8 tane dışımız var ve köpeklerde asagi kadar kabarmış kasiyo ama sadece onunla ilgili olduguna inanmıyorum gunduz huysuzlugu 9 da uyuttugumdan duZeni değişti gece uyanmalarına alistimda 1 2 aydır 5 seansı cikti iyice zombiye donüyorum napcami sasirdim
Haziranda yokum die kac defa dedim sekerim kacmam ole sizden kolay kolay. Sen ananaaa ben anamaaaakız hıder dede suan avusturyaya varmıştır ne diyon sen 1 hafta oldu
valla ben cok ciddiyim sana kaynak olmayada bunları bilmem
Ooo cok dis varmis sizde. 3. De bizimki senlik tavan yapti sizde de oledir belkim dedim8 tane dışımız var ve köpeklerde asagi kadar kabarmış kasiyo ama sadece onunla ilgili olduguna inanmıyorum gunduz huysuzlugu 9 da uyuttugumdan duZeni değişti gece uyanmalarına alistimda 1 2 aydır 5 seansı cikti iyice zombiye donüyorum napcami sasirdim
yarın doktor kontrolümüz var
şu diş işini sorcam, bi tane bile yok bizde de
ama diş etleri acaip şiş, çıkartsa 10 tane birden çıkaracak gibi
Kizlar bebegi siddet egilimli olan var mı? Artik iyice kafama takilmaya başladı. Surekli bi vurma elindekini firlatma hali var. Normal diyor esim butun bebeler kontrol suz hareket ederler diyor ama iyiice kafama takılıyor artık.
herkese merhabalar....güzel, olumlu, mutlu,pozitif ,bol şifalı bir hafta diliyorumhasta bebeklere geçmiş olsun, bir önce iyileşsinler
ve tüm Annelerin Anneler Günü kutlu olsun, her günümüz Anneler Günü olsun
Pırlantam gayet iyi, çok şükür hasta vs hiç bir sıkıntımız yok. Büyümeye tam gaz devam
9 AYINI DOLDURAN TÜM BEBEKLER DOĞURU AŞIYA...AİLE HEKİMLİĞİNİZ ARAMAMIŞ OLSA BİLE BEBEĞİNİZİ HEMEN 3K EK DOZ AŞISINA GÖTÜRÜN...LÜTFEN İHMAL ETMEYELİM. AŞININ YAN ETKİSİ YOK ,ATEŞ YAPMIYOR , BEBEKLERİN ÇOĞU AĞLAMIYOR BİLE, ÇÜNKÜ BU KORUMA AŞISI...YANİ DÜZENİ BOZULMUYOR BEBEĞİNHAYDI AŞIYAAAAAAAAAA
Bu benimde merak ettiğim bir sırtatlişkom bana kaldın :=)
sen de bana bakim , bu herşeye yetebilme becerin nasıl birşii ???
2 çoçuk ,timmiz ev hanımı, birde pc kurdu ,bir de el marifetleri ,
Nostalji olduselam kızlarsancım var hala , çokta işim, albümlere baktım biraz moral topladım bu hafta yoğun geçecek bayaaa
Çok geçmiş olsun canım. Rabbim şifa versin anneciğine, sanada güç kuvvet.kızlar ben geldim annemdeym annme bakıom üstünü bile değiştiremiyo artıküstelk evde nette yok artık hç giremiyorum
Yol uzundu ya ancak geldim şimdi :)ıce de gelmiş oturun ikiniz sohbet edin biz çıkalım ceza
Bizimkide çarşamba,perşembe, pazar pazarı hepsinin karışımı birşeyalsennnn naptın lan sen , aynı ben gibi oldun
panayır gibi olmayan bitek tatlişkomun evidir kesin ,gerisi perşembe pazarı :118:
Köpek dişler çook zor çıkarmış canım. Allah yardımcınız olsun. Önce kuzunun tabi acıyı çeken o.8 tane dışımız var ve köpeklerde asagi kadar kabarmış kasiyo ama sadece onunla ilgili olduguna inanmıyorum gunduz huysuzlugu 9 da uyuttugumdan duZeni değişti gece uyanmalarına alistimda 1 2 aydır 5 seansı cikti iyice zombiye donüyorum napcami sasirdim
Hepsi birden pıtır pıtır sorunsuz, acısız, ateşsiz çıksın inşallahyarın doktor kontrolümüz var
Kizlar bebegi siddet egilimli olan var mı? Artik iyice kafama takilmaya başladı. Surekli bi vurma elindekini firlatma hali var. Normal diyor esim butun bebeler kontrol suz hareket ederler diyor ama iyiice kafama takılıyor artık.
cnm benım kızım benı sureklı cımcıklıo bı de bu aralar ısırmak ıstıo sankı..elındekılerı de fırlaıtıo ve cıglık atıo ama hıc vurma egılımıyok..sınırlenınce ıste bagırıo falan..belkı senın cocugunda bu sekılde sınırını ıfade edıo takma kafana bence
Evet aşıyı hissetmiyor bile. Ateş ve huysuzlukta yapmıyor. İhtimal olsaydı Atakan hiç o fırsatı kaçırmaz yapardı :)
Bu benimde merak ettiğim bir sırBirde telefondan girmeyi nasıl beceriyor onu merak ediyorum
Nostalji olduSancım var
Çok geçmiş olsun canım. Rabbim şifa versin anneciğine, sanada güç kuvvet.
Yol uzundu ya ancak geldim şimdi :)
Karşı komşum hamileydi. Geçen hafta %99 ölü demişti doktor, bugün kontrole gitti..Kalp atışlarını duymuşlar :) Çok sevinçliydi. O geldi sevincini paylaşmaya, bakamadım size yine. Olsunda böyle güzel aksamalar olsun hayatımızda
Bizimkide çarşamba,perşembe, pazar pazarı hepsinin karışımı birşey
Köpek dişler çook zor çıkarmış canım. Allah yardımcınız olsun. Önce kuzunun tabi acıyı çeken o.
Huysuzluk sürekli mi var canım ya. Gündüzde mi öyle mesela. Neşesi var mı genel anlamda. Acaba bir idrar tahlili falan mı yaptırsanız. Belki başka bir derdi vardır:44:
Hepsi birden pıtır pıtır sorunsuz, acısız, ateşsiz çıksın inşallah
Benim ki öyle. Kollarım yeşerdi hep çimdikten. Tırmıklarda öyle. Hiçbirşey ypmasa saçlarımı yoluyor. Bu hafta 2defa dudağımı yakalayıp ısırdı, kanattı.Ama bunları yaparken çok keyifli yani oyun gibi görüyor. Gülme yada bağırma gibi tepki vermemeye çalıştığım halde.
Bize vurma egilimli degil daha cok kollarini kaldirip kendi bacaklarina vuruyor. Oyuncaklari vuruyor surekli yani onlari vurarak oynuyor. Sinirlenince elindekini firlatiyor genelde. İsirma alt dusler cikarken coktu. Simdi ust cikiyor genel bi huysuzluk var
Bundan sonra kaşık mamasını Keçi sütüyle yapmayı düşünüyorum. Fikirleriniz duyduklarınızı bildiklerinizi benimle paylaşınız
tarif istiyom tariiifffffBende bunu yedim diye dondurmayi yemiyim bari dedim. Ben bayagdir yapmiyodum wavy ama harika oldu. Kucuk sardim tek lokmalik kestim hatta gecen arkadas icine portakal rendesi koymustu bayildimm
kocişin kızmasın tatloşumAllah vergisi diyelim. Yanliz esim cok kizmaya basladi. Valla kircam o telefonu diyoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?