canım doktor iki parmağını sokuyormuş vajina içine oşekilde kenarlara ve yanlara esnetilip bakılıyormuş
nesriiiin tam 5 tane domates yedimhala da canım istiyo
kızlar selam
biliyorsunuz 28 aylık bir kızım var 3 aydır kreşe gönderiyordum, artık kreşten alıyorum. sosyal anlamda kreşin çok faydasını gördük ama çocugun hırçınlığı bana ve babasına sürekli saldırması, okula gitmicem diye ağlamaları birde geceleri tıutan öksürük krizleri, 3 aydır kesilmeyen burun akıntısı artık yetti gari. bugunden itibaren göndermiyorum. benim için iki çocukla aynı anda ilgilenmek zor olcak elbette bunu biliyorum ama çocuk hergün okula gitmicem diye ağlarken , servise ağlar halde bindirip arkasından bakmak bana vicdan azabı oluyordu. çocuğa faydalı olalım derken zararlı olduk sanırım 3 aylık süreçte.
kızlar selam
biliyorsunuz 28 aylık bir kızım var 3 aydır kreşe gönderiyordum, artık kreşten alıyorum. sosyal anlamda kreşin çok faydasını gördük ama çocugun hırçınlığı bana ve babasına sürekli saldırması, okula gitmicem diye ağlamaları birde geceleri tıutan öksürük krizleri, 3 aydır kesilmeyen burun akıntısı artık yetti gari. bugunden itibaren göndermiyorum. benim için iki çocukla aynı anda ilgilenmek zor olcak elbette bunu biliyorum ama çocuk hergün okula gitmicem diye ağlarken , servise ağlar halde bindirip arkasından bakmak bana vicdan azabı oluyordu. çocuğa faydalı olalım derken zararlı olduk sanırım 3 aylık süreçte.
kıslar o burun aspiratörlerinin zararlı oldugunu soyluyorlar nette ole yazıyor bebeklerde kılcal damar catması yapıyormus aman kullanırken dıkkat abartmayalım.
canımmmmmmmmm abartma vitamin dedi kaşıntı yaparmışşşşşş ...:))
canım yardımcın var mı Allah yardımcın olsun...
canım ya yazık yaşıda baya küçükmüş ama
bence iyi yapmışsın bence onun bu yaşlarda kreşten ve sosyal hayattan çok sana ihtiyacı var
allah sanada kolaylık versin inşallah
Guguşun güle güle kullansın... Benim sezeryen olcak %99, %1 ihtimal de erken doğarsa diye tanıdım kendime. 7 aralık diye konuştuk ama o zman gelsin daha da bekleyebiliriz belki benim kontrolüm 6 sında netleştiririz o zman. Ama bakarsın gene de erken denk gelir :)
cnm çok sağol ay benim dr normal olucak dio ama guguş dönmüşse tabi ama daha dönermiş bakalım yarın belli olur belki ama sezeryan derse 12.12.2012 isterim olursa heheheh
Canım şimdiden ayırt o tarihi. Ben doktorumla 7 aralık (eşimin doğumgünü) ve 12.12.12 konuştum. Şimdiden başkasına söz vermesin diye. Çünkü doktor hastanede değil, aynı gün 2 doğum yapar mı, ayrıca öğretim görevlisi dersi falan olur o gün, ben önceden konuştum ki başkasına söz vermesin diye. Ayrıca bence de hem Acıbadem'de doğum yapcaksın, hem de para ödemiceksin, bikaç tane yap çocuk :)
canım dr ye de soralım madem diğer türlü de ememiyorlar tıkanınca...
senin bebiş kaç kilo kilolu demişsin? pıhtılaşma iğnesi kullanıyor musun?
kızlar okulda elektrik kesildi ancak geldim...
Seastire'cim msj göndermiş bana size iletmek için...
bugün doktora gitmiş, böbreğinde büyüme varmış, çok sancısı olursa serum takacaklarmış, erken doğumu önlemek içinde iğne vermiş...
eşi evde olduğu için giremiyormuş nete...
haber vermemi istemiş kızlar...
çörek otunu doğumdan sonra başlanıyor çatı muayenesinede bazen doğum anında bakan oluyor beim ilkimde bakmadılar ve sonuç 25 adet dikiş oyüzden şimdi bilinçliyim bakalım uygunmu değilmi:)
bezle tırsarım ben canım yapamam..kuoförede hem eşim izin vermıo hemde utanırımm yaa
ECZERCY
alttan banada bakmadılar daha istemem zaten bakmalrınıdı
BADEM30ben suyuu kaynattım ocaktan indirdim içinde biberon ve emzikleri 7 dk felan beklettm sonra kuruladım
CHNB
burun aspretorunun nasıl kullanılacağını yazmışssın saol valla bende bilmıodum aldım bebedorun kinden
kıslar sohbetle karışık yine faydalı şeyler yazmışsınız valla iyiki varsınız
35 hafta ve sonrası arkadaşlarım hurma yemeye başladınız mı ?
sağolun arkadaşlar , yardımcı olacak biri derken kısmetse doğumdan sonra birkaç gün kayınvalidemin evinde istirahat edicem , sonra eve geçicem. sanırım ev işleri için birini alıcaz gün aşırı ütüydü temizlikti. bende bu arada oturup yavrularımla oynayacakmışım babamız öyle diyor.
canım geçen gün elleri kaşınan senmiydin isim olarak karıştırdımda, sonuç ne oldu?
canım geçen gün elleri kaşınan senmiydin isim olarak karıştırdımda, sonuç ne oldu?
sağolun arkadaşlar , yardımcı olacak biri derken kısmetse doğumdan sonra birkaç gün kayınvalidemin evinde istirahat edicem , sonra eve geçicem. sanırım ev işleri için birini alıcaz gün aşırı ütüydü temizlikti. bende bu arada oturup yavrularımla oynayacakmışım babamız öyle diyor.
bi temizlik yapayım dedim öldüm arkadaşlar sizde böle hemen yoruluyormusunuz?
kızlar okulda elektrik kesildi ancak geldim...
Seastire'cim msj göndermiş bana size iletmek için...
bugün doktora gitmiş, böbreğinde büyüme varmış, çok sancısı olursa serum takacaklarmış, erken doğumu önlemek içinde iğne vermiş...
eşi evde olduğu için giremiyormuş nete...
haber vermemi istemiş kızlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?