2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Uykusu yoktur annesi napsin oda istemezdi bole olmasini.

sorma canm kv bütün gün uyutmus yine garibimi öle deme teyzesi uyusun annesi daha çamaşır sericek ütü yapıcak kızına yoğurt mayalayacak saat 12 bu arada lina hanım geri uyanacak onu besleyip uyutacak ewin beslemesi olarak bir köşeye kıwrılacak

ayyh darallar geliyo bana yaaaaa. napcaz biz bu işi. ben şimdi evdeyim ama nasıl bırakcam derdi beni de sardı. tek çocuk kız olsa ücretsiz alırdım ama oğlanın masrafı çook. tek eşimin maaşı yetmez oğlanın okul vs masraflarına. Allah iyilerle karşılaştırsın inşallah, bebeklerimizi emanet ediyoruz.

benimki de çok az alıyor ama gelişimi ii diye sorun etmemeye çalışıyorum. yemiyo istemeyince, emmeiyo da napcam yani zorla mı tıkacam ya hayret bişi.
hoşgeldin canımm
evet ya olabilir dimi hareketten. benimki hiç durmuyo yere koyunca sürekli bir hareket halinde, döne döne bi hal oluyo. ondandır ondan
oy maşallah çok tatlı ya, bakalım ben de azimlen annneeee filan diyorum ama hala bi işaret vermiyo
Nolduki yanlis hatirlamiyorsam onceden bu topige giriyordun. Birine mi darildin karakiz?
evet ben de merak ediyorum bunu. senin kız pek bi cevvaldi hem de çok komik yaıyodun ben topiğe ilk geldiğimde. keşke bize takılsan.
inşallah canım, Allah dermansız dert vermesin inşallah
ya boşver canım ya ne takıyosun. konuşsun dursunlar bıdı bıdı. illa bi fikir yürütmezlerse olmaz. ıskanıyolar ondan oluyo hep bunlar. sen bunu düşün, onlar çatlasın. bişey dediklerinde de ki ayyyy anasının kuzusuuu, nasıl da bilirmiş beniii. bilmese bile seni böyle de. herşeyi kendine yont. ben mesela şöyle yapıyorum, herkes kızı babasına benzetiyo, ben de diyorum yooo aynı ben. aa ninni söylüyo müzik kulağı da var diyolar, diyorum eveeet bana çekmiş (halbuki hiç kulak yoktur bende, babasında abisinde var) işte hep böyle yapıyorum sen de yap tavsiye ederim çok keyifli oluyo

bu arada size birsey sorucam kızlar kıza yoğurt mayalacağım ilk defa.. dewam maması ile yapacağımda yoğurdun mayası olarak danone hazır yoğurt aldık onla mayalayacağım olur dimi ew yoğurdu yapan hiç kmse yok cewremde çnkü..

bak canım biraz daha tecrübeli bir anne olarak tavsiyem, kendini böyle yıpratma. bebek var evde. çamaşırı serme mesela (ben çok yorgunsam ya da unutmuşsam ertesi güne kalıyor). acelesi yoksa yapma ütüyü, ya da 1 parça lazımsa sadece onu ütüle. yoğurdu da hazır olanlardan veriver 1 günlük. önemli olan senin kızınla mutlu olman. gerisini salla gitsin. canının kıymetini bil. evin beslemesi diil de kraliçesi ol. valla geçip giden yılların da geri gelmicekk, bu bebeğin bu yılları da.

olur olur. sonra a bu yaptığından devam edersin daha iyi tutar mayası

Hadi bakalim simdi sira bizde herkeze iyi geceler. Uyumayanlar allah acisin sizede uyusun bebeleriniz daha nasil dua ediyim bilemedim

saol canım da kızımla wakit geçirebilmek için yapıyorum zaten normalde çalışıyorum yarın süt iznimden dolayı ewdeyim bunları yapmam bütün günümü alıyor kızıma zamn ayıramadan gün bitmiş oluyo oyüzden şimdi yapıyorum ki yarın koca gün bizim olsun gündüz uyuduğunda da ewi süpürdüm mü tamamdır hersey.. eşim bankacı hergün bir gömlek bir takımdan haftalık ütü yapmam gerekiyor gerçi sadce gömlekleri ütülüyorum pantolnları ütücüye weriyorum makinedekilerde kızn çamasırları bitsin sereyim ki kurursa yarına ütülemem lazım.. ayy ne çok konusdum.. besleme gibiyim koca göbek 2 beden büyük esofmanlar falan o bakımdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…