2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

selam canım,sen hala çapada mısın? varsın doğumdan sonra gelsin canım yaa dert ettiğin şeye bak,takmaaaaa

Ben çapamı isteriiiimmmm

:)))))))))))

Yok canım yaa arayıp mağazayı bi sorayım dedim. Yapacak bir şeyim yok zaten. Mecbur bekleyeceğim :)))

arkadaşım şimdi almak için çıktım ilk önce eczaname danışayım dedim sakın alma boşuna hiç iyi degil dedi ocdomed verdi o daha iyi dedi ban şimdi aldım seninle paylaşayım dedim canım

eczaneden ocdomed ı kaca aldın cn kulaktan ölçen mı yoksa koltuk altında olcenmı daha iyi fikri olan varmı

tatlım dışarda yaptırabileceğin yer yada kişi yokmu?bu durumda yapman çok çok zor nasıl yaptınki bu kadar bile?bezle çekilenden dene istersen bide sesu ılık ağda onunla belki daha rahat yaparsın..

Ben çapamı isteriiiimmmm

:)))))))))))

Yok canım yaa arayıp mağazayı bi sorayım dedim. Yapacak bir şeyim yok zaten. Mecbur bekleyeceğim :)))

güldürme beni kızım da hopluyo benimle birlikte sonra Geliiiir,Aralığa kalmadan gelir bak görürsün,ama sen telefon tacizlerine devam et mutlaka,rahat bırakma onları

canım ben o duyguları bi köşeye bıraktım şuan hangi hastaneye gideceğime karar verme sıkıntısı içerisindeyim
heralde normaldir canım ben artık bebeğim oynadığı sürece takmıyorum öyle kasılma felan
inan çok berbat bi psikolojiye girdim dünyadan koptum resmen beynim çok yorgun
canım çok zor ya iyi bilirim bende çünkü bekarken benimde sık ,sık tüm vücudum kaşınıp kabarırdı çok berbat bişey allah yardımcınız olsun seninde kaşıntısı olan diğer arkadaşında
Herkese selam kızlar :)
Bugün oğluşumu göreceğim inşallah. Randevum 17:00'deydi ama 18:30'a alındı maalesef.
hadi bakalım canım sen görcen oğluşunu gözünaydın inş iyi haberlerle gelirsin
canım kızına çok geçmiş olsun inşallah hemen atlatır
gözünaydın çok güzel haberler almışsın gerçekten maşallah
bende pazartesi yapcam canım bakalım nasıl olacak

tatlım dışarda yaptırabileceğin yer yada kişi yokmu?bu durumda yapman çok çok zor nasıl yaptınki bu kadar bile?bezle çekilenden dene istersen bide sesu ılık ağda onunla belki daha rahat yaparsın..

canım aslında kuoför olayını önce düşündüm aklıma yattı sonra eşim müsde etmedi..şuan yalnız sayılırım yardım edecek kimse yok malesef .sesu ılık ağdayla yaptım
yarm kalan bitsin artık ağda yapmam epilatörle her hafta temizlerim bidaha yapamam zaten ağda

ymd akşama güzel haberlerle gel canım,inşallah epidural sezeryan der belli mi olur,dua edicem sana

yavrusum nasılsın tontişim? keyfin pek yok anladığım kadarıyla,benim keyfim ikimizi de yeter tatlım,üzme kendini

karnın burnunda yapması çok zor canım bi otarafa dön bi bu tarafa dön derken 2 saatimi aldı sadece genital bölge düşün,,ılık ağdayla küçük küçük parçalar şeklinde yap yoksa olmuoo

sağol canım maşallah senin keyfin yerinde hep ağlayacak değilsin ya birazda iyi ol
ben hiç iyi değilim ruh gibiyim beynim sanki bi ton oldu düşünmekten

Bakalım canım hayırlısı artık inşallah :)
Bir an önce akşam olsun istiyorum. Umarım oğlum bi sefercik olsun yüzünü gösterir bana artık :))
Bi sürü işim var kızlar ev almış başını gidiyor. Biraz o işlere bakayım, banyo yapayım vs.vs. Zaten randevu saati gelir o zamana kadar.

Gece görüşürüz artık. Öpüyorum hepinizi.

karnın burnunda yapması çok zor canım bi otarafa dön bi bu tarafa dön derken 2 saatimi aldı sadece genital bölge düşün,,ılık ağdayla küçük küçük parçalar şeklinde yap yoksa olmuoo

öyle yapcam canım yarım yamalak artık ne kadar olursan ne yapayım zaten yerimden kalkmaya bile üşeniyorum
seninkide baya bi sürmüş gerçekten
heh şimdi bunuda sıkıntı yaparım ben offffff

kolay gelsin canım bizde seni öptük
çok yorma kendini

evet. bakalım sirkeyi kollarıma filan denerim kaldı 3 gecem

sağol canım maşallah senin keyfin yerinde hep ağlayacak değilsin ya birazda iyi ol
ben hiç iyi değilim ruh gibiyim beynim sanki bi ton oldu düşünmekten

rüyamda kızımı gördüm de ondan bu keyfim bak ben şimdi bi foto koyarım,dert mert kalmaz sende

ymd kolay gelsin canım

rüyamda kızımı gördüm de ondan bu keyfim bak ben şimdi bi foto koyarım,dert mert kalmaz sende

ymd kolay gelsin canım

bende rüyamda kızımın minicik parmağını gördümm okadar mutlu oluyorum okadar heyecanlanıyorumkiii doğum yaklaştıkça daha çok meak ediyorum meleğğimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…