mermaid, chnb, gökçe, ymd kızlar hepiniz sezeryan mı olcaksınız..
ben kocaelideyim
bu arada yarın benim randevum var. miniğimi görmeye gidicem büyüdümü acaba
evet canım ben spinal sezeryan olacağım.
canım dün akşam 2 de yattım sabahta 7,30 da kalktım o yüzden gözlerim acıyodu uykusuzluktaniyi uykular canım kız sen çok uyuyosn ama sabah erken kalkıodn demi ben gündüz haytta uyuymam
maşallah canımben geldim kızlar oğluşumu gördük keyifdeydi paşam şekerim düzene girince bebeğimin gelişimide yavaş yavaş düzene girmiş şükür doktorum 1ay daha sabret dedi diyete devam kasım 12de nts
istedi kilosu 2.650 suyu gayet iimiş ve normal doğum dedi doktor ama yinede son anda karar vericez dedi:)
ay kıyamam ya zaten senden çok bakar o kardeşine göreceksin küçük anne olacaksaol canımya bide ablasıyla beraber gittik doktor ablasını gördü nasıl el sallıyor dedi kızımda nasıl mutlu oldu he bu arada doğum zamanını sorduk aralığın ilk haftası diyoruz ama allah bilir dedi :)))
çok şükür canım iyice dinlendin ne güzelselam tontişler,nasılsınız? ancak geldim bugün,dün çok yorulmuşum..
yavrusum,mervecim sağolun tontişler merakınız için,sapasağlam geldim çok şükür
kızlar kirli torbası alcam nasıl sizceEki Görüntüle 542638
Herkese selam kızlar :)
Sonunda oğlumun neyi var neyi yok yıkandı ve ütülendi :)) Çantaları hazırlama işi kaldı yalnızca. Biraz önce netten doğum çantasında neler bulunmalı diye arama yaptım. Bir sayfayı tıkladım baktım. Liste Ankara Etlik Doğumevi'nin listesiymiş. Anne ihtiyaçları listesindeki bir maddeye koptum resmen. Eki Görüntüle 542653
Nakit Para
İnsanın başına gelecekler bu kadar mı gözüne sokulur yahu Eki Görüntüle 542653
Sonunda oğlumun neyi var neyi yok yıkandı ve ütülendi :)) Çantaları hazırlama işi kaldı yalnızca. Biraz önce netten doğum çantasında neler bulunmalı diye arama yaptım. Bir sayfayı tıkladım baktım. Liste Ankara Etlik Doğumevi'nin listesiymiş. Anne ihtiyaçları listesindeki bir maddeye koptum resmen. Eki Görüntüle 542653
Nakit Para
Nakit Para
mermaid, chnb, gökçe, ymd kızlar hepiniz sezeryan mı olcaksınız..
sanırım benim psikolojim de sezeryana yatkın olmaya başladı :44:
ya kızlar kirli torbası da mı bebeğe özel olacak yahu? normal bir poşete koysak olmuyo mu yani kirlileri? ay iyice abartmışlar artık
kokulu oluyo da kirlileri kokutmuyo mu bu özel bebek torbaları anlamadım ki
slm kızlar kusura bakmayın haber veremedim benim bu sabah yine kanamam var kaç gündür bel ağrısından ölüyorum ne ayakta durabiliyorum ne oturabiliyorum nede yatabiliyorum çok zor geçiyo(( sanırım yine böbreklerimden kaynaklanıyo bu belimin ağrısı doktora gitmeyede korkuyorum
Öyle olsun ya 37 yi çalışarak çıkarcak halim kalmadı artık
ohhh nihayet astım kızımın çamaşırlarını,mis gibin oldularama asarken eşimle öldük gülmekten,minik minikler,insanın avucunun içinde kayboluyor, heleki eşimin çorapları eşleştirmesi çok komikti
Nakit Para
Nakit Para
ilginçmiş gerçekten..
bir de sıcak para demişler he , cashhh
ay benim en son aklıma gelecek şeyeline sağlık canım,bi işin kalmamış şükür..
canım komik ama mantıklı
bende gördüm onu heralde doğum anında yanlız olma ve herhangi birine ulaşamama ihtimaline karşı yazmışlar aslında mantıklı insanın herzaman elinde para olmayabiliyor
ama bu bi hastanenin listesinde yazınca daha başka oluyor tabi
bu arada canım gözünaydın bebişin kıyafetlerinide bitirmişsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?