Hoşgeldin elendil nasıl olsa tatile az kaldı. Bakalım gelcekmşsin. bşriyle buluşuyodunuz siz kimdi buluşmaya devammı?Geçmişe girme kaybolursun bulamazsın sen direk soruları sor kurtul
Ya yok hiç sallamadım değil ama ilk önce Beşiğe bırakıyorum bazEn uyumuyo sallıyorum ama ingiliz tekniğini uyguladım beşiğe bıraktım ağlarsa ağlasın yaptım ama ağlatmak derken kriz gecirmesinden bahsetmiyorum gani anlarızya numaradan ağlarlar ben yemedim blöfunu uyurdu. Şimdide dönuyo arkadını uyuyo
Ice evet millet arazi oldu yada başka topiklere daldılar
Gülsünnn niye gelmiyon yaaa noldu sana sendemi küstün
Ben gördüm ben gördümnerde ya haniş ya hani hani haniiii:84::84::84::84::84:
benimki düşe düşe biraz anlıyo gibi
ytağın kenarına gelince duruyo ama arada gene düştü:44:
Ne hormonuymuş onlar beli doğumdan dolayı düzene girmiştirkilo takıntım var fekat çirkin hissetmiyorum, versem daha güzel olurumbu isteksizliğin de fiziksel görünümümle ilgisi olduğunu sanmıyorum çünkü ben 3 senedir bu kilodaydım zaten
ama böyle tuhaf bi durumdayım yine de, o nedenle gerçekten hormonları suçluyorum
ama güzel bi haber veriyim topikcanlarımaaa
hormonlarıma baktırcaktım ya, bugün yaptırdım ve yaşıma göre normal çıktı, daha önce çok yüksek çıkmıştı, ben de erken menopoza gircem diye düşünüyodum
ama gene de tam emin olamıyorum, gelecek ay gene yaptırıcam, eski değerim acaba neden o kadar yüksekti ki :44:
Beende ilk karsilastim. Pinardi vedeeee. Bende baktim netten bi hikaye okudum. Allah korudu yavrumu. Sut kaynar olsa yanmisti biraz kuzum. Eline sacina sicradi.ceZVENIN ters tarafa firladigini dusunmek bile istemiyorum
ben geldim ama kısa bi süreliğine- gidiyorum yine
kızı uyutcam, o ara babası ilgilenirken bi bakayım dedim
aşımızı olduk, dişimiz çıkmış haberimiz yok 2 tane
doktora diyemedim tabi ilk siz gördünüz alın hediyenizi diye
Herkese soğuk, yağmurlu, kasvetliii, Mayıs ortasında kış atmosferi yaşayan güzel ülkemden günaydııııııııınbebeklerimizi ve kendimizi üşütmeyelim aman dikkat haftaya da bunaltıcı sıcaklar geliyor ooohhhh metabolizma şaşırmasın da kimler şaşırsın , havaların etkisinden dolayı depresf olabiliriz aman bu tuzağa düşmeyelim herşey çoook güzel olucak normalleşmeye az kaldı 9'uncu ay ile birlikte kilolar da daha kolay gitmeye başlayacak metabolizma özüne dönecek şaşıracaksınız cuma'ya az kaldı ha gayret
Arkadaslar aşılardan bahsetmissiniz biz romanyadayiz ve ası takvimimizde bu ay ası yok kizamik demişsiniz yanılmıyorsam bizde 14. Ay yaziyo bilgilendirirmisiniz benide
Arkadaslar aşılardan bahsetmissiniz biz romanyadayiz ve ası takvimimizde bu ay ası yok kizamik demişsiniz yanılmıyorsam bizde 14. Ay yaziyo bilgilendirirmisiniz benide
Geçmiş olsun kuzuma
Kız annesi o kadar bakıyon nasıl görmedin hangi dişler gelmiş bu arada hayırlı olsun incileriniz
Boş ver kimseye söyleme aaaa dişi çıkmadı falan yap baktır birine
Normalde Türkiye aşı takviminde 12.ay aşısı bu. Salgından dolayı koruyucu doz yapılıyor 6ay üzeri bebeklere.1yaşında yine vurulacaklar ve ozaman tam koruma tamamlanmış olacak. Aslında bu aşının tam koruyuculuğuda yokmuş galiba ne kadar doğru bilmiyorum ama aşı olup kızamığa yakalananlar varmış-mış.
Burada bahsedilen yeni aşıdan -menenjit- sizin orda uygulanıyor mu acaba merak ettim?
Kaçak arkadaşlardan gelenler olmuş:) Hoşgelmişler :)
Wavy dişleriniz hayırlı olsun. Sağlıklı şeyler yesin o incilerle inşallah
Pepikcim geçmiş olsun. Bende birkere kendi unutkanlığımla Aysrenin dediği şekilde yumurta patlattım, sonuç çok feciydi mutfakta
yaaaaaaAyyy görmeliydin ikizleri ama farklılar biri esmer biri sarı kız aynı senaysen oğlanda babaya benziyomuş
O ne testi yaptırayım adı ne
cumaya gelicekHani haniii senın foto haniii nerdee:84::84::84:
ay çok geçmiş olsun ya, ilk defa duydum,Beende ilk karsilastim. Pinardi vedeeee. Bende baktim netten bi hikaye okudum. Allah korudu yavrumu. Sut kaynar olsa yanmisti biraz kuzum. Eline sacina sicradi.ceZVENIN ters tarafa firladigini dusunmek bile istemiyorum
hehehe ben de o nedenle şeyettim zatenAman dur ne menopozu senden daha 3 numarayı bekliyoruz
Herkese selam :)
Kayboldum gittim ben yahu :) Umarım herkes afiyettedir. Mayısın 15 ini getirdim sonunda. Çoook şükür :) Okulların kapanmasına 1 ay kaldı. Zor geçti bu sene gerçekten. Neyse ki geçti salimen.
Biraz geçmişe döneyim diyeceğim ama yakalamam imkansız tabii. Bakayım ne içmiş, ne yemiş, ne yapmış güzel bebeler ve anneleri, ona göre bir iki sorum olucak cevap bulamazsam.
Herkese sevgiler :)
ben de verdim somonAnneolmak zor ile buluşuyorduk. İki kere buluştuk, şimdi telefonda devam ediyor muhabbet. Tatilde gireceğim tabii :) Hatta bundan sonra daha fazla takılıcağım sizlere. Özlemişim :)
Sorulara gelince :
1. Ben oğluma artık balık veriyorum. Aslında en iyisi somon diyorlar ama büyük balık da vermeyin diyorlar. Ben de kesme ile tutulan sardalya veriyorum. Tazeliğine güvendiğim bir yerden alıyorum. Siz hangi balıkları veriyorsunuz?
2. Yavrular sıralamaya başladı mı? Sanırım benim yavru bayağı bir tembel :) Sadece yuvarlanıyor, istediği her yere gidiyor :) Ama öyle emekleme sıralama filan yok. Dün 9 aylık olduk :)
3. Tuz olayı ne alemde. Tuz katıyor musunuz yemeklere? Ben tuz katmıyorum ama tuzsuz ev salçalı yemek veriyorum.
Teşekkürler öpüyorum. Daha fazla takılabilmek dileğiyle sizlere :)
tüüüüh sana yapsaydım keşke bak görüyo musun
ben farkediyodum emerken ama şişlik sanıyodum, uzamış bile
anneler günü hediyesi verdi kızım bana 2 tane daha ne isterim
sağol canım, amin
yoğurt işini naptın :44:
ehe sonunda gelmişler tebrikler minik kesiciler
ne alcan doktora
bi çuku al bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?