• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

benimki de normal ol ama kıyamıyorum ama olsun yine de normal ol o acı bir anlıkmış diyip duruyordu gördük işte Allah tepe takla etmedi çocuuu üstüne kolye yaptırdı kordonu boynuna bir güzel popo üstü oturttu hadi şimdi karına normal için akıl ver dedi bence:1::1:

ayy Allah iyiliğini versin :9::9:

kızlar bende yarını bı gecırseydım
catın dar falan derse pzt sı sezeryan olsun dıcem gun falan begenmıcem
dayanamıyorum galıba bu sıcakda artık
en erken zamanda dogsun

kızlar bende yarını bı gecırseydım
catın dar falan derse pzt sı sezeryan olsun dıcem gun falan begenmıcem
dayanamıyorum galıba bu sıcakda artık
en erken zamanda dogsun

benim dr um çatı muayenesi yapmadı, her türlü normali bekliyoruz ve deniycez, eğer bebekte yada bende bir problem çıkarsa sadece ozaman sezaryen olacak, ben bu konuda çok ısrar ettim çünkü..

ama çatıma bakmadı neden acaba:44:

ayy deli bu adam ayol normal doğumdan korkuyor, ben ona moral ve cesaret veriyorum :9:
hangimiz doğuracak şaşırdım kaldım valla:1:

demmir istitkrarını tebrik ediyorum kızım ya:46::46::46: ben herhalde giderdim bir sabah uyanıp pöfffff gidelim hadi diyebilirim :ssz:

benimki de normal ol ama kıyamıyorum ama olsun yine de normal ol o acı bir anlıkmış diyip duruyordu gördük işte Allah tepe takla etmedi çocuuu üstüne kolye yaptırdı kordonu boynuna bir güzel popo üstü oturttu hadi şimdi karına normal için akıl ver dedi bence:1::1:

ooo kızım senin kocan gıkını çıkaramaz garibim , aman herşeyin hayırlısı olsunn daa,

ben brucnh yapmaya gidiyorum :))) ee bu saatte kahvaltı olmaz dimi, mjuccckk

demmir istitkrarını tebrik ediyorum kızım ya:46::46::46: ben herhalde giderdim bir sabah uyanıp pöfffff gidelim hadi diyebilirim :ssz:

ooo kızım senin kocan gıkını çıkaramaz garibim , aman herşeyin hayırlısı olsunn daa,

ben brucnh yapmaya gidiyorum :))) ee bu saatte kahvaltı olmaz dimi, mjuccckk

merci şekeriimm :42:

hadi afiyet olsun sizeeee

Sana da günaydın colognecim.yine ıslak kek aşerdim.dün bir aşçı tv de mozaik kek yaptı içine 2 çiğ yumurta kırdı ya kokmaz mı o?aslında niyetim mozaik kek yapmak ama.kızlar siz de benim gibi aşermiyor musunuz?ben ilk aylar hiç aşermedim şu son ay hatunumun enerjiye mi ihtiyacı var bilmem kek aşeriyorum her türlü mis mis:56::56::56:

3cm açığım var ve başı yarım girmiş sancılar tavan eve yeni geldim bi lavaboya girdim ped kan golü doktoru aradim normal dedi daha öncekiler böyle olmamıştı :53:
kısaca elim karnım da her an bekliyorum
normal dogum için herşey harika dedi
doğurmazsam çarşamba 8.30da sabah doğacak dedi

Slmlaaaarrrr:16:

Ay doğumlar hızlandımı ne hergün yeni doğum haberleri geliyor yaşasınnnnnn:52:
Doğum yapan arkadaşlar gözünüz aydın Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah:nazar::nazar::nazar:
Darısı başımıza:nazar:

3cm açığım var ve başı yarım girmiş sancılar tavan eve yeni geldim bi lavaboya girdim ped kan golü doktoru aradim normal dedi daha öncekiler böyle olmamıştı :53:

çok mu sancın var canım yaa :(:(

doğurmazsam çarşamba sabah 8:30 da doğar ne demek hayatım sezeryan mı yapacak????

şu doktorun numarasını bana bi versene :37:
ben böyle şey görmedim şakır şakır kanıyorum diyosun başı girmiş açıklığa diyosun ve hala doğmazsa vs vs
güzedlim senin evde ne işin var git hastanene hiçbişeyi de riske atma.
yoksa çarşambaya kadar ben dayanamıcam senin yerine doğurcam
yok o değil kötü örnek oluyosun heyecan yaptırıyosun sonra

canım kusura bakma ama ne kadar rahat bir dr un var seni o halde nasıl gönderiyor hayret doğrusu :44:

selam kızlar Allah taze annelerin beişlerini bağışlasın,bekleyenlere de kolaylıkla bebişlerine kavuştursun diyorum

yalnız birşey dikkatimi çekiyor mesela temmuz anneleri haziranda,ağustos anneleri temmuzda başlıyor,beklediği tarihte de doğuran yok gibi..ben inşallah ekim annesiyim ama eylülde mi beklemeliyim acaba? ne zaman doğum şekli kesinleşiyor??

selam kızlar Allah taze annelerin beişlerini bağışlasın,bekleyenlere de kolaylıkla bebişlerine kavuştursun diyorum

yalnız birşey dikkatimi çekiyor mesela temmuz anneleri haziranda,ağustos anneleri temmuzda başlıyor,beklediği tarihte de doğuran yok gibi..ben inşallah ekim annesiyim ama eylülde mi beklemeliyim acaba? ne zaman doğum şekli kesinleşiyor??

cnm 35. haftadan sonra biraz netleşıo bebeğin bası asagı donmuş mu vs. diye sen ağustosun sonunda gor bu topiği bir çok kişi 40 hafta olmasına ragmen hala doğurmadım dicez .. yani en fazla 41 haftaya kadar beklenıo onda bile normal derken bebek gelmeye niyet etmezse suni sancı verirler yine açılma olmazsa örneğin sezeryana alırlar.. erken gelenler genelde ikiz olanlar..

vajinal muayene den sonra damar çatla mis olabilir dedi tekrar aradim dur bakim sancılarmi saym.:5:
suni sancı verecek sanırım çarşamba aman çok rahat doktor gününü doldurmuşun diyo relax

canım kan gölü diyosun çarsamba diyosun anlamadım yaa:50: daha 5 gun var çarsambaya valla doktorunu anlamadım ama hastanede olman gerek bencee

Sana da günaydın colognecim.yine ıslak kek aşerdim.dün bir aşçı tv de mozaik kek yaptı içine 2 çiğ yumurta kırdı ya kokmaz mı o?aslında niyetim mozaik kek yapmak ama.kızlar siz de benim gibi aşermiyor musunuz?ben ilk aylar hiç aşermedim şu son ay hatunumun enerjiye mi ihtiyacı var bilmem kek aşeriyorum her türlü mis mis:56::56::56:

Ben normalde de çiğ yumurta koymuyorum bence sende suanda hiç koyma. Hamilelikte yarı pişmiş yumurta bile onermiyorlar tam pişmiş yemeliyiz ki o çiğ tamamen.

cnm cok streslidir boyle beklemek ama 3 cm acıkla niye göndermişki seni , hani sadece kanı gorsen onda 2-3 gun içinde doğum oluyo dıolar gondermesi normal ama acılman da var hadi bakalım sancıların artarsa gidersin heralde sancın yok ? hast.de kalsan belki suni sancı verirlerdi o da berbat dıolar.. hast. yakınsa sancını evde cek son dk.larda git dıolar ama sahsen evde duramazdım sanırım ..

çiğ yumurta koyulup harçtan o halde ayrılırsa evet kokuyor benim tarifte yumurta öncesi ayrılıyor harçtan

Karakız geçmiş olsun canım Allah bir avazda kurtarsın inşallah, stres yapma hayırlısıyla bugün kurtulursun inşallah Allah dayanma gücü versin, inşallah suni sancıya gerek kalmadan doğurursun hayırlı haberlerini bekliyoruz...

Bu arada doğum yapanlara soruyorum hazırladığınız hastane çantasının tamamını kullanabildiniz mi gereksiz şeyler oldu mu mesela merak ediyorum, bir de göbişlerinizi gördük ama şimdide bebişlerinizi merak ediyoruz gül cemallerini bi gösterseniz diyoruz :)

Son düzenleme:
Back
X