2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

kızlar bim e kulaktan ateş ölçer de gelmiş 25 tl. alan var mı acaba ? markası çok önemli midir sizce pek bilindik bişey değil çünkü. kararsız kaldım.24 ay garanti de yazıyor

arkadaşım şimdi almak için çıktım ilk önce eczaname danışayım dedim sakın alma boşuna hiç iyi degil dedi ocdomed verdi o daha iyi dedi ban şimdi aldım seninle paylaşayım dedim canım

Ne güzel herkes doğum tarihlerini konuşuyor...

Bençok fenayım kızlar dün akşam kaşıntıdan ağğladım yatakta eşim ne yapacağını bilemedi amaçok fenayım. bebeğimide üzüyorum hamileliğiminde tadını çıkartamıyorum kaç gündür. hiç birşey yapamıyorum kollarım sırtım bacaklarım boynum heryerim kabardı hala kaşınıyorlar off Allahım ne yapsam fayda etmiyor. Dün gece hiç uyuyamadım tam 3 kez kalktım buzla bezelye torbasıyla kompress yaptım artık kaşınan yerler soğukla uyuşsunda bi yarım saat uyuyayım diye.

Geceellerime çorap geçirdim yırtmayayım diye kendimi. sabah kalkar kalkmaz tırnaklarımı kökünden kestim. kendimi kendimden korumaya çalışıyorum. Biri ellerimi ayaklarımı bağlasın ptesiye kadar.Ptesi çıkacaksonuca göre ilaç verceklermişAllahım dayanma gücü verbana yok böyle bir şey

arkadaşım şimdi almak için çıktım ilk önce eczaname danışayım dedim sakın alma boşuna hiç iyi degil dedi ocdomed verdi o daha iyi dedi ban şimdi aldım seninle paylaşayım dedim canım

sağolasın cnm benim ii oldu söylediğin boşu boşuna almış olmadık. teşekkürler tekrardan

geçmiş olsun canım inşallah geçer kaç haftalıksın bu arada ben daha yeniyim burda ondan soruyorum

cnm dün gece nerdeyse aynı şeyleri yaşamışız. bende yazmıştım bir saat önce filan, sinirden ağladım dün gece diye . ki benim sadece el ve ayaklarımda var rabbim sana sabır versin. cnm ben son çare sirke sürdüm çok cnm acıdı ama bana ii geldi ama sana ii gelir mi bilmem. dün gece sürdüm ayaklarıma ama kaşıdığım için tahriş olmuştu sanırım o yüzden çok yaktı zırıl zıırıl ağladım resmen ama sonra uyuyabildim. ondan sonra kaşıntı olmadı çok şükür ayaklarımda. akşam olursa tekrar sürcem mecburen.ilaç kullanamamak çok kötü. hıçkıra hıçkıra ağladım kocam bile panikledi kim bilir içimde kuzum nasıl korkmuştur

selam tontişler,nasılsınız diyecem ama bugün kimsenin keyfi yok anladığım kadarıyla,herkes hasta ya da morali bozuk,ben de tam tersi,çok iyiyim

gece kızımı doğurduğumu gördüm,aman ne tatlıydı yarabbim,kocaman bebekti,yeni doğmuş gibi değildi,annem-babam-kardeşim nasıl seviyolardı bi görseniz,hele ben çok mutlu uyandım sabah,sanki o bebeği doğuracam gibi bi his geldi içime,aynı eşime benziyodu benim Gülce'm

hasta olanlara acil şifalar diliyorum..kasılması olanlara da normal artık diyorum..benim artık her gün olmaya başladı,kasık ağrısı şeklinde,annem de normal diyo bakalım hayırlısıyla şu 3-4 haftayı da atlatsaydık ..

bende varım arkadaşlar aranıza yeni katıldım 9 kasım kontrol günüm beide alın aranızaaaaaaaa

Kızlar zaman azaldıkça şikayetlerimiz artmaya başladı sanırım. bende de kramplar çoğaldı birde ayaklarımd akaşıntılar bazen dayanılmaz oluyor. Neyse tek sıkıntımız bunlar olsun sağlıkla kavuşalım meleklerimize. hepinize hayırlı cumalar diliyorum.

kızlar ben ateş ölçer braun kullanıyorum ve çok memnunum şiddetle tavsiye ediyorum özel hastanedede bundan kullanıyorlar hem kaliteli hemde doğru sonuç veriyor.90 tel olanı var bide 110 tl.bence bunlardan alın derim ben oğluma 4 yıldır kullanıyorum pili bile bitmedi yani düşünün.ki o kadar çok yere düştü ve parçalara ayrıldı ki (pil yeri felan) hala tıkır tıkır ilk günkü gibi sağlamlığı

slm cnm . en azından aramızdan birilerinin ii olduğunu bilmek çok güzel:) ben gece hiç uyumadım desem yeridir bugün bu mesai nasıl bitecek bilmiyorum

kaşıntısı olan tontişler,çok üzülüyorum size yaa,inşallah tez zamanda geçer,çok zor olsa gerek,Allah şifa versin hepinize..

ohh gözün aydın canım, bende dün sordum hala boyamadaymış benim dolaplar.. sinir oldum haftasonu gelir bende cicileri yıkar ütüler yerleştiririm diyodum.. neden herşey ağırdan olmaya başladı yaaa... ((

Haydaa senin dolaba da üzüldüm şimdi. Cidden niye bu kadar yavaştan alıyorlar ki çok mu zor yani. Sanki mübarek her gün binlerce sipariş alıyorlar. Ben de bugün mağazayı arayıp konuştum. Fabrikadan ürünün yeni kapağı ancak 15-20 günde gelebilir diyor.

çok beğendim ya hepside harika hayırlı olsun bebişine çapa içinde üzülme canım doğduktan sonra bile değiştirseler farketmez yani

Zaten neredeyse doğduktan sonra değiştirecekler :))))
Sağol canım, beğendiğine sevindim.

Çok geçmiş olsun arkadaşım. Az daha sabır. İnşallah hayırlısıyla bitecek bu günler.

Çok geçmiş olsun canım yaa. Ne zor bir durum. Allah yardımcın olsun. Eninde sonunda bitecek ama. Biraz daha sabır.

Herkese selam kızlar :)
Bugün oğluşumu göreceğim inşallah. Randevum 17:00'deydi ama 18:30'a alındı maalesef.

selam kızlar nasılsınız olumsuzluk yoktur inşallah kontrole gidenler güzel haberlerle gelsin inşallah hasta olanlarımıza acil şifalar diliyorum cumanız mübarek olsun benimde kızım hastalandı boğazları şişmiş antibiyotik başladık
gelelim benim kontrole dün gittim oğluşum gördüm 32+3 2200 gr olmuş gayet iyi dedi suyuda iyiymiş tansiyonumuzda normal hatta normal doğurma pozisyonunu almış güzel haberlerle geldim bir dahaki kontrolümüz 20 kasım

ayy kızlarr bu genital bölgeye ağda işi ne zormuş
ağdayı alıyorum elimde yapış yapışoluo...oraya koyuncada öle yapış yapışoluo hemen vücüt ısısıyla eriyoo
azar azar yaptım bende korkudan ama hepsi bitmedi şu en zor kısmı kaldı iç kısmı derler ya onuda pazar günü yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…