2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

sen daha ii bilirsin tabi. ben sadece biraz stresli gördüm de ondan dedim. biraz yavaşlayınca insan daha rahat oluyor. daha sakin oluyor. tabi işler biraz sallanıyor ama o da nazar boncuu olsun.

üzülme tatlım kaderimiz buymuş aman napalım bebeğimz sağlıklı olsundanedir bu kvler ya itiraaaf bende sevmiyorum ya gıcık gidiyorum

kılaar yoğurt mayalıyim dedim bi baktım yoğurdum kalmamış bi kaşık yoğurt gönderin bana noluur

Nasil yani bebekli bebekli bide esinin ne giyecegi ile mi ugrasiyorsun.ben hamile kaldigimdan beri esimin camadirlariylan kendi ilgilenir hatta benimkileri bile o utuler gerci vaktim olsa bende yaparim oyle yapmam etmem huylarim yoktur am a sagolsun yaptirmaz

Cok feminen miyim neyim.degilimdir aslinda kocamda kocam derim hep tabi iyiniyet cok onemli

Kizarim haaa calistirin kocalari hanimlar

aydurcum kızımı nasıl ayakta sallamaya alıştırdığımı sormuştun ya, bi kere gece gündüz kim uyutursa uyutsun ayakta sallaması gerekiyor. sonra sallarken ellerini tutmak hem kendini güvende hissetmesi için hem de elleriyle kendini uyandırmaması için iyi oluyor. ben bi de gözüne bi tülbent koyuyorum uyuyunca alıyorum. böylece uyumaya konsantre oluyor sadece. hem bu şekilde uyuduğu yerde (örn. yatağın üzerinde sallıyorum ben) bırakabiliyorsun, yatağa bırakırken uyanması derdin olmuyor.

bu arada herkese günaydın kızlar, geçmişi okuyup, sonra da inşallah işlerimi bitirip geliyorum. bugün son iş günü ama çoook işim var çookk:126:

bizim kız uyumadı henüz yine ya deliricem
cnm uyardana kv o butun gun kızınımı uyutuyo yaa oynasın bıraz sonrada sen cekıyosun rahat etcem dıye uyutuyolr sonra anne ugrassın kımın umrunda bebek uyuyunca o kadar saat npıyo yemegını ypyomu cnm

olr canım olur ben sütac bakkaldan kutu sut alıyorum o bebe kavanozlarına aksamdan mayalıyorum gene sutacın yogurduyla valla cok guzel tutuyo Allahtan cok sevıylar masallah dıyeyım

Ayy heyecanlandom esmanur kızım az once resmen bubaaa dedı yaa cook sasırdım ( nıye annee demedı yahuu:/)

Ayy heyecanlandom esmanur kızım az once resmen bubaaa dedı yaa cook sasırdım ( nıye annee demedı yahuu:/)

Bende hamileyken komşumdan duymuştum.Annem falanda şaşırmıştı biz hiç bilmiyorduk. Doğumdan sonrada banyo yaptırırken gösterdi nasıl olduğunu yaptık öyle gercekten cıktı siyah siyah noktalar. Normalde bi yapınca bayagı cıkıyormus ama Atakan zayıf oldugundan yapamadı öyle tutup, her banyoda yaptık. Sonra döküldü kendi yavaş yavaş. Sırtını ovalayınca cıkıyor dediğin gibi normalde banyo yaptırırken hepsinde cıkmıstır onlar ama bilenenler ona odaklanıp iyice ovuyor tümü cıkıyor.

Rahat etme konusu doğru mu bilemem :) Hastanedeki ilk gününden bu yana şöyle huzurlu uyuduğunu görmedim. Mızıklar durur hep uykusunda bile. Onuda çıkardıkta rahat rahat sırt üstü yattı mı, hayır. İlla kucak olacak hala aynı. Yani hepsinde cıkıyordur az az banyolarda sırtını ovuyoruz hafifce sonucta.

Yaşasın gene cumaaaaaaaa :124::124::124::124::124::124:
Geçmişe bakıp geleyim

Herkse günaydın tabi..
Gece hiç uyuyamadım. Hem Ela çok uyandı, hem de bakıcı işini ne yapsam diye döndüm durdum.. Bu sabah 9:37'de geldi. Bakalım gün içinde nasıl davranacak..
Ben de evden çalışıyorum ama henüz az işim var, ama kadın Ela ie ilgilensin tavırlarını gözlemleyeyim diye yanlarına gitmiyorum, burda takılıyorum...

Herkeze Gunaydin. Uyuyabildinizmi kizlar. Beni biraksalar da 6 ay kis uykusuna yatsam. Hayvanlar bu konuda ne sansli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…