Erkek annesi olmak ne demektir…? Bir kere en başta çocuğunun fiziken sana benzemeyeceği gerçeğini kabullenebilmek demektir. Hayatta bilmediğin bazı şeyleri ona öğretmek, çocukluğunda hiç oynamadığın oyun ve oyuncakları ona öğretmek; birlikte araba sürmek, otoparklar inşa etmek, hatta araba marka ve modellerini onunla öğrenmek demektir. Oğlunun hayatındaki ilk kadınken, büyüdükçe başkalarının da olacağını bilip o günlerin hayallerini kurmak, seni çok sevip örnek alırken ona bazı şeyleri neden senin gibi yapamayacağını anlatabilmektir. Oğlunla yapışık ikiz gibi dolaşmaktır. Eşin için, hayatında bu kadar çok sevebileceğin başka bir erkek yok diye düşünürken, sana aksini ispatlarcasına çıkıp gelen bu küçük prense deliler gibi aşık olmak, sevgini içinde taşıyamayıp durmadan hüngür şakır ağlamak, koklamaya öpmeye doyamamak, dokunmaya kıyamamak demektir. Erkek annesi olmak… İçindeki erkeği keşfetmektir onunla. Bunca yıldır ‘kadın’ken ve daha yeni ‘anne’ olmaya alışırken, bir de ‘erkek’ olmak… ona en iyi dost, en iyi öğretmen, en delikanlı arkadaş, en sert koruma olmak… Erkek annesi olmak… Onunla büyümek onunla güzelleşmektir..Fakat olgunluk, ergenlik, ‘erkeklik’ evresinde sarılıp öpememek, uzaktan sevmektir Erkek annesi olmak ...
Selam kızlaarrrrr :))))
Bu benim oğlum kendisini artist mi sanıyor da kameralardan saklanıyor nedir anlayabilmiş değilim. :44: Yine ellerini suratına getirdi ve tek bir resim bile alamadık... Onun dışında çok şükür bebişim gayet iyiymiş. 1760 küsür gram olmuş. Küsürünü hatırlayamıyorum. Boyunu söylemedi doktor ama "boyu ve kilosu çok iyi" şeklinde bir yorumu oldu. Su meselesi de gayet iyiymiş. Çok hareketli bir bebek dedi. Başka da hatırladığım bir şey yok. Doğum izni raporunu da aldık. Pazartesi'den itibaren başlayacak şekilde..
Ayrıca doğumum genel anestezi sezaryen olacakSezaryen kısmı ok ama genel anestezi kısmına üzüldüm açıkçası. Ama doğumla birlikte miyomum da alınacağından bu şekilde uygun görüldü. Doğum tarihi henüz belli değil.
Bir sonraki randevu tarihim 2 Kasım Saat 17:00
İşte bizden bu kadar :)
sedef güzel bence tatlımkızlar selam,
nasılsınız,geçmişe bakmadan girdim ortadan... ama sanırım bebeklerini gören arkadaşlar olmuş,ne güzel, benim sıramın gelmesine daha çooookkk var..
kızlar ben hala isim konusuna karar veremedim gitti yaa,
hadi siz de fikrinizi diyin bakalım..
beste
buse
ece
ezgi
sedef
ne dersiniz ??
kızlar bu arada kızıma dün araba aldık 265 tl pusetiyle birlikte
Çift yönlü kullanabilme özelliği
Üç farklı pozisyona ayarlanabilen sırt dayanağı
360 derece dönebilen ön tekerlekler
Ergonomik hafif gövde
Beş noktalı emniyet kemeri
Ayarlanabilen ayak dayanağı
Tam kapanabilen tente özelliği
Kullanışlı file sepet sizce nasıl fiyatı
Eki Görüntüle 535970 bunun pembe girisi
seastire ve yavrus günaydın kızlar hoş geldiniz;
umarım iyisinizdir. Yavrus eşin selcen ela yı da mı beğenmedi((
kızlar dün eşime ben nasıl ağda yapcam düşünüp duruyorum dedim ben yapayım dedi
sen nasıl yapacaksın dedim başka kim yapacak ayıp bunu ancak ben yaparım bennnnn diyor çok güldüm tavrına
bende gözünü kapatıp yaparsın dedim tamam dedi çok rahatladım ama nasıl olacak diye düşünüp duruyordum bende
38. haftada yapmayı düşünüyorum inşallah
günaydın tatlım iyiyim saol sen nasılsın bakalım bu arada oğluna eş de bulmuşsun ama annesi kabul etmiyo pek sanırım:)))
günaydın kıslar ay ben çok kötü oldum kıslar akşam hiç uyuyamadım ağrıdan çok sancım var bugün yatıcam bakıyım geçer inşallah yarın sabah randevum var dua edin de gene açılmam falan olmasın yakeşke dün temizlik yapmasaydım allahtan guguşum hareket ediyo, kıpırdasam sancı giriyo ya valla annesi yakınında olanlar şükredin halinize benim anacım da yok yanımda hiç kimsem yokk
vayy demek eşin ben yaparım dedi yavrusum:)) off benimde temizlik yapmam lazım ama artık zorlaıyorummmm ve biyerimi kesicem diye korkuyorum hatta kesiyorum bile(((((
kıslarrrr deprem oldu ayy acayip korkuyom yaa resmen koltuktan fırladım nasıl sallandı
evet ya öyle aman canım ya olacaksa olur zaten allah bilir onun vaktini ben umursamıyorum öyle laflarıcanım geçmiş olsun bende hafta sonu temizlik yapacağım ama eşim yardım eder herhalde
canım güzellik merkezleri 36 ya kadar riske giriyor ebelere kalsa hiç ağda ile riske girmeyin diyorlar
canım galiba bu tarafı sallamadı ben hissetmedim geçmiş olsun canımsağolun kıslar yavrus cnm istanbuldayım serpilcim şimdi daha rahatım bianlık bi korktum ama geçti şimdi
sağol canımİstanbulda yaşayan arkadaşlar geçmiş olsun
sorma ya benimkide öyle işte dalga geçiyoryarusum biz bu adamlara isim beğendiremiyoruz bir türlü kuzenim gülfem (gül dudaklı, gül ağızlı) ismini koydu ilk duyduğumda çok hoşuma gitmişti isim düşünenler için bir öneri olabilir.
bende kızıma o kadar baktım Begüm (saygı duyulan kadın, kadın hükümdar, hanımhanımcık anlamını çok beğeniyorum) dedemiz ve ananemiz bu ismi beğendi , Sinem (söylemesi hoşuma gidiyor çok güzel bir arkadaşım vardı) ve Rüya isimlerini yakıştırdım ama babamız beğenemiyo daha değişik şeyler olsun istiyomuş anca araştırıyo daha beğenemedi her isimle dalga geçiyor ayda ismini söylüyorum yok uzayda diyor gibi.
hadi bakalım güzel şeyler bebişine bizde öptük siziyavruşum kolaysa başına gelsinkızlar kaynanam aradı duvar kağıdı siparişi vermeye gdyrz öptm sizi
ya sorma kız bende şaşırdım valla hiç beklemezdim eşimden böyle diyeceğini iyi oldu ama boşver ben göstermeden hallederim bu işivayy demek eşin ben yaparım dedi yavrusum:)) off benimde temizlik yapmam lazım ama artık zorlaıyorummmm ve biyerimi kesicem diye korkuyorum hatta kesiyorum bile(((((
canım geçmiş olsun yaa dün kesin zorladın kendini inş bi sorun yoktur tatlım
nasıl kesiyon kısss anaa iyiki tetonoz aşısı olmuşsun sen :) çekinmezsen söle seninde eşin yapsın valla ben utanıyom eşimden yaptıramam
nasıl kesiyon kısss anaa iyiki tetonoz aşısı olmuşsun sen :) çekinmezsen söle seninde eşin yapsın valla ben utanıyom eşimden yaptıramam
canım sakın panik yapma geçmiş olsun yaa
iyiyim saol canım:))) sorma yaa lezginka vermiyo kızını(( artık bende oğluşuma söyleyeceğim vazgeçsin:))
başka kız bulucam bulutuma
bende utanıyorum bakalım nasıl olacak heralde kapatarak yaptırırım
canım bende eşimden yardım alıcam bence sende söyle neden utanıyosun kii:))) sanki yanii:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?