2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

öyle canım eşin doğru diyor ama bizim içimiz rahat etmiyor benim eşimde kıskandığı için değilde ayıp diyor

kıslarrrr deprem oldu ayy acayip korkuyom yaa resmen koltuktan fırladım nasıl sallandı

aman canı ani hareket yapma dikkat et sabahta olmuş ama çok sallanmamış heralde
sen hangi şehirdeydin

canım bilmiyorumki hani sezaryen olursam tekrar çıkmasın diye öyle dedim geçmi olur

canım ben güzellik uzmanına aldırıyorum o dedi 36. haftadan sonra almak doğumu tetikler ona göre ayarlayalım dedi. hem sonlara doğru dahada az çıkıyor ben yaptıralı 3 hafta oldu daha çıkmadı 2 hafta sonra gideceğim 36. haftanın sonunda

ya kızlar öyle olunca o 3 haftalık iznimiz yanıyor mu yoksa sonraya ekleyebiliyormuyuz acaba?

eklenir canım

canım hoşgeldin çok geçmiş olsun bugün dinlen bol bol (( hiçbişey yapma(( depremmi oldu aman panik yapma( ani hareketlerde yapmaaa((

ay cnm koltukta uzandım laptopta yanımda resmen koltuk sarsıldı nasıl korktum ya fırladım yerimden ister istemez dış kapı benim hep kilitli duruyo yalnızım die onu açtım hemen

aa nerdeydin canım sen kaç şiddeti acaba geçmiş olsun

istanbul cnm kaç şiddeti bilmiyom ama koltuk sarsıldı resmen şimdi eşimde aradı deprem oldu korkma die bidaha olursa dışarı çıkma terasa çık dioo

canım söylemesi kolay biliyorum ama sakin ol lütfen aklına kötü bişey getirme (

canım geçmiş olsun bende hafta sonu temizlik yapacağım ama eşim yardım eder herhalde

canım güzellik merkezleri riske girmek istemior ,zaten 38 haftadan sonra doğsa bile risk yok allahın izniyle ama öncesinde sancı tutarsa bilemem

oanladım canım o zaman bol ,bol dinlen kalkma yerinden

canım güzellik merkezleri 36 ya kadar riske giriyor ebelere kalsa hiç ağda ile riske girmeyin diyorlar

canım çok geçmiş olsun, sıcak tutmaya çalış kendini belki işe yarar. artarsa sancın ihmal etme bugün gitmeye çalış dr a. hem için de rahat eder. tekrar geçmiş olsun

canım söylemesi kolay biliyorum ama sakin ol lütfen aklına kötü bişey getirme (

sağolun kıslar yavrus cnm istanbuldayım serpilcim şimdi daha rahatım bianlık bi korktum ama geçti şimdi

istanbul cnm kaç şiddeti bilmiyom ama koltuk sarsıldı resmen şimdi eşimde aradı deprem oldu korkma die bidaha olursa dışarı çıkma terasa çık dioo

büyükçekmece gözüküyo canım yer 3.8 korkma canım iyi demiş eşin tekrar olursa terasa çıkarsın sakin olmaya çalış başkada gözükmüyo canım olmamış.

büyükçekmece gözüküyo canım yer 3.8 korkma canım iyi demiş eşin tekrar olursa terasa çıkarsın sakin olmaya çalış başkada gözükmüyo canım olmamış.

ist. da yaşayan arkadaşlar geçmiş olsun rabbim herkesi korusun

ya hani hamak salıncak gibi olan bişe var ya böle yerden bitme bi salıncak ondan alan varmı uygun fiyata varsa bana haber versin kızlar bende ondan alıcam da hatta hemen bu gün alıcam çünkü kızımı büyütürken o benim çok işime yaramıştı kime verdiğimi hatırlasam gidip geri isticem ama malesef hatırlamıyorum

canım çok geçmiş olsun, sıcak tutmaya çalış kendini belki işe yarar. artarsa sancın ihmal etme bugün gitmeye çalış dr a. hem için de rahat eder. tekrar geçmiş olsun

cnm sağol daha öncede böyle olmuştu benim gittim dr nts ye falan soktu bişey çıkmadı gene öyle ağrım var dün temizlik yaptım heralde ondan yarın sabah zaten kontrolümde var ama dahada kötü olursam giderim hemen

sağol cnm aslında ay inanamıyorum 3.8 de böle olduysa allah korusun daha kötüsünden istanbulda ev kalmaz valla

yarusum biz bu adamlara isim beğendiremiyoruz bir türlü kuzenim gülfem (gül dudaklı, gül ağızlı) ismini koydu ilk duyduğumda çok hoşuma gitmişti isim düşünenler için bir öneri olabilir.

bende kızıma o kadar baktım Begüm (saygı duyulan kadın, kadın hükümdar, hanımhanımcık anlamını çok beğeniyorum) dedemiz ve ananemiz bu ismi beğendi , Sinem (söylemesi hoşuma gidiyor çok güzel bir arkadaşım vardı) ve Rüya isimlerini yakıştırdım ama babamız beğenemiyo daha değişik şeyler olsun istiyomuş anca araştırıyo daha beğenemedi her isimle dalga geçiyor ayda ismini söylüyorum yok uzayda diyor gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…