• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Allah analı babalı büyütsün canım gözün aydın....meleğini kokla benim yerime..

bu arada epiduralden memnun kaldın mı? ağrın olayı nasıl? bende ayın 8 inde olacağım Allah izin veririse biraz anlatırsan sevinrim :)

teşekkürler canım. epiduralden memnun kaldım. ancak ayağa 6 saat sonra kalktım. o ilk yürüyüş çok acılı oluyor. ama ağrı kesici iğnelerle
iyi oluyosun. ben beşinci günümdeyim .ayaklandım. ağrılarım azaldı.
ama başka ağrılar türüyo :50::50::50::50::50::50:
meme ucu yarası emzirmekten kaynaklanan sırt ağrısı felan. kendimi geçecek diye avutuyorm. daha motive oluyo insan:16::16::16::16:

teşekkürler canım. epiduralden memnun kaldım. ancak ayağa 6 saat sonra kalktım. o ilk yürüyüş çok acılı oluyor. ama ağrı kesici iğnelerle
meme ucu yarası emzirmekten kaynaklanan sırt ağrısı felan. kendimi geçecek diye avutuyorm. daha motive oluyo insan:16::16::16::16:

Allah analı babalı buyutsun cnm bende bi doğsada şu bel agrıları gecse dıodum ... başka turlu agrılar olcak ozamanda ozellikle meme ucu herkes de sorun bi yakınım tahinin üzerinde biriken yağı önermişti ama ne derece işe yarar bilmem

cnm bnm kuzenim bahsetmişti çatı muayenesinden sonra kanama oluomuş korkma demişti.. ben henüz çatı muayenesi olmadım gerçi ama olanlar bole dıor :49::49:
Cnm ben daha dun cati muayenesi oldum,ne cnm yandi nede kanamam oldu,saniyelik bisi zaten,belki kisiden ksiyede degisiyo olabilir onu bilemem :34:

Cnm ben daha dun cati muayenesi oldum,ne cnm yandi nede kanamam oldu,saniyelik bisi zaten,belki kisiden ksiyede degisiyo olabilir onu bilemem :34:

ya da dr.dan dr.a mı değişio acaba :1::1::1: doru dıosun cnm kimisi çok kötü bişi insanın canı yanıo dıo kimiside hiç anlamadım dıo :49::49:

bende seker 50 gr da 205 cıkmıştı. mersindeki dr sadece diyet yap dedi. bende açıkcası diyet felan yapmadım. ama az yedim abartmadım. bugun istanbulda başka dr bana cok yuksek nasıl seni kontrole almazlar dedi. dahiliyeye gönderdi. oda hafta sonu 3 gun glukoz testi yap gel ona göre insulin raporu cıkarcam sana dedi. korktum şimdi yaa.

bende seker 50 gr da 205 cıkmıştı. mersindeki dr sadece diyet yap dedi. bende açıkcası diyet felan yapmadım. ama az yedim abartmadım. bugun istanbulda başka dr bana cok yuksek nasıl seni kontrole almazlar dedi. dahiliyeye gönderdi. oda hafta sonu 3 gun glukoz testi yap gel ona göre insulin raporu cıkarcam sana dedi. korktum şimdi yaa.

ya bu şeker olayı da ayrı bi garip bazı dr.lar cok ciddiye alıo bazıları önemsemıo gibi geldi bana.. arkadaşın sınırda çıkmıştı dr. diyet vermiş meyveyi bile örn. şeftali yarım yiebilirsin demiş o da yemeden kendini sınırlamaya calısıo

selamm herkez patır patır doğurmaya başladı. ohh ohh bide resimleri koysalarda azcık görsek küçük insanları. bende bugun dr gittim tombik yanaklı bişeydi. 2850 gr 50 cm miş.

mufffinn içine yoğurt koy dünürüm

koydum dünür.beklemedeyim şerbeti döktüm.ekstra içine hind.cevizi ve portakal kabuğu rendesi ekledim bakalım olacak mı

Bebekler her zaman uğur getirir, küçük kızınız da babasına uğur getirecektir mutlaka. Hakkınızda hayırlısı olsun canım. Her yerde var maalesef dayısı olanlar, Allah'a havale etmek en doğrusu herhalde...

inşallah canım benim kızım allaha çok şükür benim hayatıma çok olumlu şeyler kattı.duygusal ve karamsardım.beni pozitif yaptı,güçlü yaptı.allah onun da bahtını açık etsin.hepsinin bahtı açık olsun işallah

ben haftada 1gıdıyorum canım.benımde onumuzdekı hafta bakar sanırım catıya.bazı arkadaslar hıc canım yanmadı dıyor bazısı basbasbagırdım dıyor bız be yapacagız bakalım:18::18:surda douracagz altıust:18:u catı muaynesınden korkuyoruz cok mu buyuttum ne.

benim dr a kalsa doğur ondan sonra gel diyecek.adam hastadan bıkmış.afedersin totosu kalktı çok tercih ediliyor diye.çatıdan korkmuyorum.umarım alttan muayene gibi hafiftir.kasmamak lazım muayenede bence ondan acımıştır canları.sıkınca acıtmıştır bence

Son düzenleme:
arkadaşlar benim çok moralim bozuldu bugün halen kendime gelemiyorum, 37+0 haftamızdayız bugün ilk kez nts ye girdik normalde oğlum çok hareket etmesine rağmen nts de hareketleri çıkmadı , çikolata yedim bol bol, meyvesuyu da içtim , 2 kez girdik ikisi de aynı çıkınca birkaç saat sonra tekrar girdik ama yine de istediğim gibi değil dedi doktorum, eğer nts düzgün çıkmazsa bebeğin yeterince oksijen alamamasına işaretmş, haraket çıkmaması bebekte problem olabileceğini gösterirmiş, cuma günü yine çağırdı, inşallah herşey nrmal çıkar... Bu konuda bir bilgisi olan ya da benzer durumla karşılaşan arkadaşlar var mı ?

canım en son gittiğimde arabada hareket eden kızım nst de tık hareket etmedi.peki şşu an hareket ediyor mu?nst den sonra hareket etti mi

cok haklısın canım ne guzel yazmıssın.bence de rabbım saglıklı ve hayırlı olan dogum seklı neyse onu nasıp etsın bızlere gerısı bos.bu arada ananen nasıl oldu merak ettım.bende ananemı cok severım uzerımde cok emegı vardır Allahım saglıklarını eksık etmesın

Anneannem aynı canım, hala yoğun bakımda yatıyor, ilk gidişine göre biraz daha iyi demiş doktor ama belirgin bir iyileşme göstermedi maalesef. Allah'tan ümit kesilmez, annem gidip görüyor her gün, ben gidemiyorum yoğun bakıma almazlar muhtemelen 9 aylık hamile kadını. En son gördüğümde ayaktaydı yatmıyordu, akşam uğramıştık, öpmüştüm, bir daha konuşurken ve ayakta görmek nasip olur mu bilmem. Allah şifa versin demekten başka yapabileceğim bir şey yok.

inşallah canım benim kızım allaha çok şükür benim hayatıma çok olumlu şeyler kattı.duygusal ve karamsardım.beni pozitif yaptı,güçlü yaptı.allah onun da bahtını açık etsin.hepsinin bahtı açık olsun işallah

Amiin amiin, sağlıklıca doğuralım onları öncelikle ama :)

Canim bu bebekler büyüyor sonuçta yerleri daralıyor peki neden ultrasyonda detaylı bakmadıki
Benimde bebegimin hareketleri bayağı azaldı bu son günlerde ben bunu bebegin büyümesine ve alanın daralmasına bağlıyorum rabim korusun meleklerimizi

ilk önce ultrasonla bakmıştı daha sonra nts ye gitmiştim, yeri dar gelmiş olabilir haklısın 3500 gr, biraz tomiğiz aslında, saol canım amin...

Allah sağlık sıhhat versin inş herşey normal çıkar cnm aminn

Teşekkür ederim, inşalah normal çıkar herşey , amin,Allah hepimize sağlık sıhhatle kucağımıza almayı nasip eder inşallah...

canım en son gittiğimde arabada hareket eden kızım nst de tık hareket etmedi.peki şşu an hareket ediyor mu?nst den sonra hareket etti mi
Canım nts odasından çıkınca oturur oturmaz başlıyo hareketleri, şimdi bile karnım dalga dalga ama neden cihaza bağlanınca az hareket ediyo anlayamıyorum :(

Canim bu bebekler büyüyor sonuçta yerleri daralıyor peki neden ultrasyonda detaylı bakmadıki
Benimde bebegimin hareketleri bayağı azaldı bu son günlerde ben bunu bebegin büyümesine ve alanın daralmasına bağlıyorum rabim korusun meleklerimizi

ilk önce ultrasonla bakmıştı daha sonra nts ye gitmiştim, yeri dar gelmiş olabilir haklısın 3500 gr, biraz tomiğiz aslında, saol canım amin...

Allah sağlık sıhhat versin inş herşey normal çıkar cnm aminn

Teşekkür ederim, inşalah normal çıkar herşey , amin,Allah hepimize sağlık sıhhatle kucağımıza almayı nasip eder inşallah...

Canım nts odasından çıkınca oturur oturmaz başlıyo hareketleri, şimdi bile karnım dalga dalga ama neden cihaza bağlanınca az hareket ediyo anlayamıyorum :(

Anneannem aynı canım, hala yoğun bakımda yatıyor, ilk gidişine göre biraz daha iyi demiş doktor ama belirgin bir iyileşme göstermedi maalesef. Allah'tan ümit kesilmez, annem gidip görüyor her gün, ben gidemiyorum yoğun bakıma almazlar muhtemelen 9 aylık hamile kadını. En son gördüğümde ayaktaydı yatmıyordu, akşam uğramıştık, öpmüştüm, bir daha konuşurken ve ayakta görmek nasip olur mu bilmem. Allah şifa versin demekten başka yapabileceğim bir şey yok.
Amiin amiin, sağlıklıca doğuralım onları öncelikle ama :)

canım allah şifa versin moralini bozma bebişkoyu da üzme.sağlıkla doğuralım zamanımız da azaldı kaçacak yer kalmadı.:50:

canım ilk kez nst te yaptıysa bence normal.zaten hareket eden bir bebekmiş normalde.dedim ya geçen gittiğimde arabada sağda solda gezinen kızım nst te tık demedi.eyvah dedim yanlış bişey çıkacak sonuçta.bir de kız üstteki lastik kemeri çok sıktı nefes bile alamadım onun etkisi diye düşündüm.bence korkma ama yine de içine sinmediyse tekrar dr a git derim.

canım ilk kez nst te yaptıysa bence normal.zaten hareket eden bir bebekmiş normalde.dedim ya geçen gittiğimde arabada sağda solda gezinen kızım nst te tık demedi.eyvah dedim yanlış bişey çıkacak sonuçta.bir de kız üstteki lastik kemeri çok sıktı nefes bile alamadım onun etkisi diye düşündüm.bence korkma ama yine de içine sinmediyse tekrar dr a git derim.

cuma günü için tekrar çağırdı canım cumaya kadar takip edicem hareketlerini, inşallah cuma günü herşey normal çıkar...

selam kızlar bizde kontrolden geldik vee perşembe günü sabah 10 da kavuşuyorum inşallah kuzuma..duanızı eksik etmeyin

inşallah canım sağlıkla alırsın bebeğini kucağına :):) hayırlı haberlerle gel inşallah :)

:):) bende o ilk yürüyüş anından çok korkuyorum yaa.. ama ne yapalım katlanacağız mecbur :):) evlatlarımız sağlıklı olsunlarda biz anneler herşeye kaatlanırız....

dipnot: bu arada kızlar meme ucu yara olmasın diye ilk meme vermeden önce limonla silecekmişiz o zaman olmuyormuş haberiniz olsun.. denemeye kararlıyım ben :):):)

hastane yakın canım en fazla 15 dk sürer o yüzden rahat takılıyorum azcık kan geldi işte nişan denilen olay yani bunda telaş yapacak bişey yok bence doktoru arasam hemen cık gel der kesin ve hemen sezeryan yapar

Selam kızlar uzun zamandır sizi takip ediyorum ama fırsat bulup üye olamamıştım yinede doğuma yaklaştığım buğünlerde benle aynı sıkıntı ve kaygıları yaşayan sizleri okumak bana iyi geliyordu artık benim için son saatler yarın 8 de sezaryanla kızïmıkucagıma alacam Allah'ın izniyle 5 yaşında bir oğlum var tecrübeliyim ama oğlumun varlığı B'ni daha tdirgin yapıyor kızımdan çok aklımonda aslında:) sezaryan olma ihtimali olan arkadaşlar sezaryandqn niye bu kadar korkuyorsunuzki inanın çok rahat ve normal doğumdan bbek için daha güvenli mecbursanız hiç korkmadan yaptırın sezaryanın basit bir fıtık ameliyatından farkı yok siz uyurken herşey bitiyor uyandığızda bebeğiniz yanınızda narkozanda korkmayın şuanda birsürü insan ameliyatta ve hepsi uyanıcaklar sağlıkla artık herşey çok ilerledi...

Selam kızlar uzun zamandır sizi takip ediyorum ama fırsat bulup üye olamamıştım yinede doğuma yaklaştığım buğünlerde benle aynı sıkıntı ve kaygıları yaşayan sizleri okumak bana iyi geliyordu artık benim için son saatler yarın 8 de sezaryanla kızïmıkucagıma alacam Allah'ın izniyle 5 yaşında bir oğlum var tecrübeliyim ama oğlumun varlığı B'ni daha tdirgin yapıyor kızımdan çok aklımonda aslında:) sezaryan olma ihtimali olan arkadaşlar sezaryandqn niye bu kadar korkuyorsunuzki inanın çok rahat ve normal doğumdan bbek için daha güvenli mecbursanız hiç korkmadan yaptırın sezaryanın basit bir fıtık ameliyatından farkı yok siz uyurken herşey bitiyor uyandığızda bebeğiniz yanınızda narkozanda korkmayın şuanda birsürü insan ameliyatta ve hepsi uyanıcaklar sağlıkla artık herşey çok ilerledi...

rabbim seni ve bebeğini korusun sağlıcakla alırsın inşallah kızını kucağına :):)

sezeryan değil aslında korkutan sonrasındaki bilinmez ağrılar korkutuyor valla beni :):)

Back
X