selam canım,sen hala çapada mısın? varsın doğumdan sonra gelsin canım yaa dert ettiğin şeye bak,takmaaaaa
arkadaşım şimdi almak için çıktım ilk önce eczaname danışayım dedim sakın alma boşuna hiç iyi degil dedi ocdomed verdi o daha iyi dedi ban şimdi aldım seninle paylaşayım dedim canım
ayy kızlarr bu genital bölgeye ağda işi ne zormuş
ağdayı alıyorum elimde yapış yapışoluo...oraya koyuncada öle yapış yapışoluo hemen vücüt ısısıyla eriyoo
azar azar yaptım bende korkudan ama hepsi bitmedi şu en zor kısmı kaldı iç kısmı derler ya onuda pazar günü yaparım
Ben çapamı isteriiiimmmm
:)))))))))))
Yok canım yaa arayıp mağazayı bi sorayım dedim. Yapacak bir şeyim yok zaten. Mecbur bekleyeceğim :)))
bende varım arkadaşlar aranıza yeni katıldım 9 kasım kontrol günüm beide alın aranızaaaaaaaa
canım ben o duyguları bi köşeye bıraktım şuan hangi hastaneye gideceğime karar verme sıkıntısı içerisindeyimaynen cnm çok kasılıyo karnım birden sertleşiyo toplanıyo sanki prenses korkuyorum bişey mi oluyo yoksa diye. bu ara çok olmaya başladı çünkü. ve yürürken sol kalçamın üstü resmen batıyor artık. doğum belirtileri artıyo doğum yaklaşıyo hem seviniyorum hem korkuyorum
canım çok zor ya iyi bilirim bende çünkü bekarken benimde sık ,sık tüm vücudum kaşınıp kabarırdı çok berbat bişey allah yardımcınız olsun seninde kaşıntısı olan diğer arkadaşındaNe güzel herkes doğum tarihlerini konuşuyor...
Bençok fenayım kızlar dün akşam kaşıntıdan ağğladım yatakta eşim ne yapacağını bilemedi amaçok fenayım. bebeğimide üzüyorum hamileliğiminde tadını çıkartamıyorum kaç gündür. hiç birşey yapamıyorum kollarım sırtım bacaklarım boynum heryerim kabardı hala kaşınıyorlar off Allahım ne yapsam fayda etmiyor. Dün gece hiç uyuyamadım tam 3 kez kalktım buzla bezelye torbasıyla kompress yaptım artık kaşınan yerler soğukla uyuşsunda bi yarım saat uyuyayım diye.
Geceellerime çorap geçirdim yırtmayayım diye kendimi. sabah kalkar kalkmaz tırnaklarımı kökünden kestim. kendimi kendimden korumaya çalışıyorum. Biri ellerimi ayaklarımı bağlasın ptesiye kadar.Ptesi çıkacaksonuca göre ilaç verceklermişAllahım dayanma gücü verbana yok böyle bir şey
hadi bakalım canım sen görcen oğluşunu gözünaydın inş iyi haberlerle gelirsinHerkese selam kızlar :)
Bugün oğluşumu göreceğim inşallah. Randevum 17:00'deydi ama 18:30'a alındı maalesef.
canım kızına çok geçmiş olsun inşallah hemen atlatırselam kızlar nasılsınız olumsuzluk yoktur inşallah kontrole gidenler güzel haberlerle gelsin inşallah hasta olanlarımıza acil şifalar diliyorum cumanız mübarek olsun benimde kızım hastalandı boğazları şişmiş antibiyotik başladık
gelelim benim kontrole dün gittim oğluşum gördüm 32+3 2200 gr olmuş gayet iyi dedi suyuda iyiymiş tansiyonumuzda normal hatta normal doğurma pozisyonunu almış güzel haberlerle geldim bir dahaki kontrolümüz 20 kasım
bende pazartesi yapcam canım bakalım nasıl olacakayy kızlarr bu genital bölgeye ağda işi ne zormuş
ağdayı alıyorum elimde yapış yapışoluo...oraya koyuncada öle yapış yapışoluo hemen vücüt ısısıyla eriyoo
azar azar yaptım bende korkudan ama hepsi bitmedi şu en zor kısmı kaldı iç kısmı derler ya onuda pazar günü yaparım
tatlım dışarda yaptırabileceğin yer yada kişi yokmu?bu durumda yapman çok çok zor nasıl yaptınki bu kadar bile?bezle çekilenden dene istersen bide sesu ılık ağda onunla belki daha rahat yaparsın..
Ben çapamı isteriiiimmmm
:)))))))))))
Yok canım yaa arayıp mağazayı bi sorayım dedim. Yapacak bir şeyim yok zaten. Mecbur bekleyeceğim :)))
canım ben o duyguları bi köşeye bıraktım şuan hangi hastaneye gideceğime karar verme sıkıntısı içerisindeyim
heralde normaldir canım ben artık bebeğim oynadığı sürece takmıyorum öyle kasılma felan
inan çok berbat bi psikolojiye girdim dünyadan koptum resmen beynim çok yorgun
canım çok zor ya iyi bilirim bende çünkü bekarken benimde sık ,sık tüm vücudum kaşınıp kabarırdı çok berbat bişey allah yardımcınız olsun seninde kaşıntısı olan diğer arkadaşında
hadi bakalım canım sen görcen oğluşunu gözünaydın inş iyi haberlerle gelirsin
canım kızına çok geçmiş olsun inşallah hemen atlatır
gözünaydın çok güzel haberler almışsın gerçekten maşallah
bende pazartesi yapcam canım bakalım nasıl olacak
ymd akşama güzel haberlerle gel canım,inşallah epidural sezeryan derbelli mi olur,dua edicem sana
yavrusum nasılsın tontişim?keyfin pek yok anladığım kadarıyla,benim keyfim ikimizi de yeter tatlım,üzme kendini
ymd akşama güzel haberlerle gel canım,inşallah epidural sezeryan derbelli mi olur,dua edicem sana
yavrusum nasılsın tontişim?keyfin pek yok anladığım kadarıyla,benim keyfim ikimizi de yeter tatlım,üzme kendini
karnın burnunda yapması çok zor canım bi otarafa dön bi bu tarafa dön derken 2 saatimi aldı sadece genital bölge düşün,,ılık ağdayla küçük küçük parçalar şeklinde yap yoksa olmuoo
Bakalım canım hayırlısı artık inşallah :)
Bir an önce akşam olsun istiyorum. Umarım oğlum bi sefercik olsun yüzünü gösterir bana artık :))
Bi sürü işim var kızlar ev almış başını gidiyor. Biraz o işlere bakayım, banyo yapayım vs.vs. Zaten randevu saati gelir o zamana kadar.
Gece görüşürüz artık. Öpüyorum hepinizi.
cnm dün gece nerdeyse aynı şeyleri yaşamışız. bende yazmıştım bir saat önce filan, sinirden ağladım dün gece diye . ki benim sadece el ve ayaklarımda var rabbim sana sabır versin. cnm ben son çare sirke sürdüm çok cnm acıdı ama bana ii geldi ama sana ii gelir mi bilmem. dün gece sürdüm ayaklarıma ama kaşıdığım için tahriş olmuştu sanırım o yüzden çok yaktı zırıl zıırıl ağladım resmen ama sonra uyuyabildim. ondan sonra kaşıntı olmadı çok şükür ayaklarımda. akşam olursa tekrar sürcem mecburen.ilaç kullanamamak çok kötü. hıçkıra hıçkıra ağladım kocam bile panikledi kim bilir içimde kuzum nasıl korkmuştur
sağol canım maşallah senin keyfin yerinde hep ağlayacak değilsin ya birazda iyi ol
ben hiç iyi değilim ruh gibiyim beynim sanki bi ton oldu düşünmekten
eczaneden ocdomed ı kaca aldın cn kulaktan ölçen mı yoksa koltuk altında olcenmı daha iyi fikri olan varmı
rüyamda kızımı gördüm de ondan bu keyfimbak ben şimdi bi foto koyarım,dert mert kalmaz sende
ymd kolay gelsin canım
rüyamda kızımı gördüm de ondan bu keyfimbak ben şimdi bi foto koyarım,dert mert kalmaz sende
ymd kolay gelsin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?