2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

hatta uyuduğunda arada gidip izliycen ve uyanmasını sabırsızlıkla bekliyceksin bir insan doğum anındaki acısı 20kemik krılmasına eşitmiş annelik böyle bişey işte

çok güzel önemli olan rahat olması güle güle giy

hatta uyuduğunda arada gidip izliycen ve uyanmasını sabırsızlıkla bekliyceksin bir insan doğum anındaki acısı 20kemik krılmasına eşitmiş annelik böyle bişey işte

bende öyle düşünüyorum canım onu uyurken seyretmek dünyanın en güzel duygusu olmalı

bende öyle düşünüyorum canım onu uyurken seyretmek dünyanın en güzel duygusu olmalı

ben en çokta emmeye alışıyorlar mesela uykularında gözleri kapalı meme arıyorlar o an okadar tatlı oluyorlarki anlatmak yetmiyor yaşamak görmek lazım meme bulamadıklarındada üstündeki örtüyü emiyorlar nbakıyosunki beşikten şap şup sesler çıkıyor:)

ay ,ay ,ay yazık beynimde canlanınca gözlerim doluyor
zaman geçmek bilmiyor en iyisi düşünmemek yoksa dayanamıyorum ya

kızlar cicişler bölümüne minicik bişey ekledim göbüşler bölümünede kocaaaaaaaaaamaaaaan bişey korkmayın amahadi herkes eklesinde görelim sıpaları biz neowla başladık gerisi gelsin

selam yavrusum,geldim ama gidicem yine,yemek yiyecem,ustalar gitti,ev dandini,eşim temizlik yapacak,süpürme silme,ben de toz alıcam,ortalığı toparlayacam,belim ağrıdı azcık iş yaptım yoruldum,bugün bitmez artık bana,penguen gibi çalışırım napıyım görüşürüz,öptüm seni çok,iyisin demi?

kızlar cicişler bölümüne minicik bişey ekledim göbüşler bölümünede kocaaaaaaaaaamaaaaan bişey korkmayın amahadi herkes eklesinde görelim sıpaları biz neowla başladık gerisi gelsin
ben göbüş göremedim ama

iyiyim canımm çok şükür ne yapalım artık idare etcez herkesin yaptığı kendine
aman canım dikkat et fazla yorma kendini afiyet olsun canım
bu arada ustalar neden gelmişti

kızlarr meraba.. dün nst ye girdim ilk defa.. doğum tarihimizde bellşi oldu.. sanırım 24.kasım da doğum yapıcam.. neredeyse 25 gün kadar bir zamanım kalmış.. Allah hepimizi kurtarsın..

kızlar kasım annelerini okudum genelde kasımı beklemeden doğum yapmışlar eylülde doğum yapanlar bile olmuş hakkımızda hayırlısı

kızlarr meraba.. dün nst ye girdim ilk defa.. doğum tarihimizde bellşi oldu.. sanırım 24.kasım da doğum yapıcam.. neredeyse 25 gün kadar bir zamanım kalmış.. Allah hepimizi kurtarsın..

merhaba canım bende bugün ilk defa girdim benim 13 nde belli olur herhalde doğum az kalmış allh kurtarsın hepimizi:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…