2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

agresifim kompleksliyim kadınların son ayına kadar çalıştırılmasını protesto ediyorum ayrıcada ne bu ya görüntü kirliliğinden başka bişe değil verin altı ay izin bizde birazcık rahat edelim sürüne sürüne geliyorum işe bıktım yaa

evet yaa çok tatlılar

ben de aldım sümük şeysinden Bebedor'un,lazım oluyo demişlerdi zaten,fırt fırt çekeriz artık

canım acemi anne güzel anne... o yuvarlak kısmı sıkıp burnuna yerleştiryorsun o sırada sıkmayı bırakıyorsun çekiyor sümüğü. sakın burnuna yerleştirince sıkma o yuvarlağı...

anladım canım çok sağol bende doktora gittiğimde yaptırayım şu aşıdan
he bide burun aspiratörü çok lazım oluyormuş herkes al diyor bende alcam sümüklü kızıma:)

yaptır canım sağlık ocağı da yapıyor...aşıyı götürünce...

eczreyrey canım normal doğum istersen alttan çatı muayenesi yaparlar 36.haftadan sonra.Sezaryense hiç alttan bakmazlar

chnb senin bebişler hep saçlı galiba,benim oğlan kel doğdu,1 yaşından sonra saçları normalleşti,sarışın bebekler çok saçlı olmuyor zaten.Bakalım bu nasıl olacak

Son düzenleme:

haklısın canım çok zor ... dün doğum sonrası için imza kampanyası vardı attım imza...

gecedicle biz taaa yazın aldık tatlım fırça setini,o zaman internette de aynıydı fiyatlar,kazıklanmadık yani,kargoyla aynı fiyata geliyodur zaten,boşveeeer,kazıklandıysak da olacak o kadar,arada olur

aynen ya,bıktım sanki okula gitmekten.Girdiğim sınıflarda da gençler epey meraı.Hocam benim adımı koyun,bana çeksin diyor hepsi,gülüyorum sadece.Bana bakın yakışıklı olsun diyor kimi de.

yavrus sen zeynep kamile gidecektin normal doğummu yoksa sezaryanmı diye sonuç ne oldu peki ben bu gidişte doktoruma çatımın dar olduğunu diyecem bana seninki normal doğum demişti tabi ben çatımın dar olduğunu dememiştim bakalım neler olucak acaba çatı muayenesi çokmu zor oluyor alttan açılma varmı diye muayene oldumda çatı için hiç olmamıştım...

hahahahah koptum yaa,Allah'ım acemilik ne zor sağol tatlım,iyi ki söyledin valla

canım ya egzama için domates sucuk baharat vss yememeye calıs bunlar azdırıyoo
Allah yardımcın olsun vallahiiiiii

salı günü gitcem canım ya bunalımdayım resmen bu belirsizlik ve üstüne yanlızlık beni deli ediyor
birde bu sıkışık dönemde rapor alma işi çıktı bana malum 37 haftaya girmiş olcam doktora gittiğim zaman çalışamaz raporuda almam gerek
canım sen üsküdar hospitale gidiyordun değilmi baran hanıma nasıl normal doğumu destekliyormu kadro bayanmı olacakmış birde odaları gördünmü

içimi okudun cn ya zaten şu yasadanda ümitimi kesdim

plastik biberon ve emzikleri nasıl dezenfekte edicez arkadaşlar biri söylesin yahu? tamam kaynar suda 5 dakika bekleticez anladım.ama su kaynamaya devam mı edecek,yoksa ocaktan aldıktan sonra mı yapacaz bu işlemi? bi de biberonlar çatlamayacak mı,emziğin ağzı gözü buruşmayacak mı? :26:

hahahahah koptum yaa,Allah'ım acemilik ne zor sağol tatlım,iyi ki söyledin valla

kıs anaa bide sümük şeysimi var alınacak tüh be dün alırdım bilseydim ya bana annemler bişey demedilerki ama annem şimdi telde dio ne die tarak fırça aldın kırkı çıkana kadar kullanamazmışım bıngıldağı var die

miskokulum cevapladığın için teşekkür ederim yani ayın 8 inde alttan bakacak doktorum bana ben normal istiyorum çünkü

canım 1 kasımda gitmişsin ayın 20 sine tekrar vermiş doktorun randevuyu .neden o tarihi verdi.normalde bir ay sonra çağırmıyormu doktor.acaba 1 ay kaldı diye mi hani az kaldı ya o amaçlamı
canım bundan sonra kontroller sıklaşıyor 3 hafta normal bence

nigar canım geçmiş olsun kızına. oğluş da büyümüş maşallah..
sağol canım

tatlım ben dün yeni doğum yapan bi arkadaşım var ona gitmiştim ona sordum nasıl yapıyon die o önce bulaşık makinasında yıkıyomuş sonra iyice durulandığından emin olmak için 5 dk de kaynatıyomuş bi çaydanlığın içine koy sende kaynat 5 dk ka

evet bi de sümük şeysi var canım,eşine söyle alıversin marketlerde de var.Tarağı fırçayı sonra kullanırsın canım,elinde bulunsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…