2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

ymd çok güzel aksesuarlar hepsi,bayıldımm güle güle kullanın canım

Canım benim çok sağol. İleride Türkiye'ye döndüğünde herşeyin en en en güzeli senin bebişinin olsun inşallah :)

kızlarrrrrrrrrr bak almam dedim beni de baştan çıkardınız ymd seninkinden ben de aldımmmmmm...

kızlarrrrrrrrrr bak almam dedim beni de baştan çıkardınız ymd seninkinden ben de aldımmmmmm...

Hahahah :))))))) İyi yaptın canım vallahi :)) Hayırlı uğurlu olsun nevresimlerimizzzzzz :))))

Hahahah :))))))) İyi yaptın canım vallahi :)) Hayırlı uğurlu olsun nevresimlerimizzzzzz :))))

hayırlı olsun canıııımmmm :)

güle güle kullanalım nevresimlerimizi kızlar

nevresimleriniz çok güzelmiş allah güle güle kullanmayı nasip etsin :)

he he he... iyi oldu:))

ymd yoksa hastanede mi kullansak, yarın millet okuyunca öldürsün bizi şimdi hastaneye nevresim mi alalım diye....

he he he... iyi oldu:))

ymd yoksa hastanede mi kullansak, yarın millet okuyunca öldürsün bizi şimdi hastaneye nevresim mi alalım diye....

Hastanede kullanırsak onu bi daha eve sermemek gerekir. Mikropları eve taşımış oluruz sonra. En iyisi bir tane de ev için alalım. Hatta iki gün üst üste aynı nevresim olmaz. İnsanlar kınarlar bizi. Bir tane de ikinci gün için alalım.

nevresim kardeşleri diyecem size bundan sonra

Evet canım ben, chnb ve mermaid nevresim kardeşiyiz. Nevresimlerimizi birleştirince voltranı oluşturuyoruz ve çılgın gücümüz ortaya çıkıyor. Dünyayı bile ele geçirebiliriz her an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…