2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

canım evet ben üsküdar hospitale baran hanıma gidiyorum ben sorduğumda bana hiç bir problemin yok şimdilik dedi inanki okadar güleryüzlü davrandıki hatta oğluşum ultrason aletine tekme atınca bastı kahkahayı aşırı hareketli bir bebek bu demek oluyorki sağlığı çok yerin dedi güya doğum odalarına bakacaktım canım inanki heyecandan unutmuşum ama ayın 12sinde gidecem nts çekilcem ozman bakıcam odalarına inanki kadroyuda bilmiyorum ama merak ettiğin şeyler varsa ben sana telefon numarsını vereyim baran hanımın sor istediklerini

35 hafta ve sonrası arkadaşlarım hurma yemeye başladınız mı ?
kıs hurma neden yemek gerekiyo ki
evet bi de sümük şeysi var canım,eşine söyle alıversin marketlerde de var.Tarağı fırçayı sonra kullanırsın canım,elinde bulunsun

cnm aldırayım bari bende bu arada yazacaktım es geçmişim onun biberon camdı bende cam aldım sütü yağlıymış sadece kaynatmakla temiz olmuyomuş ondan makinaya atıyomuş öncesinde ama emziklere falan bişey olmaz onlar ısıya dayanıklı oluyolar zaten

evet bi de sümük şeysi var canım,eşine söyle alıversin marketlerde de var.Tarağı fırçayı sonra kullanırsın canım,elinde bulunsun

cnm aldırayım bari bende bu arada yazacaktım es geçmişim onun biberon camdı bende cam aldım sütü yağlıymış sadece kaynatmakla temiz olmuyomuş ondan makinaya atıyomuş öncesinde ama emziklere falan bişey olmaz onlar ısıya dayanıklı oluyolar zaten

biberon fırçaları var onlada güzel bir yıkanıyor acil lazım olduğunda:)

canım ya egzama için domates sucuk baharat vss yememeye calıs bunlar azdırıyoo
Allah yardımcın olsun vallahiiiiii

domateste miii diğerlerini kestim onu da keseyim bari sevdiğim ne varsa yedirmeyecek bu egzama bana. neyse buna da şükür kızım ii olsun da. çok sağol cnm buarada

ilk doğduğunda mantıklı. Ama ısrarla emzirin kızlar her açıdan rahatlık. ben 7 aylıkken suyla alıştırdım biberona o zaman bulaşık makinasında yıkadım sonra da bir şey koymadan ketılda kaynattığım suyla çalkalıyordum.

eczreyrey hurma normal doğumu kolaylaştırıyormuş...

bir de ilkel kabilelerde doğumu zor olan kadınların biri de göğüs uçlarını uyarıyormuş kolay olsun diye doğum...

salıncak aldın mı nasıl?

yavrus görümcem aldı yazıyorum ya onşlar alıyor ben ödüyorum...

canım direk numarasınımı vereceksin baran hanımın öyleyse özelden yazarmısın canım bana
sormakta fayda var

aşıyımı dedin canım anladım bende bakcam eczaneden işte

Son düzenleme:
hurma açılmayı kolaylaştırıyormuş çörek otu alan varmı peki çörek otuda sabahları bir kaşık üstüne ılık su hem bol süt yapıyormuş hemde sizin kolay kilo vermenizi sağlıyormuş..

bayanlar ben de haftaya gitmeyi düşünüyorum kontrole..ben kafama göre kızımı özledikçe gidiyorum 2h 3 h 1 ay değişiyor..
doğum sonrası izinle ilgili haber duyan var mı neden ümidi kestim demişssiniz?

miskokulum cevapladığın için teşekkür ederim yani ayın 8 inde alttan bakacak doktorum bana ben normal istiyorum çünkü

yaaa mecbur mu ki bakılması bebek normal ve doğum yoluna girmişse bakmaz belki bu çatı muayenesi beni daha çok geriyo nedense. sırf bu yüzden sezaryen olasım var:

bende onu sorcaktım sizee aldım biberon yenidoganlar içinde komplemi kaynatcazz biberonun herşeyinii plasitk yeinide mi :SSS

domateste miii diğerlerini kestim onu da keseyim bari sevdiğim ne varsa yedirmeyecek bu egzama bana. neyse buna da şükür kızım ii olsun da. çok sağol cnm buarada

canımm bnm kardeşim sedef hastasıı ondan artık ezberledik ama napcan işteeee
mandalina flnda yasak onda bir liste vardı da suan aklıma gelenler bunlar domatess en önemlisi hemen azdırıyoooo sucuk taa.
az kaldı canım dediğin gibi bunada şükür erken dogmasında beişinn
katlancaz artıkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…