2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Selam millet. Pazar gezmesinde herkes herhalde. Biz de cikacaktik ama fena takistik herifle. Basim catliyor su anda. Hava da cok guzel beeee

Selam millet. Pazar gezmesinde herkes herhalde. Biz de cikacaktik ama fena takistik herifle. Basim catliyor su anda. Hava da cok guzel beeee

Bende bebeleri süsledim odunu uyandırdım(sabah kalktı tekrar yattı)bizde çok fena atıştıkçok ağır konuştu bebeleri alıp anamın evine mi gitsem o da ne hai varsa görsün

Bende bebeleri süsledim odunu uyandırdım(sabah kalktı tekrar yattı)bizde çok fena atıştıkçok ağır konuştu bebeleri alıp anamın evine mi gitsem o da ne hai varsa görsün
Noldu nşye kavga ettınız
Ben o işide çözdüm pazar gunleri artık kocamla dışarı çıkmama kararı aldım. Cumartesi çocuklarımla arkadaşlarla cıkıp stresi atıp eve geliyorum. Pazar kırıp dizimi oturuyorum.

dunku buluşma fotolarını gördüm
bayıldım ve orda olmak ıstedım
cok sanslısınız ne guzel

Al iste hepsi ayni bunlarin. Benimki de biriktirip biriktirip hepsini ayni anda kusuyor ona gicigim. Bak mis gibi gunu buldu kavga cikaracak ben de kizin cantasini giyeceklerini falan hazirlamistim hepsini geri koydum

Tatliskom sorun disari cikmak degil ki ben kendim de cikarim da insanin yasama sevincini alip goturuyor yaa pazar pazar

Peki cuma- cumartesi aksamlari eniste disarda cumartesi gunduz sen disardasin pazar ailecek evdesiniz. Siz enistyle ne zaman disari cikiyosunuz :44:

Biz kafamıza göre cıkarız ammaa bi kaç haftadır oğlan eziyet ediyo resmen oda bende geriliyorum her pazar bidaha beraber cıkmayalım diyıruz ama yine çıkıyoruz. Bu hafta hasta yoksa balık yemeye giderdik kızı lunaparka götürürdük

kızlarr nasılsınız buluşmuşsunuz çok sevmdm hemde çok duygulandım ne güzelsnz hepnz ben kaç zamandır annemle uğraşıyodum bide evde internet yok artık giremiyorum ama sizi çok seviyorum gerçekten çokta özledim en kısa zmanda internet problemni çözcem beni unutmayın nolur

Eeeee yine neyi bekliyoruz kuzum. Elayshe ve alsen mesajınız varr aysre sana yok cipskolam sana hiç yok

ilk adımpatiği ne aldınız , ??? ya da aldınız mı , nasıll bişi aldınız, marka vs.nelere dikkat ettiniz ???

Yavrularım isilik oldu sıcak bastı basalı hergun yıkayıp yatırıyorum ++++ ince giydiriyorum neden oldular kuz kaşınıyo belki oğlanda kaşınıyo ama anlamıyorum. Hametan sürüyotum yanlışmı yapıyorum ilaç ismi verecek olan varmı

bepantene denesene , kendim kullanmadım ama genelde duydum ,sizin oraya yaz geldi tabi iyice

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…