2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

canım bende sanırım sezaryen olursam kasımın ortasında doğurcam 38. haftada

hayırlısı canım bende yarın öğreneceğim he bu arada tek doktora bağımlı kalma en azından birkaç doktora daha sor onalrdamı sezaryen önercek canım okulda gebe bayan vardı birkaç gündür görmüyordum baktımki elinde çanta içinde bebeği var ne ara doğurduda geldi sordum sezeryan dedi bugün doğum yaptım yarın ayağa kalktım dedi tıp ilerledi artık öyle eskiler gibi günlerce yatmak yok ve gayett idi makyajını yapmış süslenmiş cirit atıyordu okulda:)

Slm kızlar nasılsınız? Geçmişi okuyamadım çok fazlaydı.
Bi değişiklik var mı herkes bıraktığım gibi mi?

Beni sorarsanız pek iyi haberlerle gelmedim. Şu an hastanedeyim. dünden beri yatıyorum..günlerdir kasığımdan belime doğru ağrı vardı. idrar yollarındaki enfeksiyon çok ilerlemiş ve galiba kum düşürüyormuşum.:((((((((((((( üstelik günlerdir ateş içindeyim. dr'um ateş de olduğu için yatman lazım dedi.ateş ve enfeksiyon erken doğumu tetiklermiş...böyle işte...siz bari iyi olun,kendinize iyi bakın...

Çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine bende de vardı enfeksiyon doktor su içmen yeterli dedi :26:

maşallah ne güzelmiş. ben zaten ayın 6 sında zeynep kamile gitcem canım bide hospitaliuma gitcem bakalım onlar ne diyecek
canım ya çok geçmiş olsun üzüldüm inşallah atlatırsın kısa zamanda
göbüşler karıştı canım

herkes göbüşüne sahip çıksın canım alalah

geçmiş olsun tüm gebelerde oluyor bu idrar yolu enfeksiyonu bende vardı bayağu su içtim devamlı geçti şükür en kısa zmanda atlatırsın inşallah

Canım çok geçmiş olsun , allah tez vakitte şıfa versin inşallah , bebişini de vaktiyle sağlıkla hayırlısıyla kucakla ...

çok geçmiş olsun tatlım,çok üzüldüm,inşallah hemen toparlarsın..

ayy canım geçmiş olsunnnnnn
çok dikkat et kendinee maan heeeeeeeeeeeee

çok geçmiş olsun canım, acil şifalar diliyorum.

Bsyngn CNm Cook geçmiş olsun inş bı sn önce geçer sancıların ağrıların Allah kolaylık versin tatlım ;((

Güle güle kullan CNm bnmde kızımınki pembiş epey önce almıştım )

kolay gelsin bademcim, hayırdır evde tadilat falan mı var ustalardan bahsetmişsin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…