2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

Günaydınnn hoşgeldin...
İnşallah kolay acısız bi gün olur benim için
e malum ağda yapıcamm

hahaha.. evet tatlım senin de ihtiyacın varmış morale :)))

ya benim bacaklarımda tüy çıkmıyor, zaten azdı ama şimdi iki tane falan var sadece anlamadım, 3-4 ay oldu hiç bişeyle almadım kıl mıl yok

Günaydınnn hoşgeldin...
İnşallah kolay acısız bi gün olur benim için
e malum ağda yapıcamm
valla ben geçen hafta yaptım karşıma da aynayı koydum ama çok yorucu ve zorlu oldu.kol bacak önemli değilde malum yer:)) sıkıntılı oluyo.bide benim bayaaaa bi var.o kadar pişman oluyorum ki hamile kalmadan epilasyon yaptırmadığıma.küçük bi yerdeyim işte imkan yok.ama doğumdan sonra ilk işlerimden biri lazer epilasyonla sonsuza kadar kurtulmak.en azından bikini bölgesi ve bacaklardaki istenmeyennnn tüylerdenn:))

bu arada dün çamaşırları ütüleyip yerleştirdim...
30 tane çıtçıtlı body
12 tane tulum
16 tane alt üst takım
2 tane ince
3 tane kalın battaniye.
nol miktarda alt pijamaa...
4 tane önlükk
15 tane ağız mendili..
1 tane uyku tulumu
3 tane yelek 2 tane hırka (örgü)
1 tane dış hırka
1 tane örgü takımı şapka alt don kazak yelek
3 tane banyo havlusu
kuvet takımı
2 tane uyku seti
ve boll miktarda çorap
patiğimiz 2 tanecik..
bikaç tane daha alıcam :)

var tabi :)
ama çok çıkmıyo allahjtan.
bacaklarımı 4 ay da bir alıyorum

bende istiyorum lazer ama eşim çok kıskanç olduğu için.......

evet gelen pakette güzeldi.doğuma yakın bir tana daha gönderiyorlarmış.kızlar bu şekilde promosyon gönderen başka nereler var.ben bir kaçına yazdım ama milupa dışında gönderen olmadı.

kız ne çok almışsın, 30 tane bady kaç beden?
benim taş çatlasın 10 tanedir.. 3 tane pijama 2 de tulumum var...
ayyy benim oğlumun bişeyi yok ozaman ((

çoğunu almadım zaten görümcem saklamışş bodyleri dfalan o verdi bana temiz kuıllandıklarını aldım bende.
toplasan bende 10 tane
almamışımdır.
1 numara ve 2 numara bodyler
dediğim gibi çoğunu almadım ama alt üdst takımlardan baya aldım kış çocuğu olduğu için yıkama kurutma zorluğu olur diye.

bende saysam mı acaba? hiç saymadım...

GÜnaydın Aralık ayının güzel anneleri nasılsınız??
Sabah sabah sağlık ocağındaki benim takibimi yapan ebe ile karşılaştık karnımın çok aşağı düştüğünü, yürümemin değiştiğini söyledi bu şekilde durumlarda en fazla 15 gün sonra doğum başlar senin 1 haftan taş çatlasın 10 günün kalmış dedi :18::18::18: o öyle deyince beni bir heyecan ve stres bastı yarın randevum var ama yarına kadar meraktan çatlarım ben

bacağının arasında bişey vermış gibi hissediyomussun galıba
evet sanki bacağımın arasında birşey var ayrık ayrık yürüyorum

Eki Görüntüle 545955 Eki Görüntüle 545956 Eki Görüntüle 545959
ymd cnm ekledim resimleri bu arada albümü arkadaş listesindekiler görüyomuş istek yolladım sana :)

canım çokkk güzel mışıl mışıl uyusun guguşun

hadi gözün aydın canım iyiyden iyiye kasım annesi olmaya başladık

hayırlı olsun canım maşallah bebişine

ağda işini tamamlayan varmı kızlarrr ?????????

ben bugün halledeceğim inşallah akşam 05:15 te randevum var 10 dk sürüyor zaten

ayy heyecanlı tabiii... bakalım doktorun ne dicek...? sen izne ayrıldın mı merve?

aslında yarım yamalak saydım yerleştirdiğim için..
keşke dün ütülerken resim çekseydim :)

Biraz baktım da seninkine göre bayağı az almışım. Ama zaten başka alma imkanım da yok. malum bizim bebiş ışık hızıyla büyüdüğü için eşim doğuma kadar kıyafet alma yasağı koydu. bebek bi doğsun kilosuna göre eksiğini alırız diyor. ne kadar doğacak kıafetlerin içini nasıl dolduracak çok merak ediyorum.

kız benim de çok azmış.zaten aklıma takılıyordu kızıma bişey alamadım gibi geliyordu.kredi kartının kesim tarihi gelince biraz daha alayım bari.tulumları çok seviyorum ama kullanışlı değil dedikçe insanlar 2 tane almıştım sadece onlar da gezmelik.bi de kızlar ben dışarısı için battaniye almadım daha oğlumdan kalan 2 tane var yeni gibi ama mavi ağırlıklı.sizce napıyim almasam olur mu?aman sözde tecrübeli anne olucam oğlumu hiç büyütmemiş gibiyim.

çoğunu almadım zaten canım görümcem benim için saklamış oğluşunun kıyafetlerini
çoğud yepyeniydi zaten.

Günaydınnnnnnnn herkese :))

Mutlu bir gün geçirmenizi diliyorum arkadaşlar , bugün iş yerimde yerime alınacak personle görüşmeleri var.
İnsan hakikaten bir tuhaf oluyormuş yalnız geçici değil de kalıcı eleman arar gibi halleri var sanırım buraya dönemicem
ne yapalım canları sağ olsun biz de kızımla büyür gideriz Allah ın izniyle...

henüz geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir . Benim de kızım yavaş yavaş aşağı doğru yol almaya başladı her an sürpriz yapar mı diye heyecan bastı
Eşimde 4 günlük bir seyahate çıkacak 13'ünde ne olacaksa inşallah eşim döndükten sonra olur bu arada annemleri çağırdık ama doğuma geleceklerini söylediler
yanımda bir arkadaşım kalacak benim de ya doğumdan sonra haftalarca kalmazlar inşallah şuan da kimseyi kaldırabileceğimi sanmıyorum hele ki bunca süre
yalnız kalınca

Yanlış anlaşılmasın ama bu liste de fazla kabarık bence. Bunu baz almayın yine de. tabi eksiğinizi de giderin. Eğer battaniyeye heves ediyorsan mutlaka pembesini de al. Ama hevesin yoksa boşver gitsin. zaten pembiş pembiş giyinip duracak :) battaniyesi de mavi oluversin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…