2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Selam kızlar, kızı uyuttum, şirkete bağlıyım çalımaya devam, birazda geçmiş yapayım, pepik geçmiş olsun

Herkese selam :)
Kayboldum gittim ben yahu :) Umarım herkes afiyettedir. Mayısın 15 ini getirdim sonunda. Çoook şükür :) Okulların kapanmasına 1 ay kaldı. Zor geçti bu sene gerçekten. Neyse ki geçti salimen.

Biraz geçmişe döneyim diyeceğim ama yakalamam imkansız tabii. Bakayım ne içmiş, ne yemiş, ne yapmış güzel bebeler ve anneleri, ona göre bir iki sorum olucak cevap bulamazsam.

Herkese sevgiler :)

Hoşgeldin elendil nasıl olsa tatile az kaldı. Bakalım gelcekmşsin. bşriyle buluşuyodunuz siz kimdi buluşmaya devammı?Geçmişe girme kaybolursun bulamazsın sen direk soruları sor kurtul

Hoşgeldin elendil nasıl olsa tatile az kaldı. Bakalım gelcekmşsin. bşriyle buluşuyodunuz siz kimdi buluşmaya devammı?Geçmişe girme kaybolursun bulamazsın sen direk soruları sor kurtul

Anneolmak zor ile buluşuyorduk. İki kere buluştuk, şimdi telefonda devam ediyor muhabbet. Tatilde gireceğim tabii :) Hatta bundan sonra daha fazla takılıcağım sizlere. Özlemişim :)

Sorulara gelince :
1. Ben oğluma artık balık veriyorum. Aslında en iyisi somon diyorlar ama büyük balık da vermeyin diyorlar. Ben de kesme ile tutulan sardalya veriyorum. Tazeliğine güvendiğim bir yerden alıyorum. Siz hangi balıkları veriyorsunuz?
2. Yavrular sıralamaya başladı mı? Sanırım benim yavru bayağı bir tembel :) Sadece yuvarlanıyor, istediği her yere gidiyor :) Ama öyle emekleme sıralama filan yok. Dün 9 aylık olduk :)
3. Tuz olayı ne alemde. Tuz katıyor musunuz yemeklere? Ben tuz katmıyorum ama tuzsuz ev salçalı yemek veriyorum.

Teşekkürler öpüyorum. Daha fazla takılabilmek dileğiyle sizlere :)

Ben de ikinci de onu yapmayı düşünüyorum inş becerebilirim

ben geldim ama kısa bi süreliğine- gidiyorum yine
kızı uyutcam, o ara babası ilgilenirken bi bakayım dedim
aşımızı olduk, dişimiz çıkmış haberimiz yok 2 tane
doktora diyemedim tabi ilk siz gördünüz alın hediyenizi diye

Ice evet millet arazi oldu yada başka topiklere daldılar
Gülsünnn niye gelmiyon yaaa noldu sana sendemi küstün

Ben evdeki topiklere daldım şekerim
nerde ya haniş ya hani hani haniiii:84::84::84::84::84:

benimki düşe düşe biraz anlıyo gibi
ytağın kenarına gelince duruyo ama arada gene düştü:44:
Ben gördüm ben gördümçok güzeller maşallah ya

Ne hormonuymuş onlar beli doğumdan dolayı düzene girmiştir
Ne emin olamıyon iyi çıkmış işte sende zorla kaşınıyon
Beende ilk karsilastim. Pinardi vedeeee. Bende baktim netten bi hikaye okudum. Allah korudu yavrumu. Sut kaynar olsa yanmisti biraz kuzum. Eline sacina sicradi.ceZVENIN ters tarafa firladigini dusunmek bile istemiyorum

Çokkkk geçmiş olsun Allah korusun yavrularımızı
Üç yaparken ocağa çok yakın tutma kuzuyu mama sandelyesi en güvenilir yer sanırım ben genelde o uyurken herşeyini hazır ediyom

Geçmiş olsun kuzuma
Kız annesi o kadar bakıyon nasıl görmedin hangi dişler gelmiş bu arada hayırlı olsun incileriniz
Boş ver kimseye söyleme aaaa dişi çıkmadı falan yap baktır birine

sanırım 9 ay tılsımı banada yansıdı, ilk defa duydum ama hoşuma gitti
aysre paylaştığın yazıyı çok beğendim, umarım kuzucuklarımızla iletişimimiz herzaman olumlu olur
ılık muhabbetler dönmüş, bizde çok büyük değişiklik olmadı
tatlişkom cam rende ve metal bıçak çatal yorumlarına çok güldüm, bende çatalla eziyorum muzu ama cam rendede

yakın zamanda bebişle uçak yolculuğu yapan var mı, ben 3 aylıkken çıktım sorun olmadı ama şimdi ne yapcam bilemiyorum:26:

uzuuunn bi aradan sonra herkese merabaaa.. nşye bilmiyorum ama hiç gşremedşm foruma ne zamandır, aslında aynı yoğunlukta yaşamaya dewam ediyorum ama noldu anlamadım neyse bizden haberler şööle, cuma günü 9 aylık oluyouz tam ama, hala emekleme sıralama vs. yok. dönebiliyo ama dönmüyo kumbara gibi oturuyo, önünde almak istdeiği bişi warsa uzanıp almaya çalışıyo yetişemezse ağlıyo sanırım tembellikte en son noktadayız. bunun dışında artık sadece geceleri 1 kere emiyo, gündüz kesinlikle emmiyo biberonla alıyo anne sütünü, max 300 cc o da, yeter mi bilmiyorum ama bazen yetmediğini hissediyorum, süt içerek uyumak istiyo ama biberonda 100 cc oluyo ve yetmiyo o, acaba mama mı denesem yoksa keçi sütü falan mı?? yemek olayımız da bazen süper bazen de berbat, bi ortamız yo yani.. bizden bu kadar, irazcık geçmiş ypmaya çalışiim bakiimm

Arkadaslar aşılardan bahsetmissiniz biz romanyadayiz ve ası takvimimizde bu ay ası yok kizamik demişsiniz yanılmıyorsam bizde 14. Ay yaziyo bilgilendirirmisiniz benide

Arkadaslar aşılardan bahsetmissiniz biz romanyadayiz ve ası takvimimizde bu ay ası yok kizamik demişsiniz yanılmıyorsam bizde 14. Ay yaziyo bilgilendirirmisiniz benide

Burda salgın varmış o yuzden ek olarak yapılıyo. Diğer Ülkelerın aşıları farklı oluyo hatta kan damlasu felanda vermiyolar bildiğim kadarıyla

Elendil. Ben zamanı degil diye balık pek yemeyız ama arada kıza alıyoryz levrek oğlanada tattırıyorum. Cica dip balıklarında cok oldupu için tavsiye edilmez

Benimkide sadwce sürünerek dolanıyo emekleme pozisyonunu alıyo ama gidemiyo

Normalde Türkiye aşı takviminde 12.ay aşısı bu. Salgından dolayı koruyucu doz yapılıyor 6ay üzeri bebeklere.1yaşında yine vurulacaklar ve ozaman tam koruma tamamlanmış olacak. Aslında bu aşının tam koruyuculuğuda yokmuş galiba ne kadar doğru bilmiyorum ama aşı olup kızamığa yakalananlar varmış-mış.
Burada bahsedilen yeni aşıdan -menenjit- sizin orda uygulanıyor mu acaba merak ettim?

Kaçak arkadaşlardan gelenler olmuş:) Hoşgelmişler :)
Wavy dişleriniz hayırlı olsun. Sağlıklı şeyler yesin o incilerle inşallah
Pepikcim geçmiş olsun. Bende birkere kendi unutkanlığımla Aysrenin dediği şekilde yumurta patlattım, sonuç çok feciydi mutfakta

Geçmiş olsun kuzuma
Kız annesi o kadar bakıyon nasıl görmedin hangi dişler gelmiş bu arada hayırlı olsun incileriniz
Boş ver kimseye söyleme aaaa dişi çıkmadı falan yap baktır birine

tüüüüh sana yapsaydım keşke bak görüyo musun
ben farkediyodum emerken ama şişlik sanıyodum, uzamış bile
anneler günü hediyesi verdi kızım bana 2 tane daha ne isterim

sağol canım, amin
yoğurt işini naptın :44:

Ayyy görmeliydin ikizleri ama farklılar biri esmer biri sarı kız aynı senaysen oğlanda babaya benziyomuş

O ne testi yaptırayım adı ne
yaaaaaa
ultrasonda yumurta sayımı ve fsh ve E2 adetin 2.-3. günü
Hani haniii senın foto haniii nerdee:84::84::84:
cumaya gelicek
Beende ilk karsilastim. Pinardi vedeeee. Bende baktim netten bi hikaye okudum. Allah korudu yavrumu. Sut kaynar olsa yanmisti biraz kuzum. Eline sacina sicradi.ceZVENIN ters tarafa firladigini dusunmek bile istemiyorum
ay çok geçmiş olsun ya, ilk defa duydum,
ne saçma bişey ya, ne yapıyolar süte de patlıyo yaaaaa
Aman dur ne menopozu senden daha 3 numarayı bekliyoruz
hehehe ben de o nedenle şeyettim zaten
e siz de konuşmayın ama papatyam, biraz çalışın daha 2. olacak 3. olacak

ben de verdim somon
hamsi vermiştim bitmeden
hatta bi de palamut vermiştim
evet emekliyoruz ama önceden de iiydi ya, ne güzel takılıyodu odada, şimdi evde kapıları kapatmak mecburetindeyiz
yemekleri çok az tuz atıp ona da veriyorum ve evet salça da kullanıyorum

pepikcim geçmiş olsun
aynı şey başıma geldiğinden sana bişi dicem
şimdi bu migrosta 50 tl üstü alışverişlere zımbırtıları 5 tl ye filan veriyorlar ya, neyse
bizimki zamanında pınarın öyle 4 lü sütünü almış gelmiş dolaba (buzdolabı değil) koymuş
bi gün süt bitmişti, aa burda var dedi ben de gayri ihtiyarı kullandım keke
sonra kalanı da salep mi yapcaktim bişey için cezveye koydum ertesi gün
ilk dakikada attı cezveyi
bi daha denedim yine aynı
bi daha denedim yine aynı

süt kesilmişti bence- hatta bozuktu da haberim yoktu

neyse demem o ki, o sütü at bence
hiç kullanma

ehe sonunda gelmişler tebrikler minik kesiciler
ne alcan doktora
bi çuku al bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…