2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Akşam goktug çok kötüydü uyanıp uyanıp çok agladı calpol dd verdim.etkı etmedi. Enson artık gittim onunla yattım. Uyudu yavrum çok acı. Aglıyordu. Şimdi bababaa diyerek uyandı çok şükür.

Gel Ağustos gel deniz güneş kum offf offf
Benim kız yine uyutmadı saolsun allahım bana sabır ver diyerek sabahı ettik sabah ona omleti yaptım yanınada ıhlamur yedimi tabiki hayırben hop ağzıma attımama ne yedi dersiniz abisine yaptığım kızartmadan bir ısırık

günaydınn, kapalı bir denizli havasından biz de uyandık oğlum hala hırl hırıl babamız kahvaltıyı hazırlamış şimdi kahvaltı savaşı başlıcakk, galip gelmek istiyorumm

Ayy kıyamam kuzum neden ağladı acep dişmi yoksa yeni bişeymi yedirdin

2gecedurr oğlumda öyle ya saatlerce ağlıyor sakinlsmiyor bende jel sürdüm diş erlerine ağzının içi alev gibi Su verdim nasil içti yavrum

cnm acaba yedıgı bısey mı gaz yaptıda agladı benımkılede bazen aglıyo ole kucagımda gezdırıyorum uyuyorlar

kızlar yaa ben hala adet olmadım yaa :18:::18: sızdede duzensızlık oldumu bole dıger ıhtımalı dusunemıyorum

neşesi yerine gelmiş demek canım, yazık bebişlere o minicik bedeneriyle diş çıkarcaz diye uğraşıyolar, kolay mı, ben bu dana halimle dayanamam diş acısına, ama ne güzel ki bunlar hep büyüdüklerinin göstergesi. tabii bu dediklerim eğer diş için ağladıysa, sebep başkaysa hemen ona da uyarlayabiliriz mesela gaz:)

kızlar yaa ben hala adet olmadım yaa :18:::18: sızdede duzensızlık oldumu bole dıger ıhtımalı dusunemıyorum

Canım bende olmadım hala ama test yaptım rahatladım istersen test yap kendine stres yapmazsın en azından inşallah yoktur bişey:44:

cnm acaba yedıgı bısey mı gaz yaptıda agladı benımkılede bazen aglıyo ole kucagımda gezdırıyorum uyuyorlar

2gecedurr oğlumda öyle ya saatlerce ağlıyor sakinlsmiyor bende jel sürdüm diş erlerine ağzının içi alev gibi Su verdim nasil içti yavrum

Ayy kıyamam kuzum neden ağladı acep dişmi yoksa yeni bişeymi yedirdin
Değişik birsey yemedi, kucaga aldık bşraz ağladu tarırdık 10 dk sonra bidaha ağlama sanki biri çimdikledi. Aç galiba dedim emzirmek istedim onuda almad. Neyse iyi çok şükür. Bende pazara gittim lahana aldım Pazartesi baslarım artık. Ben yapıyım. Etkisini soylerım

sağol ayşecim, o sizin tatlılığınız

nasılsın? nasıl başladı haftasonu?
dün gece iyi kaynattık ha

ii başladı canım be nasıl olsun bugün yne anneme gtcem yemeğede ordayım babamın doğum günü ne anacı bu kadın diceniz banavalla ya hç gece bu kadar konuşmazdk erkenmi uyudu talyam sende müsaittin senin nasıl başladı kuzum iyiymsin

kıyamam derdini anlatamamk ne zor allah bilir ne sıkıntısı vardıda ağladı yavrum neyseki geçmiş yap bakalım canım işe yarıcakmı

Oglana yemek yapıyorum. Patates kıyma 2 yaprakta ıspanak attım. Birazdan da ırmık koycam. Ispanagı koymasaydım keske. 8. Aydan sonra koyuluyıdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…