evet yaa çok tatlılar
ben de aldım sümük şeysinden Bebedor'un,lazım oluyo demişlerdi zaten,fırt fırt çekeriz artık
anladım canım çok sağol bende doktora gittiğimde yaptırayım şu aşıdan
he bide burun aspiratörü çok lazım oluyormuş herkes al diyor bende alcam sümüklü kızıma:)
hehhe kıs batmasın kıs heheh ben maslak acıbadem dr.kemale museyeva ya gidiyorum cnm hep normal doğurtcam çok kilo alma dio bana heheh
heheh kıs dr um bayan zaten :) cnm normalde fiyatlar yüksek bayagı ama biz hiç para vermiycez kocişin işi sağolsun :) yatarak tedavileri %100ünü karşılıyo oyüzden kociş dio 3 tane çocuk yapalım arayı açmadan dio heheheh neolu ne olmaz
ay kız ne bileyim öyle kemal felan deyince bende erkek sandım e'sine dikkat etmedim
oh valla ne güzel eşin doğru demiş canım bidaha bulamazsın öyle 5 yıldızlı otel konforunda bir hastaneyi
agresifim kompleksliyim kadınların son ayına kadar çalıştırılmasını protesto ediyorumayrıcada ne bu ya görüntü kirliliğinden başka bişe değil verin altı ay izin bizde birazcık rahat edelim sürüne sürüne geliyorum işe bıktım yaa
agresifim kompleksliyim kadınların son ayına kadar çalıştırılmasını protesto ediyorumayrıcada ne bu ya görüntü kirliliğinden başka bişe değil verin altı ay izin bizde birazcık rahat edelim sürüne sürüne geliyorum işe bıktım yaa
canım acemi anne güzel anne... o yuvarlak kısmı sıkıp burnuna yerleştiryorsun o sırada sıkmayı bırakıyorsun çekiyor sümüğü. sakın burnuna yerleştirince sıkma o yuvarlağı...
yaptır canım sağlık ocağı da yapıyor...aşıyı götürünce...
kaşıntıyı şu an en ii ben anlarım sanırım cnm. rabbim yardım etsin. benim de el ve ayaklarımda çok şiddetli kaşıntı var egzamaymış ilaç kullanamıyorum malum,kremde hiç bi işe yaramıyo. dün gece resmen ağladım kaşıntıdan sinirlerim bozuldu. en son çare sirke sürdüm ayaklarıma felaket yaktı tabi ben zırıl zırıl ağlamaya devam garibim kocam ne yapacağını şaşırdı. ama sirke biraz ii geldi çok şükür.rabbim herkese şifa versin
heheh doğru diosun peş peşe yapayım guguşlarıay kız ne bileyim öyle kemal felan deyince bende erkek sandım e'sine dikkat etmedim
oh valla ne güzel eşin doğru demiş canım bidaha bulamazsın öyle 5 yıldızlı otel konforunda bir hastaneyi
gecedicle biz taaa yazın aldık tatlım fırça setini,o zaman internette de aynıydı fiyatlar,kazıklanmadık yani,kargoyla aynı fiyata geliyodur zaten,boşveeeer,kazıklandıysak da olacak o kadar,arada olur
amannn doğru diosu kazıklandıysakta olsun napim guguşumdan değerli değil ya hehhehe
yavrus sen zeynep kamile gidecektin normal doğummu yoksa sezaryanmı diye sonuç ne oldu peki ben bu gidişte doktoruma çatımın dar olduğunu diyecem bana seninki normal doğum demişti tabi ben çatımın dar olduğunu dememiştim bakalım neler olucak acaba çatı muayenesi çokmu zor oluyor alttan açılma varmı diye muayene oldumda çatı için hiç olmamıştım...
hahahahah koptum yaa,Allah'ım acemilik ne zor sağol tatlım,iyi ki söyledin valla
canım bundan sonra kontroller sıklaşıyor 3 hafta normal bencecanım 1 kasımda gitmişsin ayın 20 sine tekrar vermiş doktorun randevuyu .neden o tarihi verdi.normalde bir ay sonra çağırmıyormu doktor.acaba 1 ay kaldı diye mi hani az kaldı ya o amaçlamı
sağol canımnigar canım geçmiş olsun kızına. oğluş da büyümüş maşallah..
plastik biberon ve emzikleri nasıl dezenfekte edicez arkadaşlar biri söylesin yahu? tamam kaynar suda 5 dakika bekleticez anladım.ama su kaynamaya devam mı edecek,yoksa ocaktan aldıktan sonra mı yapacaz bu işlemi? bi de biberonlar çatlamayacak mı,emziğin ağzı gözü buruşmayacak mı? :26:
kıs anaa bide sümük şeysimi var alınacak tüh be dün alırdım bilseydim ya bana annemler bişey demedilerki ama annem şimdi telde dio ne die tarak fırça aldın kırkı çıkana kadar kullanamazmışım bıngıldağı var die
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?