2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

böyle yanlış anlaşılmalar oluo canım ben fotosunu koydum buraya öyle bişey aldım askılı odasına asıcam sepetin değişk versiyonu

Vallahi canım her gün yeni bir şey çıkartıyorlar. O yüzden korktum özel bir poşet türü mü var diye :))))))))))
Bu amaca yönelik ayrı bir şey olması gerekiyor zaten, bu normal. Bebeğin kıyafetleri ve bizim kıyafetlerimizin aynı yerde olması özellikle belli bir döneme kadar doğru değilmiş. O yüzden klasik kapaklı kirli sepeti alayım dedim ben de. Hani şu hasır gibi olanlar var ya. Sonrasında oyuncak sepeti olarak kullanırım belki.

ya kızlar kirli torbası da mı bebeğe özel olacak yahu? normal bir poşete koysak olmuyo mu yani kirlileri? ay iyice abartmışlar artık

kokulu oluyo da kirlileri kokutmuyo mu bu özel bebek torbaları anlamadım ki

aaaa valla ben de yuh diyorum artık bir de bunu mu alıcaz şimdi !!! zaten çok sinirlendim az önce, dün siparişini verdiğim ecru renk pijama ve gecelik takımlarından ellerinde kalmamış ya siparişi iptal edecekmişim yada başka bişey isteyecekmişim, kardeşim elinizde kalmayan modeli ne diye sitede gösterirsiniz diye çıkıştım adamlara ve siparişi iptal ettirdim

benim o sepeti koyacak yerim bile yok,demek ki normal poşet kullanacam evde de,hadi işte al sana bir sendrom nedeni daha sendromların kralıçası badem

vay gerizekalılar vay,gerçekten sinir bozucu,benim de başıma geldi canım,parayı geri alana kadar göbeğim çatlamıştı gösterirler canım gösterirler,olmayan şeyi varmış gibi göstermeye bayılıyo bu gerzekler ben de internetten ne sipariş verirsem vereyim,önce tel açarım var mı elinizde şu rengi diye,ona göre sipariş ederim,aklında bulunsun,sen de öyle yap ..

sağol canım benim, amaaaan boşver kim takar onu o desin ben yine alcam ama ilk tepki insanın sinirini bozuyor tabi ama ben uğraşamam tartışmayla felan çünkü anlamayacağını biliyorum o yüzden he deyip geçiyorum
böyle yanlış anlaşılmalar oluo canım ben fotosunu koydum buraya öyle bişey aldım askılı odasına asıcam sepetin değişk versiyonu

canım hayırlı olsun bende hastane için almam ama evde kullanım için iyi olur sanırım birde bununla beraber makinayada atılıyor

Son düzenleme:
benim o sepeti koyacak yerim bile yok,demek ki normal poşet kullanacam evde de,hadi işte al sana bir sendrom nedeni daha sendromların kralıçası badem

Ya canım benim sen böyle şeyleri ciddiyim hiç takma kafana. Zaten geçici bir süre bambaşka bir ülkedesin. Daimi kalacak olsan amenna ama zaten geçici. Ev küçükmüş, oda alamamışsın, şuymuş buymuş boşver bunları. İnşallah döndüğünde her şeyin en güzeline sahip olursun. Ama ben şuan senin pozisyonunda olsaydım inan hiç önemsemezdim bu eksikleri.

Allah Allah yaa heveslenmişiz yani ne var,geveze adamlar,şöyle çok pahalı bişey olsa içim yanmayacak ben de anneme sipariş verdim canım,eşime desem ne gereksiz der,illa herşey gerekli olacak bu adamlar için

haklısın canım bu da bana ders oldu bundan sonra arayıp sipariş veririm, ne güzel kafam rahatlamıştı pijama gecelik olayını hallettim diye şimdi tekrardan ara ki bulasın düzgün bişey... al işte benim sendromum da bu oldu şimdi

ayy yavruss öldüm gülmektennn
arkanı dön
niye
çünkü önünü döndükçe masraf cıkarıyorsun hahahyyyyyyyyy

26 küsürdü havalede eklenmiş eşim tama demişti ama 33 oldu amaann onda bişey demz eşimin eli açıktır çok benim hele bebek için oldu artık olan sepet baktım daha pahalı yaa bide dışarı çıkıcamda belli değil netten alayım dedim daha eksiklerde var ama olsun pahalı falan ama kullanıcam bişeykendimi teselli edeyim nesrin geldi aklıma aklıma kargo ödemesi faln bende onun gibi oldum

bebeğimin hareketlendiği an elime kamerayı alıp çekmek istiyorum kamerayı aldıgım an duruyoo hasbammmmmmmmmm
pek narin birsey olcakk buuuuu

takıyordum ama 2 gündür hiç takmıyorum canım ,nolduysa bana,yorgunluk iyi geldi galiba,hiçbişey umrumda değil ,hele bugün vur patlasın çal oynasın modundayım sadece o ismi lazım olmayan yere gıcığım hala,onun dışında herşey yolunda dün annem soruyo yarın alışverişe gidecez,ne alalım Gülce'ye diye,bişey almayın dedim,halbuki 2 gün önce sorsa sayardım bi sürü eksik,amaaaaaaaan dedim kendine al boşver,misler gibi giyin ya gördünüz demi,badem artık nazlı değil

ewet canım hasırlarda baktım pahalıydı gerçi bunun ödemsiyle neredeyse aynı hesaba geliyor oldu olan artıkben hastane çıkışını fermuarlı hurç gibi bişeyin içine koycam kuaför verdi yıkadım onu hemşirelere öyle verirm sonra ona hastande kirlileri koyrım bez torbaya faln koy kirlilri canım poşete koyma yada hurca

olsun yine halledersin canım yaa,takma kafana heheheh sendromlu anneler topiği olduk iyice

saol canım ayol hastaneye yine kusur kalsın ewde odasında yer yok zaten mobilyalar bile ancak sığdı sepete yer yok bunu asıcam dolabın dışına yada kapıya askısıda var hem makinadada yıknr fermuarlı

hemoroidim çıktı yeniden korktuğum başıma geldi ooff off nasıl geçircem ben bunu

geçmiş olsun canım çok kötü olsa gerek eşimdede vardı hemorax diye aktardan almıştık bitki çayı onu içti bide oarya sıcak tampon yap bide sarımsağı ikiye böl oraya koy yatrken antibiyotik niyetine eşime yapmştık fakat sabah her yer sarımsak kokuodu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…