kıslarrrr deprem oldu ayy acayip korkuyom yaa resmen koltuktan fırladım nasıl sallandı
öyle canım eşin doğru diyor ama bizim içimiz rahat etmiyor benim eşimde kıskandığı için değilde ayıp diyorağda meselesi bende de sıkıntı :)) benim eşim kıskançlığından değil bebeğe bişey olur diye izin vermiyo(( jiletle alırız diyip duruyo bana yardım edecekmiş:))) hem biz normal insan değilmişiz o anda milletin işi güçü yokmuş bizim oramızın dedikodusunu mu yapcakmış:))) olduğu kadar artık diyo:))) bakalım ne olacak:)))
kıslarrrr deprem oldu ayy acayip korkuyom yaa resmen koltuktan fırladım nasıl sallandı
öyle canım eşin doğru diyor ama bizim içimiz rahat etmiyor benim eşimde kıskandığı için değilde ayıp diyor
haklılar aslında da gelde boşver:))) neyse olduğu kadar elden ne gelirse:)))
canım bilmiyorumki hani sezaryen olursam tekrar çıkmasın diye öyle dedim geçmi olur
ya kızlar öyle olunca o 3 haftalık iznimiz yanıyor mu yoksa sonraya ekleyebiliyormuyuz acaba?
canım hoşgeldin çok geçmiş olsun bugün dinlen bol bol(( hiçbişey yapma (( depremmi oldu aman panik yapma ( ani hareketlerde yapmaaa ((
aa nerdeydin canım sen kaç şiddeti acaba geçmiş olsun
ay cnm koltukta uzandım laptopta yanımda resmen koltuk sarsıldı nasıl korktum ya fırladım yerimden ister istemez dış kapı benim hep kilitli duruyo yalnızım die onu açtım hemen
istanbul cnm kaç şiddeti bilmiyom ama koltuk sarsıldı resmen şimdi eşimde aradı deprem oldu korkma die bidaha olursa dışarı çıkma terasa çık dioo
çok korkarım hiç başıma gelmedı çok kasma kendını ne olur ne olmaz
günaydın kıslar ay ben çok kötü oldum kıslar akşam hiç uyuyamadım ağrıdan çok sancım var bugün yatıcam bakıyım geçer inşallah yarın sabah randevum var dua edin de gene açılmam falan olmasın yakeşke dün temizlik yapmasaydım allahtan guguşum hareket ediyo, kıpırdasam sancı giriyo ya valla annesi yakınında olanlar şükredin halinize benim anacım da yok yanımda hiç kimsem yokk
canım güzellik merkezleri riske girmek istemior ,zaten 38 haftadan sonra doğsa bile risk yok allahın izniyle ama öncesinde sancı tutarsa bilemem
oanladım canım o zaman bol ,bol dinlen kalkma yerinden
günaydın kıslar ay ben çok kötü oldum kıslar akşam hiç uyuyamadım ağrıdan çok sancım var bugün yatıcam bakıyım geçer inşallah yarın sabah randevum var dua edin de gene açılmam falan olmasın yakeşke dün temizlik yapmasaydım allahtan guguşum hareket ediyo, kıpırdasam sancı giriyo ya valla annesi yakınında olanlar şükredin halinize benim anacım da yok yanımda hiç kimsem yokk
öyle canım eşin doğru diyor ama bizim içimiz rahat etmiyor benim eşimde kıskandığı için değilde ayıp diyor
aman canı ani hareket yapma dikkat et sabahta olmuş ama çok sallanmamış heralde
sen hangi şehirdeydin
canım söylemesi kolay biliyorum ama sakin ol lütfen aklına kötü bişey getirme(
istanbul cnm kaç şiddeti bilmiyom ama koltuk sarsıldı resmen şimdi eşimde aradı deprem oldu korkma die bidaha olursa dışarı çıkma terasa çık dioo
büyükçekmece gözüküyo canım yer 3.8 korkma canım iyi demiş eşin tekrar olursa terasa çıkarsın sakin olmaya çalış başkada gözükmüyo canım olmamış.
canım çok geçmiş olsun, sıcak tutmaya çalış kendini belki işe yarar. artarsa sancın ihmal etme bugün gitmeye çalış dr a. hem için de rahat eder. tekrar geçmiş olsun
büyükçekmece gözüküyo canım yer 3.8 korkma canım iyi demiş eşin tekrar olursa terasa çıkarsın sakin olmaya çalış başkada gözükmüyo canım olmamış.
sağolun kıslar yavrus cnm istanbuldayım serpilcim şimdi daha rahatım bianlık bi korktum ama geçti şimdi
mrb kızlar
dr kontrolünden geldim.32.haftam,çalışabilir raporumu aldım.Bebiş 1950 gr,43.5 cm olmuş.Suyum da iyiymiş şükür.İnşallah hepiniz iyisinizdir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?