2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

mavi58,candost geçmiş olsun kızlar,şikayetler günden güne artıyor malesef

badecim derin ismi çok güzel,çok hoşuma gidiyor zaten

pembepanter sana da geçmiş olsun canım

gecedicle,ymd kontrolleriniz varmış,iyi haberlerle gelin inşallah.

istanbull canım benim kontrol de yarın,9'da.Kan tahlili vereceğim,bakalım

nigar maşallah bebişine ve sana,epey büyümüş,tontiş

gecedicle bebişe aldıkların hayırlı olsun,güle güle kullansın

yavrus,badem,ecrin afiyet olsun kızlar,yedikleriniz bebişlere bol bol yağ olsun inş

canım nettende baktımda chicco'nun bu tarak ve fırçası 13 liraya kadar düşüyor sen netten mi sipariş verdin normal mi aldın
kargoyla berabermi o kadar tuttu

kızlar ben geldim kan sonucum aynı çıktı kan pıhtılaşma sorunu var muhtemelen dr iğne vericek.dr haber bekliyorum allahım bu son sorun olsun diyorum ama çarşamba günü kontrolüm var o zamanda inşallah suyumda dahada azalma yoktur

yasmin -tokat sağol tatlım,evet çok şanslıyız

yavrusum ben de gecedicle gibi chicco'nun tarak -fırça setini aldım,20 küsür liraydı,mağazadan aldım..bebedor'un tırnak bakım seti de 7 küsür ya da 10 küsür liraydı,hatırlamıyorum tam,onu da mağazadan aldım.Saçları varmış gibi bi de fırça seti alıyoruz yaa tombullara

mrb anneler ben de geldim..
ben çok hastayım günlerdir ilaçlarla toparlamaya çalışıyorum malesef..

çok geçmiş olsun canım,havalar da bir tuhaf zaten

inşallah azalma olmaz da zamanında gelir bebişin

canım aldıkların çok güzel nuk spül yazan sıvı ne işe yarıyor
cnm bebişlerin biberon emzik vs gıda eşyalarının deterjanı
canım nettende baktımda chicco'nun bu tarak ve fırçası 13 liraya kadar düşüyor sen netten mi sipariş verdin normal mi aldın
kargoyla berabermi o kadar tuttu

ay cnm genemi kazıklandım ben ya biz e-bebek magazasından aldık netten değil gidip aldık

geçmiş olsun tatlım telaş yapma buradada pıhtılaşmayla ilgili iğne kullanan bikaç arkadaş var iğnelerini yapyorlar ve şuana kadar bi sorun olmadı
inşallah suyunda normale dönmüştür

anladım canım o zaman nette kargoyla beraber aynı kapıya çıktığı için o fiyata veriyorlardır
bebedorunki daha ucuzmuş ama,neyse ben netten almıcam zaten eczaneden alcam o zamanda bakarım

geçmiş olsun cnm takma bukadar kafana üzülme bişeycik çıkmaz biz dua ederiz sana

kıs badem biz kazıklanmışık anaa magazaya girince kendimi kaybettim ben ucuz geldi orada gözüme heheh

cnm bebişlerin biberon emzik vs gıda eşyalarının deterjanı

ay cnm genemi kazıklandım ben ya biz e-bebek magazasından aldık netten değil gidip aldık

canım ben e bebek mağazasına netten bakmıştım orada kıyafetlerde fiyatlarıda biraz uçuktu
üsküdar dakinemi gitmiştin sen ben nette pahalı olduğunu görünce hiç gitmeyi düşünmedim

kızlar 2012 aralık anneleri bebişleriniz kaç kilo topiğine de yazdım orada son kontrolünde çatı muaynesi olan hanımlar var.burada da sormak istiyorum kızlar benim de ayın 8 inde kontrolüm var. bu ay çatı muaynesi mi yapacaklar kontrole gittiğimde .son kontrolüne giden arkaaşların hepsi alttan muayne oldu mu ki.

ben artık bezle yapıyorum canım.elimle beceremiyorum görüş alanı kısıtlı olunca.üstüne bez yapıştırınca sir ağda gibi hemen geliveriyo yoksa çok zor yani:))

canım geçmiş olsun. burcu da demiş Allahtan bebişe zararı olmamış... ben de 2 düşük yapmıştım pıhtılaşma neden olabilir. ama 8 yaşında oğlumu bilmeden iğnesiz doğurdum. bu sefer 4. haftadan beri günlük iğnem var. bir de canım bebeğin suyuna iğne iyi geliyormuş bir prof verdi bir arkadaşa suya iyi gelir demiş. bir de bir yerde okudum belki de burada. ev yapımı yoğurdun suyu da bebeğin suyuna iyiymiş...

canım benim oğluşlar hep saçlı.büyük oğluşun omzundaydı saçları bu oğluş da öyleymiş. 25 haftalık doğan meleğim de çok saçlıydı. ben tararım...

canım marketlerde de uygun olabiliyor...

aynen cnm ya üşenmezsem bugün hazırlayım bende :) ay aynı günmü doğurcaz biz ne güzel hehhe

Guguşun güle güle kullansın... Benim sezeryen olcak %99, %1 ihtimal de erken doğarsa diye tanıdım kendime. 7 aralık diye konuştuk ama o zman gelsin daha da bekleyebiliriz belki benim kontrolüm 6 sında netleştiririz o zman. Ama bakarsın gene de erken denk gelir :)

Geçmiş olsun canım. Ama bence kendini şanslı say. Pıhtılaşma sorunu yaşayanlar tekrarlayan düşükler yaşıyolar, bebekleri geri kalıyo beslenemiyolar vs. Benim 2 kaybım vardı örneğin pıhtılaşma yok ama önlem olarak kullanıyorum kan sulandırıcı. Hep derim Allah dermanı olan dert versin diye, keşke olmas ama çaresiz olmasından iyidir...

canım ben e bebek mağazasına netten bakmıştım orada kıyafetlerde fiyatlarıda biraz uçuktu
üsküdar dakinemi gitmiştin sen ben nette pahalı olduğunu görünce hiç gitmeyi düşünmedim

cnm ben maslaktaki magazasından aldım nebiliyim yakındı öylesine gezelim die girdik aldım çıktım hehehhe kazıklanmışız biraz ama napalım artık oldu olan evt ben orada baktım kıyafetler falan çok pahalı gerçektende ama benim aldığım ürünler heryerde aynıdır die fiyatı öyle düşünüp aldım :)

ay cnm ben son gittiğimde bakmadı ama yarın kontrolüm var belki bakar bilmiyorum :18:

Grip aşısı gebelik haftasından bağımsız olarak tüm gebelere uygulanmalıdır. Gebelikteki bağışıklık sistemi değişikliklerinden dolayı gebeler grip ve gribe bağlı ciddi komplikasyonları gebe olamayanlara göre daha ciddi şekilde geçirirler. Gebelikte grip geçirilmesi anne karnındaki bebeği ciddi şekilde etkileyip erken doğum veya fetal kayıp gibi önemli sonuçlar doğurabilir. Grip aşısı ile hem anne hem de anne karnından bebeğe geçen antikorlar nedeni ile bebek korunmuş olur.

femicalden

kızlar benim dr min kliniğinden alıntı ben dün gece oldum grip aşısı. tavsiye ederim aşıyı...

e bebek'in stesindede fiyatı 24 tl kargoyla beraber 30 'u bulur heralde yine pahalı yani
neyse almışsın artık boşver bebişinin canım sağolsun

heheheh doğrudur canım, belki benim tombul da saçlı doğar,belli mi olur,midem yanıyo sürekli zaten,eğer eskilerin dediği doğruysa kızım hem babasına hem bana benzeyecek,barış manço gibi doğacak benim tontonum

yavrusum bebedor'un da fırça-tarak seti var evet,daha uygun fiyatı,görümcem chicconunki çok yumuşak ondan al dedi,ben de o yüzden aldım,belki bebedorunki de iyidir,bi bakarsın artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…