yaaa oyuncak gibi oynıcam onunla akşama kadar süslicem giydircem ne güzel ya düşüncesi bile güzel
bu gün eşime diyorumki allah insana ne büyük bi şevk vermiş yüzünü bile görmediğimiz bi varlık için ölümü bile göze alıyoruz( korkutmak istemem ama nadirde olsa doğum anında herşey olabildiği için dedim) kimse için katlanmayacağımız ağrıları sancıları çekiyoruz diyorum, eşimde tabi ya evlat başka değilmi diyor
hatta uyuduğunda arada gidip izliycen ve uyanmasını sabırsızlıkla bekliyceksin bir insan doğum anındaki acısı 20kemik krılmasına eşitmiş annelik böyle bişey işte
Eki Görüntüle 541857
kzlar geçen bayramn ikinci günü bundan aldm
xxl sini aldm,bikere giydim iyiydi hatta dardı bile bacakları,popişi falan.
sonra 2 kere giydiğim de biraz büyük geldi ama yıkamadm henüz.
yıkayp ütüleynce çeker biraz heralde.hem daha da büyüycem o yüzden değiştirmedm
lcw dan 27 tl ye aldm,inanılmaz rahat
altıma gydiğim tek bi pantolonum vardı o da artk iyiyden iyiye sıkmaya başladı kasıklarımı.,bu pant.diye geçiyor ama bildiğin eşofman hani
hatta uyuduğunda arada gidip izliycen ve uyanmasını sabırsızlıkla bekliyceksin bir insan doğum anındaki acısı 20kemik krılmasına eşitmiş annelik böyle bişey işte
ben en çokta emmeye alışıyorlar mesela uykularında gözleri kapalı meme arıyorlar o an okadar tatlı oluyorlarki anlatmak yetmiyor yaşamak görmek lazım meme bulamadıklarındada üstündeki örtüyü emiyorlar nbakıyosunki beşikten şap şup sesler çıkıyor:)
ben en çokta emmeye alışıyorlar mesela uykularında gözleri kapalı meme arıyorlar o an okadar tatlı oluyorlarki anlatmak yetmiyor yaşamak görmek lazım meme bulamadıklarındada üstündeki örtüyü emiyorlar nbakıyosunki beşikten şap şup sesler çıkıyor:)
selam yavrusum,geldim ama gidicem yine,yemek yiyecem,ustalar gitti,ev dandini,eşim temizlik yapacak,süpürme silme,ben de toz alıcam,ortalığı toparlayacam,belim ağrıdı azcık iş yaptım yoruldum,bugün bitmez artık bana,penguen gibi çalışırım napıyım görüşürüz,öptüm seni çok,iyisin demi?
selam yavrusum,geldim ama gidicem yine,yemek yiyecem,ustalar gitti,ev dandini,eşim temizlik yapacak,süpürme silme,ben de toz alıcam,ortalığı toparlayacam,belim ağrıdı azcık iş yaptım yoruldum,bugün bitmez artık bana,penguen gibi çalışırım napıyım görüşürüz,öptüm seni çok,iyisin demi?
iyiyim canımm çok şükür ne yapalım artık idare etcez herkesin yaptığı kendine
aman canım dikkat et fazla yorma kendini afiyet olsun canım
bu arada ustalar neden gelmişti
iyiyim canımm çok şükür ne yapalım artık idare etcez herkesin yaptığı kendine
aman canım dikkat et fazla yorma kendini afiyet olsun canım
bu arada ustalar neden gelmişti
kızlarr meraba.. dün nst ye girdim ilk defa.. doğum tarihimizde bellşi oldu.. sanırım 24.kasım da doğum yapıcam.. neredeyse 25 gün kadar bir zamanım kalmış.. Allah hepimizi kurtarsın..
kızlarr meraba.. dün nst ye girdim ilk defa.. doğum tarihimizde bellşi oldu.. sanırım 24.kasım da doğum yapıcam.. neredeyse 25 gün kadar bir zamanım kalmış.. Allah hepimizi kurtarsın..