Günaydınlar herkese....
bugün güzel bi gün olsun Allah'ım...
Günaydınnn hoşgeldin...
İnşallah kolay acısız bi gün olur benim için
e malum ağda yapıcamm
valla ben geçen hafta yaptım karşıma da aynayı koydum ama çok yorucu ve zorlu oldu.kol bacak önemli değilde malum yer:)) sıkıntılı oluyo.bide benim bayaaaa bi var.o kadar pişman oluyorum ki hamile kalmadan epilasyon yaptırmadığıma.küçük bi yerdeyim işte imkan yok.ama doğumdan sonra ilk işlerimden biri lazer epilasyonla sonsuza kadar kurtulmak.en azından bikini bölgesi ve bacaklardaki istenmeyennnn tüylerdenn:))Günaydınnn hoşgeldin...
İnşallah kolay acısız bi gün olur benim için
e malum ağda yapıcamm
var tabi :)hahaha.. evet tatlım senin de ihtiyacın varmış morale :)))
ya benim bacaklarımda tüy çıkmıyor, zaten azdı ama şimdi iki tane falan var sadece anlamadım, 3-4 ay oldu hiç bişeyle almadım kıl mıl yok
bende istiyorum lazer ama eşim çok kıskanç olduğu için.......valla ben geçen hafta yaptım karşıma da aynayı koydum ama çok yorucu ve zorlu oldu.kol bacak önemli değilde malum yer:)) sıkıntılı oluyo.bide benim bayaaaa bi var.o kadar pişman oluyorum ki hamile kalmadan epilasyon yaptırmadığıma.küçük bi yerdeyim işte imkan yok.ama doğumdan sonra ilk işlerimden biri lazer epilasyonla sonsuza kadar kurtulmak.en azından bikini bölgesi ve bacaklardaki istenmeyennnn tüylerdenn:))
he bu arada bana yazın sonunda milupa anneler kulubünden bi paket gelmişti.
içinde reklam broşürleri,numune ürünler ve de indirim kuponları vardı.
bu bu kuponlar migros ve tansaşta geçiyor,bez-ıslak mendil-şampuan-çay ve pişik önleyici krem falan bunların kuponları.
geçen eşimle gidp baktk,gerçekten baya uyguna geliyor.
o paketten alan varsa bnm gibi atmaya kalkmasın ki ben son anda fark ettm bayağı bi işe yarayacağına
maaş alıcaz yaknda,gidip alıcaz inş.hepsini
bu arada dün çamaşırları ütüleyip yerleştirdim...
30 tane çıtçıtlı body
12 tane tulum
16 tane alt üst takım
2 tane ince
3 tane kalın battaniye.
nol miktarda alt pijamaa...
4 tane önlükk
15 tane ağız mendili..
1 tane uyku tulumu
3 tane yelek 2 tane hırka (örgü)
1 tane dış hırka
1 tane örgü takımı şapka alt don kazak yelek
3 tane banyo havlusu
kuvet takımı
2 tane uyku seti
ve boll miktarda çorap
patiğimiz 2 tanecik..
bikaç tane daha alıcam :)
kız ne çok almışsın, 30 tane bady kaç beden?
benim taş çatlasın 10 tanedir.. 3 tane pijama 2 de tulumum var...
ayyy benim oğlumun bişeyi yok ozaman((
evet gelen pakette güzeldi.doğuma yakın bir tana daha gönderiyorlarmış.kızlar bu şekilde promosyon gönderen başka nereler var.ben bir kaçına yazdım ama milupa dışında gönderen olmadı.
bu arada dün çamaşırları ütüleyip yerleştirdim...
30 tane çıtçıtlı body
12 tane tulum
16 tane alt üst takım
2 tane ince
3 tane kalın battaniye.
nol miktarda alt pijamaa...
4 tane önlükk
15 tane ağız mendili..
1 tane uyku tulumu
3 tane yelek 2 tane hırka (örgü)
1 tane dış hırka
1 tane örgü takımı şapka alt don kazak yelek
3 tane banyo havlusu
kuvet takımı
2 tane uyku seti
ve boll miktarda çorap
patiğimiz 2 tanecik..
bikaç tane daha alıcam :)
bende saysam mı acaba? hiç saymadım...
evet sanki bacağımın arasında birşey var ayrık ayrık yürüyorumbacağının arasında bişey vermış gibi hissediyomussun galıba
Eki Görüntüle 545955 Eki Görüntüle 545956 Eki Görüntüle 545959
ymd cnm ekledim resimleri bu arada albümü arkadaş listesindekiler görüyomuş istek yolladım sana :)
iyi akşamlar kızlar bugün doktora gittik bebeğin eşi hala aşağıda ve kesin sezeryan olacak
ama çok şükür bebeğin boyu kilosu gelişimi çok iyi dedi 2 hafta kaldı sık dişini yatmaya devam dedi ve veeeeee
doğum tarihimiz 19 kasım pazartesi benim doğum günümle aynı
ne düşünüyorsun bakalım doğum için dedi bende gelişimi iyi ise 19 kasım benim doğum günüm o gün olabilirmi dedim okey dedi ama yinede 13 kasımda gel tekrar ntsye alalım seni netleştirelim dedi ameliyathaneyi aradı 19 kasıma bir tane daha ekle dedi yaniiiiiiii Allah izin verirse
ŞAFAKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK 14
hayırlı olsun canım maşallah bebişineGunaydin arkadaslar
dun kontrolumuz ve nst miz vardi. nst nin son yarisinda sanci belirlendi. zaten pazar aksamida felaket bel agrisi cekmistim..dr um erken dogum teshisi diyerek.akciger gelistirici ilac verdi bugunden sonra dogumun icin tetikte ol dedi..agrisiz kasilmalarim cogunlukta..bakalim neler olucak:)heyecanla bekliyoruz..bu arada kizimjn kilo boy gelisimi super hatta irice bile sıkıntı yok..ben bu hafta kilo bile vermisim..son zamanlarinda gebelerde gorulur bi belirtiymis..
ağda işini tamamlayan varmı kızlarrr ?????????
GÜnaydın Aralık ayının güzel anneleri nasılsınız??
Sabah sabah sağlık ocağındaki benim takibimi yapan ebe ile karşılaştık karnımın çok aşağı düştüğünü, yürümemin değiştiğini söyledi bu şekilde durumlarda en fazla 15 gün sonra doğum başlar senin 1 haftan taş çatlasın 10 günün kalmış dedi :18::18::18: o öyle deyince beni bir heyecan ve stres bastı yarın randevum var ama yarına kadar meraktan çatlarım ben
aslında yarım yamalak saydım yerleştirdiğim için..
keşke dün ütülerken resim çekseydim :)
kız ne çok almışsın, 30 tane bady kaç beden?
benim taş çatlasın 10 tanedir.. 3 tane pijama 2 de tulumum var...
ayyy benim oğlumun bişeyi yok ozaman((
ayy heyecanlı tabiii... bakalım doktorun ne dicek...? sen izne ayrıldın mı merve?
Biraz baktım da seninkine göre bayağı az almışım. Ama zaten başka alma imkanım da yok. malum bizim bebiş ışık hızıyla büyüdüğü için eşim doğuma kadar kıyafet alma yasağı koydu. bebek bi doğsun kilosuna göre eksiğini alırız diyor. ne kadar doğacak kıafetlerin içini nasıl dolduracak çok merak ediyorum.
kız benim de çok azmış.zaten aklıma takılıyordu kızıma bişey alamadım gibi geliyordu.kredi kartının kesim tarihi gelince biraz daha alayım bari.tulumları çok seviyorum ama kullanışlı değil dedikçe insanlar 2 tane almıştım sadece onlar da gezmelik.bi de kızlar ben dışarısı için battaniye almadım daha oğlumdan kalan 2 tane var yeni gibi ama mavi ağırlıklı.sizce napıyim almasam olur mu?aman sözde tecrübeli anne olucam oğlumu hiç büyütmemiş gibiyim.
normalde ayın 13 ünde başlıyor iznimm ama ben dilekçemi yazdım perşembe gününden itibaren izinli olacağım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?