kızlar bi sorum olcak sizlere. SAT a göre hesaplanan doğum tarihi mi yoksa ultrason da çıkan bebek gelişimine göre belirlenen doğum tarihi mi gerçekleşmesi daha muhtemel? mesela benim SAT a göre 8 aralık ama ultrasona göre 1 aralık gözüküo doğum, hangisinin olma ihtimali daha yüksek kafam karıştı. gün yaklaştıkça heyecan artıyo sanırım:)
kızlar dün eşime ben nasıl ağda yapcam düşünüp duruyorum dedim ben yapayım dedi
sen nasıl yapacaksın dedim başka kim yapacak ayıp bunu ancak ben yaparım bennnnn diyor çok güldüm tavrına
bende gözünü kapatıp yaparsın dedim tamam dedi çok rahatladım ama nasıl olacak diye düşünüp duruyordum bende
38. haftada yapmayı düşünüyorum inşallah
malesef canım ya bu son olur ama az kaldı çok şüküryok cnm sen hiç yapamazsın malum ulaşmak mümkün değil artık:)
gùnaydın baylar ve bayanlar merdivendn kayanlarşuan size wc den yazmaktaym kıymetinizi biliniz kabızlık ne zormuş ya
günaydın kıslar ay ben çok kötü oldum kıslar akşam hiç uyuyamadım ağrıdan çok sancım var bugün yatıcam bakıyım geçer inşallah yarın sabah randevum var dua edin de gene açılmam falan olmasın yakeşke dün temizlik yapmasaydım allahtan guguşum hareket ediyo, kıpırdasam sancı giriyo ya valla annesi yakınında olanlar şükredin halinize benim anacım da yok yanımda hiç kimsem yokk
doğum sonrasına kalıyo cnm merak etme.
Canım benim doktorum öne çekmişti. Ama sezeryen tarihi söylerken SATA göre verdi. Zaten tarihinde doğan kaç bebiş var. 37. haftadan sonra heran normal zaman diyolar. Erken doğum da olabilir, her an tetikte olmak lazım :)
Benim de eşim yapıyo canım. Bikaç kere söylemiştim burda, ağda bantlarıyla yaptırıyprum. Ama ağda bandını elle değil saç kurutma makinesiyle ısıtıyorum, yoksa almıyo. Vİ-Vet kullanıyorum, çok güzel temizliyo. AMa ilk denemelerde morartmaıştıBacaklarında falan alıştırma yapın önce. Çekmeyi beceremez
ya benim de hiç temizlik yapasım yok ama maalesef bayramda 2-3 günlüğüne kayınvalideler gelecek.öff çok kötü yaa.günaydın kızlaar bugün akşama gidicekmişiz saat 17 gibi sabahtan bende evi eşime süpürttüm. bende sildim toz aldım yoruldum mayıştım, lavabolarıda ovucam sonra. diceksiniz niye yaptın gideceksin bayramın son günü annemle babam gelicek nazilliye onlarla beraber gelicez buraya o yüzden ev temiz olsun bari rahat olur.
günaydın kızlaar bugün akşama gidicekmişiz saat 17 gibi sabahtan bende evi eşime süpürttüm. bende sildim toz aldım yoruldum mayıştım, lavabolarıda ovucam sonra. diceksiniz niye yaptın gideceksin bayramın son günü annemle babam gelicek nazilliye onlarla beraber gelicez buraya o yüzden ev temiz olsun bari rahat olur.
günaydın kıslar ay ben çok kötü oldum kıslar akşam hiç uyuyamadım ağrıdan çok sancım var bugün yatıcam bakıyım geçer inşallah yarın sabah randevum var dua edin de gene açılmam falan olmasın yakeşke dün temizlik yapmasaydım allahtan guguşum hareket ediyo, kıpırdasam sancı giriyo ya valla annesi yakınında olanlar şükredin halinize benim anacım da yok yanımda hiç kimsem yokk
canım bilmiyorumki hani sezaryen olursam tekrar çıkmasın diye öyle dedim geçmi olur
ya kızlar öyle olunca o 3 haftalık iznimiz yanıyor mu yoksa sonraya ekleyebiliyormuyuz acaba?
canım ya inşallah bi sorun olmaz keşke bugün gitseydin o kadar ağrın varsa
oh gez ne güzel valla benim ayağa kalkacak halim yok benim yerimede gez canım çok yorma kendini
evet canım iyi fikir bende biraz alıştırma yaptırırım ayyyy ne tuhaf ya allah kimseye muhtaç etmesin
ya benim de hiç temizlik yapasım yok ama maalesef bayramda 2-3 günlüğüne kayınvalideler gelecek.öff çok kötü yaa.
canım güzellik merkezleri riske girmek istemior ,zaten 38 haftadan sonra doğsa bile risk yok allahın izniyle ama öncesinde sancı tutarsa bilememcanım ben güzellik uzmanına aldırıyorum o dedi 36. haftadan sonra almak doğumu tetikler ona göre ayarlayalım dedi. hem sonlara doğru dahada az çıkıyor ben yaptıralı 3 hafta oldu daha çıkmadı 2 hafta sonra gideceğim 36. haftanın sonunda
eklenir canım
sağol cnm ya normalden erken randevu aldım zaten dr 2 hafta sonra gel demişti ben bayrama denk gelio die yarın için aldım randevu dayanamıcam kadar çoğalırsa giderim gene hemen de eşim geçen kontroldede göremedi guguşu çok istiyo görmek ondan yarın sabah gideyimde oda görsün
kıslarrrr deprem oldu ayy acayip korkuyom yaa resmen koltuktan fırladım nasıl sallandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?