2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

canım marketlerde de uygun olabiliyor...

sen aldınmı canım bu setlerden
aşıyı bende sorcam doktora kendim için değilde bebeğide koruması iyiymiş gerçekten hem bizimde hasta olmamamız gerek çünkü direk bebekle temasımız olduğu için hemen bulaşır
aşılar ne kadar canım bu sene

canım hiç uğraşma hem kendine hem evladına işkence çektirme benceben kuaföre gidiyorum 15 dk da sirle alıyorlar her yeri mis gibi oluyor

kızlar geçmiş olsun hastalarımıza... özellikle kaşıntı olanlara çok üzüldüm. geçer inşallah...

Selam kızlar nasılsınız? gerçi bayağı hastalanan arkadaş var, aşağıda yazdım ama kaçırdıklarım varsa toptan geçmiş olsun diliyorum herkese...

canım çok geçmiş olsun, dikkat et.

maşallah canım tombik bir bebiş gelecek yani

çok güzelmiş canım hayırlı olsun bu sitenin kapıda ödemesi yok mu ya

canım bildiğim kadarıyla trendyol da kapıda ödeme yok

canım tekrar geçmiş olsun, ben de 1 hafta hastanede kaldığım için hastane ortamının stresini çok iyi biliyorum ama biraz daha sabır...

inşallah sonuçların iyi çıkar canım, ilaçlarını da düzenli kullanırsan rahatlarsın sanırım, geçmiş olsun.

mutlu olmana çok sevindim,ne güzel bir rüya bademcim, ben hiç böyle rüyalar görmüyorum yaaaa

Herkese selam kızlar :)
Bugün oğluşumu göreceğim inşallah. Randevum 17:00'deydi ama 18:30'a alındı maalesef.

canım güzel haberlerle gelmeni bekliyoruz :)

canım kızına geçmiş olsun, oğluşuna da maşallah

canım sana da çok geçmiş olsun.

hayırlı olsun canım hepsi çok güzel :)

Son düzenleme:

canım görümcem almış grip aşısını 9 tl sanırım. nette 20 tl olan da var. vaxıgripti sanırım adı... ben kış bebeği kalabalık bir ailem var diye oldum dr m de özellikle ol dedi...

setten de görümce aldı. chicconun fırçası kıldanmış diğerleri sentetik diye chicco almış. 18 tl galiba eminönünden. tırnak da yalnızca çıt çıt bizim gibi kesenden minik 5 tl. bebedor...

kel bebekler de çok tatlılar ya...

bir de kızlar burun aspiratörü de aldık sümüklerini çekmek için büyük oğlanda da kullandık bebedorun...

canım 1 kasımda gitmişsin ayın 20 sine tekrar vermiş doktorun randevuyu .neden o tarihi verdi.normalde bir ay sonra çağırmıyormu doktor.acaba 1 ay kaldı diye mi hani az kaldı ya o amaçlamı

kız bu neeeeee normal doğuma bile 10 milyarın üstünde yazıyor amanın altınmı doğurtacaklar nedir
senin özel sigortan var heralde

son aya girince herkese bakıyorlarmı acaba alttan .doğumun normal mi sezeryan mi olacağı aşağıdan muayne ile mi anlaşılıyor kızlar?

yok be cnm herhangi başka sağlık problemi yoksa bakmıyolar ultrosonda bebiş dönmemişse sezeryana karar veriyo dr lar alttan bakıp kararvermiyolar ama başka sorunlar varsa bakıyolar tabi ben sancım vardı gitmiştim hemen alttan baktı açılmam oldumu die ki olmuştu hemen iğne falan yaptı ikinci kntrolde tekrar baktı kapandımı die son gittiğimde bakmadı hiç böbreğime baktı büyüme çıktı geçmezse katater takçam dedi bakalım busefer ne çıkıcak heheheh takma yani kafana :)

evet yaa çok tatlılar

ben de aldım sümük şeysinden Bebedor'un,lazım oluyo demişlerdi zaten,fırt fırt çekeriz artık

anladım canım çok sağol bende doktora gittiğimde yaptırayım şu aşıdan
he bide burun aspiratörü çok lazım oluyormuş herkes al diyor bende alcam sümüklü kızıma:)

Son düzenleme:
nigar canım geçmiş olsun kızına. oğluş da büyümüş maşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…