2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

ben artık bezle yapıyorum canım.elimle beceremiyorum görüş alanı kısıtlı olunca.üstüne bez yapıştırınca sir ağda gibi hemen geliveriyo yoksa çok zor yani:))

bezle tırsarım ben canım yapamam..kuoförede hem eşim izin vermıo hemde utanırımm yaa
ECZERCY
alttan banada bakmadılar daha istemem zaten bakmalrınıdı
BADEM30ben suyuu kaynattım ocaktan indirdim içinde biberon ve emzikleri 7 dk felan beklettm sonra kuruladım
CHNB
burun aspretorunun nasıl kullanılacağını yazmışssın saol valla bende bilmıodum aldım bebedorun kinden
kıslar sohbetle karışık yine faydalı şeyler yazmışsınız valla iyiki varsınız

ben bugün öğleyin okula gittim kızımın öğretmeniyle karşılaştık başladık işte konuşmaya birden kadının gözleri yuvalarından çıkıcak gibi oldu karnıma bakıyordu aman allahım karnınız yamuluyor düzeliyor yükseliyor alçalıyor demezmi bende gülümsedim kadın şok olmuştu..

çörek otunu duymamıştım doğumdan sonra mı son ay mı başlanıyor ona da

yaaa mecbur mu ki bakılması bebek normal ve doğum yoluna girmişse bakmaz belki bu çatı muayenesi beni daha çok geriyo nedense. sırf bu yüzden sezaryen olasım var:
işte caım çatı normal doğuma müsaitmi değilmi diye bakıyormuş doktor

kızlar okulda elektrik kesildi ancak geldim...

Seastire'cim msj göndermiş bana size iletmek için...
bugün doktora gitmiş, böbreğinde büyüme varmış, çok sancısı olursa serum takacaklarmış, erken doğumu önlemek içinde iğne vermiş...
eşi evde olduğu için giremiyormuş nete...

haber vermemi istemiş kızlar...

bakın ne buldum kıslar internetten
Çörek otu rahim kaslarının kasılmasını uyardığı için düşük yapmamak için hamile kalındığı öğrenildiğinde çörek otu kullanımına ara verilir, doğuma 1-2 gün kala tekrar başlanır

Kaynak: Hamilelikte Çörek Otu - Çörek Otu
Sadece kaynak gösterilerek kopyalanabilir.

çörek otunu duymamıştım doğumdan sonra mı son ay mı başlanıyor ona da

işte caım çatı normal doğuma müsaitmi değilmi diye bakıyormuş doktor

çörek otunu doğumdan sonra başlanıyor çatı muayenesinede bazen doğum anında bakan oluyor beim ilkimde bakmadılar ve sonuç 25 adet dikiş oyüzden şimdi bilinçliyim bakalım uygunmu değilmi:)

çörek otunu doğumdan sonra başlanıyor çatı muayenesinede bazen doğum anında bakan oluyor beim ilkimde bakmadılar ve sonuç 25 adet dikiş oyüzden şimdi bilinçliyim bakalım uygunmu değilmi:)
gerçeten mi.inanmıyorum sen çatı muaynesi olmadığın için çatının müsait olmadığını anlamadılar öyle mi:26 zaman olalım çatı muaynesi zaten olağanüstü bir cesaretim var o konuda rahatım kasmıyorum zaten önemli olan da bu sanırım

canım ben doktoruma sordum bu çatı muayenesini,dedi ki bakınca anlaşılır zaten dedi,yani öyle içine parmak sokmaktan falan bahsetmedi..senin çok fazla dikişin olmuş,nasıl iyileştin canım yaa? yani tuvalet falan çok zor olmuştur eminim

evet 25 dikiş beni de ürküttü :26:

biberon ve emzikleri dezenfekte ettim çok şükür,emzik kısımlarını,plastik yerlerini,kapaklarını,her bi tarafını kaynattım 5 dakika,çıkardım şimdi,hiçbişey olmadı,herkes yapabilir rahatlıkla,yani benim gibi acemiler

canım doktor iki parmağını sokuyormuş vajina içine oşekilde kenarlara ve yanlara esnetilip bakılıyormuş

çok şükür gitmiş hastaneye
inşallah atlatır ya çok üzülüyorum bu kızın durumuna

kıslar o burun aspiratörlerinin zararlı oldugunu soyluyorlar nette ole yazıyor bebeklerde kılcal damar catması yapıyormus aman kullanırken dıkkat abartmayalım.

kızlar siz deniz figürlü şeylerden aldınız ya bebişlerinize
nevresim takımını nasıl bi model aldınız veya nasıl almayı düşünüyosunuz?
ben biraz önce gezinirken nette sizin odalara çok uygun nevresim takımları gördüm minidamlanın bi söyliyeyim dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…