Maşallah bebişine canım her şeyin yolunda olmasına sevindim. Bebiş kilolu olsaydı bu sefer de şeker meselesini hatırlatabilirdi doktorunBir önceki gidişinde öyle söylemişti sanırım. Haftasıyla uyumlu olması daha önce senin de bana söylediğin gibi daha iyi sanırım :) Kocaman bir maşallah. Senin tarihin de belli olmuş ne güzel. Doğum tarihlerimiz aynı ama benim doktorum erken almıyor. Bir tarafım geç alınması daha iyi diyor, bir tarafım ise bir an önce kavuşmak istiyor :))
Saol tatlım ya B'nde bugun pıjama aldım krem hastanede foto cekımınde gıyerım dıe ama gecelık te almam lazım al al bıtmıyor eksıklerSagol canim. Kol altindan olctum 46 cm M bedeni. Penyesi kalinca oyle ince olanlardan degil.
selam canım geçmişi okumaktayım beşik aldınmı merak ettm
Hangi siteden hangi takımı sipariş verdin? :)) Ben öğlen bir sürü siteye baktım alayım bari diye ama karar veremedim bir türlü. Seninki fikir olsun :)))
Canım çok sağol. Ama inan aklıma gelen başıma geldi. Adamlar montaja başladıkları sırada gecedicle'nin başına gelen geldi aklıma. Şifonyerin bir parçası eksikmiş ve 20 gün olmuş neredeyse getirmemişler hala. Adamlara söyledim benim bir arkadaşım da başka bir mağazadan aynı takımı aldı, parçası eksik ama hala göndermemişler diye. Montajı yapan adamlardan biri "merak etmeyin, eksik çıkmaz" dedi. Sonra bir baktık kapaktaki çapa resmi ters :))) Biz fabrikaya bildirip sipariş veriyoruz ama ne zaman geleceğini bilemiyorum dedi adam. Çok sürmez dedi. İnşallah sürmez
evet canım haklısın ama kilosunun hep önde gitmesine alışınca bu sefer az gibi geldi bana yoksa doktoruma göre herşey yolunda, çok kilolu bebek istemiyor, benim kuruntum anlayacağın :) bana da 1 aralık dedi ama 2 hafta sonra geldiğinde durumuna tekrar bakacağım gerekli görürsem 1 hafta daha bekleyebiliriz dedi.
slm kızlar , nasılsınız ? bazılarımızın doğum tarihi belli olmuş , ( genelde sezaryan galiba) sağlıkla doğsunlar inş.
Bizimde dün dr. muayenemiz vardı , güzel geçti 2800 gr olmuş çikomm ve normal doğum pozisyonundaymış
Dr.umuz normal epidural doğum olacağını söyledi . (fiziğime ve bebeğin pozisyonuna bakarak)
birde bana '' bir erkek bebek ''diyerek bomba şakasını yaptı :) 8 aydır kızz diyorken :) şok olduk...
ilk tepkim ''şaka yapıyorsunuz '' oldu
evet ''şaka yapıyorum '' dedi :)
neyse bu arada kızımın ismide kesin belli artık teyzeleri DERİNNN olacak
çokk içime sindi isimi kızımın hem kendi gb kibar hemde derin anlamlar taşıyan bi isim...
isimin belli olması kadar rahatlatıcı birşey yokmuş
meğer bütün hazırlıklarımız isime bağlıymış (bebek şekerleri ,kapı süsü,anı defteri vs. :) )
benim gb normal doğuma hazırlananlarımız varsaaa
konuşalım terapi olsun rahatlayalım ...
grş . üzereeee
canım ben trendyol dan aldım linki veriyorum ama benim aldığım takım için tükendi yazıyor, diğerlerine bir bak istersen.
http://www.trendyol.com/cift-Kisili...esim-STN14/UrunDetay/11358/1747705/Ev?e=Login
Güzelmiş canım yaa çok beğendim. Bu tarz saten ve işlemeli takımlara baktım başka sitelerden. Genelde hep 200 civarıydı. Bu indirimde hem de. Ben de şunu mu alsam acaba.
http://www.trendyol.com/cift-Kisili...ten-Nevresim-STN16/UrunDetay/11358/1747707/Ev
ay benim de en korktuğum şey bu, bizim takım zaten 20 kasım da gelecek yani doğumdan 10 gün önce bir de böyle bir aksilik yaşarsam doğumdan sonraya kalır kesin offff offff.....
İnşallah öyle bir aksilik yaşamazsın canım. Çünkü insanın başına gelince çok sinir bozucu bir durum oluyor.
mermaid,ymd güzelmiş kızlar ikisi de,güle güle yatın üstünde
merci canııımmmmm, anne baskısı sonucu alınan nevresimler bunlar
bizde de var isim derdi ben halil istiyorum kayınpeder kendi adı olan yılmaz. tamam diyorum halil yılmaz olsun ama o pek uygun bakmıyor ama inatçıyımdır devam ediyorum ısrarımda. bence emre kıvanç daha iyi canım. doğum tarihi olursa şekerlerin üzerinde çocuğunun doğum gününü herkes hatırlart cnm bende doğum tarihi ve kesin isimde karar veremediğim için bu bebek şekeri işini erteliyorum hep yani şekerlerin üstünde nikah tarihi gibi tarih olmasa olmuyomu adını yazayım olsun bitsin bu araada isism demişken sizede sorayım arkadaşlar emre kıvanç mı yoksa ömer kıvanç olsun bi tanede kurandan olsun istedim aslında 2 ismi hiç sevmem ama baba kıvanç deyince bende hayır diyemiyorum
ymd ciğim nazarlık olsun dediği gibi engel değil hiçbir şeye...
sağ ol canı dediğin gibi ağrı meselesi ve sanırım his meselesini ortadan kaldırmak için kombine var. sen aradın mı? benim canım sıkıldı ya genel derse mutlaka. ben o anı yaşamalıyım canım yoksa 25 haftalık oğlumun doğduğu anı hiç silemeyeceğim aklımdan....
yarın kaçta gideceksin dr ye?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?