sen daha ii bilirsin tabi. ben sadece biraz stresli gördüm de ondan dedim. biraz yavaşlayınca insan daha rahat oluyor. daha sakin oluyor. tabi işler biraz sallanıyor ama o da nazar boncuu olsun.saol canım da kızımla wakit geçirebilmek için yapıyorum zaten normalde çalışıyorum yarın süt iznimden dolayı ewdeyim bunları yapmam bütün günümü alıyor kızıma zamn ayıramadan gün bitmiş oluyo oyüzden şimdi yapıyorum ki yarın koca gün bizim olsun gündüz uyuduğunda da ewi süpürdüm mü tamamdır hersey.. eşim bankacı hergün bir gömlek bir takımdan haftalık ütü yapmam gerekiyor gerçi sadce gömlekleri ütülüyorum pantolnları ütücüye weriyorum makinedekilerde kızn çamasırları bitsin sereyim ki kurursa yarına ütülemem lazım.. ayy ne çok konusdum.. besleme gibiyim koca göbek 2 beden büyük esofmanlar falan o bakımdan
canım benimmmmmmne çok kader ortağımız var burada ahh ahh ... hepimiz aynı şeyleri yaşadık sanırım , benim bebe de artık emmiyor ve sütüm kesildi , birde her gören emziriyormusun diye sormaz mı ... hayır yani ne yapıcaksın sana naeeeeeeeeeeeeeeeee Bende çok üzüldüm ağladım gizli gizli ve hala itiraf ediyorum çok üzülüyorum bu konu için
Neyse ben size traji komik bir şey anlatayım , bende KV den nefret edenlerdenimdoğum yaptım tabi genel anestezi olunca bi 8-9 saat sonra tam ayıldım , neyse geldi yine gudubet .. aldı kızımı kucağına , babanecimmmmmmmmmm ahh nasıl duruyor bende ilk doğduğunda ilk ben aldım ya kucağıma ilk benim kokumu aldıdedi (pis parfümü boca etmiş üstüne) :88: dellendiğim andırrrrrrrrrr , halbuki onun kucağına gidene kadar kaç kişinin elinden geçti ve aileden ilk baba aldı kucağına minik kuzumuuu
saol teyzesi
d vitaminin düzenli veriyor musun canım int araştırdım genelde o yuzden olurmuş
saol canım da kızımla wakit geçirebilmek için yapıyorum zaten normalde çalışıyorum yarın süt iznimden dolayı ewdeyim bunları yapmam bütün günümü alıyor kızıma zamn ayıramadan gün bitmiş oluyo oyüzden şimdi yapıyorum ki yarın koca gün bizim olsun gündüz uyuduğunda da ewi süpürdüm mü tamamdır hersey.. eşim bankacı hergün bir gömlek bir takımdan haftalık ütü yapmam gerekiyor gerçi sadce gömlekleri ütülüyorum pantolnları ütücüye weriyorum makinedekilerde kızn çamasırları bitsin sereyim ki kurursa yarına ütülemem lazım.. ayy ne çok konusdum.. besleme gibiyim koca göbek 2 beden büyük esofmanlar falan o bakımdan
Nasil yani bebekli bebekli bide esinin ne giyecegi ile mi ugrasiyorsun.ben hamile kaldigimdan beri esimin camadirlariylan kendi ilgilenir hatta benimkileri bile o utuler gerci vaktim olsa bende yaparim oyle yapmam etmem huylarim yoktur am a sagolsun yaptirmaz
cnm uyardana kv o butun gun kızınımı uyutuyo yaa oynasın bıraz sonrada sen cekıyosun rahat etcem dıye uyutuyolr sonra anne ugrassın kımın umrunda bebek uyuyunca o kadar saat npıyo yemegını ypyomu cnmbizim kız uyumadı henüz yine ya deliricem
bu arada size birsey sorucam kızlar kıza yoğurt mayalacağım ilk defa.. dewam maması ile yapacağımda yoğurdun mayası olarak danone hazır yoğurt aldık onla mayalayacağım olur dimi ew yoğurdu yapan hiç kmse yok cewremde çnkü..
kızlar bişey diyecem size yeni doğan bebeklerde sırt dikeni diye bişey vrmıs banyoda avucunuzun içiyle iki kürek kemiğinin arasına biraz sampuanla hafif sert ellerinizi dairesel şekilde masaj yaparak çıkarıyormussunuz bebek o cıkıkıncaya kadar rahat edemezmiş gerçi zamanla elbiselere surtunerek cıkıyormus bizim bebişlerde kalmısmıdır bilemem ama duydunuz mu boyle bişey dun kız kardesim dedi bana sasırdım
Ayy heyecanlandom esmanur kızım az once resmen bubaaa dedı yaa cook sasırdım ( nıye annee demedı yahuu:/)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?