2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

yawruşum 38. hafta geç

36. haftadan sonra yapmıyorlar doğumu tetikliyormuş

günaydın kızlarr. ancak yazabildim. zaten rapordan önce son iş günüm bayram erken gelmiş gibi oldu vala:)) gerçi sonrasına atmak isterdim raporu ama dayanılacak gibi olmadığı için yapamadım..
bu arada bebek arabası alınmış bakıorum çok güzel görünüyordu.
isim soran arkadaşımm ece bence en güzeli:)
geçmişi pek okuyamadım da görebildiklerim bu kadar ha bir de mermaid canm dr çok güzel şeyler söylemiş sevndm. bizim kontrolümüz de yarın bakalım.
bu arada dün gittim duvar kağıdı beğendim. ama sadfece yatağın olduğu duvara. hepsi olsa çok pahalı olur. kelebek desenli bi kağıt. haftaya yapılmış olursa eklerim resmini bakalm.

Ben nolur nolmaz diye durmadan jiletliyorum bende mi sorun var. hep erken doğacak diye hazırlık yapıp duruyorum. Daha hafta sonu bir akrabam 3 hafta erken doğurdu. haftasında doğuran çok az diye biliyorum ben. kafam karıştı

:) kız beceremez her yerin morarır canın acır yazık... erkeklere herşey kolay geliyo zaten sanki biz çok meraklıyız millete oramızı buramızı açmaya:) ama tabi benim eşim yapar diyorsan o ayrı cnm...

ben en son ağdayla aldığım için çabuk uzamadı zaten çok kirli değilim ama yinede yapcam

bu arada kızlar bebeişin hareketleri çok aşırı kuvvetlendi. göbek deliği nerdeyse çeyrek parmak kadar havaya kaldırıyor. çok zorluyor beni yaramaz. sizin de böyle mi?

hoş buldum şekerim sağol :) sabah sabah unnadoya bakayım dedim. rube&rujte diye bi marka var. iyimidir kötümüdür bilemedim ama bişeyler sipariş etmeye karar verdim. Sizde bi baksanıza...

fiyatları çok uygunmuş.ben unnadodan hiç alışveriş yapmadım ama buradan yapan arkadaşların çok memnun olduklarını hatırlıyorum

aynı korku bende de var cnm çünkü çevremde hep erken doğumlar var. eşim de kızıp duruyo böyle diye diye erken doğuracaksın diyo

Sağolun kızlar. bu arada benim bebişin tahmini doğum tarihi 27 Aralık görünüyor, beni doğum günüm de 17 Aralık. içimden bi ses, bebeğim bana doğum günü hediyesi olacak diyor

bu arada kızlar bebeişin hareketleri çok aşırı kuvvetlendi. göbek deliği nerdeyse çeyrek parmak kadar havaya kaldırıyor. çok zorluyor beni yaramaz. sizin de böyle mi?

Benimkide öyle. Uçan tekme atıyo artık ama çok yukarda nedense. göğsümün altında hissediyorum hareketlerini. rahim oraya kadar geliyor mu bilmiyorum ama.

:) kız beceremez her yerin morarır canın acır yazık... erkeklere herşey kolay geliyo zaten sanki biz çok meraklıyız millete oramızı buramızı açmaya:) ama tabi benim eşim yapar diyorsan o ayrı cnm...

tatlım nerden bilsin ama mecburum başkasına gösteremezsin annen bile olsa diyor
geçen yapmamda onun haberi yokken halama yaptırmıştım çok utanmama rağmen onada kızdı
başka seçeneğimde yok çünkü normalde elim bile kavuşmuyor oraya artık öğreticem napayım
ılık ağdayla yaptırmayı düşünüyorum ben beze sürüp yapıştırıp yapabildiğim kadar derimi gererim oda çeker artık

öyle deme( eşimde öyle diyo(( aşkım bana sen izne çıkar çıkmaz doğuracaksın gibi geliyo diyo(( çok kızıyorum ve çok geriliyorum... Ben dinlenemedim ki daha yaaaa

ya kızlar öyle olunca o 3 haftalık iznimiz yanıyor mu yoksa sonraya ekleyebiliyormuyuz acaba?

canım benim kızda bazen derimi öyle esnetiyorki canımı bile acıtıyor ama çok hoş oluyor

kızlar göbek oyuntusu çok önemli değil.kıvırabiliyorsunuz bezi.

yok cnm sen hiç yapamazsın malum ulaşmak mümkün değil artık:)

gùnaydın baylar ve bayanlar merdivendn kayanlarşuan size wc den yazmaktaym kıymetinizi bilinizkabızlık ne zormuş ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…