2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

Herkese selam kızlar :)

Sonunda oğlumun neyi var neyi yok yıkandı ve ütülendi :)) Çantaları hazırlama işi kaldı yalnızca. Biraz önce netten doğum çantasında neler bulunmalı diye arama yaptım. Bir sayfayı tıkladım baktım. Liste Ankara Etlik Doğumevi'nin listesiymiş. Anne ihtiyaçları listesindeki bir maddeye koptum resmen.

Nakit Para

İnsanın başına gelecekler bu kadar mı gözüne sokulur yahu

iyi uykular canım kız sen çok uyuyosn ama sabah erken kalkıodn demi ben gündüz haytta uyuymam
canım dün akşam 2 de yattım sabahta 7,30 da kalktım o yüzden gözlerim acıyodu uykusuzluktan
maşallah canım çok sevindim senin adına çok şükür normale dönmüş bebişinde
ay kıyamam ya zaten senden çok bakar o kardeşine göreceksin küçük anne olacak
selam tontişler,nasılsınız? ancak geldim bugün,dün çok yorulmuşum..

yavrusum,mervecim sağolun tontişler merakınız için,sapasağlam geldim çok şükür
çok şükür canım iyice dinlendin ne güzel
kızlar kirli torbası alcam nasıl sizceEki Görüntüle 542638

güzelmiş canım bu hangi siteden fiyatı ne

ilginçmiş gerçekten..
bir de sıcak para demişler he , cashhh

ay benim en son aklıma gelecek şey eline sağlık canım,bi işin kalmamış şükür..

canım komik ama mantıklı
bende gördüm onu heralde doğum anında yanlız olma ve herhangi birine ulaşamama ihtimaline karşı yazmışlar aslında mantıklı insanın herzaman elinde para olmayabiliyor
ama bu bi hastanenin listesinde yazınca daha başka oluyor tabi
bu arada canım gözünaydın bebişin kıyafetlerinide bitirmişsin

Son düzenleme:
ya kızlar kirli torbası da mı bebeğe özel olacak yahu? normal bir poşete koysak olmuyo mu yani kirlileri? ay iyice abartmışlar artık

kokulu oluyo da kirlileri kokutmuyo mu bu özel bebek torbaları anlamadım ki

ya kızlar kirli torbası da mı bebeğe özel olacak yahu? normal bir poşete koysak olmuyo mu yani kirlileri? ay iyice abartmışlar artık

kokulu oluyo da kirlileri kokutmuyo mu bu özel bebek torbaları anlamadım ki

ben market poşetine koyarım heralde şaka değil ama gerçek diyorum

canım çok geçmiş olsun, ara sıra haberdar etmeye çalış bizi, merak ediyoruz sonra.

ohhh nihayet astım kızımın çamaşırlarını,mis gibin oldular ama asarken eşimle öldük gülmekten,minik minikler,insanın avucunun içinde kayboluyor, heleki eşimin çorapları eşleştirmesi çok komikti

Öyle olsun ya 37 yi çalışarak çıkarcak halim kalmadı artık

canım 36+6 demek zaten 37.haftan bitiyor demek,yani geriye 3 haftan kalıyor,izne çıkıyorsun.37+6 38.haftan olur ki zaten yasal olarak buna izin yok.

sagra gözünaydın canım,oğluşun sağlıklıymış,inşallah öyle de doğar.

kirli torbasına gerek yok ki ya,alın bir poşete koyun,ne fark eder? Çoğu şeyin gereksiz olduğunu göreceksiniz zaten.

parmaklarına takarak eşleştirseymiş

yavrus,ymd nasılsınız tontişler? yine uykum geldi,12 saat uyudum,hala uykum var ya pes diyorum artık
kokulu kirli poşeti aldınız mı siz bakim? daha neler çıkaracaklar merakla bekliyorum,para tuzağı yahu

en önemli para selam canım senin hazırlıkalrda bitmiş bende yıkamadm bile yarın yada cuma inşallah

eline sağlık canım, güzel günlerde giysin paşamız :)
nakit para heee ben de koptum valla, adamlar tedbirinizi alın sonra paramız yok demeyin diyor hay allahım yaaa ne günlere kaldık :)))))

ilginçmiş gerçekten..
bir de sıcak para demişler he , cashhh

Hahahha :)))))))) Aynen öyle. Banka kartı ya da kredi kartını istemiyorlar demek ki :)))))))

ay benim en son aklıma gelecek şey eline sağlık canım,bi işin kalmamış şükür..

Sağol canım benim. Vallahi para aklıma gelir ama ne bileyim bir hastanenin bunu yazması epeyce komik geldi. chnb ve benim ortak hastanemiz yazsaydı normal karşılardım ama

Sağol tatlım bitirdim şükür. Şuan evimin salonunda her tarafta bir bebek cicisi var :))))))) Yarın oda takımı gelecek inşallah. Kursalar, havalandırsam ve yerlerine yerleştirsem artık. Üstümden bir yük kalkacak o zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…