2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

uykudan kalktığın yüzünden belli ama yinede çok tatlısın ya üşenmedinmi o çorabı giymeye ben bu halimle hayatta giyinemem
seninde göbüşde küçükmüş kız maşallah vücudun göbeğinle orantılı gerçekten formdasın maşallah

canımmmmmmmmmmm ne güzel göbüşün var fiziğin hiç bozulmamış sadece bir göbüş o kadar maşllhh sana ve kızına
bende 11 kilo aldım 9.ayıma girdim ama karnım çatladı azcık

giyinme olunca pek üşenmiyorum tatlım yaa ,hem bak sırf senin senin giyindim diyebilirim ,size göre daha ufak ama büyüyecek teyzesi inşallah yüzüm sola yatmaktan bi garip çıktı,hatta çizgiler falan var yüzümde,yastık iz yapmış

tünaydınnnnnnaydınnnn tontiş anneler :) hayırlı cumalar hepimize ayol ben bu sıralar çok gezip tozdum ev dandini oldu :) çamaşırlar yıkandı ütülenmeyi bekliyolar heheh ama ütüleyecek iştah yok bende :) annemde dio artık çantanı hazırla dio dün kocişi gene masrafa soktuk biberon emzik tırnak makası seti saç fırçası tarağı ıslak mendili bide biberon temiliği için deterjan aldık :) hehhe bugün üşenmezsem bişeyler yapıyım yahu çok tembelim ben ya :) yarında guguşu görmeye gidicez çok heyecanlıyım yahu acaba tontiş olmuşmudur ki :) ymd cim gelmemişmi odası bebişin deli göbeller banada gelmediler daha ya arıycam kavga etcem sonunda ama gerçi yarın ben magazaya gitmeyi düşünüyorum kontrolden sonra senin içinde bi haşlıyım zaten sinirliyim heheheh

Ben yaklasik 1 yildir vurunuyorum igne, merak etme cok zor birsey degil zaten surada doguma ne kaldi ki. Eger pihtilasma varsa cok sanslisin demektir bugune kadar sorunsuz devam ettigi icin gebeligin. Ben bu nedenle 4 dusuk yaptim.

canımmmmmmmmmmm ne güzel göbüşün var fiziğin hiç bozulmamış sadece bir göbüş o kadar maşllhh sana ve kızına
bende 11 kilo aldım 9.ayıma girdim ama karnım çatladı azcık

sağol tatlım evet sadece göbek yaptım ben de 5 gün sonra 9.aya girecem,çatlak da yok,bakalım bundan sonra da olmaz inşallah

canım benim çok tatlısın ya,
eh artık son zamanlarda o kadar yatıyoruz ki normal canım öyle olması sen sabah beni görecektin aynaya baktığımda çığlık attım resmen
hemen bi duş aldım saçımı başımı düzelttim uyumaktan göz altlarım morardı resmen kolik gibi, sen bana göre gayet dinç ve güzel görünüyorsun
maşalllllllllllah sanada gülcemizede

güzel haberler getir canım..bende pzts görcem kızımı inşlhh kilo almıştır zira ben bu ay kilo almadım umarım kızım almıştır..senin guguşta tontiş olmuştur inşlhh

oooooooooo bademcim bu ne güzellik yahu tü tüüüüü tüüüü maşallah nazar değmesin çok tatlı olmuş tonton kızın :)

işin çok senin belli allah kolaylık versin canım
tombişleşmiştir meraketme hergün biraz daha büyüyorlar

Kizlar hastalara gecmis olsun, bebegini gorenlerin dogum tarihi alanlarin gozu aydin.
Mobilyalarla ilgiili soyluyorlardi son aya birakmayin gec geliyor bazen diye biz gecen ay basinda aldik. Cilekten aldik adamlar dedikleri tarihte sorunsuz getirdiler valla o yuzden sorun yasamadik hic.
Ben de hastalikla mucadele edenler grubundayim maalesef. Bayram ziyaretlerinde birinden aldim mikrobu once bogaz agrisi basladi, 2 gun sonra hallettim sandim cok dikkat etmedim sonra nezle pesinden halsizlik...henuz savasma halindeyiz ne grip kazandi ne de ben. Ama azimliyim beni yataga sermeden halledecegim :)

kısssss öle deme bizde doğumdan sonra güzelleşişirizzkarnım everest tepesi gibi bende aynaya bakmak istemıorum

canım çok geçmiş olsun nar ye limon ye yada iç bol bol meyve tatlım inşlh iyiyleşirsin

kısssss öle deme bizde doğumdan sonra güzelleşişirizzkarnım everest tepesi gibi bende aynaya bakmak istemıorum

inşallah canım ben kararlıyım doğumdan sonra hızlı bir tempoyla kilo vermeye bakcam
benim eşimde bana sarılmıyosun artık dediğimde aynı senin dediğin gibi diyor ,everes tepesi gibi karnın var nasıl sarılayım diye daha öncede söylemiştim ya

Ben de iğne yapıyorum, hiç zor bişey değil hamileliğimi öğrenir öğrenmez başladık. Bu güne kadar anlaşılmadı mı bu sorun?

Tünaydın canım. Ben de çamaşırları yıkıyodum aklıma biberonları nasıl temizleyeceğim takılmıştı. Ne aldınız biberon temizliği için? Onun özel bir deterjanı olduğunu bilmiyodum. Bu arada YMD'nin oda takımı gelmiş ama kapağındaki çapa tersmiş, gelmesi 20 günü bulur demişler...

sağol canım benim

işin çok senin belli allah kolaylık versin canım
tombişleşmiştir meraketme hergün biraz daha büyüyorlar
aminnnnn cnm sağol evet ya işim çokkkkkkkk ay çok merak ediyom guguşun kilosunu çünkü bu ay kilo almadım sanki karnımda küçük geliyo gözüme :)
güzel haberler getir canım..bende pzts görcem kızımı inşlhh kilo almıştır zira ben bu ay kilo almadım umarım kızım almıştır..senin guguşta tontiş olmuştur inşlhh

inşallah cnm çok sağol çok heyecanlıyım hemen cmrtesi olsa yahu :)

kıslar ben bi duş alayım sonrada yemek yapayım eşim bugun 2.30 da gelcek az kaldı öpüldunuz şekerler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…