2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

yavruşum kolaysa başına gelsinkızlar kaynanam aradı duvar kağıdı siparişi vermeye gdyrz öptm sizi

çok güzelmiş yaaa

maşallah oğluna tatlım

sedef güzel bence tatlım

güzelmiş güle güle kullanın tatlım fiyatıda gayet uygun

vayy demek eşin ben yaparım dedi yavrusum:)) off benimde temizlik yapmam lazım ama artık zorlaıyorummmm ve biyerimi kesicem diye korkuyorum hatta kesiyorum bile(((((

günaydın tatlım iyiyim saol sen nasılsın bakalım bu arada oğluna eş de bulmuşsun ama annesi kabul etmiyo pek sanırım:)))

iyiyim saol canım:))) sorma yaa lezginka vermiyo kızını(( artık bende oğluşuma söyleyeceğim vazgeçsin:))
başka kız bulucam bulutuma

canım geçmiş olsun yaa dün kesin zorladın kendini inş bi sorun yoktur tatlım

vayy demek eşin ben yaparım dedi yavrusum:)) off benimde temizlik yapmam lazım ama artık zorlaıyorummmm ve biyerimi kesicem diye korkuyorum hatta kesiyorum bile(((((

nasıl kesiyon kısss anaa iyiki tetonoz aşısı olmuşsun sen :) çekinmezsen söle seninde eşin yapsın valla ben utanıyom eşimden yaptıramam

canım geçmiş olsun bende hafta sonu temizlik yapacağım ama eşim yardım eder herhalde

canım güzellik merkezleri 36 ya kadar riske giriyor ebelere kalsa hiç ağda ile riske girmeyin diyorlar
evet ya öyle aman canım ya olacaksa olur zaten allah bilir onun vaktini ben umursamıyorum öyle lafları
hani bende elimden geldiği kadar kendimi korurum ama gerisi allaha kalmış
sağolun kıslar yavrus cnm istanbuldayım serpilcim şimdi daha rahatım bianlık bi korktum ama geçti şimdi
canım galiba bu tarafı sallamadı ben hissetmedim geçmiş olsun canım
İstanbulda yaşayan arkadaşlar geçmiş olsun
sağol canım
sorma ya benimkide öyle işte dalga geçiyor
tatlım gerçeği söylemek gerekirse ayda ismine bende aynı tepkiyi verirdim
yavruşum kolaysa başına gelsinkızlar kaynanam aradı duvar kağıdı siparişi vermeye gdyrz öptm sizi
hadi bakalım güzel şeyler bebişine bizde öptük sizisağol canım amin
ya sorma kız bende şaşırdım valla hiç beklemezdim eşimden böyle diyeceğini iyi oldu ama boşver ben göstermeden hallederim bu işi
aman güzelim dikkat et ya kesme kendini

iyiyim saol canım:))) sorma yaa lezginka vermiyo kızını(( artık bende oğluşuma söyleyeceğim vazgeçsin:))
başka kız bulucam bulutuma

aa kız iye hemen vazgeçiyosunuz kaçırırız annesi vermezse kızını vazgeçme tehdit et vermezsen kaçırırız de.:)) bak gökçe de gülceyi kaçırıcak benim oğluşumda çınara yardımcı olucak

nasıl kesiyon kısss anaa iyiki tetonoz aşısı olmuşsun sen :) çekinmezsen söle seninde eşin yapsın valla ben utanıyom eşimden yaptıramam

vala bende anlamıyorum tatlım bi bakıyorum kanıyo:))))))yaa ben eşime diyeyem çekinirim hem desem bile güvenemem ona ben Allah korusun oda keser felan ne olcak benim bu halim bilmiyorum vala

bende utanıyorum bakalım nasıl olacak heralde kapatarak yaptırırım

:)

canım bende eşimden yardım alıcam bence sende söyle neden utanıyosun kii:))) sanki yanii:))))

ay cnm nebiliyim utanıyorum benim var böle cinsliklerim daha beni kıllı kıllı hiç görmedi görmesinide istemiyorum zaten koca göbekli oldum bide öle görmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…