- 19 Aralık 2008
- 13.816
- 429
- 448
mrb anneler ben de geldim..
ben çok hastayım günlerdir ilaçlarla toparlamaya çalışıyorum malesef..
kızlar ben geldim kan sonucum aynı çıktı kan pıhtılaşma sorunu var muhtemelen dr iğne vericek.dr haber bekliyorumallahım bu son sorun olsun diyorum ama çarşamba günü kontrolüm var o zamanda inşallah suyumda dahada azalma yoktur
cnm bebişlerin biberon emzik vs gıda eşyalarının deterjanıcanım aldıkların çok güzel nuk spül yazan sıvı ne işe yarıyor
canım nettende baktımda chicco'nun bu tarak ve fırçası 13 liraya kadar düşüyor sen netten mi sipariş verdin normal mi aldın
kargoyla berabermi o kadar tuttu
geçmiş olsun tatlım telaş yapma buradada pıhtılaşmayla ilgili iğne kullanan bikaç arkadaş var iğnelerini yapyorlar ve şuana kadar bi sorun olmadıkızlar ben geldim kan sonucum aynı çıktı kan pıhtılaşma sorunu var muhtemelen dr iğne vericek.dr haber bekliyorumallahım bu son sorun olsun diyorum ama çarşamba günü kontrolüm var o zamanda inşallah suyumda dahada azalma yoktur
yasmin -tokat sağol tatlım,evet çok şanslıyız
yavrusum ben de gecedicle gibi chicco'nun tarak -fırça setini aldım,20 küsür liraydı,mağazadan aldım..bebedor'un tırnak bakım seti de 7 küsür ya da 10 küsür liraydı,hatırlamıyorum tam,onu da mağazadan aldım.Saçları varmış gibi bi de fırça seti alıyoruz yaa tombullara
geçmiş olsun cnm takma bukadar kafana üzülme bişeycik çıkmaz biz dua ederiz sanakızlar ben geldim kan sonucum aynı çıktı kan pıhtılaşma sorunu var muhtemelen dr iğne vericek.dr haber bekliyorumallahım bu son sorun olsun diyorum ama çarşamba günü kontrolüm var o zamanda inşallah suyumda dahada azalma yoktur
yavrusum ben de gecedicle gibi chicco'nun tarak -fırça setini aldım,20 küsür liraydı,mağazadan aldım..bebedor'un tırnak bakım seti de 7 küsür ya da 10 küsür liraydı,hatırlamıyorum tam,onu da mağazadan aldım.Saçları varmış gibi bi de fırça seti alıyoruz yaa tombullara
cnm bebişlerin biberon emzik vs gıda eşyalarının deterjanı
ay cnm genemi kazıklandım ben ya biz e-bebek magazasından aldık netten değil gidip aldık
ayy kızlarr bu genital bölgeye ağda işi ne zormuş
ağdayı alıyorum elimde yapış yapışoluo...oraya koyuncada öle yapış yapışoluo hemen vücüt ısısıyla eriyoo
azar azar yaptım bende korkudan ama hepsi bitmedi şu en zor kısmı kaldı iç kısmı derler ya onuda pazar günü yaparım
kızlar ben geldim kan sonucum aynı çıktı kan pıhtılaşma sorunu var muhtemelen dr iğne vericek.dr haber bekliyorumallahım bu son sorun olsun diyorum ama çarşamba günü kontrolüm var o zamanda inşallah suyumda dahada azalma yoktur
geçmiş olsun tatlım telaş yapma buradada pıhtılaşmayla ilgili iğne kullanan bikaç arkadaş var iğnelerini yapyorlar ve şuana kadar bi sorun olmadı
inşallah suyunda normale dönmüştür
anladım canım o zaman nette kargoyla beraber aynı kapıya çıktığı için o fiyata veriyorlardır
bebedorunki daha ucuzmuş ama,neyse ben netten almıcam zaten eczaneden alcam o zamanda bakarım
aynen cnm ya üşenmezsem bugün hazırlayım bende :) ay aynı günmü doğurcaz biz ne güzel hehhe
canım ben e bebek mağazasına netten bakmıştım orada kıyafetlerde fiyatlarıda biraz uçuktu
üsküdar dakinemi gitmiştin sen ben nette pahalı olduğunu görünce hiç gitmeyi düşünmedim
kızlar 2012 aralık anneleri bebişleriniz kaç kilo topiğine de yazdım orada son kontrolünde çatı muaynesi olan hanımlar var.burada da sormak istiyorum kızlar benim de ayın 8 inde kontrolüm var. bu ay çatı muaynesi mi yapacaklar kontrole gittiğimde .son kontrolüne giden arkaaşların hepsi alttan muayne oldu mu ki.
canım geçmiş olsun. burcu da demiş Allahtan bebişe zararı olmamış... ben de 2 düşük yapmıştım pıhtılaşma neden olabilir. ama 8 yaşında oğlumu bilmeden iğnesiz doğurdum. bu sefer 4. haftadan beri günlük iğnem var. bir de canım bebeğin suyuna iğne iyi geliyormuş bir prof verdi bir arkadaşa suya iyi gelir demiş. bir de bir yerde okudum belki de burada. ev yapımı yoğurdun suyu da bebeğin suyuna iyiymiş...
canım benim oğluşlar hep saçlı.büyük oğluşun omzundaydı saçları bu oğluş da öyleymiş. 25 haftalık doğan meleğim de çok saçlıydı. ben tararım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?