2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canim cok gecmis olsun ama istersen artik daha fazla bekleme doktora goturmek icin. Daha cok minikler atesin de kalici etkileri oluyor Allah korusun. Hem senin de icin rahat eder

doktorunu aradım bugnde beklememi soyledi ama haklısın eşim biraz dnlensin oğlanda uyansı öyle götüreyim çnkü oğlan uyannca beni görmezse kıyamet kopar oda kısknçlıktan ateşlenmesin huyu çnkü istediği olmayınca kıskannnca ateşi fırlıyor benim işim çok zor yha iki çocuğumnda ateşi inanççı keçi gibi ve belli etmeden çıkıyor gizli ateş

İçeriğinde ne varmış kremlerin steroid var sanırım birinde sakın sürme

Evet msoe nasıl banada özelden yaz burdan yazamasanda

Valla kizlar eski cinnetler gibi olmadi tabi evde bebek varken. Daha cok kesin ve net bi tavir ve biraz da blof diyebiliriz.

Allah kolaylik versin guc versin canim. Zor tabi ama gececek insallah. Hem sen oglundan da deneyimlisin bak. Doktora gidersen haberdar et bizi de..

Allah kolaylik versin guc versin canim. Zor tabi ama gececek insallah. Hem sen oglundan da deneyimlisin bak. Doktora gidersen haberdar et bizi de..

haber veririm cnım oğlandan deyimliyimde bu kızın ateşi oğlannkinden beter çıktı ne fitil düşrüdü nede şurup 10 kere soktum duşa 37 dereceyi 2 kere gördük daha da görmedim yorgunluktn tipim kaydı zaten zayıfım şimdi 2 gnde hortlak oldum

Gunsydin kizlar.
Alperenada cok gecmis olsun. İnatci ateste burda bikac kiside goruldu 6. Hastalik. Bi dr gotur cnm ole busi degilse usutmedi falansa bi tahlil yaparlar ona gore ilac alir

şimdi belirtilerini okudum aynı bizim kızı anlatıyor birden bire ateş çıkması ve ateşi oldugu halde haraketli ve iştahının yerinde olması okuyunca daha çok korktum cumartesi gecesi ateşlendi birden bire ayy şu oğlan uyansında götürsem içime kurt düştü bna kalsa götürdümde eşim dişten dolayıdır diyip beni rahatlatmıştı

Günaydınnnnn sabah 7 de kurulu saat gibi kalkıyor kzım
Üst dişlerimizde göründü çok şükür ne zor diş çıkarıyor canıma okuyorsanki oğlum bu kadar zorlamıyordu yoksa benmi unuttum
Alperenada bence artık doktora götürmelisin bu kadar ısrarcı bir eteşin altında enf vardır

Korkulcak bi hastalik degil cnm her bebek gecirir. Atesini kontrol et surekli siniri gecmesin

Dis atesi 39 bulup gecmez cnm. 38 39 arasi oluren fazla bide bukadar uzun surmez

hayırlı olsun yeni dişleriniz bilmiyoum alsenim dışaı çıktıgıda yok ki hasta oldu diyeyim diş ddi eşim bende sakinlemiştim dedim abisi gibi üst dişleri ateşli çıkartıyordu dedim ama ateş hiç bi düşmez oğlan kalksın götürcem zaten pepikte 6. hastalık olabilir dedi belirtileri aynı bizim kız daha çok tedşrgşn oldum oğlannda uyuyacağı tuttu bugn
Korkulcak bi hastalik degil cnm her bebek gecirir. Atesini kontrol et surekli siniri gecmesin

canım oğlanda böyle bişey yaşamadım ateşimiz 38 be 39 arasında oynyor çıplak bi şekilde uyuyor şimdi

Dis atesi 39 bulup gecmez cnm. 38 39 arasi oluren fazla bide bukadar uzun surmez

39 geçmedi hiç de bnde diş bu kadr sürmez dedim eşime oda hatırlmıyor musun oğlan da 2 gn ateşlendi dedi hatırlıyorum oğlan 2 gn ateşlendi ishali vardı ve onn ateşi ilacını verince düşüyordu bunn ki hç düşmüyor dedim korkma dedi sakinleştirdi ama oğlan uyansın onuda kaldıracagım götürücem doktora

Günaydınlar

alperenada Çook geçmiş olsun, belirtiler 6. hastalık gibi görünüyor, benim kızda iki hafta önce geçirdi, korkulacak hiç bir şey yok antibyotik bile vermedi bizim dr, 4 gün yüksek ateş 2 günde döküntüsü oldu, birtek ateşlenme çok inatçı oluyor, 38 i geçmememsine dikkat et, çok geçmiş olsun.Birde bulaşıcı 3 ay 3 yaş arası çocuklarda görünüyor bize parkta bulaştı oğlun kaç yaşında bilmiyorum ama onada bulaşmış olabilir. Doktorlar döküntüyü görmeden anlayamıyorlar maalesef en azından bizde öyle oldu.

Günaydın topikolarrrrr , güzel bir hafta geçirelim hep birlikteeeeeee
Bir misafirim geldi ,yarım saate burdayım

GÜnaydın herkese Şimdi kalkmadık tabide yeni girebildim

Alperanda geçmiş olsun. Hemencecik iyileşsin kuzu inşallah.

Tatlışkom artık sıcaktan bebeler mahvolur sizin orda. Pişik ise en iyisi alt değiştirmelerde yıkayıp iyice kurutup sonra kremleyip bezlemek ama dediğin gibi yinede pişik mi isilik mi bir göster sen.

Topic halkı ben güneş kremi alacam almayada şimdi biz bebeleri parka götürürken falan kullancaz mı hep güneş kremi tam anlayamadım :44:

Seni unutmak mümkün mü ayşeed

Teşekkürler, yaptım oldu:)

Ben de albüm yaptım, tamamlandı herhalde..
Organizasyon sorumlumuz İris'e çok teşekkür ediyorum bu arada, herşeyi çok güzel düşünmüştü:

Geçmişi anca bitirdim ,birazdan fotolara dalıcam
Beni sizler varettiniz topikolarım

Sen de geliyodun di mi yazın İstanbula ,yanlış mı hatırladım :44:

Herkese günaydınnn
Fotolarınızı gördüm bayıldımm
Aynı zaman dogmuş tatlı mı tatlı bebeler ve onların güzel anneleri
Etraftakilerin bakışları nasıldı çok merak ettim
Sırıtıyolardı

buluşma talışkoma yaramadı

günaydın bacılarrrr

Çatlıyo hasetinden , biletini erkene alır gelir o haftaya

Evet yaramadı çok pis plan yapıyorum o ayseye özellikle diğer topiklerde fink attı buluşmsya gitti
Zaten sülümanın anası gibiydi ,pepik gelemeyince bütün kızlar Poyraz'a kaldı

Selam millet. Pazar gezmesinde herkes herhalde. Biz de cikacaktik ama fena takistik herifle. Basim catliyor su anda. Hava da cok guzel beeee
Sonradan okudum ki ; çözmüşsün problemi şekerim

Bende bebeleri süsledim odunu uyandırdım(sabah kalktı tekrar yattı)bizde çok fena atıştıkçok ağır konuştu bebeleri alıp anamın evine mi gitsem o da ne hai varsa görsün
Ne gidiyon adamı rahat ettiricen , gitme

En gıcığı da o çantayı hazırlamak ,sonra geri yerine yerleştirmek

Seni unutabiliriz ama yanakcanımızı , aslaaaaaaaaa
Seni de unutmayız kız topikin pozitif böceği

Hadi git artık doktora da bize de bildir , çok geçmiş olsun canım

İriiisss (sabah ise gelince gorursun insallah) :
Cok sagol kiz, bir cinnet herseyi cozdu valla

Valla kizlar eski cinnetler gibi olmadi tabi evde bebek varken. Daha cok kesin ve net bi tavir ve biraz da blof diyebiliriz.

Oldun sen oldun MSOE'mmmmm

O saatten bende de var ; 6.30 a kurulu ama benimki , sabah ezanını artık ben okurum dedim imama ,sen boşuna kalkma

günaydın herkese iyi haftalarrrr geçmiş olsun

Günaydın dido ,nerelerdesin , yoğun mu işler ?

Gunaydınn bende dr saglık ocapına götureyım bunlaruda krem yazsın baksın bakalım isilik mi

Çekilmez artık sizin oralar hemşom ,yanıyo uşaklar ,kop gel artık

Her seferinde tabii ki , ya da ben mi yanlış biliyorum :44: Kendime de öyle yapıyom ki ; her güneşe çıakrken sürüyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…