Uykusu yoktur annesi napsin oda istemezdi bole olmasini.bizim kız uyumadı henüz yine ya deliricem
Uykusu yoktur annesi napsin oda istemezdi bole olmasini.
Tavana Işık Yansıtan Kaplumbağa 12.89 TL'ye
kizlar ben bundan aldim cocuk bakaaa bakaaa uyuyo bazen yada batag oyaliyo
ayyh darallar geliyo bana yaaaaa. napcaz biz bu işi. ben şimdi evdeyim ama nasıl bırakcam derdi beni de sardı. tek çocuk kız olsa ücretsiz alırdım ama oğlanın masrafı çook. tek eşimin maaşı yetmez oğlanın okul vs masraflarına. Allah iyilerle karşılaştırsın inşallah, bebeklerimizi emanet ediyoruz.Bakıcı olayı zormuş, başlamadan önce de zor olacağını biliyordum ama üç günde moralim bozuldu. Biraz önce de yemek yedik. Annem, bakıcı ve ben. Ela'yı da mama sandalyesine oturttuk. Yemek yerken Ela huysuzlandı, ben ve annem şarkı filan söylüyoruz, kadın hiç sallamadı. Sonra Ela iyice ağladı, yine kadından ses yok, yemek yemeye devam ediyor. Annem sinirlendi, artık yemek yiyen kadına da alsana kızı diyemedi tabi, aldı kucağına, bundan sonra ayrı ayrı yiyelim böyle olmuyor dedi, aldı Ela'yı içeri gitti. Kadınla ben yemeye devam ettik.. Bir sessizlik içinde. Anladı mı bilmiyorum.. Off ya sinir oldum. İçime sinmedi, başkasına mı baksam diye düşünmüştüm hemen ama şimdi burda sizin yazdıklarınızı okuyunca, başkasını bulsam onlarda da sorun olacak büyük ihtimal, onun yerine bunu mu konuşarak düzeltmeye çalışsam bilmiyorum.. Bir de ben kendi iş yerimde bir sürü insanla çalışıyorum ve herkesle mesafemi çok iyi korurum, beni sayarlar, birazda korkarlar.. Ama evde çalışanlara öyle yapamıyorum nedense. Temizlikçi ile de öyleydim, kadına şunu yap vs. diyemem, o da sonunda tepeme çıktı. Şimdi bakıcıya da bir laf söylemekte zorlanıyorum, sanki ayıp olacak gibi..
Allahtan annem var, en kötü ihtimal ona götürürüm.. Gerçi onun da ayrı derdi var, üşüyecek vs..Off ya sıkıldım..
Merhaba kızlar , valla bu bebeklerin kakasıydı sümüğüydü kilosuydu derken ben 30 kilo olup çıkacam4. ay kilosu az almış diye 15 gün sonra getir ek gıda işe yarıyormu takip edelim dedi , götürdüm bu gün 5,800 olmuş 15 günde sadece 100 gram almış neymiş efendim daha çok yedirecekmişim suratına vurasım geldi direk sanki çocuğun önünden yemeği kaçırıyorum da ben .. aptallar ya dayanamadım en sonunda dedim anne minyon baba minyon bu çocuğun kaç kilo olması lağzım dedim .. bunun da bünyesi demekki bu yani dedim boyu 63 cm gelişimi normal , çok hareketli bir bebek yerinde durmuyor günde 2-3 kakalı bezi oluyor doymayan az yiyen bebek afedersiniz ama mıçar mı yani her gün böyle ... çıldırdım vallahi ben zaten doğum yaptığım gün 48 kiloydum şimdi benim çocuğumun böyle olması çok mu anormal
benimki de çok az alıyor ama gelişimi ii diye sorun etmemeye çalışıyorum. yemiyo istemeyince, emmeiyo da napcam yani zorla mı tıkacam ya hayret bişi.benimkide 2 aydır kilo almıyor ek gıda şu bu herşey denedim almıyor sadece boyu uzuyor neyse bıraktım artık çocuk kusana kadar yiyor almıyor daha fazlasını inat ediyor bu sefer hiç birşey yemiyor
kendi haline bıraktım doktor benim çocuğumu benden iyimi bilecek bırak Allah aşkına kendini yıpratma huzurlu mutluysa boşver
bende kilo almasını doyması açısından istiyordum olmadı almıyor bence doyuyor yani sorun yok
hoşgeldin canımmSelam Kızlar,
Yıllar önce söz, nişan, düğün hazırlıkları yaparken bu siteye üye olmuştum, çok fazla topik takip ettim. Şimdi de kısmet 2012 Ağustos Anneleri'ni takip etmekmiş. 3 Ağustos tarihinde 3.570 ağırlığında 51 cm boyunda bir erkek çocuk doğurdum sezaryen ile. Yavrumuzun adı Taha Kerem. Ben de çalışan bir anneyim. 24 Aralıkta işbaşı yaptım. Bebişimize 1 hafta anneannesi ve 1 hafta babaannesi bakıyor. Anneme götürdüğümüzde çok zor oluyor. Sabahları 06.30'da evden çıkmak zorunda kalıyoruz bu soguklarda anneme gidiyoruz ta 6. kata çıkıyoruz asansörleri yok ben 1 saat orda takılıp işe geliyorum. Maalesef ikisinin de bizim evimize gelme ihtimali yok. Böyle işte kızlar :)) Güle güle büyütelim bebişlerimizi :))
evet ya olabilir dimi hareketten. benimki hiç durmuyo yere koyunca sürekli bir hareket halinde, döne döne bi hal oluyo. ondandır ondanayy okurken bizim kızı anlatıyorr dedimcanım hatırlar isen bizdede aynı dert war pzrtsi de ben götürecem 15 gün geçmiş oluyor bakalm ne oldu benmkide 3 saattte bir yedir çok zayıf diyor yemiyo emmiyo ben ne yapim ya bizimde ben değilim ama baba ve tüm ailesi minyon ve zayıf belki onlara çekmişdir diyorum aynısııı canım bizim Lina hanımdada var bzmkide çok hareketli uyurken bile kımıl kımıl et mi tutar
oy maşallah çok tatlı ya, bakalım ben de azimlen annneeee filan diyorum ama hala bi işaret vermiyocanım bu topiğe girmiyorum temmuzdayım genelde bu ara final di vizeydi yoğunum yeni evime geldim çok şükür iyiyiz siz nasılsınız maaşallah büyüttük hepimiz yaa
bu arada sabah gözlerimin içine bakarak anniiiiiiiii dedi çok mutlu oldum hoş 1 haftada bir kere söylüyor onada şüküğr
evet ben de merak ediyorum bunu. senin kız pek bi cevvaldi hem de çok komik yaıyodun ben topiğe ilk geldiğimde. keşke bize takılsan.Nolduki yanlis hatirlamiyorsam onceden bu topige giriyordun. Birine mi darildin karakiz?
inşallah canım, Allah dermansız dert vermesin inşallahkızlar moralim çok bozuk
kızım tek gözünü kısıyor, ama ne kısma resmen yanağı yukarı çıkıyor. özellikle eline bi oyuncak uzattığımda ya da birşey gösterirken.
doktorunu aradım, ya göz tembelliğidir ya da eğer birşeye bakma dışında da kısıyorsa nörolojik bir sıkıntı olabilir dedi. Allah'tan genelde birşeyi uzattığımda kısıyor da yine de takip edicem. eğer geçici bir sorun değilse galiba bizim kızın gözleri bozuk
ya boşver canım ya ne takıyosun. konuşsun dursunlar bıdı bıdı. illa bi fikir yürütmezlerse olmaz. ıskanıyolar ondan oluyo hep bunlar. sen bunu düşün, onlar çatlasın. bişey dediklerinde de ki ayyyy anasının kuzusuuu, nasıl da bilirmiş beniii. bilmese bile seni böyle de. herşeyi kendine yont. ben mesela şöyle yapıyorum, herkes kızı babasına benzetiyo, ben de diyorum yooo aynı ben. aa ninni söylüyo müzik kulağı da var diyolar, diyorum eveeet bana çekmiş (halbuki hiç kulak yoktur bende, babasında abisinde var) işte hep böyle yapıyorumcanım ben ii bilmezmiyim benim kızım emmedi pek ememedi kavrayamadı karışık neler duydum emmediğinden senden ayrı kalsa aramaz durur dedilr sizce emmeyen bebek anneyi aramazmı kızlar emzirmeyince ben fasulyeden annemi oldum hakediyomuydum bu sözü hergün ağladım emziren gördümmü ağlıyorum bebeğim benim kokumu aramazmı emziremedim diye ne diyosunuz
hanımlar bebeğinin sadece kafası terleyen anneler var mı acaba
Ben grupon dan almistim seside var ama onu tutturamamislar. Japon karate sarkilari caliyo.ay güzel bişeye benziyor bendemi alsam hangi siteden aldın malum her site güwenli değil
sorma canm kv bütün gün uyutmus yine garibimi öle deme teyzesi uyusun annesi daha çamaşır sericek ütü yapıcak kızına yoğurt mayalayacak saat 12 bu arada lina hanım geri uyanacak onu besleyip uyutacak ewin beslemesi olarak bir köşeye kıwrılacak
Valla uyumus yavrim yildizlar altindaay güzel bişeye benziyor bendemi alsam hangi siteden aldın malum her site güwenli değil
Ben grupon dan almistim seside var ama onu tutturamamislar. Japon karate sarkilari caliyo.
olur olur. sonra a bu yaptığından devam edersin daha iyi tutar mayasıbu arada size birsey sorucam kızlar kıza yoğurt mayalacağım ilk defa.. dewam maması ile yapacağımda yoğurdun mayası olarak danone hazır yoğurt aldık onla mayalayacağım olur dimi ew yoğurdu yapan hiç kmse yok cewremde çnkü..
Ben muzigi acmiyorum cocuk gaza gelip kendini bruce lee sanmasin bize girismesin diye mazallah
gece gece gönlüm gözüm açıldı
beeeeen hiçbiyerinde ter yok kafası sırılsıklam canım
Maşallah sana maşallah çoook çirkinsin yahu :)
bak canım biraz daha tecrübeli bir anne olarak tavsiyem, kendini böyle yıpratma.bebek var evde. çamaşırı serme mesela (ben çok yorgunsam ya da unutmuşsam ertesi güne kalıyor). acelesi yoksa yapma ütüyü, ya da 1 parça lazımsa sadece onu ütüle. yoğurdu da hazır olanlardan veriver 1 günlük. önemli olan senin kızınla mutlu olman. gerisini salla gitsin. canının kıymetini bil. evin beslemesi diil de kraliçesi ol. valla geçip giden yılların da geri gelmicekk, bu bebeğin bu yılları da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?