Canim cok gecmis olsun ama istersen artik daha fazla bekleme doktora goturmek icin. Daha cok minikler atesin de kalici etkileri oluyor Allah korusun. Hem senin de icin rahat eder
Fito krem yazıyo travazol yazıyo ikisindende var kıza şimdi fito krem sürdüm ama yarın dr götürcem yanlış bişe yapmak istemiyorum.
Msoe söyle kıs nasıl geçirdin cinneet aynı taktiği yapcam yeri gelince.
İçeriğinde ne varmış kremlerin steroid var sanırım birinde sakın sürme
Evet msoe nasıl banada özelden yaz burdan yazamasanda
doktorunu aradım bugnde beklememi soyledi ama haklısın eşim biraz dnlensin oğlanda uyansı öyle götüreyim çnkü oğlan uyannca beni görmezse kıyamet kopar oda kısknçlıktan ateşlenmesin huyu çnkü istediği olmayınca kıskannnca ateşi fırlıyor benim işim çok zor yha iki çocuğumnda ateşi inanççı keçi gibi ve belli etmeden çıkıyor gizli ateş
Allah kolaylik versin guc versin canim. Zor tabi ama gececek insallah. Hem sen oglundan da deneyimlisin bak. Doktora gidersen haberdar et bizi de..
saol canım bak şimdi korktum oğlan uyansın götürücem doktoraGunsydin kizlar.
Alperenada cok gecmis olsun. İnatci ateste burda bikac kiside goruldu 6. Hastalik. Bi dr gotur cnm ole busi degilse usutmedi falansa bi tahlil yaparlar ona gore ilac alir
şimdi belirtilerini okudum aynı bizim kızı anlatıyor birden bire ateş çıkması ve ateşi oldugu halde haraketli ve iştahının yerinde olması okuyunca daha çok korktum cumartesi gecesi ateşlendi birden bire ayy şu oğlan uyansında götürsem içime kurt düştü bna kalsa götürdümde eşim dişten dolayıdır diyip beni rahatlatmıştı
şimdi belirtilerini okudum aynı bizim kızı anlatıyor birden bire ateş çıkması ve ateşi oldugu halde haraketli ve iştahının yerinde olması okuyunca daha çok korktum cumartesi gecesi ateşlendi birden bire ayy şu oğlan uyansında götürsem içime kurt düştü bna kalsa götürdümde eşim dişten dolayıdır diyip beni rahatlatmıştı
hayırlı olsun yeni dişleriniz bilmiyoum alsenim dışaı çıktıgıda yok ki hasta oldu diyeyim diş ddi eşim bende sakinlemiştim dedim abisi gibi üst dişleri ateşli çıkartıyordu dedim ama ateş hiç bi düşmez oğlan kalksın götürcem zaten pepikte 6. hastalık olabilir dedi belirtileri aynı bizim kız daha çok tedşrgşn oldum oğlannda uyuyacağı tuttu bugnGünaydınnnnn sabah 7 de kurulu saat gibi kalkıyor kzım
Üst dişlerimizde göründü çok şükür ne zor diş çıkarıyor canıma okuyorsanki oğlum bu kadar zorlamıyordu yoksa benmi unuttum
Alperenada bence artık doktora götürmelisin bu kadar ısrarcı bir eteşin altında enf vardır
Korkulcak bi hastalik degil cnm her bebek gecirir. Atesini kontrol et surekli siniri gecmesin
Dis atesi 39 bulup gecmez cnm. 38 39 arasi oluren fazla bide bukadar uzun surmez
kızlarr nasılsınız buluşmuşsunuz çok sevmdm hemde çok duygulandım ne güzelsnz hepnz ben kaç zamandır annemle uğraşıyodum bide evde internet yok artık giremiyorum ama sizi çok seviyorum gerçekten çokta özledim en kısa zmanda internet problemni çözcem beni unutmayın nolur
Teşekkürler, yaptım oldu:)
Ben de albüm yaptım, tamamlandı herhalde..
Organizasyon sorumlumuz İris'e çok teşekkür ediyorum bu arada, herşeyi çok güzel düşünmüştü:
Sen de geliyodun di mi yazın İstanbula ,yanlış mı hatırladım :44:Günlük güneslik guzel bir pazar sabahından herkese Gü nay dııınnne guzel olmus bulusma biz orda olamayanlar olarak kıskandık yani:) şaka bi yana cok hoşsunuz hepiniz bebişlerde keza öyle maşallah hepiciginize
SırıtıyolardıHerkese günaydınnn
Fotolarınızı gördüm bayıldımm
Aynı zaman dogmuş tatlı mı tatlı bebeler ve onların güzel anneleri
Etraftakilerin bakışları nasıldı çok merak ettim
buluşma talışkoma yaramadı
günaydın bacılarrrr
Zaten sülümanın anası gibiydi ,pepik gelemeyince bütün kızlar Poyraz'a kaldıEvet yaramadı çok pis plan yapıyorum o ayseye özellikle diğer topiklerde fink attı buluşmsya gitti
Sonradan okudum ki ; çözmüşsün problemi şekerimSelam millet. Pazar gezmesinde herkes herhalde. Biz de cikacaktik ama fena takistik herifle. Basim catliyor su anda. Hava da cok guzel beeee
Ne gidiyon adamı rahat ettiricen , gitmeBende bebeleri süsledim odunu uyandırdım(sabah kalktı tekrar yattı)bizde çok fena atıştıkçok ağır konuştu bebeleri alıp anamın evine mi gitsem o da ne hai varsa görsün
En gıcığı da o çantayı hazırlamak ,sonra geri yerine yerleştirmekAl iste hepsi ayni bunlarin. Benimki de biriktirip biriktirip hepsini ayni anda kusuyor ona gicigim. Bak mis gibi gunu buldu kavga cikaracakben de kizin cantasini giyeceklerini falan hazirlamistim hepsini geri koydum
Tatliskom sorun disari cikmak degil ki ben kendim de cikarim da insanin yasama sevincini alip goturuyor yaa pazar pazar
kızlarr nasılsınız buluşmuşsunuz çok sevmdm hemde çok duygulandım ne güzelsnz hepnz ben kaç zamandır annemle uğraşıyodum bide evde internet yok artık giremiyorum ama sizi çok seviyorum gerçekten çokta özledim en kısa zmanda internet problemni çözcem beni unutmayın nolur
Iı aksamlr kızlar bugun gıremedım ıns hpınızıyısınızdr gecmıse bkamadım bugun kvler bızdeydı dn gece kız ateslendı hala atesı duseremedık 38 39 oluyor doktoru bu gecede dusmezse yda daha cok yukselırse acıle gtr dedı dnden berı uykusuzluktn oldum ama kızın ıstahı ıı emıp duruyr yogurdunuda yedı nden boyle olduanlmadm esım dıs gelıyr herhlde bu seferkı zr dıyo cnım oglumda kardesınn atesı oldugunu anlayınca agladı ve bacagını gosterıp cızz dedı ve bugun bnı hıc uzmedı sorun yaratmadı hıc bızden bu kdr canlar
İriiisss (sabah ise gelince gorursun insallah) :
Cok sagol kiz, bir cinnet herseyi cozdu valla
Valla kizlar eski cinnetler gibi olmadi tabi evde bebek varken. Daha cok kesin ve net bi tavir ve biraz da blof diyebiliriz.
Günaydınnnnn sabah 7 de kurulu saat gibi kalkıyor kzım
Üst dişlerimizde göründü çok şükür ne zor diş çıkarıyor canıma okuyorsanki oğlum bu kadar zorlamıyordu yoksa benmi unuttum
Alperenada bence artık doktora götürmelisin bu kadar ısrarcı bir eteşin altında enf vardır
günaydın herkese iyi haftalarrrr geçmiş olsun
Gunaydınn bende dr saglık ocapına götureyım bunlaruda krem yazsın baksın bakalım isilik mi
GÜnaydın herkeseŞimdi kalkmadık tabide yeni girebildim
Alperanda geçmiş olsun. Hemencecik iyileşsin kuzu inşallah.
Tatlışkom artık sıcaktan bebeler mahvolur sizin orda. Pişik ise en iyisi alt değiştirmelerde yıkayıp iyice kurutup sonra kremleyip bezlemek ama dediğin gibi yinede pişik mi isilik mi bir göster sen.
Topic halkı ben güneş kremi alacam almayada şimdi biz bebeleri parka götürürken falan kullancaz mı hep güneş kremi tam anlayamadım :44:
Canım dusmuyor kac kere dusa soktum hala atesı 39 bıtkın dustu sallayark uyuttum nobetteyım m
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?