eczreyrey canım normal doğum istersen alttan çatı muayenesi yaparlar 36.haftadan sonra.Sezaryense hiç alttan bakmazlar
chnb senin bebişler hep saçlı galiba,benim oğlan kel doğdu,1 yaşından sonra saçları normalleşti,sarışın bebekler çok saçlı olmuyor zaten.Bakalım bu nasıl olacak[/QUOTEu da...
canım evet bu da çok saçlıymış dr dedi...:)) hep siyah saçlı oluyor bebişler. oğluşum kumral şimdi baba da ben de kumralız. esmer olsun bu da...
aynen ya,bıktım sanki okula gitmekten.Girdiğim sınıflarda da gençler epey meraı.Hocam benim adımı koyun,bana çeksin diyor hepsi,gülüyorum sadece.Bana bakın yakışıklı olsun diyor kimi de.
liseler öyledir ... yormasalar yeter... lisede de kötü sınıf yorar...
hahahahah koptum yaa,Allah'ım acemilik ne zor sağol tatlım,iyi ki söyledin valla
canım nereden bileceksin biz de bilmiyorduk...
salı günü gitcem canım ya bunalımdayım resmen bu belirsizlik ve üstüne yanlızlık beni deli ediyor
birde bu sıkışık dönemde rapor alma işi çıktı bana malum 37 haftaya girmiş olcam doktora gittiğim zaman çalışamaz raporuda almam gerek
canım sen üsküdar hospitale gidiyordun değilmi baran hanıma nasıl normal doğumu destekliyormu kadro bayanmı olacakmış birde odaları gördünmü
canım canını sıkma inşallah güzel bir dr bulursun...
salı günü gitcem canım ya bunalımdayım resmen bu belirsizlik ve üstüne yanlızlık beni deli ediyor
birde bu sıkışık dönemde rapor alma işi çıktı bana malum 37 haftaya girmiş olcam doktora gittiğim zaman çalışamaz raporuda almam gerek
canım sen üsküdar hospitale gidiyordun değilmi baran hanıma nasıl normal doğumu destekliyormu kadro bayanmı olacakmış birde odaları gördünmü
sıklaşıyor mu ? ben daha bu ay ki kontrolüme gitmediğimden haberim yok demek daha sık çağıracak oğlumu daha sık görecemcanım bundan sonra kontroller sıklaşıyor 3 hafta normal bence
eczreyrey canım normal doğum istersen alttan çatı muayenesi yaparlar 36.haftadan sonra.Sezaryense hiç alttan bakmazlar
chnb senin bebişler hep saçlı galiba,benim oğlan kel doğdu,1 yaşından sonra saçları normalleşti,sarışın bebekler çok saçlı olmuyor zaten.Bakalım bu nasıl olacak[/QUOTEu da...
canım evet bu da çok saçlıymış dr dedi...:)) hep siyah saçlı oluyor bebişler. oğluşum kumral şimdi baba da ben de kumralız. esmer olsun bu da...
erkek bebekler kelmi doğuyor benim kız çok saçlı doğdu hatta yanıma getirdiklerinde saçının ölüne minnacık bir toka takmışlardı
erkek bebekler kelmi doğuyor benim kız çok saçlı doğdu hatta yanıma getirdiklerinde saçının ölüne minnacık bir toka takmışlardı
kıs hurma neden yemek gerekiyo ki35 hafta ve sonrası arkadaşlarım hurma yemeye başladınız mı ?
evet bi de sümük şeysi var canım,eşine söyle alıversin marketlerde de var.Tarağı fırçayı sonra kullanırsın canım,elinde bulunsun
kıs hurma neden yemek gerekiyo ki35 hafta ve sonrası arkadaşlarım hurma yemeye başladınız mı ?
evet bi de sümük şeysi var canım,eşine söyle alıversin marketlerde de var.Tarağı fırçayı sonra kullanırsın canım,elinde bulunsun
plastik biberon ve emzikleri nasıl dezenfekte edicez arkadaşlar biri söylesin yahu? tamam kaynar suda 5 dakika bekleticez anladım.ama su kaynamaya devam mı edecek,yoksa ocaktan aldıktan sonra mı yapacaz bu işlemi? bi de biberonlar çatlamayacak mı,emziğin ağzı gözü buruşmayacak mı? :26:
canım ya egzama için domates sucuk baharat vss yememeye calıs bunlar azdırıyoo
Allah yardımcın olsun vallahiiiiii
tatlım ben dün yeni doğum yapan bi arkadaşım var ona gitmiştim ona sordum nasıl yapıyon die o önce bulaşık makinasında yıkıyomuş sonra iyice durulandığından emin olmak için 5 dk de kaynatıyomuş bi çaydanlığın içine koy sende kaynat 5 dk ka
35 hafta ve sonrası arkadaşlarım hurma yemeye başladınız mı ?
canım evet ben üsküdar hospitale baran hanıma gidiyorum ben sorduğumda bana hiç bir problemin yok şimdilik dedi inanki okadar güleryüzlü davrandıki hatta oğluşum ultrason aletine tekme atınca bastı kahkahayı aşırı hareketli bir bebek bu demek oluyorki sağlığı çok yerin dedi güya doğum odalarına bakacaktım canım inanki heyecandan unutmuşum ama ayın 12sinde gidecem nts çekilcem ozman bakıcam odalarına inanki kadroyuda bilmiyorum ama merak ettiğin şeyler varsa ben sana telefon numarsını vereyim baran hanımın sor istediklerini
ilk doğduğunda mantıklı. Ama ısrarla emzirin kızlar her açıdan rahatlık. ben 7 aylıkken suyla alıştırdım biberona o zaman bulaşık makinasında yıkadım sonra da bir şey koymadan ketılda kaynattığım suyla çalkalıyordum.
eczreyrey hurma normal doğumu kolaylaştırıyormuş...
bir de ilkel kabilelerde doğumu zor olan kadınların biri de göğüs uçlarını uyarıyormuş kolay olsun diye doğum...
salıncak aldın mı nasıl?
yavrus görümcem aldı yazıyorum ya onşlar alıyor ben ödüyorum...
miskokulum cevapladığın için teşekkür ederim yani ayın 8 inde alttan bakacak doktorum bana ben normal istiyorum çünkü
plastik biberon ve emzikleri nasıl dezenfekte edicez arkadaşlar biri söylesin yahu? tamam kaynar suda 5 dakika bekleticez anladım.ama su kaynamaya devam mı edecek,yoksa ocaktan aldıktan sonra mı yapacaz bu işlemi? bi de biberonlar çatlamayacak mı,emziğin ağzı gözü buruşmayacak mı? :26:
domateste miiidiğerlerini kestim onu da keseyim bari sevdiğim ne varsa yedirmeyecek bu egzama bana. neyse buna da şükür kızım ii olsun da. çok sağol cnm buarada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?