2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

Offf sorma canım yaaa Dün eşimin kuzeni "göz temizleme mendili çok işe yarıyor" diye bir şey yazmış. İçimden onu da alayım bari diye geçirdim ve sonra kendi kendime gülmeye başladım :))))))))))

ayol mendili ıslatır ıslatır sileriz,bi de göz temizleme zımbırtısı çıktı,şaka gibi eşime hak vermeye başladım,ben de diyecem artık ne gerek var diye

kızlar iyi akşamlar;

umarım iyisinizdir hepiniz biz oğluşumla iyiyiz herşey yolunda....
tarihleri belli olanlar var sanırım çok sevindim ve heyecanlandım....

3 gündür giremedim çünkü şirketin ve lojmanın bulunduğu güzergahta internetle ilgili bir problem oluştu... Onun için alt yapı çalışmaları devam ediyo bende giremiyorum nete malesef... bugün annemlere kaçtım ordan yazıyorum... Hepinizi çok özledim... Gökçeye msj attım doktor kontrol listesi ile ilgili yarın devam eder diye düşünüyorum... kendinize ve bebişlere çok iyi bakın öptüm hepinizi...

slm kızlar , nasılsınız ? bazılarımızın doğum tarihi belli olmuş , ( genelde sezaryan galiba) sağlıkla doğsunlar inş.
Bizimde dün dr. muayenemiz vardı , güzel geçti 2800 gr olmuş çikomm ve normal doğum pozisyonundaymış
Dr.umuz normal epidural doğum olacağını söyledi . (fiziğime ve bebeğin pozisyonuna bakarak)
birde bana '' bir erkek bebek ''diyerek bomba şakasını yaptı :) 8 aydır kızz diyorken :) şok olduk...
ilk tepkim ''şaka yapıyorsunuz '' oldu
evet ''şaka yapıyorum '' dedi :)
neyse bu arada kızımın ismide kesin belli artık teyzeleri DERİNNN olacak
çokk içime sindi isimi kızımın hem kendi gb kibar hemde derin anlamlar taşıyan bi isim...
isimin belli olması kadar rahatlatıcı birşey yokmuş
meğer bütün hazırlıklarımız isime bağlıymış (bebek şekerleri ,kapı süsü,anı defteri vs. :) )
benim gb normal doğuma hazırlananlarımız varsaaa
konuşalım terapi olsun rahatlayalım ...
grş . üzereeee

hep öyle olur zaten,düşündükçe olumsuzluklar gelir seni bulur,neyse,en kötüsü bu olsun olumsuzlukların,er ya da geç düzeltirler hatalarını,inşallah uzun sürmez canım benim,rahat ol sen,sonuçta oğluşuna gerekli olan bir yerde değil hatası

Canım sen de kendine iyi bak. Gelmeyince merak ettik seni. Çabucak düzeltsinler internetini ve sen de bir an önce gel :)

Adam da diyor ki "üzülmeyin, bebeğin yatmasına engel olacak bir eksiklik değil" Ama işte benim takıntılı Aslan Burcu sendromlarım Şimdi her odaya girişimde o ters çapa gözüme çarpıyor :)))))) Neyse artık dediğin gibi Allah başka olumsuzluk göstermesin canım.

Maşallah canım bebişine. İsmi de çok güzel. Hayırlı olsun.
Terapiye katılmak isterdim ama benim de sezaryen olacak :)

benim de çok oluyor canım.özellikle bugün o kadar sert ki korkutuyor beni.

hergün arıyorum zaten baskı yapıyorum... bugün yarın hallolur diye düşünüyorum.... bi düzelsin sizlerden ayrı kaldığım zamanların acısını çıkarıcam...

Bekliyoruz o zaman. Bi sürü hamile kadın beni bekliyor, çabuk olun de

Güle güle yatsın oğluşun. Çapanın ters durması senin hazırlıklarını engelleyecek bişey değil. Keşke olmasaymış, ama orası da nazarlık olsun...

Doktorun şakası güzelmiş gerçekten, insan şoka girer öyle bir durumda :) Kızın adıyla yaşasın inşallah...

Babanın gördüğü, çocuğun gördüğü, annenin gördüğü :)))))

Maşallah canım bebişine. İsmi de çok güzel. Hayırlı olsun.
Terapiye katılmak isterdim ama benim de sezaryen olacak :)

:) çok saol cnm senin ve bebeğin içinde hayırlı olsun inş. Allah kolay doğumlar nasip etsin hepimize

ehehehe benim dediğimi demiş işte adam tam bir polyannaymış amin canım ..

Güle güle yatsın oğluşun. Çapanın ters durması senin hazırlıklarını engelleyecek bişey değil. Keşke olmasaymış, ama orası da nazarlık olsun...

Çok sağol canım. Doğru diyorsun da işte, olmasaydı daha iyiydi :)

senden haber aldığıma sevindim canım,aman sen iyi ol da varsın internet olmasın ama geç de kalma fazla,özleriz seni

:) evet dr.umuz fırlamanın teki zaten her muayenede patlatıyo esprileri :) çok teşekkür ederizz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…