2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

kızlar selam

biliyorsunuz 28 aylık bir kızım var 3 aydır kreşe gönderiyordum, artık kreşten alıyorum. sosyal anlamda kreşin çok faydasını gördük ama çocugun hırçınlığı bana ve babasına sürekli saldırması, okula gitmicem diye ağlamaları birde geceleri tıutan öksürük krizleri, 3 aydır kesilmeyen burun akıntısı artık yetti gari. bugunden itibaren göndermiyorum. benim için iki çocukla aynı anda ilgilenmek zor olcak elbette bunu biliyorum ama çocuk hergün okula gitmicem diye ağlarken , servise ağlar halde bindirip arkasından bakmak bana vicdan azabı oluyordu. çocuğa faydalı olalım derken zararlı olduk sanırım 3 aylık süreçte.

nesriiiin tam 5 tane domates yedim hala da canım istiyo

canımmmmmmmmm abartma vitamin dedi kaşıntı yaparmışşşşşş ...:))

canım yardımcın var mı Allah yardımcın olsun...

canım ya yazık yaşıda baya küçükmüş ama
bence iyi yapmışsın bence onun bu yaşlarda kreşten ve sosyal hayattan çok sana ihtiyacı var
allah sanada kolaylık versin inşallah

Son düzenleme:
kıslar o burun aspiratörlerinin zararlı oldugunu soyluyorlar nette ole yazıyor bebeklerde kılcal damar catması yapıyormus aman kullanırken dıkkat abartmayalım.

canım dr ye de soralım madem diğer türlü de ememiyorlar tıkanınca...

senin bebiş kaç kilo kilolu demişsin? pıhtılaşma iğnesi kullanıyor musun?

canımmmmmmmmm abartma vitamin dedi kaşıntı yaparmışşşşşş ...:))

canım yardımcın var mı Allah yardımcın olsun...

canım ya yazık yaşıda baya küçükmüş ama
bence iyi yapmışsın bence onun bu yaşlarda kreşten ve sosyal hayattan çok sana ihtiyacı var
allah sanada kolaylık versin inşallah

sağolun arkadaşlar , yardımcı olacak biri derken kısmetse doğumdan sonra birkaç gün kayınvalidemin evinde istirahat edicem , sonra eve geçicem. sanırım ev işleri için birini alıcaz gün aşırı ütüydü temizlikti. bende bu arada oturup yavrularımla oynayacakmışım babamız öyle diyor.

canım dr ye de soralım madem diğer türlü de ememiyorlar tıkanınca...

senin bebiş kaç kilo kilolu demişsin? pıhtılaşma iğnesi kullanıyor musun?

canım geçen gün elleri kaşınan senmiydin isim olarak karıştırdımda, sonuç ne oldu?

geçmiş olsun inşallah sıkıntısız atlatır...

bu arada benim 7 kasım 12.30 da randevu...

çörek otunu doğumdan sonra başlanıyor çatı muayenesinede bazen doğum anında bakan oluyor beim ilkimde bakmadılar ve sonuç 25 adet dikiş oyüzden şimdi bilinçliyim bakalım uygunmu değilmi:)

25 çokmuş (

ben de geçen kendim yaptım 12. haftadan beri 2 haftada bir gidiyorum hep vajinal bakıyordu ilk kez gebelikte ağda yaptım bu sefer karından baktı... ama çok zor oldu ağda yarım yamalak...

Kızlar çatı muayenesi konusu konuşulmuş. Ben kürtaj olduğumda doktorum rahimin yerini anlamak için bu ratz bir kontrol yapmıştı. Ben hiç acı duymadım. Bence söylenenlere aldanmayalım. Hpimiz güvendiğimiz doktorlara gidiyoruz. Kendimizi kasmazsak, doktora güvenirsek hiçbir acı duymayız. Ayrıca doğumdan da daha fazla acı vermiyodur heralde. hepiniz cesur annelersiniz, normal doğum yapıcaksınız, çatı muayenesi vız gelir hepinize...

iyi bari yardımcı yemeği de yapsın...

canım geçen gün elleri kaşınan senmiydin isim olarak karıştırdımda, sonuç ne oldu?

yok canım nunna ve yasemin tokatta var bu sorun ...:44:

yok cnm bendim malesef cildiyeye gittim egzama dedi kaşıntıdan kudurcam az kaldı. yarın da kendi dr mle randevum var şu hamilelik kolestazı durumunu sorcam aklıma takıldı. Sen ilk hamileliğimde pek ii şeyler olmadı demiştin cnm sordum ama ne olduğunu görmedin sanırım, sağol cnm sorduğun için

Son düzenleme:

iyi işte bak ne güzel sende bebişlerinle ilgilenirsin

canım yaaa kıyamam inşallh iyileşir

kızlar ben artık iyce eminim
benim kızım yediklerimin tadını alıyor çünkü yemek yediğimde hıçkırmaya başlıyor
daha öncede araştırmıştım amniyon sıvısından alıyomuş tatları

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…