2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Nasilsin iyilesmis beben en son hasta idi.buyudukce uyaniklasiyo mikroolar ogrendiler aglamayi koz olarak kullaniyilar ne yapip edip aglamakla bi yere varilmayacagini ogreemiz gerek.

Sağol iyiyim. Bebislerimde iyiler çok şükür atlattı yavrum :) aynen aglicaklar agliyolar zaten elimden geleni yapıyorum ama napim artık dişde zorluyor galiba

Valla benim oğlum gelir kızına bir sarılır bide öpücük kondurur bu iş olmuştur annesi çok nazlanmayın

Ben artık uyusam iyi olacak birazdan kız uyanır yarında pasta börek yapmaca bira dinleneyim iyi gecele öpüyorum sizi

valla tek kelımeyse superr olms

cok az okuyabıldım gozler şeş beş oldu ben kacar ıı geceler kızlar Allah rahatlık versınhepımıze..

mothercareden indirimden 160 tlYe aldım canım, bayaa uyguna geldi banaa diğer ilk arabam türü oyuncaklara göre:)

Gunaydin kizlar gece ceneler dusmus gene

fotograflarin hepsine bayildim. Can'larim benim

malum yatili misafirim var bi merhaba diyeyim dedim. Kahvalti hazirlamaya gidiyorum simdi. Hadi herkese iyi haftasonlari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…