2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

Ablama facebooktan bir bunun linkini bir de beyaz bir tanenin linkini gönderdim biraz önce. Anneme göstersin diye. Annem bu krem rengi olanı hemen aldırmış bile :)) Hayırlı olsun nevresimim. Canım vallahi fikir verdin ve bu iş de çözülmüş oldu. Çok teşekkür ederim :)

nevresimler hastane çıkışı eve gelince serilecekmiş canım, annelerimiz öyle buyurdu

Aynen öyle, çok sinir bozucu bir durum. Aslında dediğin gibi önce benim olduğum odada yatacak. Sepet beşiğinde. Ama yine de odası tam hazır olsun istiyorum. Bir ara aksesuar bulamadım diye çok üzülmüştüm. İnternete baktım baktım bir şey beğenemedim. Gidip dışarıda böyle çok fazla gezecek halim de yok artık. Dün evim.net'te bir baktım marine temalı aksesuarlar satılıyor :)) Çok sevindim vallahi. Bunların siparişini verdim.

Nesrin'cim çok haklısın canım inşallah genel anestezi olmazsın ama tabi herşeyden önemlisi senin ve bebişinin sağlığı, doktorun sizin için en iyisi nasılsa ona göre karar verecektir.

hayırlı olsun canım, görüntü olarak çok güzeller özellikle de fiyatları çok uygun umarım geldiklerinde de memnun kalırız :)

kesinlikle çok ama çok güzeller çok şık duruyorlar, hepsi tam isabet olmuş canım güzel günlerde kullanın :)

hayırlı olsun canım, görüntü olarak çok güzeller özellikle de fiyatları çok uygun umarım geldiklerinde de memnun kalırız :)

İnşallah canım bakalım inşallah ucuz etin yahnisi olayı olmaz :))))))))
Görüntüleri cidden çok güzel. Kaliteleri de öyledir inşallah.

Mermaid güle güle kullanın CNm ymd aksesuarlar arın cok şık galiba unnado da da var gecen gördüm marin temalı)
Sprint Saol adaşım

Amin canımmm... yarın geç olmuş ama olsun eşin yanında olacak nasıl olsa:)) inşallah senin de genel olmaz sor yarın iyice... hatta kombineyi de sor...

canım bakmak istedim üyede oldum göremedim çok merak ettim ne aldın

Nesrin'cim çok haklısın canım inşallah genel anestezi olmazsın ama tabi herşeyden önemlisi senin ve bebişinin sağlığı, doktorun sizin için en iyisi nasılsa ona göre karar verecektir.

amin. haklısın ama ben sırf bu yüzden normal doğurmak istiyordum dr normale yanaşmıyor. diğer topikten arkadaş spinal olmuş hem de iğne oluyormuş benim gibi olmazsa öyle olsun baş ağrısı oluyormuş vız gelir...

ne kadara canım? uygun demişsiniz:))

canım trendyol dan saten nakış işlemeli nevresim takımı aldık, benim aldığım takım 105 TL, Ymd nin aldığı takım 90 TL. normalde bu tarz nevresim takımları 200 TL civarı bu yüzden bizim aldıklarımız oldukça ucuza geldi.

Eşim kursa gidiyor. 18:00'e almasalardı belki de yetişemeyecekti ama şimdi yetişmiş olacak :))) Yarın hem kızla maddi boyutunu hem de doktorla manevi boyutunu konuşacağım canım :) Genel anesteziyi gerçekten yürekten istemiyorum. Hayatımda en az 4-5 kez genel anestezi ile uyudum ve uyanırken gerçekten çok kötü oluyorum. Şebek gibi ağlıyorum. Sonra o hallerimi anlattıklarında kendimi kötü hissediyorum. Bir de hep hayalimdi o ilk doğduğu anı görebilmek. En önemli neden bu aslında. O yüzden inşallah hayırlısıyla epidural ya da spinal olur. Gerçi hangisi hayırlısıysa o olsun inşallah.

Bu nevresim takımını aldım canım. Daha doğrusu annem hediye aldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…