Oglana yemek yapıyorum. Patates kıyma 2 yaprakta ıspanak attım. Birazdan da ırmık koycam. Ispanagı koymasaydım keske. 8. Aydan sonra koyuluyıdu.
Aysee git her fırsatta gıt annene.
Ben anamın yoklugunu cekiyorum kuzum. Bizimki istanbulda ya o yuzden dedım. Ha dıyınce gidılmıyo. Ben cok anacıyım
1 orta boy lahana,yapacağın lahana diyetini anlatsana?nette bir sürü tarif var, hangisini yapacağız karar vermedim ki!
geçmiş olsun canım.kolay değil tabii, bizimkinin ilk2 dişinin çıkışı 1 ay sürdü.abartmıyorum 1 ay hep huzursuz, hasta...ama geçti gitii şükür şimdide üst dişler çıkarken gene aynı olursa diye korkuyorum.Merhaba kızlarNe var ne yok? Ben yine giremedim 2 gündür geçmiş yapıyorum. Oğlum iyice huysuzlaştı, diş geliyor. Doktora gittik dün ilaç verdi gece yatarken verdim ve daha rahat uyudu çok şükür. Bir an önce gelse de rahatlasak ilk dişin çıkması biraz sıkıntılıymış.Bakalım ne zaman gelecek, sabırsızlıkla bekliyorum...
ben beyaz diye biliyorum canım ama...senin tarifte benim bulduğum gibi.ee yapalım verelim şu kiloları haydi:)1 orta boy lahana,
6 büyük soğan,
1-2 domates,
2 yeşil biber,
1 demet maydanoz.
yanluz ben kara lahana biliyodum onu aldım. Beyazmıymış kii
braunun blender setini almıstım makineye attım şimdi alt kasesi yamuk çıktı yamulmuşya laa
şimdi nolcak kesin bunlar motor garantıde onlar yedege girer der bende basarım kalayı
geçmiş olsun canım.kolay değil tabii, bizimkinin ilk2 dişinin çıkışı 1 ay sürdü.abartmıyorum 1 ay hep huzursuz, hasta...ama geçti gitii şükür şimdide üst dişler çıkarken gene aynı olursa diye korkuyorum.
ben beyaz diye biliyorum canım ama...senin tarifte benim bulduğum gibi.ee yapalım verelim şu kiloları haydi:)
napıyım cnm bulaşık makinesine bunu sıcakla degil sogukla yıka diyememki. baktım şimdi bulaşık makinesine atılır yazıyo valla rezil ederim onları ahanda tepem attı heesu sıcak gelmiştir kız ona nolcak banada öle derler gibime geldi:18:
güzelmiş buuuu, ben de istiyorum böle bişey, ama bizde bi bisiklet var abiden kalma, iki tan eçok olur ya. ben de indririmli bulursam alıyımEki Görüntüle 665766 bu da oğluma aldığım chicconun4 fonksiyonlu şeysi. sallanma fonksiyonunda şimdi ama pek sallandığı sölenemz, yarın kızakları çıkarcam ittirmeli bisiklet haline getircem. sanırım mutusuda da warmış aynısından. umarım rahat kullanırız:)
güzel günler çabuk bitiyo dimiibenım tatılım bıtıyo kızlar bu arad esım gelıp alıcak
kız bi git de test al eczaneden. bi daha ikizler gelirse fena halin:26:kızlar yaa ben hala adet olmadım yaa :18:::18: sızdede duzensızlık oldumu bole dıger ıhtımalı dusunemıyorum
oooh afiyet olsun tatlıskom. ver gitsin ya ben hepsini veriyorum, eskiden ay dur ıspanak şöle bilmem ne bölemi diyolardı sanki.Oglana yemek yapıyorum. Patates kıyma 2 yaprakta ıspanak attım. Birazdan da ırmık koycam. Ispanagı koymasaydım keske. 8. Aydan sonra koyuluyıdu.
geçmiş olsuunnn, ilacın adı ne canım, işe yarıyosa aklımızda bulunsun, calpol mu yoksa?Merhaba kızlarNe var ne yok? Ben yine giremedim 2 gündür geçmiş yapıyorum. Oğlum iyice huysuzlaştı, diş geliyor. Doktora gittik dün ilaç verdi gece yatarken verdim ve daha rahat uyudu çok şükür. Bir an önce gelse de rahatlasak ilk dişin çıkması biraz sıkıntılıymış.Bakalım ne zaman gelecek, sabırsızlıkla bekliyorum...
kullanma kılavuzunda bulaşık makinesinde yıkanabilir yazmıyosa değiştirmezler malesef, ne yazıyo baktın mı:44:braunun blender setini almıstım makineye attım şimdi alt kasesi yamuk çıktı yamulmuşya laa
şimdi nolcak kesin bunlar motor garantıde onlar yedege girer der bende basarım kalayı
napıyım cnm bulaşık makinesine bunu sıcakla degil sogukla yıka diyememki. baktım şimdi bulaşık makinesine atılır yazıyo valla rezil ederim onları ahanda tepem attı hee
ben karalahana almışım yaa (yapraklı yeşil olanyani karadeniz işi) o kadarda aradım pazarda sanki karaborsada dersin 3 kasa alttan cıkardı adam. yasak sebze sanki gizliyo
selamlar milllettt
ve alıntılara hızlı bi geçiş yapıyım
güzelmiş buuuu, ben de istiyorum böle bişey, ama bizde bi bisiklet var abiden kalma, iki tan eçok olur ya. ben de indririmli bulursam alıyım
oğlumuz da pek yakışıklıymış maşallah
evet papatyam, zaten demişim ki ben de istiyorum böle bişey. minnoşum istemiyo da ben istiyom
İnsanın herşeyi alası geliyor, parayada kıyıyor ama kullanmıyorlar, sevmiyorlar ozaman sinir oluyor, keyiflerine bağlı herşey
Birde evde tıklım tıklım butür eşyalardan doluyor zamanla aman
çok geçmiş olsun hepinize, bronşiti de başlangıcında yakalıyınca çabuk iyileşir işallahHerkese iyi haftasonlari dilerim. Haftasonum pek iyi bsslamadi ve surmuyir. Persembe gecesi muthis bir dis agrisi basladi sabahi sabah ettim. Cuma okula gidemedim. Simdi de basim agriyor. Ama ne agri. Disim de hala sis. Kuzu da bir kac gundur huysuzdu zaten dun bir doktora gosyereyim fedim megersem bronsit baslangici varmis. İdrar tahlilimiz temiz cikti, idrar yollarindan da suphelendi doktorumuz. Yani ana ogul keyifsiziz biraz. İnsallah toparlicaz ama :) Oglan ilaclarini alinca keyiflendi zaten biraz cok sukur. Demin kiymali tarhanacorbasi yedi koca bir kase :) Son zamanlatda ek gida alimi bile bozulmustu. Hic bir seye agzini acmiyordu dogru durust. Huysuzluk eden bebeleri de eger yeni baslayan bir durumsa bir doktora gosteriverin olmazsa arkadaslar.
Guzel ve saglikli gunler dileriz kuzucanlarla
kızlar selam bugün ayberkimi dr kontrolune götürdük 1 tane aşımızı olduk çok şükür sağlığı yerinde 8.700 gr kilomuz boyumuz 72 cm baş çevremiz 43 gelişimi gayet güzel dedi pipimizde azda olsa tıkanıklık olma ihtimali olabilirmiş çocuk cerrahisine yönlendirdi haftaya cumartesi sünnetimizi de olucak sünnet işine çok sevindim eşim yaptırmama taraftarıydı hep 5 yaşını bekliyordu neyseki dr riske atmayalım deyince ohhh dedim medicalpark göztepede olucak sünnet odası varmış local anest yle uyuşturup yapıcaklar bizde yanında olucaz uyanık olacağı için pipi kesilirken bizde oyalıycaz zaten çok usludur benim oğlum kuduruk olmadığından üzmez annesini
evet papatyam, zaten demişim ki ben de istiyorum böle bişey. minnoşum istemiyo da ben istiyomo sıkılırsa ben kullanabilceğim bişi olsa neyse, ama öbür türlü ev kalabalık oluyo
iyisimi almıyım ben ya, abisinin winnie li bisikletiyle oynasın seneye
çok geçmiş olsun hepinize, bronşiti de başlangıcında yakalıyınca çabuk iyileşir işallah
kuzucanlara öpücükler
ne aşısı bu canım, 7. ayda aşı mı var, kızamık mı?
anaaaam benim aslancan hala daa sünnet olmadı :18: bu yaza işallah, bakalım nası olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?