2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

Günaydın kızlar müthiş bir baş ağrısıyla uyandım beyinim çatlıyor;((
Vitaminim Saol tatlım bı doğsun ısırcam o mınık ayaklarını kızımın
Mavi, lezginka ve ismini hatırlayamadıgım dıger hasta annişler çok geçmişler olsun dıkkat edin kendinize;(((
Nevresim kardeşleri sizlere de hayırlı olsun nevresimler iyi günlerde eskisinler1

2 gündür göğsümün ucu kasınıyoo yağda sürüyorum ama anlamadım gittiii

kaşıntıyı şu an en ii ben anlarım sanırım cnm. rabbim yardım etsin. benim de el ve ayaklarımda çok şiddetli kaşıntı var egzamaymış ilaç kullanamıyorum malum,kremde hiç bi işe yaramıyo. dün gece resmen ağladım kaşıntıdan sinirlerim bozuldu. en son çare sirke sürdüm ayaklarıma felaket yaktı tabi ben zırıl zırıl ağlamaya devam garibim kocam ne yapacağını şaşırdı. ama sirke biraz ii geldi çok şükür.rabbim herkese şifa versin

zaman geçmiyor bu hafta çok uzadı bu kadar sıkıntımın üzerine
birde bu saatten sonra doktor arayışına girdim ne yapcam ben ya çok sinirim bozuk

Günaydın kızlar...
Geçmiş olsun dileklerinde bulunan herkese çok teşekkür ederim..
tahlil sonuçlarına göre idrar yollarındaki enfeksiyon çok ilerlemiş hatta böbreklerime kadar yayılmış. sürekli ateşim çıkıyordu.. antibiyotik tedavisine başlandı. çok şükür iyiye gidiyorum. ama pztesiye kadar hastanedeyim. erken doğum riskim de azaldı. nstde sancı pek çıkmıyor artık..ama çok stres yaşadım kızlar...
benden haberler bu kadar şimdilik. kendinize iyi bakın. ben pek giremiyorum...

aman ne uyumuşum ama
kızlar hasta olanlar çoğalıyor ne oldu bize ya of

cnm sona yaklaştıkça sorunlar artıyor sanırım sanki her an doğurabilirmişim gibi hissetmeye başladım:) rabbim hepimize hayırlı doğum nasip etsin. yarın olsa da zeynebimi görsem hayırlısıyla özledim

zaman geçmiyor bu hafta çok uzadı bu kadar sıkıntımın üzerine
birde bu saatten sonra doktor arayışına girdim ne yapcam ben ya çok sinirim bozuk

cnm sıkma canını her işte bi hayır vardır . rabbim seni hayırlı olan dr yle karşılaştırsın inş.

geçmiş olsun canım az kaldı sabredecez..

Geçmiş olsun kızlar. Dikkat edin kendinize. Ben de hasta olucak gibiyim, meyve yemiyorum ki vitaminsiz kaldı vücudum. Ihlamır içiyorum bol bol kötüleşmez inşallah...

Doktor Kontrol Listemiz

ymd 2 Kasım Cuma saat 17:00
burcu_gen 3 kasım Cts saat : 14:40
gecedicle 3 kasım ctesi saat 10:00
biftek 3 Kasım ctesi saat 10:30
yasmin_tokat 3 kasım ctesi saat 13:30
miskokulum 3 kasım ctesi saat: 09:00
ecrin46 5 kasım pzt saat: ????
ozgezngn 5 Kasım pzt. saat ????
fd01 5 Kasım pzt saat: 09:00
badem30 6 kasım salı saat????
yawruş 6 kasım salı saat: 11:00
emi1987 6 Kasım salı saat 15:00
yawruş 7 kasım çarş. saat: 12:45
mervegkc 7 kasım çarş. saat: 13:30
lezginka 7 kasım çarş. saat: ????
eczreyrey 8 kasım cts saat:????
funntunn 8 kasım cts saat 15:00
maya887 8 kasım ctesi saat 10:20
Seastire 9 Kasım cuma saat: 14.00
cereyan 9 kasım cuma saat:????
meoww 9 Kasım cuma saat:???
vitaminc 10 kasım cts saat: ????
ozgezngn 12 Kasım Pzt. saat:????
seastire 13 kasım salı saat 13:30
bsygn 19 Kasım pzt saat: 09:20
istanbull34 21 Kasım çarş. saat: ????

Kızlar bu serpil'in son paylaştığı liste, güncellemem için bana msj gönderebilirsiniz...

günaydın kızlar nasılsınız bakalım sabah sırt ağrısıyla uyandım ahada doğummu başladı diye koru sardı sonra demekki üşüttüm belimi duş alınca azaldı bayağı bu belirsizlik çok kötü heran tetikte olmak bide hani doğum belirtisi olan su gelme olayı nişan gelme bende ilk gebeliğimde olmamıştı sadece hafif bir bel ağrısı olmuştu o yüzden belim ağrıyınca panikleşiyorum herşeyin hayırlısı bakalım bu arada bime terlikler gelmiş ben bitane aldım sizlerde bi bakın isterseniz:)

bende öyle canım kaslmalarda çoğaldı toplanıp duruyor kızım
henüz doktora bile karar veremedim bunlar yetmezmiş hibi hala yanlızım doğursam kimse yok yani
ne güzel sen yarın görcen kızını benimki neredeyse 1 ay olacak deli olcam ya
cnm sıkma canını her işte bi hayır vardır . rabbim seni hayırlı olan dr yle karşılaştırsın inş.
amin canım çok sağol
eee canım son zamanlarımız ondan galiba

evet canım havalarda çok değişiyor bu aralar ondan oluyor heralde hayırlısıyla bi doğursaydık rahat edicez artık

Son düzenleme:
kızlar bim e kulaktan ateş ölçer de gelmiş 25 tl. alan var mı acaba ? markası çok önemli midir sizce pek bilindik bişey değil çünkü. kararsız kaldım.24 ay garanti de yazıyor

Son düzenleme:

aynen cnm çok kasılıyo karnım birden sertleşiyo toplanıyo sanki prenses korkuyorum bişey mi oluyo yoksa diye. bu ara çok olmaya başladı çünkü. ve yürürken sol kalçamın üstü resmen batıyor artık. doğum belirtileri artıyo doğum yaklaşıyo hem seviniyorum hem korkuyorum

slm kızlar nasılsınız?hasta olan arkadaşlarımıza çok çok geçmiş olsun.benimde kan sonuçlarımda kan pıhtılaşması çıktı şimdi tekrar kan yaptırmaya gidiyorum.eğer bundada düşüş varsa iğne olucakmışım aranızda bu durumda olan ve kan pıhtılaşması iğnesi vurulan varmı???

aynısı bendede var bazen bir geriliyor karnım sepsert ve acayip kaşınıyor ben zaten karnım iyice aşağıya indi yürüyemiyorum kasıklarım ağrıyor

geçmiş olsun cnm dikkat et kendine . doğum tarihleri yaklaşmaya başladıkça şikayetler artmaya başladı rabbim yardımcımız olsun

kızlar ben çıkıyorum eşimin hafta sonu sınavı var o nedenle ankaraya gidiyoruz pazartesi görüşürüz kendinize ve meleklerinize iyi bakın

aynısı bendede var bazen bir geriliyor karnım sepsert ve acayip kaşınıyor ben zaten karnım iyice aşağıya indi yürüyemiyorum kasıklarım ağrıyor

doğum yaklaşıyoooooooo:) bilmiyorum senin de ilk mi cnm ama sanırım ilk bebek olduğundan bu kadar telaşlanıyorum ben de. anneme söylüyorum şöyle böyle diye, kızım doğum ayına girdin gayet normal diyo sakin sakin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…