- 20 Mart 2012
- 995
- 509
- 408
kızlar bim e kulaktan ateş ölçer de gelmiş 25 tl. alan var mı acaba ? markası çok önemli midir sizce pek bilindik bişey değil çünkü. kararsız kaldım.24 ay garanti de yazıyor
arkadaşım şimdi almak için çıktım ilk önce eczaname danışayım dedim sakın alma boşuna hiç iyi degil dedi ocdomed verdi o daha iyi dedi ban şimdi aldım seninle paylaşayım dedim canım
Ne güzel herkes doğum tarihlerini konuşuyor...
Bençok fenayım kızlar dün akşam kaşıntıdan ağğladım yatakta eşim ne yapacağını bilemedi amaçok fenayım. bebeğimide üzüyorum hamileliğiminde tadını çıkartamıyorum kaç gündür. hiç birşey yapamıyorum kollarım sırtım bacaklarım boynum heryerim kabardı hala kaşınıyorlar off Allahım ne yapsam fayda etmiyor. Dün gece hiç uyuyamadım tam 3 kez kalktım buzla bezelye torbasıyla kompress yaptım artık kaşınan yerler soğukla uyuşsunda bi yarım saat uyuyayım diye.
Geceellerime çorap geçirdim yırtmayayım diye kendimi. sabah kalkar kalkmaz tırnaklarımı kökünden kestim. kendimi kendimden korumaya çalışıyorum. Biri ellerimi ayaklarımı bağlasın ptesiye kadar.Ptesi çıkacaksonuca göre ilaç verceklermişAllahım dayanma gücü verbana yok böyle bir şey
Bençok fenayım kızlar dün akşam kaşıntıdan ağğladım yatakta eşim ne yapacağını bilemedi amaçok fenayım. bebeğimide üzüyorum hamileliğiminde tadını çıkartamıyorum kaç gündür. hiç birşey yapamıyorum kollarım sırtım bacaklarım boynum heryerim kabardı hala kaşınıyorlar off Allahım ne yapsam fayda etmiyor. Dün gece hiç uyuyamadım tam 3 kez kalktım buzla bezelye torbasıyla kompress yaptım artık kaşınan yerler soğukla uyuşsunda bi yarım saat uyuyayım diye.
Geceellerime çorap geçirdim yırtmayayım diye kendimi. sabah kalkar kalkmaz tırnaklarımı kökünden kestim. kendimi kendimden korumaya çalışıyorum. Biri ellerimi ayaklarımı bağlasın ptesiye kadar.Ptesi çıkacaksonuca göre ilaç verceklermişAllahım dayanma gücü verbana yok böyle bir şfey[o/QUoOTE]
oofff canım yaa allahım yardım etsin sabır versin çok zor aynı yaşadığım şeyler ve aynı çözüm aramalar ama fayda yok suyun altında rahatlardım ben çıkına hemen kurulanmadan giyinir çoraplarımıda giyerdim anca böle yarım saat uyurdumaz kaldı caım sabır etmekten başka çaren yok.gör bak bebeğinin kucağına alınca hepsinin unutucaksın tatlım hepsi geride kalıcak ve doğum olunca bütün şikayetlerin anında bitecek.
Geceellerime çorap geçirdim yırtmayayım diye kendimi. sabah kalkar kalkmaz tırnaklarımı kökünden kestim. kendimi kendimden korumaya çalışıyorum. Biri ellerimi ayaklarımı bağlasın ptesiye kadar.Ptesi çıkacaksonuca göre ilaç verceklermişAllahım dayanma gücü verbana yok böyle bir şey
bende varım arkadaşlar aranıza yeni katıldım 9 kasım kontrol günüm beide alın aranızaaaaaaaaDoktor Kontrol Listemiz
ymd 2 Kasım Cuma saat 17:00
burcu_gen 3 kasım Cts saat : 14:40
gecedicle 3 kasım ctesi saat 10:00
biftek 3 Kasım ctesi saat 10:30
yasmin_tokat 3 kasım ctesi saat 13:30
miskokulum 3 kasım ctesi saat: 09:00
ecrin46 5 kasım pzt saat: ????
ozgezngn 5 Kasım pzt. saat ????
fd01 5 Kasım pzt saat: 09:00
badem30 6 kasım salı saat????
yawruş 6 kasım salı saat: 11:00
emi1987 6 Kasım salı saat 15:00
yawruş 7 kasım çarş. saat: 12:45
mervegkc 7 kasım çarş. saat: 13:30
lezginka 7 kasım çarş. saat: ????
eczreyrey 8 kasım cts saat:????
funntunn 8 kasım cts saat 15:00
maya887 8 kasım ctesi saat 10:20
Seastire 9 Kasım cuma saat: 14.00
cereyan 9 kasım cuma saat:????
meoww 9 Kasım cuma saat:???
vitaminc 10 kasım cts saat: ????
ozgezngn 12 Kasım Pzt. saat:????
seastire 13 kasım salı saat 13:30
bsygn 19 Kasım pzt saat: 09:20
istanbull34 21 Kasım çarş. saat: ????
Kızlar bu serpil'in son paylaştığı liste, güncellemem için bana msj gönderebilirsiniz...
selam tontişler,nasılsınız diyecem ama bugün kimsenin keyfi yok anladığım kadarıyla,herkes hasta ya da morali bozuk,ben de tam tersi,çok iyiyim
gece kızımı doğurduğumu gördüm,aman ne tatlıydı yarabbim,kocaman bebekti,yeni doğmuş gibi değildi,annem-babam-kardeşim nasıl seviyolardı bi görseniz,hele bençok mutlu uyandım sabah,sanki o bebeği doğuracam gibi bi his geldi içime,aynı eşime benziyodu benim Gülce'm
hasta olanlara acil şifalar diliyorum..kasılması olanlara da normal artık diyorum..benim artık her gün olmaya başladı,kasık ağrısı şeklinde,annem de normal diyo bakalım hayırlısıyla şu 3-4 haftayı da atlatsaydık ..
ohh gözün aydın canım, bende dün sordum hala boyamadaymış benim dolaplar.. sinir oldum haftasonu gelir bende cicileri yıkar ütüler yerleştiririm diyodum.. neden herşey ağırdan olmaya başladı yaaa...((
çok beğendim ya hepside harika hayırlı olsun bebişineçapa içinde üzülme canım doğduktan sonra bile değiştirseler farketmez yani
Günaydın kızlar...
Geçmiş olsun dileklerinde bulunan herkese çok teşekkür ederim..
tahlil sonuçlarına göre idrar yollarındaki enfeksiyon çok ilerlemiş hatta böbreklerime kadar yayılmış. sürekli ateşim çıkıyordu.. antibiyotik tedavisine başlandı. çok şükür iyiye gidiyorum. ama pztesiye kadar hastanedeyim. erken doğum riskim de azaldı. nstde sancı pek çıkmıyor artık..ama çok stres yaşadım kızlar...
benden haberler bu kadar şimdilik. kendinize iyi bakın. ben pek giremiyorum...
Zaten neredeyse doğduktan sonra değiştirecekler :))))
Sağol canım, beğendiğine sevindim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?