2 gündür göğsümün ucu kasınıyoo yağda sürüyorum ama anlamadım gittiii
aman ne uyumuşum ama
kızlar hasta olanlar çoğalıyor ne oldu bize ya of
zaman geçmiyor bu hafta çok uzadı bu kadar sıkıntımın üzerine
birde bu saatten sonra doktor arayışına girdim ne yapcam ben ya çok sinirim bozuk
Günaydın kızlar...
Geçmiş olsun dileklerinde bulunan herkese çok teşekkür ederim..
tahlil sonuçlarına göre idrar yollarındaki enfeksiyon çok ilerlemiş hatta böbreklerime kadar yayılmış. sürekli ateşim çıkıyordu.. antibiyotik tedavisine başlandı. çok şükür iyiye gidiyorum. ama pztesiye kadar hastanedeyim. erken doğum riskim de azaldı. nstde sancı pek çıkmıyor artık..ama çok stres yaşadım kızlar...
benden haberler bu kadar şimdilik. kendinize iyi bakın. ben pek giremiyorum...
bende dün akşam hastanedeydim.bir kaç gündür karın ağrısı gibi bişey vardı yatamıyordum sancım vardı,akşam sağ tarafım çok ağrıyordu yürüyemiyordum ağrıdan hemen hastaneye gittik eşim tabiki strese girdi ya doğum yaparsan dedi durdu,nst çekildi kasılma yoktu yerleşme ağrısı ve tabikide idrar enfeksiyonum geçmemiş onun ağrısıymış ilaçlara devam yani,şu enfeksiyondan kurtulamadım gitti
Günaydın kızlar...
Geçmiş olsun dileklerinde bulunan herkese çok teşekkür ederim..
tahlil sonuçlarına göre idrar yollarındaki enfeksiyon çok ilerlemiş hatta böbreklerime kadar yayılmış. sürekli ateşim çıkıyordu.. antibiyotik tedavisine başlandı. çok şükür iyiye gidiyorum. ama pztesiye kadar hastanedeyim. erken doğum riskim de azaldı. nstde sancı pek çıkmıyor artık..ama çok stres yaşadım kızlar...
benden haberler bu kadar şimdilik. kendinize iyi bakın. ben pek giremiyorum...
aman ne uyumuşum ama
kızlar hasta olanlar çoğalıyor ne oldu bize ya of
bende öyle canım kaslmalarda çoğaldı toplanıp duruyor kızımcnm sona yaklaştıkça sorunlar artıyor sanırımsanki her an doğurabilirmişim gibi hissetmeye başladım:) rabbim hepimize hayırlı doğum nasip etsin. yarın olsa da zeynebimi görsem hayırlısıyla özledim
amin canım çok sağolcnm sıkma canını her işte bi hayır vardır . rabbim seni hayırlı olan dr yle karşılaştırsın inş.
eee canım son zamanlarımız ondan galiba
bende öyle canım kaslmalarda çoğaldı toplanıp duruyor kızım
henüz doktora bile karar veremedim bunlar yetmezmiş hibi hala yanlızım doğursam kimse yok yani
ne güzel sen yarın görcen kızını benimki neredeyse 1 ay olacak deli olcam ya
amin canım çok sağol
evet canım havalarda çok değişiyor bu aralar ondan oluyor heralde hayırlısıyla bi doğursaydık rahat edicez artık
aynen cnm çok kasılıyo karnım birden sertleşiyo toplanıyo sanki prenses korkuyorum bişey mi oluyo yoksa diye. bu ara çok olmaya başladı çünkü. ve yürürken sol kalçamın üstü resmen batıyor artık. doğum belirtileri artıyo doğum yaklaşıyo hem seviniyorum hem korkuyorum
günaydın kızlar nasılsınız bakalım sabah sırt ağrısıyla uyandım ahada doğummu başladı diye koru sardı sonra demekki üşüttüm belimi duş alınca azaldı bayağı bu belirsizlik çok kötü heran tetikte olmak bide hani doğum belirtisi olan su gelme olayı nişan gelme bende ilk gebeliğimde olmamıştı sadece hafif bir bel ağrısı olmuştu o yüzden belim ağrıyınca panikleşiyorum herşeyin hayırlısı bakalım bu arada bime terlikler gelmiş ben bitane aldım sizlerde bi bakın isterseniz:)
aynısı bendede var bazen bir geriliyor karnım sepsert ve acayip kaşınıyor ben zaten karnım iyice aşağıya indi yürüyemiyorum kasıklarım ağrıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?