2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

heyy masallh daha benım kız 1 dıs bıle cıkarmadı

kız hıder dede suan avusturyaya varmıştır ne diyon sen 1 hafta oldu

valla ben cok ciddiyim sana kaynak olmayada bunları bilmem
Haziranda yokum die kac defa dedim sekerim kacmam ole sizden kolay kolay. Sen ananaaa ben anamaaaa) yeter yaa 1 bucuk ay olmus gitmeyeli.) temmuzda ayarlariz bende cnm
Ooo cok dis varmis sizde. 3. De bizimki senlik tavan yapti sizde de oledir belkim dedim

yarın doktor kontrolümüz var
şu diş işini sorcam, bi tane bile yok bizde de
ama diş etleri acaip şiş, çıkartsa 10 tane birden çıkaracak gibi

Kizlar bebegi siddet egilimli olan var mı? Artik iyice kafama takilmaya başladı. Surekli bi vurma elindekini firlatma hali var. Normal diyor esim butun bebeler kontrol suz hareket ederler diyor ama iyiice kafama takılıyor artık.

Kizlar bebegi siddet egilimli olan var mı? Artik iyice kafama takilmaya başladı. Surekli bi vurma elindekini firlatma hali var. Normal diyor esim butun bebeler kontrol suz hareket ederler diyor ama iyiice kafama takılıyor artık.

cnm benım kızım benı sureklı cımcıklıo bı de bu aralar ısırmak ıstıo sankı..elındekılerı de fırlaıtıo ve cıglık atıo ama hıc vurma egılımıyok..sınırlenınce ıste bagırıo falan..belkı senın cocugunda bu sekılde sınırını ıfade edıo takma kafana bence

Evet aşıyı hissetmiyor bile. Ateş ve huysuzlukta yapmıyor. İhtimal olsaydı Atakan hiç o fırsatı kaçırmaz yapardı :)
tatlişkom bana kaldın :=)

sen de bana bakim , bu herşeye yetebilme becerin nasıl birşii ???

2 çoçuk ,timmiz ev hanımı, birde pc kurdu ,bir de el marifetleri ,
Bu benimde merak ettiğim bir sır Birde telefondan girmeyi nasıl beceriyor onu merak ediyorum
selam kızlar sancım var hala, çokta işim, albümlere baktım biraz moral topladım bu hafta yoğun geçecek bayaaa
Nostalji oldu Sancım var
kızlar ben geldim annemdeym annme bakıom üstünü bile değiştiremiyo artık üstelk evde nette yok artık hç giremiyorum
Çok geçmiş olsun canım. Rabbim şifa versin anneciğine, sanada güç kuvvet.
ıce de gelmiş oturun ikiniz sohbet edin biz çıkalım ceza
Yol uzundu ya ancak geldim şimdi :)
Karşı komşum hamileydi. Geçen hafta %99 ölü demişti doktor, bugün kontrole gitti..Kalp atışlarını duymuşlar :) Çok sevinçliydi. O geldi sevincini paylaşmaya, bakamadım size yine. Olsunda böyle güzel aksamalar olsun hayatımızda
alsennnn naptın lan sen , aynı ben gibi oldun

panayır gibi olmayan bitek tatlişkomun evidir kesin ,gerisi perşembe pazarı :118:
Bizimkide çarşamba,perşembe, pazar pazarı hepsinin karışımı birşey
Köpek dişler çook zor çıkarmış canım. Allah yardımcınız olsun. Önce kuzunun tabi acıyı çeken o.
Huysuzluk sürekli mi var canım ya. Gündüzde mi öyle mesela. Neşesi var mı genel anlamda. Acaba bir idrar tahlili falan mı yaptırsanız. Belki başka bir derdi vardır:44:
Hepsi birden pıtır pıtır sorunsuz, acısız, ateşsiz çıksın inşallah

Benim ki öyle. Kollarım yeşerdi hep çimdikten. Tırmıklarda öyle. Hiçbirşey ypmasa saçlarımı yoluyor. Bu hafta 2defa dudağımı yakalayıp ısırdı, kanattı.Ama bunları yaparken çok keyifli yani oyun gibi görüyor. Gülme yada bağırma gibi tepki vermemeye çalıştığım halde.

Bize vurma egilimli degil daha cok kollarini kaldirip kendi bacaklarina vuruyor. Oyuncaklari vuruyor surekli yani onlari vurarak oynuyor. Sinirlenince elindekini firlatiyor genelde. İsirma alt dusler cikarken coktu. Simdi ust cikiyor genel bi huysuzluk var

esım gecen yufka almıs bende bu hafta pek evde deılım o gun yapamadım bu gun yufka yapım dedım..tabu yufka bayatladıgı ıcın borek pek guzel olmadı kuru gıbı oldu sankı...sonra boranı yapım dedım boranıde nohutlu sankı mıdeme dokunde bıraz ..neyse soda ıctım ..kızada balık corbası yaptım ..onunda kokusu rahatsız ettı benı..yanı anlıcagınız mıdem bana kustu..yemeden ıcmeden tıksındım yaa..ha bu arada ara ogunde acıktıgımda yulaf ezmesı aldım yogurtla karısırıp yemek ıcın..hıccc begenmedım.neyse sımdı yuruyus yaptımda geldım..sızde durumlar nasıl kızlar

cnm benım kzıımda kollarıyla bacaklarını ayaklarını durtuo..oyuncakalrını vuruyor ve cıkardıgı sesten hoslanıo..normal bence takma kafana

Mosem sordum 90 bile yokmuş küçükya ondan küçümsüyorum olsun otururuzda çok çok mezdeke oynıcak alan yok
Ice daisy senınde ne çok misafirin var hee bitmiyo bi türlü
Pepik bencede eşini dinle bişe yoktur daha dur bunun 2 yas sendromu var

püffff, bişi dikkatimi çekti , ben ne zaman tu topik e girmesem sizin çeneniz düşüyor, gelenler gidenler oluyor , albümler konuyor, gündem değişiyor felen ne dir leyn sizin bana mı kastınız var ??? :2::2: geçmiş yapmaya çalışıcağım şimdi, yazanı fururum

Hergun 08:00 - 16:30 saatlerı burda olcan. Sohbete katılcan sekerim oyle git başka topiklerde gez gel olmazz

Bundan sonra kaşık mamasını Keçi sütüyle yapmayı düşünüyorum. Fikirleriniz duyduklarınızı bildiklerinizi benimle paylaşınız

Bosverin ya bugünlerin tadını çıkarın bizde 8 tane ama cikarasaya kadar huy değiştirdi valla ne kadar sonra çıkarırsa o kadar iyi bence nasil olsa cikcak

Bende bunu yedim diye dondurmayi yemiyim bari dedim. Ben bayagdir yapmiyodum wavy ama harika oldu. Kucuk sardim tek lokmalik kestim hatta gecen arkadas icine portakal rendesi koymustu bayildimm
tarif istiyom tariiifffff
Allah vergisi diyelim. Yanliz esim cok kizmaya basladi. Valla kircam o telefonu diyoo
kocişin kızmasın tatloşum
o yokken sen de vakit geçiriyon bizimle
fena mı?

bu kadar geçmiş yaptım affedin okuyamıcam

en son sayfadan devam ediyom
sağol papatyam işallah iyileşir minik balığım
bekçi topikcanlarım bi durum var mı hastalık felan yok dimi
öptüm lan sizi

çok yorgunumm
bütün gün ayakta durdum
daha da işim var ama uykum geldi
kocam beraber bitirelim işi diyo uyutmuyo
yatmama da izin vermiyo

Bak benım keçi sütü sorumu es geçiyonyz beni kaale almıyonuz cekip giderim hee sonra bidaa geri dönerım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…