canım marketlerde de uygun olabiliyor...
Guguşun güle güle kullansın... Benim sezeryen olcak %99, %1 ihtimal de erken doğarsa diye tanıdım kendime. 7 aralık diye konuştuk ama o zman gelsin daha da bekleyebiliriz belki benim kontrolüm 6 sında netleştiririz o zman. Ama bakarsın gene de erken denk gelir :)
cnm çok sağol ay benim dr normal olucak dio ama guguş dönmüşse tabi ama daha dönermiş bakalım yarın belli olur belki ama sezeryan derse 12.12.2012 isterim olursa heheheh
canım hiç uğraşma hem kendine hem evladına işkence çektirme benceayy kızlarr bu genital bölgeye ağda işi ne zormuş
ağdayı alıyorum elimde yapış yapışoluo...oraya koyuncada öle yapış yapışoluo hemen vücüt ısısıyla eriyoo
azar azar yaptım bende korkudan ama hepsi bitmedi şu en zor kısmı kaldı iç kısmı derler ya onuda pazar günü yaparım
e bebek'in stesindede fiyatı 24 tl kargoyla beraber 30 'u bulur heralde yine pahalı yani
neyse almışsın artık boşver bebişinin canım sağolsun
Guguşun güle güle kullansın... Benim sezeryen olcak %99, %1 ihtimal de erken doğarsa diye tanıdım kendime. 7 aralık diye konuştuk ama o zman gelsin daha da bekleyebiliriz belki benim kontrolüm 6 sında netleştiririz o zman. Ama bakarsın gene de erken denk gelir :)
cnm çok sağol ay benim dr normal olucak dio ama guguş dönmüşse tabi ama daha dönermiş bakalım yarın belli olur belki ama sezeryan derse 12.12.2012 isterim olursa heheheh
dice canım sen hangi hastaneye gidiyosun ya bende normal doğum taraftarı ve bu konuda dürüst olan bi doktor arıyorum
bende dün akşam hastanedeydim.bir kaç gündür karın ağrısı gibi bişey vardı yatamıyordum sancım vardı,akşam sağ tarafım çok ağrıyordu yürüyemiyordum ağrıdan hemen hastaneye gittik eşim tabiki strese girdi ya doğum yaparsan dedi durdu,nst çekildi kasılma yoktu yerleşme ağrısı ve tabikide idrar enfeksiyonum geçmemiş onun ağrısıymış ilaçlara devam yani,şu enfeksiyondan kurtulamadım gitti
benim kızda tontiş ekim 10 da 2.186 gr dı
ne yiyorum bol bol süt ürünü tüketiyorum artı (1000 mg kalsiyum ilacı 365 mg magnezyum kullanıyorum)
sabahları pekmez içiyorum
hergün 1 avuç ceviz yiyorum yada fındık muhtemelen bebişime kilo yapan bu
haftada 3 kez baklagil tüketiyorum(bulgur,mercimek yada nohut)
her hafta sonu balık haftada 2 gün tavuk 2 gün kırmızı et tüketiyorum (3 köfte kadar)
günlük meyvemi ve yeşillik salatamı eksik etmiyorum
hergün aç karna 3 tatlı kağığı organik dut pekmezi yiyorum
sabahları 1 kaşık kadar şekersiz bal yiyorum tereyağ eşliğinde
çok güzelmiş canım hayırlı olsun bu sitenin kapıda ödemesi yok mu ya
Günaydın kızlar...
Geçmiş olsun dileklerinde bulunan herkese çok teşekkür ederim..
tahlil sonuçlarına göre idrar yollarındaki enfeksiyon çok ilerlemiş hatta böbreklerime kadar yayılmış. sürekli ateşim çıkıyordu.. antibiyotik tedavisine başlandı. çok şükür iyiye gidiyorum. ama pztesiye kadar hastanedeyim. erken doğum riskim de azaldı. nstde sancı pek çıkmıyor artık..ama çok stres yaşadım kızlar...
benden haberler bu kadar şimdilik. kendinize iyi bakın. ben pek giremiyorum...
Ne güzel herkes doğum tarihlerini konuşuyor...
Bençok fenayım kızlar dün akşam kaşıntıdan ağğladım yatakta eşim ne yapacağını bilemedi amaçok fenayım. bebeğimide üzüyorum hamileliğiminde tadını çıkartamıyorum kaç gündür. hiç birşey yapamıyorum kollarım sırtım bacaklarım boynum heryerim kabardı hala kaşınıyorlar off Allahım ne yapsam fayda etmiyor. Dün gece hiç uyuyamadım tam 3 kez kalktım buzla bezelye torbasıyla kompress yaptım artık kaşınan yerler soğukla uyuşsunda bi yarım saat uyuyayım diye.
Geceellerime çorap geçirdim yırtmayayım diye kendimi. sabah kalkar kalkmaz tırnaklarımı kökünden kestim. kendimi kendimden korumaya çalışıyorum. Biri ellerimi ayaklarımı bağlasın ptesiye kadar.Ptesi çıkacaksonuca göre ilaç verceklermişAllahım dayanma gücü verbana yok böyle bir şey
selam tontişler,nasılsınız diyecem ama bugün kimsenin keyfi yok anladığım kadarıyla,herkes hasta ya da morali bozuk,ben de tam tersi,çok iyiyim
gece kızımı doğurduğumu gördüm,aman ne tatlıydı yarabbim,kocaman bebekti,yeni doğmuş gibi değildi,annem-babam-kardeşim nasıl seviyolardı bi görseniz,hele bençok mutlu uyandım sabah,sanki o bebeği doğuracam gibi bi his geldi içime,aynı eşime benziyodu benim Gülce'm
hasta olanlara acil şifalar diliyorum..kasılması olanlara da normal artık diyorum..benim artık her gün olmaya başladı,kasık ağrısı şeklinde,annem de normal diyo bakalım hayırlısıyla şu 3-4 haftayı da atlatsaydık ..
Herkese selam kızlar :)
Bugün oğluşumu göreceğim inşallah. Randevum 17:00'deydi ama 18:30'a alındı maalesef.
selam kızlar nasılsınız olumsuzluk yoktur inşallah kontrole gidenler güzel haberlerle gelsin inşallah hasta olanlarımıza acil şifalar diliyorum cumanız mübarek olsun benimde kızım hastalandı boğazları şişmiş antibiyotik başladık
gelelim benim kontrole dün gittim oğluşum gördüm 32+3 2200 gr olmuş gayet iyi dedi suyuda iyiymiş tansiyonumuzda normal hatta normal doğurma pozisyonunu almış güzel haberlerle geldim bir dahaki kontrolümüz 20 kasım
Kizlar hastalara gecmis olsun, bebegini gorenlerin dogum tarihi alanlarin gozu aydin.
Mobilyalarla ilgiili soyluyorlardi son aya birakmayin gec geliyor bazen diye biz gecen ay basinda aldik. Cilekten aldik adamlar dedikleri tarihte sorunsuz getirdiler valla o yuzden sorun yasamadik hic.
Ben de hastalikla mucadele edenler grubundayim maalesef. Bayram ziyaretlerinde birinden aldim mikrobu once bogaz agrisi basladi, 2 gun sonra hallettim sandim cok dikkat etmedim sonra nezle pesinden halsizlik...henuz savasma halindeyiz ne grip kazandi ne de ben. Ama azimliyim beni yataga sermeden halledecegim :)
evt cnm ya artık oldu olan heheheh guguşum batırcak babasını heheh :)
son aya girince herkese bakıyorlarmı acaba alttan .doğumun normal mi sezeryan mi olacağı aşağıdan muayne ile mi anlaşılıyor kızlar?ay cnm ben son gittiğimde bakmadı ama yarın kontrolüm var belki bakar bilmiyorum :18:
dice canım sen hangi hastaneye gidiyosun ya bende normal doğum taraftarı ve bu konuda dürüst olan bi doktor arıyorum
aman batırıversin boşverhehhe kıs batmasın kıs heheh ben maslak acıbadem dr.kemale museyeva ya gidiyorum cnm hep normal doğurtcam çok kilo alma dio bana heheh
hehhe kıs batmasın kıs heheh ben maslak acıbadem dr.kemale museyeva ya gidiyorum cnm hep normal doğurtcam çok kilo alma dio bana heheh
aman canım en çok ne kadar batacak bişey olmaz:)
ne güzelde demişdoğumunu kaça yaptıracaksın canım bayan doktorda vardır orada heralde
sen aldınmı canım bu setlerden
aşıyı bende sorcam doktora kendim için değilde bebeğide koruması iyiymiş gerçekten hem bizimde hasta olmamamız gerek çünkü direk bebekle temasımız olduğu için hemen bulaşır
aşılar ne kadar canım bu sene
heheheh doğrudur canım,belki benim tombul da saçlı doğar,belli mi olur,midem yanıyo sürekli zaten,eğer eskilerin dediği doğruysa kızım hem babasına hem bana benzeyecek,barış manço gibi doğacak benim tontonum
yavrusum bebedor'un da fırça-tarak seti var evet,daha uygun fiyatı,görümcem chicconunki çok yumuşak ondan al dedi,ben de o yüzden aldım,belki bebedorunki de iyidir,bi bakarsın artık
canım 1 kasımda gitmişsin ayın 20 sine tekrar vermiş doktorun randevuyu .neden o tarihi verdi.normalde bir ay sonra çağırmıyormu doktor.acaba 1 ay kaldı diye mi hani az kaldı ya o amaçlamıselam kızlar nasılsınız olumsuzluk yoktur inşallah kontrole gidenler güzel haberlerle gelsin inşallah hasta olanlarımıza acil şifalar diliyorum cumanız mübarek olsun benimde kızım hastalandı boğazları şişmiş antibiyotik başladık
gelelim benim kontrole dün gittim oğluşum gördüm 32+3 2200 gr olmuş gayet iyi dedi suyuda iyiymiş tansiyonumuzda normal hatta normal doğurma pozisyonunu almış güzel haberlerle geldim bir dahaki kontrolümüz 20 kasım
son aya girince herkese bakıyorlarmı acaba alttan .doğumun normal mi sezeryan mi olacağı aşağıdan muayne ile mi anlaşılıyor kızlar?
canım görümcem almış grip aşısını 9 tl sanırım. nette 20 tl olan da var. vaxıgripti sanırım adı... ben kış bebeği kalabalık bir ailem var diye oldum dr m de özellikle ol dedi...
setten de görümce aldı. chicconun fırçası kıldanmış diğerleri sentetik diye chicco almış. 18 tl galiba eminönünden. tırnak da yalnızca çıt çıt bizim gibi kesenden minik 5 tl. bebedor...
kel bebekler de çok tatlılar ya...
bir de kızlar burun aspiratörü de aldık sümüklerini çekmek için büyük oğlanda da kullandık bebedorun...
canım görümcem almış grip aşısını 9 tl sanırım. nette 20 tl olan da var. vaxıgripti sanırım adı... ben kış bebeği kalabalık bir ailem var diye oldum dr m de özellikle ol dedi...
setten de görümce aldı. chicconun fırçası kıldanmış diğerleri sentetik diye chicco almış. 18 tl galiba eminönünden. tırnak da yalnızca çıt çıt bizim gibi kesenden minik 5 tl. bebedor...
kel bebekler de çok tatlılar ya...
bir de kızlar burun aspiratörü de aldık sümüklerini çekmek için büyük oğlanda da kullandık bebedorun...
aman canım en çok ne kadar batacak bişey olmaz:)
ne güzelde demişdoğumunu kaça yaptıracaksın canım bayan doktorda vardır orada heralde
kız bu neeeeee normal doğuma bile 10 milyarın üstünde yazıyor amanın altınmı doğurtacaklar nedir
senin özel sigortan var heralde
heheh kıs dr um bayan zaten :) cnm normalde fiyatlar yüksek bayagı ama biz hiç para vermiycez kocişin işi sağolsun :) yatarak tedavileri %100ünü karşılıyo oyüzden kociş dio 3 tane çocuk yapalım arayı açmadan dio heheheh neolu ne olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?