canım çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum enfeksiyon önemli iyice geçmeden çıkma hastaneden güzel haberlerini bekliyoruzSlm kızlar nasılsınız? Geçmişi okuyamadım çok fazlaydı.
Bi değişiklik var mı herkes bıraktığım gibi mi?
Beni sorarsanız pek iyi haberlerle gelmedim. Şu an hastanedeyim. dünden beri yatıyorum..günlerdir kasığımdan belime doğru ağrı vardı. idrar yollarındaki enfeksiyon çok ilerlemiş ve galiba kum düşürüyormuşum.:((((((((((((( üstelik günlerdir ateş içindeyim. dr'um ateş de olduğu için yatman lazım dedi.ateş ve enfeksiyon erken doğumu tetiklermiş...böyle işte...siz bari iyi olun,kendinize iyi bakın...
Tşkrler canım seninkide hayırlı olsun iyi günlerde kullansın kızın benim ki erkek olmasına rağmen nerede pembe görsem atlıyorum çok güzel bunlar diye:118::131:
sabah 4 de uyudum,uyandm ve çok sıkışmıştım.wc ye gidemeden altm ıslandı biraz.
bi de az önce yaptm böreğimi,ellerm yağ diye biraz gecitrdm wc ye gtmeyi ve yine gidene kadar ıslandı altm.
acaba idrar mı kaçırdım yoksa suyum mu bilmiyorum.
çok değil az ıslandı :18:
yine akıntı karışık..
herhangi bi sancm yok,kzm da hareket ediyor.
bilemedm yaa :26:
endişelenme canım altına kaçırma olayı hepimizde olabilir. suyun gelmesi öyle azcık damla damla gibi olmaz bir bardak su boşalmış gibi olur. sen rahat ol.
kızlar bu bel agrısııı nolck yaa poffffffffffffffffff
hee unuttum söylemeyi sabah sancm vardı,geçti sonra.
9.30 da uyudum,12.30 da kalktm.
sabah uyandığmda da terlemştm çok ve sağ bademciğim şişmişti.
sıcak çay içtim.
öğlen kalkınca yine terlemştm.
ve şimdi sabhatan beri ter atıyorum yine,bademciklermn ikisi de şiş hafif,acıyoor
yine kasıklarm da sancı var ara ara..
yine bişiler sızıyor sanki altmdaaann
bnm doğum çok yanaştı heralde :26:
slm kızlar nasılsınız
ben artık sürekli giremiyorum nete hemen yoruluyorum yatacak yer arıyorum yemek yapmak bile ölüm gibi geliyor o yüzden kusuruma bakmayın bazı şeyleri kaçırıyorum
chnb canım erken doğum topiğinde sıra bize geldi 1. sırada sen varsın 2.sırada ben şaka maka bebeğimize kavuşmamıza az kaldı
benimde kasıklarımda ve belimde 1 aydır sancı var bazen yataktan kalkamıyorum o derece yani. ama bunlar çok normal şeyler. gün içerisinde ayakta kalmamızla kendimizi yormamızla alakalı. deminde yazdığım gibi su gelmesi sızıntı şeklinde olmaz, bebek geleceği zaman foşş diye boşalır :) sanki 1 bardak su boşalmış gibi. sen ayaklarını uzatıp dinlen biraz canım. benimde şuan inanılmaz uykum var , kızımı bugun öğle uykusuna yatıramadığım için kendimde yatamadım. yemeğimi zor koydum ocağa.
ya sorma canım aslında ben 3 tane aldım ama annem almış sözde 3 tanede daha görmek nasip olmadı onları6 battaniye mi, maşallah yavrusum battaniye kolleksiyonu yapmışsın
görüşürüz canım kendine iyi bakii akşamlar kızlar az uzanayım belim ağrımaya başladı görüşürüz...
slm kızlar nasılsınız
ben artık sürekli giremiyorum nete hemen yoruluyorum yatacak yer arıyorum yemek yapmak bile ölüm gibi geliyor o yüzden kusuruma bakmayın bazı şeyleri kaçırıyorum
chnb canım erken doğum topiğinde sıra bize geldi 1. sırada sen varsın 2.sırada ben şaka maka bebeğimize kavuşmamıza az kaldı
selammm
hayır hayır eğer hiç kimse süpriz yapmazsa bayrak bende 22 kasımda benimki üstelik 38+6 da.
slm canım
olsun iyi haberini vermeyi ihmal etme yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?