2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

evet canım haklısın ama kilosunun hep önde gitmesine alışınca bu sefer az gibi geldi bana yoksa doktoruma göre herşey yolunda, çok kilolu bebek istemiyor, benim kuruntum anlayacağın :) bana da 1 aralık dedi ama 2 hafta sonra geldiğinde durumuna tekrar bakacağım gerekli görürsem 1 hafta daha bekleyebiliriz dedi.

ay benim de en korktuğum şey bu, bizim takım zaten 20 kasım da gelecek yani doğumdan 10 gün önce bir de böyle bir aksilik yaşarsam doğumdan sonraya kalır kesin offff offff.....

Hayırlısı olsun canım. Ha bir hafta önce, ha bir hafta sonra. Sağlıkla gelsin de inşallah.

maşallah canım tombik olmuş senin bebiş :)

canım ben trendyol dan aldım linki veriyorum ama benim aldığım takım için tükendi yazıyor, diğerlerine bir bak istersen.

http://www.trendyol.com/cift-Kisili...esim-STN14/UrunDetay/11358/1747705/Ev?e=Login

Güzelmiş canım yaa çok beğendim. Bu tarz saten ve işlemeli takımlara baktım başka sitelerden. Genelde hep 200 civarıydı. Bu indirimde hem de. Ben de şunu mu alsam acaba.

http://www.trendyol.com/cift-Kisili...ten-Nevresim-STN16/UrunDetay/11358/1747707/Ev

ymd ciğim nazarlık olsun dediği gibi engel değil hiçbir şeye...
sağ ol canı dediğin gibi ağrı meselesi ve sanırım his meselesini ortadan kaldırmak için kombine var. sen aradın mı? benim canım sıkıldı ya genel derse mutlaka. ben o anı yaşamalıyım canım yoksa 25 haftalık oğlumun doğduğu anı hiç silemeyeceğim aklımdan....
yarın kaçta gideceksin dr ye?

badem canım gözde çapak çok görülen bir durum bebeklerde...ben kaynmış soğumuş su ve pamukla silerdim. bir de ben anne sütü damlatıyordum. işe yaramaz deniyor ama bizde işe yaradı...

bade canım derin çok güzel. ismiyle yaşasın...

serpil hemen tamir ettir neti...

ben de grip aşımı oldum az önce...

bu takımı da çok beğenmiştim ben hatta aldığım ile bu takım arasında kararsız kalmıştım, bence kaçırma derim kampanyanın son saatleri çünkü, ben de başka sitelere baktığımda 200 den aşağı hiç görmemiştim....

ay benim de en korktuğum şey bu, bizim takım zaten 20 kasım da gelecek yani doğumdan 10 gün önce bir de böyle bir aksilik yaşarsam doğumdan sonraya kalır kesin offff offff.....

İnşallah öyle bir aksilik yaşamazsın canım. Çünkü insanın başına gelince çok sinir bozucu bir durum oluyor.

İnşallah öyle bir aksilik yaşamazsın canım. Çünkü insanın başına gelince çok sinir bozucu bir durum oluyor.

haklısın canım seni çok iyi anlıyorum sinirlenmekte haklısın çünkü ben de birşey oluyorsa dört dörtlük olmasını isterim, ufacık bir aksilik bile canımı sıkar... halbuki bebişler hemen odasında yatmayacak beşiklerinde bizim odamızda olacaklar ama odaya girdikçe sinir olurum ben

Doğumlar belli olmuş ne güzel en son bn ve seastire doğuracağız sanırım ;((neyse gec olsun güç olmasın))
Nevresımler Mevlüt için mi kızlar ????
Bade CNm hayırlı olsun kızımın ilk adaşıda geldi desene ))isimleri gibi güçlü olsunlar minnoşlarımız

bizde de var isim derdi ben halil istiyorum kayınpeder kendi adı olan yılmaz. tamam diyorum halil yılmaz olsun ama o pek uygun bakmıyor ama inatçıyımdır devam ediyorum ısrarımda. bence emre kıvanç daha iyi canım. doğum tarihi olursa şekerlerin üzerinde çocuğunun doğum gününü herkes hatırlar

İnanır mısın aramayı unuttum Saat 1'de aklımdaydı. Şimdi yemekte falandır biraz sonra arayayım dedim. Sonra da bu montaj işi için falan adamlar gelince aklımdan gitti. Telefonuma hatırlatma kurdum yarın arayacağım inşallah. Yarın randevum normalde 17:00'deydi. Bugün telefon açıp 18:00 - 18:30 gibi gelebilir misiniz dediler, olur dedim. İyice akşam yani randevum. Canım inşallah genel anestezi olmazsın, ne diyeyim. Kendim için bile hiç istemiyorum. Değil ki senin özel bir anın var aklında kalan ve daha güzeliyle değişmesi gereken. İnşallah hiçbir aksilik çıkmaz ve gönlüne göre olur doğumun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…