hiçkimse kimsenin anneliğini sorgulayamaz ,kimse büyüdüğünde emdiği anları hatırlamıyo değil mi,demek ki bağlılık emzirmekle alakalı değil,emekle alakalı...

Ya arkadaş bugün cuma dedim sevindiydim ama bunları okudum sinirim hopladı , "emin ol kokunu hatırlar,benim de yüzüme hiç bakmaz" deseydin ...Yok arkadaş,bunların ayarı kaçmış ,fabrika ayarlarına döndürmek lazım topunu
Kız annesi geldiiii Pazartesi olucaz aşılarımızı ,gelişmeleri yazarım canım

Tavana Işık Yansıtan Kaplumbağa 12.89 TL'ye

kizlar ben bundan aldim cocuk bakaaa bakaaa uyuyo bazen yada batag oyaliyo
Buna benzer bişey hediye gelmişti bize ,bikaç gündür kullanıyorum ben de ,epeyce bakıyor,bakarken de sızıyor,ayağımda sallarken tabi

Eki Görüntüle 608683

prensesimim benim küçük meleğim
Bir bereli bebek daha...Çok tatlı annesi ,maşşallah yavruya

Devam sütüyle yapmadım hiç ama maya olarak activia kullandım,çok güzel tutuyo .Sade olanından tabii ki.

irisss canim walla kv yorumlarinda gulmekten kopuyorum
sen beni guldurdun Allah da seni guldursun Umay 'a bol uyku versinnn

Nasıl şiddetle katılıyorum anlatamam ,salın gitsin yaaa ,hiç mi garfield seyretmediniz ,yaşasın tembellik ,yaşasın bebeklerle geçirilecek zamanlar ,büyüyüp gidiyolar yaa,tadını çıkaralım...

seker hatunlar ve kankiler biz geldikk
giremedik dun nasilsiniz ? havadisler neler?
Hoşgeldinizzzz,
değişik bişey yok gibi...Pazartesi aşımız var ama gözümüzü korkuttun ,rüyalarıma giriyosun

Kamerayı gizlemek falan da zor iş,dinleme cihazlarını çekmeceye de koyabiliyosun ,ben tv altındaki dvd ,digiturk kutularının yanına koyucam orda bisürü kumanda ıvır zıvır var normalde kullanılmayan,orda dikkatini çekmez...

irisscm şenaysene katılıyorum okurken salak salak gülüyo buldum kendimi helal sana kız favori gelinimsin benim

irisss canim walla kv yorumlarinda gulmekten kopuyorum
sen beni guldurdun Allah da seni guldursun Umay 'a bol uyku versinnn

Naapiyim ama normal bi dille söylesem ,alttan alıyim desem,kadının ayarı yok ki ,bari diyorum edepsizlik yapiyim de bi daha yapmasın ,işe yarıyo ,aynı konuda iki kez cozutmuyo ...Ama her yeni konuda bi haşlamak gerekiyo ,haşlıyom itinayla.
Dualarına da amin diyorummmmm...

haklisiniz kizlar biraz salmak lazim sonra zaten uykusuzluk yorgunluk sinir hepsi tavan yapiyor
sonra da acisi rahat etsin diye gozunun icine baktigimiz bebelerden cikiyor
"evin beslemesi dill , kralicesi olun" kesinlikle katiliyorum

yok yok ben burdaki herkese sans diledim dua ettim herbirseyi yaptim 6. ay asilari kolay gecsin diye

irisscm şenaysene katılıyorum okurken salak salak gülüyo buldum kendimi helal sana kız favori gelinimsin benim

Ne demiş atalarımız ; " dinsizin hakkından imansız gelir " ...Siz yazın bana sorunları hemen çözüm bulayım ,yeni bi topik mi açsam ne , güzin ablanın kayınvalidezede versiyonu ; iriss abla

Ne demiş atalarımız ; " dinsizin hakkından imansız gelir " ...Siz yazın bana sorunları hemen çözüm bulayım ,yeni bi topik mi açsam ne , güzin ablanın kayınvalidezede versiyonu ; iriss abla

uvvvvv süper oluraç kıZ yanındayız tapik ederiz topiğini nerdende aklına geliyo böle şeyler

uvvvvv süper oluraç kıZ yanındayız tapik ederiz topiğini nerdende aklına geliyo böle şeyler

Anne olunca hassaslaştım, sizin kv hikayelerini okuyunca gaza geliyorum ,dalasım geliyo hepsine

ben evlenmeden once bir haslamistim simdi desturla yaklasiyor arada bir unutursa agzindan bir laf cikiyor da sonra lafi geri cekecek yer ariyor garibim

uykusuz yorgun ama oyna benle oyna benle diyen iki bebe olarak iyi sayiliriz
Iyi sayiliriz sizden naber

Anne olunca hassaslaştım, sizin kv hikayelerini okuyunca gaza geliyorum ,dalasım geliyo hepsine

benimde kagrolasıca bi yapım var çatır çatır konuşamıyorum kızdığım şeyleri tatlım suratımı felaket asarım ama bide konuşsam çok kızdım şuan kendime

iyi fikir gerçekten. Ben de hemen araştırıp alayım. Hatta haftaya birgün kadını Ela ile yanlız bırakıp dinlesem nasıl davrandığını da iyi olur..

konus guzelim yoksa insanin ici siser
icine at at nereye kadar
benimde kagrolasıca bi yapım var çatır çatır konuşamıyorum kızdığım şeyleri tatlım suratımı felaket asarım ama bide konuşsam çok kızdım şuan kendime

hayirli olsun canim pitir pitir konussunlar insallah
tesekkurler darısı basını ınsallah ccok tatlıydı yaa:*

kızlar benim kız tam olarak 2 3 haftadır dönüyor

bu arada bi ara 2 3 lere kadar uyumuyordu artık akşam 10 da yatıp sabah 7de uyanıp emip oynayıp babasına hoşgeldin yada güle güle deyip 8 de 8da geri uyuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…