2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

Canım benim doktorum öne çekmişti. Ama sezeryen tarihi söylerken SATA göre verdi. Zaten tarihinde doğan kaç bebiş var. 37. haftadan sonra heran normal zaman diyolar. Erken doğum da olabilir, her an tetikte olmak lazım :)

Benim de eşim yapıyo canım. Bikaç kere söylemiştim burda, ağda bantlarıyla yaptırıyprum. Ama ağda bandını elle değil saç kurutma makinesiyle ısıtıyorum, yoksa almıyo. Vİ-Vet kullanıyorum, çok güzel temizliyo. AMa ilk denemelerde morartmaıştı Bacaklarında falan alıştırma yapın önce. Çekmeyi beceremez

yok cnm sen hiç yapamazsın malum ulaşmak mümkün değil artık:)
malesef canım ya bu son olur ama az kaldı çok şükür
karnımda baya büyüdü tuvalette bile elimi arka tarafa uzatıp temizleniyorum
gùnaydın baylar ve bayanlar merdivendn kayanlarşuan size wc den yazmaktaym kıymetinizi bilinizkabızlık ne zormuş ya

günaydın canım kolay gelsin

günaydın kıslar ay ben çok kötü oldum kıslar akşam hiç uyuyamadım ağrıdan çok sancım var bugün yatıcam bakıyım geçer inşallah yarın sabah randevum var dua edin de gene açılmam falan olmasın ya keşke dün temizlik yapmasaydım allahtan guguşum hareket ediyo, kıpırdasam sancı giriyo ya valla annesi yakınında olanlar şükredin halinize benim anacım da yok yanımda hiç kimsem yokk

canım ya inşallah bi sorun olmaz keşke bugün gitseydin o kadar ağrın varsa

günaydın kızlaar bugün akşama gidicekmişiz saat 17 gibi sabahtan bende evi eşime süpürttüm. bende sildim toz aldım yoruldum mayıştım, lavabolarıda ovucam sonra. diceksiniz niye yaptın gideceksin bayramın son günü annemle babam gelicek nazilliye onlarla beraber gelicez buraya o yüzden ev temiz olsun bari rahat olur.

evet canım iyi fikir bende biraz alıştırma yaptırırım ayyyy ne tuhaf ya allah kimseye muhtaç etmesin

ya benim de hiç temizlik yapasım yok ama maalesef bayramda 2-3 günlüğüne kayınvalideler gelecek.öff çok kötü yaa.

oh gez ne güzel valla benim ayağa kalkacak halim yok benim yerimede gez canım çok yorma kendini

canım benim geçmiş olsun çok yormuşun kendini kasmışsın.valla bende temizlik yapıyorum ama üstün körü fazla detaya girmeden bol bol dinlen yarına kadar. tabiki dua ederiz canım

bende haftaya cumaya temizletmek için birini çağıracam sonrasındada annem gelecek inşallah

canım bilmiyorumki hani sezaryen olursam tekrar çıkmasın diye öyle dedim geçmi olur

canım ben güzellik uzmanına aldırıyorum o dedi 36. haftadan sonra almak doğumu tetikler ona göre ayarlayalım dedi. hem sonlara doğru dahada az çıkıyor ben yaptıralı 3 hafta oldu daha çıkmadı 2 hafta sonra gideceğim 36. haftanın sonunda

ya kızlar öyle olunca o 3 haftalık iznimiz yanıyor mu yoksa sonraya ekleyebiliyormuyuz acaba?

eklenir canım

canım ya inşallah bi sorun olmaz keşke bugün gitseydin o kadar ağrın varsa

sağol cnm ya normalden erken randevu aldım zaten dr 2 hafta sonra gel demişti ben bayrama denk gelio die yarın için aldım randevu dayanamıcam kadar çoğalırsa giderim gene hemen de eşim geçen kontroldede göremedi guguşu çok istiyo görmek ondan yarın sabah gideyimde oda görsün

oh gez ne güzel valla benim ayağa kalkacak halim yok benim yerimede gez canım çok yorma kendini

sağol canım gezerim inşallah Allah kuvvet versin de. canım ağdayı eşine yaptır en son benim ulaşamadığım en alt yerleri ben eşime yaptırmışım uzun sürdü ama iyi oldu. madem göndermiyo seni bırak yapsın. benimkide pek göndermeme taraftarıdır normalde ben onu dinlemedim napayım bazen çok zor geliyordu. en son kendi alınca keşke gitseydin bir dahakine ağdacıya git dedi

Kızlar ben derse gidiyorum, 1 saat sonra öğle arasında görüşürüz

Bebişim de kaburgalarımı gıdıklayıp duruyo ya tekme atıyo ama ben gııklanıyorum

evet canım iyi fikir bende biraz alıştırma yaptırırım ayyyy ne tuhaf ya allah kimseye muhtaç etmesin

ağda meselesi bende de sıkıntı :)) benim eşim kıskançlığından değil bebeğe bişey olur diye izin vermiyo(( jiletle alırız diyip duruyo bana yardım edecekmiş:))) hem biz normal insan değilmişiz o anda milletin işi güçü yokmuş bizim oramızın dedikodusunu mu yapcakmış:))) olduğu kadar artık diyo:))) bakalım ne olacak:)))

ya benim de hiç temizlik yapasım yok ama maalesef bayramda 2-3 günlüğüne kayınvalideler gelecek.öff çok kötü yaa.

zorlamayın canım kendinizi sadece süpür sil ve toz al üstün körü öyle bile ev tertemiz gözüküyo zaten onlar gelince yine kirlenecek ev. cam açılıyo toz oluyo zaten

canım güzellik merkezleri riske girmek istemior ,zaten 38 haftadan sonra doğsa bile risk yok allahın izniyle ama öncesinde sancı tutarsa bilemem

oanladım canım o zaman bol ,bol dinlen kalkma yerinden

kıslarrrr deprem oldu ayy acayip korkuyom yaa resmen koltuktan fırladım nasıl sallandı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…