ben hala alışamadım bu fikre
sanırım benim psikolojim de sezeryana yatkın olmaya başladı :44:
ben market poşetine koyarım heraldeşaka değil ama gerçek diyorum
canım dün akşam 2 de yattım sabahta 7,30 da kalktım o yüzden gözlerim acıyodu uykusuzluktan
maşallah canımçok sevindim senin adına çok şükür normale dönmüş bebişinde
ay kıyamam ya zaten senden çok bakar o kardeşine göreceksin küçük anne olacak
çok şükür canım iyice dinlendin ne güzel
güzelmiş canım bu hangi siteden fiyatı ne
yavrus,ymd nasılsınız tontişler? yine uykum geldi,12 saat uyudum,hala uykum var ya pes diyorum artık
kokulu kirli poşeti aldınız mı siz bakim?daha neler çıkaracaklar merakla bekliyorum,para tuzağı yahu
en önemli para selam canım senin hazırlıkalrda bitmiş bende yıkamadm bile yarın yada cuma inşallah
ya kızlar kirli torbası da mı bebeğe özel olacak yahu? normal bir poşete koysak olmuyo mu yani kirlileri? ay iyice abartmışlar artık
kokulu oluyo da kirlileri kokutmuyo mu bu özel bebek torbaları anlamadım ki
eline sağlık canım, güzel günlerde giysin paşamız :)
nakit para heee ben de koptum valla, adamlar tedbirinizi alın sonra paramız yok demeyin diyor hay allahım yaaa ne günlere kaldık :)))))
ohhh nihayet astım kızımın çamaşırlarını,mis gibin oldularama asarken eşimle öldük gülmekten,minik minikler,insanın avucunun içinde kayboluyor, heleki eşimin çorapları eşleştirmesi çok komikti
İyiyim tatlım sen nasılsın. Boşver uyu bol bol. Yakın bir zaman sonra uykusuz geceler başlayacak :))
Ben kirli poşeti falan almadım vallahi o da nedir yaa. Bir de "ay kirli poşetim eksik" diye sendromlara sokmayın beni :)))))
yavrus,ymd nasılsınız tontişler? yine uykum geldi,12 saat uyudum,hala uykum var ya pes diyorum artık
kokulu kirli poşeti aldınız mı siz bakim?daha neler çıkaracaklar merakla bekliyorum,para tuzağı yahu
canım ben de uzun uğraşlardan sonra hamile kaldığım için doktorum hiçbir şekilde riske girmek istemiyor, senin bebeğin kıymetli bebek bu yüzden riske atamam diyor :)
Canım şu yıkama-ütüleme işini bitirmiş birisi olarak söylüyorum cidden düşündüğümden çok daha fazla vaktimi aldı. Hava serin olduğu için hemen kurumuyor zaten. O neyse de ütüleme aşaması çok uzun sürüyor. O kadar küçükler ki :))) Bir an önce başla derim.
bende asmak istiyorumm ne güzel seninde işin bitti sayılr canım burda hava çok kötü mecburen içerde kurutucam
sağol bademcim çok şükür iyiyim bebişimde bu günlerde kıpır kıpır keyfime diyecek yok
dediğim gibi canım benim evde poşet çooook zaten eşime desem böyle bişey alacağımı ne yapar beni bilmem
he bu arada dün misafirliğe gittik eşimle dönüşte bebiş için sabun alacağımı söyledim bi hayli kızdı ne gerek var felan diye neyse ben bişey demedim
eve geldik ben genelde eşime arkamı dönerim öyle yatarız sonra önümü döndüm dedimki canım tamam sabun çok pahalı bebek şekeri alalım o zaman dedim bana dönsene arkanı dedi
bende niye dönecekmişim dedim eh önünü dönünce masraf çıkarıyosun deyip gülüyorbende annem gelince biz hallederiz sana niye söylüyorum ki dedim sonrada arkamı dönüp yattım
Bu kirli poşeti dediğiniz şey evde bebeğin kirli çamaşırlarını koymak için bir şey mi?
Ben onun için normal kirli sepeti almayı düşünüyorum. Kirli poşeti falan deyince sandım ki hastane çantamıza koymamız gereken özel bir poşet var.
bi kurusalar sonra da ütüsü kalcak cnm, hava bugün iyi gibiydi,o yüzden yıkadım astım ama akşama içeri alırım sabaha kadar içerde beklerler,yarına da inş. ütümüzü yaparız. zaten ütüyü sadece üzerine koyup kaldırmak yetiyodur heralde,hepsi ütü boyundalar, ileri geri ütülencek kadar yoklar
sorma canım minik, minik ütülemek çok vakit alıyor birde doğduktan sonrada her defasında ütülenecek yoksa zaten minnacık cicileri var bide büzüşük olursa tamamen küçülürHahahha :)))))))) Aynen öyle. Banka kartı ya da kredi kartını istemiyorlar demek ki :)))))))
Sağol canım benim. Vallahi para aklıma gelir ama ne bileyim bir hastanenin bunu yazması epeyce komik geldi. chnb ve benim ortak hastanemiz yazsaydı normal karşılardım ama
Sağol tatlım bitirdim şükür. Şuan evimin salonunda her tarafta bir bebek cicisi var :))))))) Yarın oda takımı gelecek inşallah. Kursalar, havalandırsam ve yerlerine yerleştirsem artık. Üstümden bir yük kalkacak o zaman.
tabiki önemli olan sağlıklı bir şekilde doğurmak ,hayırlısı canım ya hani diyorlar ya bi şekilde çıkacak eh yani olacağa çare yokcanım ben doğum yaklaştıkça sanırım yusufları çağırmaya başladım
o yüzden mecburen kendimi alıştırıyorumbir de aslında hep normal istedim ama ne bileyim bi türlü içim rahat etmedi,ya bi aksilik yaşarsam diye korkuyorum ..
koy tabi tatlım yaa ne gerek var,ben de öyle yapacamben de gerçek diyorum
bebefix canım 19 küsür ama benim kapıda ödemesi havalesi 33 küsürü buldu ya geri dönüşüde yok sipariş ettikeşim beni yiyecek
oooh nice keyifli günlere canım inşallahaynen canım yaa,adam da haklı olur yani buna ne gerek var derse
Ama sabuna şekere de kızıyolar ya deli oluyorum deliyaw size ne,her gün mü çocuk doğuruyoz,bırakın bi rahat rahat alalım demi,ama yoook,illa bi laf edecekler,gıcık kocalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?