• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

:49: buyrun size koca göbekk

$100_0972.webp

bende oyleyim valla eşim artık bana canım, hayatım yerine penguenim diyor
canım sormaa benim durumumda aynneen oylee bide masabaşı iş otur kalk sureklii:50: cok yurusem yada cok otursam agrım yok ama oturunca yatıncaa ilk kalkmam var yaa ölsemmi dedirtiyor buyuzdende işte zorlanıyorum :50:

Sıcaktan eritecek dereceye gelen Adana'dan bol mide bulantılı,koca bir kafanın göğüs kafesime baskı yapmasıyla güne başlayan bir annenin dramı ile günaydın...:43:

canım sanada geçmiş olsun yaa adanada olan biri olaraktaan vucuduma klima taktırasım var vallaa:9:

valla klima artkı ozel tuketim değil zorunlu ihtiyaç oldu aslında yaz ayları hamişlere ozel indirim olsaya ne guzel olurdu değilmi

canım sormaa benim durumumda aynneen oylee bide masabaşı iş otur kalk sureklii:50: cok yurusem yada cok otursam agrım yok ama oturunca yatıncaa ilk kalkmam var yaa ölsemmi dedirtiyor buyuzdende işte zorlanıyorum :50:

canım sanada geçmiş olsun yaa adanada olan biri olaraktaan vucuduma klima taktırasım var vallaa:9:

yavrum sen sadece sıcaktan bunalma durumundasın bende bir de mide bulantısı mevcut doğuma da öğğğ öğğğ dye dye gidicem sanırım:43:

evet teyzemiz ama hala çalışıyoruz :9: giyindikk sabah size foto cektiik sonrada yollara verdik kendimizi kızımlaa:49:

evet ama bizimki doktorunda dediği gibi iri bi pırtikmiş :9::9:

valla bizim kızda oyle daha ne kadar buyuyecek bu gobiş bilmiyorum ama bacaklarımı kapattıgımda kaslarımın acıldıını hissediyorum sanki bacaklarımın arası acık kalmıs gibi hissediyorum bilmiyorum eşim bugun yarın doğurursun diyor beni korkutuyor bu hafta kontrolum var bakalım hayırlısı

Herkese günaydın,
Bugün kollarımın ağrısı ile uyandım. Bu da nerden çıktı ki şimdi? Özellikle bileklerim çok ağrıyor. Gece her yer açık yattığımız için cereyanda kalıyor olabilirim, ama bir pencere filan açmadan uyumak da imkansız.

Yaz hamileliği çook zormuş gerçekten. En iyisi Eylül gibi hamile kalıp Haziranda doğurmak sanırım....

yavrum sen sadece sıcaktan bunalma durumundasın bende bir de mide bulantısı mevcut doğuma da öğğğ öğğğ dye dye gidicem sanırım:43:

çatı kemiği agrısı nedir bilirmisin sen sederk :14::14::14::14: sunnetli cocuklar gibi yuruyorum :14::14::14:kucuk emrah modundayım valla bugun bu agrı yuzunden :14:

günaydın anneler,benim oğlan hıçkırıklar içinde şimdi kasıklarıma doğru pıt pıt ritimli ,küçük bir hoplama :16:

valla bizim kızda oyle daha ne kadar buyuyecek bu gobiş bilmiyorum ama bacaklarımı kapattıgımda kaslarımın acıldıını hissediyorum sanki bacaklarımın arası acık kalmıs gibi hissediyorum bilmiyorum eşim bugun yarın doğurursun diyor beni korkutuyor bu hafta kontrolum var bakalım hayırlısı
:49:dünürüm biz 37.haftaya girmedikmi bu hamilelik takvimi niye halen bizi 36. haftada gösteriyor,ne kadar ayıp :9::53:

arkadaslar yaa biz isimi kesinleştiremedik daha babamıza sen bul bu sefer dedim oda DİDEHAN ismini istiyo ilk mısra dedi ben anlamı güzel deil dedim DİDE gözbebeği demekmiş.
bende rümeysa istiyorum cennetle müjdelenen ilk kadınmış.sizce rümeysa mı didehan mı güzel yada bildiğiniz güzel bi isim varmı.bide AFRA var ilk kızıma göbek adı koymuştu ebemiz 1_didehan
2_afra
3_rümeysa
ben kızım olsa afra nur koymak ıstemıstırım cok severım be ısmı
ama babası afra tafra dıye dalga gecerler dıye koydurmam derdı
zaten oglum oluyor:1:

dıger ıkı ısımde dıdehan cok hos

Allah onu da yaşatmasın kız zaten dönmemiş bu bebe sürekli kafası göğsümde fena durumdayım:50:

amaan canım yaşatmasın tabiii berbat bişe inan bazen artık dogurayim diyorum cunku gercekten canımı acıtıyor :50: o gogus agrısıda fenaymış bak bende onu yaşamadım hiç herkeste farklı bi ağrı işte yaa neysee seninkine az kaldııı benim bugun tam 1 ayım var 23 agustostu en son gunumuz

selam arkadaslar off bende baya oldu olcak moduan girdim daaha var gerçi ağustoos başında gidicem gün vercek 37. haftada olcam zaten 38 39 da olucak sezeryan oldugu için yani dr a gidene kadar rahatım :49: ama göbüşüm birden büyüdü bu ara acayipte hareketler geliyo içerden.KIZLAR BİDE GÖBEK DELİĞİM ÇIKTI DIŞARI BNM RESMEN SİZİNDE ÖYLEMİ

evet canmm benmde göbek deliğim dışa doğru çıktı
bluzlarımın üzerinden bile belli oluyor hatta..
karnm çk büyük değil ama göbeğimn şekli değişti.:9:

Evet benimde oyle ince birsey giyince pirt diye belli

benim çıkmadı pörtlemedi

Son düzenleme:
Back
X