Kesinlikle canım benim ,
sonuçta hepsi ya yaşlı ya hasta ya da uzaktalar , inan bana kızgınlık yok içimde zerre üzülmeyi de bırakalı çok oldu
hepsi yerinde sağolsun Rabbim öyle ya da böyle başımızdan eksik etmesin , şunu biliyoruz ki biz evlatlarımıza asla böyle
yapmıcaz.. herşey ders olsun bize DERT değil mutlu olmalıyıs ki bebişlerimizde mutlu olsun
az kaldı canımm 5 haftacık daha sonra miss kokulu meleğimiz yanımızda o herşeye değer..üzüldüm ya ödem olmasına
bende şişlik ödem olmadı da sol bacağımda mosmor yumru yumru varisler oluştu görüntü çok iğrenç oldu
canım benim annemde babamda çok genç biri 45 diğeri 47 yaşında
ama dediğin gibi buda bir ders bize
ayy variste çok zormuş ağrı yapıyordur varis çorapları oluyor düşünmedinmi kullanmayı bende 5aydan sonra ödem toplanmaya başladı dizlerimde ve ayaklarımda oldu hatta bazen atak derim çatlıycak gibi krem sürdüm hep ahh doğsunlar bızdıklar intikamımız acı olucak:)
Kesinlikle canım benim ,
sonuçta hepsi ya yaşlı ya hasta ya da uzaktalar , inan bana kızgınlık yok içimde zerre üzülmeyi de bırakalı çok oldu
hepsi yerinde sağolsun Rabbim öyle ya da böyle başımızdan eksik etmesin , şunu biliyoruz ki biz evlatlarımıza asla böyle
yapmıcaz.. herşey ders olsun bize DERT değil mutlu olmalıyıs ki bebişlerimizde mutlu olsun
oo bayağı gençlermiş canımya hani bende yaşlı ve hastalarda ondan sandımdı
amin canım inşlhh evlatlarımızın yanında sonuna kadar olalım..geçen allah şöyle dua ettim
rabbm evladımı bensiz,beni evladımsız bırakma ,amin
anne ve evlat biribirine okadar muhtaçki
ha işte böyle canım sen düşünme böyle şeyleri boşver gitsin sen prensesinle neler yapacaksınız onları düşün bak biz mesela bugün çok güldük okula bırakmaya gittim kızımı yolda yağmur yağmaya başladı ben idrarımı tutamıyorum altıma kaçırdım yolda kızıma söyledim okula giderken gülmekten öldük anne sendemi yağmur yapıyon dedi durdu hınzır inanki herşey boş kısacası hertürlü ıslandım evde geldim duş aldım hemen sende böyle güzel şeyler yaşıycaksın emin ol:))haklısın canım ya deymez hiç bişey için
bende diyecektimki bebişim bi kaç gündür maşallahöyle hareketliki o hareket ettikçe dünyayı unutuyorum gerçekten
allah çok şükür o iyi olsun başka bişey istemiyorum
amiiiin canım
canım anneyle baba ayrı mı seninyok be canım ne yaşlısı çok gençler hatta babam bikaç aya kadar evlenecek
selam güzel annişler ben geldim neler yaptınız bayram nasıl geçti doğuran falan yoktur umarım biri bana özet geçsin geçmiş çok uzun okumaya cesaretim yok valla benimde yarın kontrolüm var heyecanla bekliyorum
ha işte böyle canım sen düşünme böyle şeyleri boşver gitsin sen prensesinle neler yapacaksınız onları düşün bak biz mesela bugün çok güldük okula bırakmaya gittim kızımı yolda yağmur yağmaya başladı ben idrarımı tutamıyorum altıma kaçırdım yolda kızıma söyledim okula giderken gülmekten öldük anne sendemi yağmur yapıyon dedi durdu hınzır inanki herşey boş kısacası hertürlü ıslandım evde geldim duş aldım hemen sende böyle güzel şeyler yaşıycaksın emin ol:))
benimde tabanlarım ağrıyor neden bilmem yürümüyorum bile
sorma hele bi doğsun sevgi delisi yapcam onu
değilmi ya melek onlaraminn evet okadar korunmasızlarki canım dışarı atsan neden attın diyemezler vursan neden vurdun diyemezler ayy can ya evlatlar
canım anneyle baba ayrı mı seninbilmıyordum bak bunu
selam canım doğuran yok daha aramızda ..güzel haberlerini getir ama beklicem bak doktor haberlerini:)
aminn evet okadar korunmasızlarki canım dışarı atsan neden attın diyemezler vursan neden vurdun diyemezler ayy can ya evlatlar
ha işte böyle canım sen düşünme böyle şeyleri boşver gitsin sen prensesinle neler yapacaksınız onları düşün bak biz mesela bugün çok güldük okula bırakmaya gittim kızımı yolda yağmur yağmaya başladı ben idrarımı tutamıyorum altıma kaçırdım yolda kızıma söyledim okula giderken gülmekten öldük anne sendemi yağmur yapıyon dedi durdu hınzır inanki herşey boş kısacası hertürlü ıslandım evde geldim duş aldım hemen sende böyle güzel şeyler yaşıycaksın emin ol:))
canım anneyle baba ayrı mı seninbilmıyordum bak bunu
selam canım doğuran yok daha aramızda ..güzel haberlerini getir ama beklicem bak doktor haberlerini:)
yaaa oyuncak gibi oynıcam onunla akşama kadar süslicem giydircem ne güzel ya düşüncesi bile güzel
bu gün eşime diyorumki allah insana ne büyük bi şevk vermiş yüzünü bile görmediğimiz bi varlık için ölümü bile göze alıyoruz( korkutmak istemem ama nadirde olsa doğum anında herşey olabildiği için dedim) kimse için katlanmayacağımız ağrıları sancıları çekiyoruz diyorum, eşimde tabi ya evlat başka değilmi diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?