2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

canım çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum enfeksiyon önemli iyice geçmeden çıkma hastaneden güzel haberlerini bekliyoruz

aynısından bende aldım oğluşuma gerçekten çok güzel pofuduk pofuduk iyi günlerde kullanın

sabah 4 de uyudum,uyandm ve çok sıkışmıştım.wc ye gidemeden altm ıslandı biraz.
bi de az önce yaptm böreğimi,ellerm yağ diye biraz gecitrdm wc ye gtmeyi ve yine gidene kadar ıslandı altm.
acaba idrar mı kaçırdım yoksa suyum mu bilmiyorum.
çok değil az ıslandı :18:
yine akıntı karışık..
herhangi bi sancm yok,kzm da hareket ediyor.
bilemedm yaa :26:

endişelenme canım altına kaçırma olayı hepimizde olabilir. suyun gelmesi öyle azcık damla damla gibi olmaz bir bardak su boşalmış gibi olur. sen rahat ol.

hee unuttum söylemeyi sabah sancm vardı,geçti sonra.
9.30 da uyudum,12.30 da kalktm.
sabah uyandığmda da terlemştm çok ve sağ bademciğim şişmişti.
sıcak çay içtim.
öğlen kalkınca yine terlemştm.
ve şimdi sabhatan beri ter atıyorum yine,bademciklermn ikisi de şiş hafif,acıyoor
yine kasıklarm da sancı var ara ara..
yine bişiler sızıyor sanki altmdaaann
bnm doğum çok yanaştı heralde :26:

endişelenme canım altına kaçırma olayı hepimizde olabilir. suyun gelmesi öyle azcık damla damla gibi olmaz bir bardak su boşalmış gibi olur. sen rahat ol.

evet ya beni rahatlatan da bu zaten.
bi kere acile gittim ya,bişeym yoktu valla.
bi daha çok ciddi bişi olmadan gitmem zaten,çatı muayenesi ve spekulum beni mahfetmşti

kızlar bu bel agrısııı nolck yaa poffffffffffffffffff

ay cnmm
valla az kaldı sabredelm
bi de bnm belm de fıtık var 2 senedir.daha yaşm 22 düşün.
benmde belm kopuyor artk.
ama sırt ağrım daha fena..sol kürek kemiğimn orası 1 aydır çok kötü

benimde kasıklarımda ve belimde 1 aydır sancı var bazen yataktan kalkamıyorum o derece yani. ama bunlar çok normal şeyler. gün içerisinde ayakta kalmamızla kendimizi yormamızla alakalı. deminde yazdığım gibi su gelmesi sızıntı şeklinde olmaz, bebek geleceği zaman foşş diye boşalır :) sanki 1 bardak su boşalmış gibi. sen ayaklarını uzatıp dinlen biraz canım. benimde şuan inanılmaz uykum var , kızımı bugun öğle uykusuna yatıramadığım için kendimde yatamadım. yemeğimi zor koydum ocağa.

slm kızlar nasılsınız
ben artık sürekli giremiyorum nete hemen yoruluyorum yatacak yer arıyorum yemek yapmak bile ölüm gibi geliyor o yüzden kusuruma bakmayın bazı şeyleri kaçırıyorum
chnb canım erken doğum topiğinde sıra bize geldi 1. sırada sen varsın 2.sırada ben şaka maka bebeğimize kavuşmamıza az kaldı

selammm

hayır hayır eğer hiç kimse süpriz yapmazsa bayrak bende 22 kasımda benimki üstelik 38+6 da.

Allah sağlk versn cnm.
o kadar çok doğum hikayesi okudum ki anladığm herkes de farklı farklı oluyor.
mesela kiminde sızıntı,kimnde sürekli tuvalete gitme isteğiyle beraber su boşaltılması ve çoğunun da senn dediğin gibi birden boşalması..

bnde aşırı bi sancm olmadan ya da abartılı bi şekil de su gelmeden dr.a gitmeyi düşünmüyorum

6 battaniye mi, maşallah yavrusum battaniye kolleksiyonu yapmışsın
ya sorma canım aslında ben 3 tane aldım ama annem almış sözde 3 tanede daha görmek nasip olmadı onları
ii akşamlar kızlar az uzanayım belim ağrımaya başladı görüşürüz...
görüşürüz canım kendine iyi bak
kızlar bu bel agrısııı nolck yaa poffffffffffffffffff

benimde belim çok ağrıyor önceden iş yapınca yada yürüyünce ağrırdı ama şimdi sebep yokken ağrıyor yerimden zor kalkıyorum

Son düzenleme:

slm canım
olsun iyi haberini vermeyi ihmal etme yeter

ay böyle tatlı tatlı sancılar giriyor
he kzlar hurma almayı unutmayalm.
Rabbimin bu mucizesi inanılmaz açlma yapıyormuş.
abartmadan yiyelm hergüün
ben bugün yemekten sonra eşimle çıkıp alaym,hem bebişimizn yatağı da gelmştr onu da alır geliriz

selammm

hayır hayır eğer hiç kimse süpriz yapmazsa bayrak bende 22 kasımda benimki üstelik 38+6 da.

ben başka bi topicten bahsediyorum canım buradan değil
benimde bebeğin gelişimine göre 20 kasım gözüküyo

slm canım
olsun iyi haberini vermeyi ihmal etme yeter

nasılsın canım hergün haber vermek için giriyorum canım nete zaten yoksa kolumu kıpırtacak halim olmuyo iyice ağırlaştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…