ben artık bezle yapıyorum canım.elimle beceremiyorum görüş alanı kısıtlı olunca.üstüne bez yapıştırınca sir ağda gibi hemen geliveriyo yoksa çok zor yani:))
bezle tırsarım ben canım yapamam..kuoförede hem eşim izin vermıo hemde utanırımm yaa
ECZERCY
alttan banada bakmadılar daha istemem zaten bakmalrınıdı
BADEM30ben suyuu kaynattım ocaktan indirdim içinde biberon ve emzikleri 7 dk felan beklettm sonra kuruladım
CHNB
burun aspretorunun nasıl kullanılacağını yazmışssın saol valla bende bilmıodum aldım bebedorun kinden
kıslar sohbetle karışık yine faydalı şeyler yazmışsınız valla iyiki varsınız
ben bugün öğleyin okula gittim kızımın öğretmeniyle karşılaştık başladık işte konuşmaya birden kadının gözleri yuvalarından çıkıcak gibi oldu karnıma bakıyordu aman allahım karnınız yamuluyor düzeliyor yükseliyor alçalıyor demezmi bende gülümsedim kadın şok olmuştu..
hurma açılmayı kolaylaştırıyormuş çörek otu alan varmı peki çörek otuda sabahları bir kaşık üstüne ılık su hem bol süt yapıyormuş hemde sizin kolay kilo vermenizi sağlıyormuş..
yaaa mecbur mu ki bakılması bebek normal ve doğum yoluna girmişse bakmaz belki bu çatı muayenesi beni daha çok geriyo nedense. sırf bu yüzden sezaryen olasım var:
Seastire'cim msj göndermiş bana size iletmek için...
bugün doktora gitmiş, böbreğinde büyüme varmış, çok sancısı olursa serum takacaklarmış, erken doğumu önlemek içinde iğne vermiş...
eşi evde olduğu için giremiyormuş nete...
bakın ne buldum kıslar internetten Çörek otu rahim kaslarının kasılmasını uyardığı için düşük yapmamak için hamile kalındığı öğrenildiğinde çörek otu kullanımına ara verilir, doğuma 1-2 gün kala tekrar başlanır
çörek otunu doğumdan sonra başlanıyor çatı muayenesinede bazen doğum anında bakan oluyor beim ilkimde bakmadılar ve sonuç 25 adet dikiş oyüzden şimdi bilinçliyim bakalım uygunmu değilmi:)
çörek otunu doğumdan sonra başlanıyor çatı muayenesinede bazen doğum anında bakan oluyor beim ilkimde bakmadılar ve sonuç 25 adet dikiş oyüzden şimdi bilinçliyim bakalım uygunmu değilmi:)
gerçeten mi.inanmıyorum sen çatı muaynesi olmadığın için çatının müsait olmadığını anlamadılar öyle mi:26 zaman olalım çatı muaynesi zaten olağanüstü bir cesaretim var o konuda rahatım kasmıyorum zaten önemli olan da bu sanırım
canım ben doktoruma sordum bu çatı muayenesini,dedi ki bakınca anlaşılır zaten dedi,yani öyle içine parmak sokmaktan falan bahsetmedi..senin çok fazla dikişin olmuş,nasıl iyileştin canım yaa? yani tuvalet falan çok zor olmuştur eminim
canım ben doktoruma sordum bu çatı muayenesini,dedi ki bakınca anlaşılır zaten dedi,yani öyle içine parmak sokmaktan falan bahsetmedi..senin çok fazla dikişin olmuş,nasıl iyileştin canım yaa? yani tuvalet falan çok zor olmuştur eminim
Seastire'cim msj göndermiş bana size iletmek için...
bugün doktora gitmiş, böbreğinde büyüme varmış, çok sancısı olursa serum takacaklarmış, erken doğumu önlemek içinde iğne vermiş...
eşi evde olduğu için giremiyormuş nete...
kızlar siz deniz figürlü şeylerden aldınız ya bebişlerinize
nevresim takımını nasıl bi model aldınız veya nasıl almayı düşünüyosunuz?
ben biraz önce gezinirken nette sizin odalara çok uygun nevresim takımları gördüm minidamlanın bi söyliyeyim dedim