2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Iı aksamlr kızlar bugun gıremedım ıns hpınızıyısınızdr gecmıse bkamadım bugun kvler bızdeydı dn gece kız ateslendı hala atesı duseremedık 38 39 oluyor doktoru bu gecede dusmezse yda daha cok yukselırse acıle gtr dedı dnden berı uykusuzluktn oldum ama kızın ıstahı ıı emıp duruyr yogurdunuda yedı nden boyle olduanlmadm esım dıs gelıyr herhlde bu seferkı zr dıyo cnım oglumda kardesınn atesı oldugunu anlayınca agladı ve bacagını gosterıp cızz dedı ve bugun bnı hıc uzmedı sorun yaratmadı hıc bızden bu kdr canlar

Selam topik, bügün kimse girmemiş, sayfalar ilerlememiş:) Geçmiş yapabildim. Biz de bugün dışardaydık, bir arkadaşıma oturmaya gittik. Ela bayağı eğlendi..
Bugün Ela'yı kendi odasında yatıracağım bakalım nasıl olacak. Bu zamana kadar bambu beşikteydi artık sığmıyor, kafası çarpıyor, düşme tehlikesi de var. Ayrı odada yatmak bana zor olacak 2 saatte uyanıyor hala ama yapacak başka birşey yok, yeniden park yatak almak da istemiyorum. Zaten annemlere almıştım, her yer yatak olacak. Zaten artık odalarında yatmaya da alışmaları lazım. Bakalım gecemiz nasıl geçecek.

MSOE, Tatlışkom kavga etmeyin kocalarınızla, hepsi aynı:)

Aysre ben e-bebekten aldım, öyle bildiğim bir marka değil ama araştırmıştım, tabanı ve arka kısmı sert olmalıymış, bir de ayakları şişko olmasın, şekle girsin diye üst kısmı babet gibi açık olmamalı, üstten bandı olmalıymış. Zaten Poyraz babet giyemez de:)Ela'nın ayağındakileri hatırlıyorsan o model olmalıymış işte. Zaten piyasadaki ilk adım ayakabıları hep aynı gibi.
Herkesi öpüyorum, bu hafta yine çok yoğun olacağa benziyor işlerim, pek giremem herhalde..

Ayy abisi de üzülmüş yaa. Duşa sok mümkünse daha cabuk düşer düşmezsede abısının dediğigibi cızzz olcak hemen düşcek. Çok zor yaa gecmiş olsun.

Bizde yemekten sonra çıkarız sahilde bi yürüyüş yaparız herhalde kız bisiklet sürmek istiyo
Hayal olduu oturduk kaldık
Ben etmedim kuzum ama bişe olursa topiğin avukatı olarak ilk sana gelcem bakıyonmu bu işlere

sağol canımzaten sana neden ayrıntılı sormadım diye düşünüyordum şu anda

alperenada
çok çok geçmiş olsun dilerim bu gece ateşi düşer , hemencecik iyileşir prenses, afferin oğluna da annesine çok yardım cı olucak ileride o ,abi olmuş ta herşeyden anlıyormuş

Geçmiş olsun..

Hayal olduu oturduk kaldık

Ben etmedim kuzum ama bişe olursa topiğin avukatı olarak ilk sana gelcem bakıyonmu bu işlere

Geçmişi hızlı okuyunca anlamamışım tabi.. Normalde bakmıyorum ama senin için bakarım bu işlere de:)) İnşallah hîç bîr zaman lazım olmaz tabi..

Geçmiş olsun..

Geçmişi hızlı okuyunca anlamamışım tabi.. Normalde bakmıyorum ama senin için bakarım bu işlere de:)) İnşallah hîç bîr zaman lazım olmaz tabi..

Olsun şekerim hepimiz aynıyız hepimiz msoe yiz hepimiz alseniz ne önemi var konu hep aynı Kişiler farklı

Selam millet. Pazar gezmesinde herkes herhalde. Biz de cikacaktik ama fena takistik herifle. Basim catliyor su anda. Hava da cok guzel beeee

Bende bebeleri süsledim odunu uyandırdım(sabah kalktı tekrar yattı)bizde çok fena atıştıkçok ağır konuştu bebeleri alıp anamın evine mi gitsem o da ne hai varsa görsün
nasılsınız ya, üzüldüm valla, gıcıklarrr
en iyisi bazen
ama bizde ahavalar yeni ısındı ya o nedenle her fırsatta sokağa atmak istiyorum kendimi
zaten daha da ısınınca çıkmak istemem muhtemelen
ay çok merak ettik ya unutmak ne kelime
çöz internet işini çabuuukkk
bepanten diyorum tatlışkom, bence ii geliyo
çok sıcaksa günde iki defa bile duş aldırabilirsin ya, sabunsuz sadece teri atmak için, suyla yıkayarak
ay çok geçmiş olsun güzel kızıma
umarım dştir önemli değildir
abiye de nasıl ilgilenmiş bıdık kardeşiyle

biz bugün babamızın işi vardı öğlen, ona kuyruk olduk 2-3 saat gezdik o işini yaparken
erciyes üniv. bahçesinde
kızı çarptımı ne açık hava 6:30 da yattı, 9:30 da kalktı, 10:30 da geri yattı
işallah gece uyanıp oturmaz:18:

Canımm fenistil jel kaşıntıya çok iyi gelir
Bepanthen de rahatlatır

ilk adımpatiği ne aldınız , ??? ya da aldınız mı , nasıll bişi aldınız, marka vs.nelere dikkat ettiniz ???
Canım bebe ayakkabısı satan bir yere girdim baktım ayağına denedim aldım vallaama bence çok sert olmamalı daha tam basamıyorlar çünkü.
Geçen sene oğlana pediped sandalet tarzı bişey almıştım çokk rahat etti

Yavrum ya kıyamam inşallah tekrarlamaz bol bol duşa sok

Fito krem yazıyo travazol yazıyo ikisindende var kıza şimdi fito krem sürdüm ama yarın dr götürcem yanlış bişe yapmak istemiyorum.
Msoe söyle kıs nasıl geçirdin cinneet aynı taktiği yapcam yeri gelince.

İçeriğinde ne varmış kremlerin steroid var sanırım birinde sakın sürme

Evet msoe nasıl banada özelden yaz burdan yazamasanda

Saol cnım ıns duser sımdı fıtıl verdım hemde tm olarak

günaydın ilk defa topiği ben açıyorum nöbeti devraldım eşim uyuyor şimdi kız hala ateşli üstüne üstlük eşim ateşi çıktıgını anlamamış şuan ateş 39 dereceşurubunu verdim bekliyorum çok ianatcı bi ateşi var annem aynı senn bebekliğin bizde senn ateşinde b ou kadr ugraşırdık dedi napıcağımı şaşırdım:18::18: çocuk perişan oldu şuan yanmda uyur[ Allahım hi. bi bebk hastalanmasın onu ağlarken görmk çok kötüo ağladıkça bnde ağlıyorum

Son düzenleme:

Canim cok gecmis olsun ama istersen artik daha fazla bekleme doktora goturmek icin. Daha cok minikler atesin de kalici etkileri oluyor Allah korusun. Hem senin de icin rahat eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…