böyle yanlış anlaşılmalar oluo canım ben fotosunu koydum buraya öyle bişey aldım askılı odasına asıcam sepetin değişk versiyonu
ya kızlar kirli torbası da mı bebeğe özel olacak yahu? normal bir poşete koysak olmuyo mu yani kirlileri? ay iyice abartmışlar artık
kokulu oluyo da kirlileri kokutmuyo mu bu özel bebek torbaları anlamadım ki
Bu kirli poşeti dediğiniz şey evde bebeğin kirli çamaşırlarını koymak için bir şey mi?
Ben onun için normal kirli sepeti almayı düşünüyorum. Kirli poşeti falan deyince sandım ki hastane çantamıza koymamız gereken özel bir poşet var.
aaaa valla ben de yuh diyorum artık bir de bunu mu alıcaz şimdi !!! zaten çok sinirlendim az önce, dün siparişini verdiğim ecru renk pijama ve gecelik takımlarından ellerinde kalmamış ya siparişi iptal edecekmişim yada başka bişey isteyecekmişim, kardeşim elinizde kalmayan modeli ne diye sitede gösterirsiniz diye çıkıştım adamlara ve siparişi iptal ettirdim
sağol canım benim, amaaaan boşver kim takar onu o desin ben yine alcamoooh nice keyifli günlere canım inşallahaynen canım yaa,adam da haklı olur yani buna ne gerek var derse
Ama sabuna şekere de kızıyolar ya deli oluyorum deliyaw size ne,her gün mü çocuk doğuruyoz,bırakın bi rahat rahat alalım demi,ama yoook,illa bi laf edecekler,gıcık kocalar
böyle yanlış anlaşılmalar oluo canım ben fotosunu koydum buraya öyle bişey aldım askılı odasına asıcam sepetin değişk versiyonu
Slm...
Çok yazamıyorum kızlar kötüyüm..tahlil sonuçlarına öğleden sonra bakacaklar...neyse sonra görüşürüz...
benim o sepeti koyacak yerim bile yok,demek ki normal poşet kullanacam evde de,hadi işte al sana bir sendrom nedeni dahasendromların kralıçası badem
ben de kızıma lohusa tacı aldım diye bizimki şaşırdı,ne alakaymış, kendime aldığım tacın miniğini de ona aldım, beraber takıp poz vercez odaya yanıma geldiğinde diye, yok çocukmuş o maskotmuymuş,nie oyun oynuosun çocukla ne gerek var die elli tane laf söyledi..
vay gerizekalılar vay,gerçekten sinir bozucu,benim de başıma geldi canım,parayı geri alana kadar göbeğim çatlamıştıgösterirler canım gösterirler,olmayan şeyi varmış gibi göstermeye bayılıyo bu gerzekler ben de internetten ne sipariş verirsem vereyim,önce tel açarım var mı elinizde şu rengi diye,ona göre sipariş ederim,aklında bulunsun,sen de öyle yap ..
sağol bademcim çok şükür iyiyim bebişimde bu günlerde kıpır kıpır keyfime diyecek yok
dediğim gibi canım benim evde poşet çooook zaten eşime desem böyle bişey alacağımı ne yapar beni bilmem
he bu arada dün misafirliğe gittik eşimle dönüşte bebiş için sabun alacağımı söyledim bi hayli kızdı ne gerek var felan diye neyse ben bişey demedim
eve geldik ben genelde eşime arkamı dönerim öyle yatarız sonra önümü döndüm dedimki canım tamam sabun çok pahalı bebek şekeri alalım o zaman dedim bana dönsene arkanı dedi
bende niye dönecekmişim dedim eh önünü dönünce masraf çıkarıyosun deyip gülüyorbende annem gelince biz hallederiz sana niye söylüyorum ki dedim sonrada arkamı dönüp yattım
sorma canım minik, minik ütülemek çok vakit alıyor birde doğduktan sonrada her defasında ütülenecek yoksa zaten minnacık cicileri var bide büzüşük olursa tamamen küçülür
hemde hoşdurmaz yani bunlara alışmak lazım yavaş ,yavaş
tabiki önemli olan sağlıklı bir şekilde doğurmak ,hayırlısı canım ya hani diyorlar ya bi şekilde çıkacak eh yani olacağa çare yok
amanın canım ya pahalıymışta vala benim eşim bilse böyle bişeyi bu parayı aldığımı benide içine koyar kapının önüne atar
dün sabunu söylediğimde bi bağırıyor görsen,benim prensiplerim var ben gereksiz yere bir kuruş harcamam diyebende güldüm ne yapayım
hadi bakalım güzel haberlerle dön inş.
kocaeli de konağa mı gidiyosun cnm, ben de 3 sene öncesine kadar orada oturuyordum ama şimdi ailem orada
Ya canım benim sen böyle şeyleri ciddiyim hiç takma kafana. Zaten geçici bir süre bambaşka bir ülkedesin. Daimi kalacak olsan amenna ama zaten geçici. Ev küçükmüş, oda alamamışsın, şuymuş buymuş boşver bunları. İnşallah döndüğünde her şeyin en güzeline sahip olursun. Ama ben şuan senin pozisyonunda olsaydım inan hiç önemsemezdim bu eksikleri.
Vallahi canım her gün yeni bir şey çıkartıyorlar. O yüzden korktum özel bir poşet türü mü var diye :))))))))))
Bu amaca yönelik ayrı bir şey olması gerekiyor zaten, bu normal. Bebeğin kıyafetleri ve bizim kıyafetlerimizin aynı yerde olması özellikle belli bir döneme kadar doğru değilmiş. O yüzden klasik kapaklı kirli sepeti alayım dedim ben de. Hani şu hasır gibi olanlar var ya. Sonrasında oyuncak sepeti olarak kullanırım belki.
hemoroidim çıktı yeniden korktuğum başıma geldi ooff off nasıl geçircem ben bunu
haklısın canım bu da bana ders oldu bundan sonra arayıp sipariş veririm, ne güzel kafam rahatlamıştı pijama gecelik olayını hallettim diye şimdi tekrardan ara ki bulasın düzgün bişey... al işte benim sendromum da bu oldu şimdi
sağol canım benim, amaaaan boşver kim takar onu o desin ben yine alcamama ilk tepki insanın sinirini bozuyor tabi ama ben uğraşamam tartışmayla felan çünkü anlamayacağını biliyorum o yüzden he deyip geçiyorum
canım hayırlı olsun bende hastane için almam ama evde kullanım için iyi olur sanırım birde bununla beraber makinayada atılıyor
hemoroidim çıktı yeniden korktuğum başıma geldi ooff off nasıl geçircem ben bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?