2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

çoğunu almadım zaten canım görümcem benim için saklamış oğluşunun kıyafetlerini
çoğud yepyeniydi zaten.

Ben ikinci el olanları dolabına bile koymadım. Kendi kıyafetleriyle hevesimi alayım sonra onları giydiririm Anneme soruyorum da boşver bebeğin doğsun gider üstüne giydire giydire beğendiğimizi alırız diyor. Bu fikir de bana çok mantıklı ve heyecan verici geldi.

ben biraz uzanayım. Sonra hayallere devam ederim.

Son düzenleme:

tabiki öyle canım çoğunu almadım diyorum ya zaten..
çok çabuk büyüyolar büyüdükçe yenilerini alırız.
bu daha mantıklı zaten

günaydınnnnnnnnnnnnnnn

ben tulum aldım bebeğimee vee bizde herkes alttan cıtcıtlı tulumları öneriyorr bezlemek için çok prtik ve kadifelerini almıştık çokk güzellerrr
şuan için etek flnztn giydiremem kızımaa daha küçük ve kış olcak tam yaza ele avuca geldiği dönemdee tam m döt hizasında mini mini etekler giydircem kızımaaaa yicem onun totusunu motosunuu heryeriniiii

Bugün bebişleriyle randevusu olan arkadaşlarım , güzel haberlerinizi sabırsızlıkla bekliyoruz , öptüm

slm kızlar eşim evde giremiyorum şimdi duşa girdi size bakayım dedim. gökçecim benim randevu 20 kasım saat 14 te tatlım

günaydın annişlerr:))) şu anda karnm aynı armut şeklinde ön tarafı uzatmış yanlardan genişletmiş, dr bile demişti bu kadar rahatına düşkün bebeiş görmedim diye:))

inş yavrus istediği güzel haberi alırda normal doğum yapabilir .benim inatçı gelinim normal doğum pozisyonuna girmiştir umarım

kızlarr o göbeklerlee nasıı kendiniz gda yapıyorsunuzzz
cocuk içerde katnamıyo mu yaaa
bennn hamişlikten önce hep kendim yapardım düzenli olarak ama hamiş oldktan snra eğilmeye bile kokuyorummm yapamadımm
bir kere kuaföre gittim mahvoldum hep jiletlemektenn çok kalınlaşmışş tabiii

aynadan bakıp yapıyoruz diceksinizde yinede o gocaman göbüşlerrr geliyoo yaaa
pozisyonu söyleyinn bende denicemm kan ter içinde kalırız ama bir kere denmeye kalktım alamyınca bezle banyoya girdim sıcak suda bezi cıkarttımmmmmmmm

kızlar dualarım kabul oldu :)))
Allah'ım dualarımı kabul etti...
biraz önce durup durupken dekan bey odama geldi, odanızda eksikler var mı diye bakmaya geldim dedi..
sonra kadrolardan bahsetti, bende doğuma denk gelecek diye çok endişeliyim dedim..
sen onu düşünme biz ayarlarız onu, sen bebeğini düşün gerisini bize bırak dedi...
Allah'ım uçuyorum mutluluktan :))))) ağlıcam galibaa

gazün aydın canımm m

Canım çooook sevindim senin adına , bundan sonra da bütün işlerin böyle rast gitsin , miniklerimiz bize uğur getiriyolar bak

ayyy çok heyecanlı ne mutlu sana sağlıkla kucağına al doğum günü hediyeni:))

gecedicle, burcu_gen, fd01..
kızlar güncelledim sizi

anammm teker teker de olsa topiğimiz doğurmaya başladı hadi gözün aydın canım çok sevindmmmm

çok güzel bi yazı rabbbim ne büyük

maşallah bebişine kilosu da epey iyiymiş maşallah

haklısın canım...

ayyy çok az kalmış...

sağ ol pınar... bol bol emzirelim...

teşekkürler kızlar doğum günümde alacağım en güzel hediye olacak benim minik prensesim

ayyy çok heyecanlı ne mutlu sana sağlıkla kucağına al doğum günü hediyeni:))

gecedicle, burcu_gen, fd01..
kızlar güncelledim sizi

anammm teker teker de olsa topiğimiz doğurmaya başladı hadi gözün aydın canım çok sevindmmmm

çok güzel bi yazı rabbbim ne büyük

maşallah bebişine kilosu da epey iyiymiş maşallah

haklısın canım...

ayyy çok az kalmış...

sağ ol pınar... bol bol emzirelim...

çok teşekkürler kızlar doğum günümde aldığım en güzel hediye olacak benim minik prensesim

selam tontişler,nasılsınız bugün? ben hasta oldum,boğazım acıyo,halsizlik var,tonton kocamdan bulaştı galiba,ama kendimi iyi hissediyorum niyeyse,sevdiğimden gelince hastalık mastalık umrumda olmuyo
yalnız ses de bi değişiklik var,hafif travesti modundayım sanki

yavrusum gelmemiş daha,çok merak ediyorum,doktor ne diyecek acaba :26:

merve kızının cicisi çok güzeel

dünürüm hayırlı olsun,bak herşey yoluna giriyo ne güzel

Herkese selam keyifler yerindedir inşallah kızlar..bugün bizim de kontrolümüz var inşallah güzel şeyler duyarız...
istanbull gözün aydıınn..
merve çok güzel kızının cicisi iyi günlerde giysin bıcırık.

badem geçmiş olsun canım benimde boğazım naneli kaç gündür ıhlamur içiyorum iyi geliyor.
kızlar nst ye bağlanmak ücretli mii??

Herkese merhaba :)
dün foruma gelemeyince bayağı birikmiş geçmiş, şöyle bir göz atayım dedim ama maşallah iyi döktürmüşsünüz, ben de direkt dalayım dedim.... nasılsınız kızlar , herşey yolunda mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…