2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar tostosu yatırdım geldim. Resimleri yükleyeceğim ben de ama boyutu büyük diyor yüklemiyor. Nasıl küçültüyorduk bilen var mı?

Wavyyy ODTÜ olur tabiki ODTÜ kampüsten bahsediyoruz değilmi:44:ben hiç gitmedim sen ODTÜ nün neresinde buluşacağımızı bana özelden yaz ben diğer kızlara mesaj atarım
Zaten kaç kişiyiz ki

tamam canım haftaya hatırlatır mısın?
senaysene de sor ben olmazsam

Kızlar tostosu yatırdım geldim. Resimleri yükleyeceğim ben de ama boyutu büyük diyor yüklemiyor. Nasıl küçültüyorduk bilen var mı?

office picture manager ile açıyorsan en kolay yolu RESIMLERI DUZENLE ye tıklayıp(yukarıda) orada sagda cıkan bölümde yeniden boyutlandır kısmına girip WEB BUYUK yapıp kaydedersen küçülür

Teşekkürler, yaptım oldu:)

Ben de albüm yaptım, tamamlandı herhalde..
Organizasyon sorumlumuz İris'e çok teşekkür ediyorum bu arada, herşeyi çok güzel düşünmüştü:

keşke bende olabılseydım buluşmada
veee fotoları görmek ıstıyorum bebişleri yanyana cok merak ettım
kım yaptı albüm???????
bana arkadaşlık talebınde bulunsa yapan arkadaş bende görsem cokkk sevınırım

öluyom uykusuzluktan çıktım ben

Günlük güneslik guzel bir pazar sabahından herkese Gü nay dııınn ne guzel olmus bulusma biz orda olamayanlar olarak kıskandık yani:) şaka bi yana cok hoşsunuz hepiniz bebişlerde keza öyle maşallah hepiciginize

İyi yolculuklar cnmcımm dolu dolu guzelce gecer ins vaktin öpuldunuz kocamaan

Herkese günaydınnn
Fotolarınızı gördüm bayıldımm
Aynı zaman dogmuş tatlı mı tatlı bebeler ve onların güzel anneleri
Etraftakilerin bakışları nasıldı çok merak ettim

Herkese günaydınnn
Fotolarınızı gördüm bayıldımm
Aynı zaman dogmuş tatlı mı tatlı bebeler ve onların güzel anneleri
Etraftakilerin bakışları nasıldı çok merak ettim

selamm kızlarr ohh ohhh bulusmalarda olmuss yaa catladım resımlerı gormek ıstıyorum kımde var resımler benı arkadas olarak ekleyın.

Gunaydin kizlar. Oglani yedirdim yatirdim kahvaltimi yapiyorum. Bugun hava guzel kimsecikler olmaz yine. Wavy iyi yolculuklar cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…