Evet ya 1 haftadır girmiyor inşallah kötü bişey yoktur:44:
Selam millet. Pazar gezmesinde herkes herhalde. Biz de cikacaktik ama fena takistik herifle. Basim catliyor su anda. Hava da cok guzel beeee
Selam millet. Pazar gezmesinde herkes herhalde. Biz de cikacaktik ama fena takistik herifle. Basim catliyor su anda. Hava da cok guzel beeee
Noldu nşye kavga ettınızBende bebeleri süsledim odunu uyandırdım(sabah kalktı tekrar yattı)bizde çok fena atıştıkçok ağır konuştu bebeleri alıp anamın evine mi gitsem o da ne hai varsa görsün
Bende bebeleri süsledim odunu uyandırdım(sabah kalktı tekrar yattı)bizde çok fena atıştıkçok ağır konuştu bebeleri alıp anamın evine mi gitsem o da ne hai varsa görsün
Noldu nşye kavga ettınız
Ben o işide çözdüm pazar gunleri artık kocamla dışarı çıkmama kararı aldım. Cumartesi çocuklarımla arkadaşlarla cıkıp stresi atıp eve geliyorum. Pazar kırıp dizimi oturuyorum.
Nerdesiniz beyaa
Parka gidip geldik herkes dışarda, gezmede çok kalabalıktı
Eeeee yine neyi bekliyoruz kuzum. Elayshe ve alsen mesajınız varr aysre sana yokcipskolam sana hiç yok
ilk adımpatiği ne aldınız , ??? ya da aldınız mı , nasıll bişi aldınız, marka vs.nelere dikkat ettiniz ???
Yavrularım isilik oldu sıcak bastı basalı hergun yıkayıp yatırıyorum ++++ ince giydiriyorum neden oldular kuz kaşınıyo belki oğlanda kaşınıyo ama anlamıyorum. Hametan sürüyotum yanlışmı yapıyorum ilaç ismi verecek olan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?