çoğunu almadım zaten canım görümcem benim için saklamış oğluşunun kıyafetlerini
çoğud yepyeniydi zaten.
Yanlış anlaşılmasın ama bu liste de fazla kabarık bence. Bunu baz almayın yine de. tabi eksiğinizi de giderin. Eğer battaniyeye heves ediyorsan mutlaka pembesini de al. Ama hevesin yoksa boşver gitsin. zaten pembiş pembiş giyinip duracak :) battaniyesi de mavi oluversin :)
günaydın annişlerr:))) şu anda karnm aynı armut şeklinde ön tarafı uzatmış yanlardan genişletmiş, dr bile demişti bu kadar rahatına düşkün bebeiş görmedim diye:))
kızlar dualarım kabul oldu :)))
Allah'ım dualarımı kabul etti...
biraz önce durup durupken dekan bey odama geldi, odanızda eksikler var mı diye bakmaya geldim dedi..
sonra kadrolardan bahsetti, bende doğuma denk gelecek diye çok endişeliyim dedim..
sen onu düşünme biz ayarlarız onu, sen bebeğini düşün gerisini bize bırak dedi...
Allah'ım uçuyorum mutluluktan :))))) ağlıcam galibaa
kızlar dualarım kabul oldu :)))
Allah'ım dualarımı kabul etti...
biraz önce durup durupken dekan bey odama geldi, odanızda eksikler var mı diye bakmaya geldim dedi..
sonra kadrolardan bahsetti, bende doğuma denk gelecek diye çok endişeliyim dedim..
sen onu düşünme biz ayarlarız onu, sen bebeğini düşün gerisini bize bırak dedi...
Allah'ım uçuyorum mutluluktan :))))) ağlıcam galibaa
Fd CNm gözün Aydın ayyy cok sevındım hayatım senın adına bızlerıde içinde vakit inş hızlıca geçer artık))ne kadar anlamlı bır tarıh olmuş yıllar önce annenın yaşadığı duyguları yaşayacaksın hemde aynı gün müthiş bişey bu
Pınarcım ınan kalp atışlarım hızlandı ınsan böyle şeyler okudukça bı mertebe daha ıyı anlıyor vazifesinin değerini ömür boyu bıtmeyecek bi görev annelik:)))
ayyy çok heyecanlı ne mutlu sana sağlıkla kucağına al doğum günü hediyeni:))
gecedicle, burcu_gen, fd01..
kızlar güncelledim sizi
canım ne güzel denk gelmiş senin doğum gününle,hadi gözün aydın bakalım senin çok az zamanın kalmış,Allah hayırlı doğumlar nasip etsin inş..
ne oldu yaa, hani aralık annesiydik biz kızlar,kasımda geliyor bebikler
anammm teker teker de olsa topiğimiz doğurmaya başladı hadi gözün aydın canım çok sevindmmmm
çok güzel bi yazı rabbbim ne büyük
maşallah bebişine kilosu da epey iyiymiş maşallah
haklısın canım...
ayyy çok az kalmış...
sağ ol pınar... bol bol emzirelim...
ay cok sevindim rabbim sag salim kucagına almayıda nasip eylesin darısı bana dogu gününe denk gelmesine sewindm benmde6aralık dogum günüm bebegimn normal dogum tarihi 5aralık bende cok istiyorum dogum günümde kızım dogsun ama doktorum beklemez o kadar dedi
günde 10 defa kadar kasılma normal doktorum söledi 5dk bir geliyo ve bi dk sürüyorsa hemen hastaneye gitmek gerekmiş
Fd CNm gözün Aydın ayyy cok sevındım hayatım senın adına bızlerıde içinde vakit inş hızlıca geçer artık))ne kadar anlamlı bır tarıh olmuş yıllar önce annenın yaşadığı duyguları yaşayacaksın hemde aynı gün müthiş bişey bu
Pınarcım ınan kalp atışlarım hızlandı ınsan böyle şeyler okudukça bı mertebe daha ıyı anlıyor vazifesinin değerini ömür boyu bıtmeyecek bi görev annelik:)))
ayyy çok heyecanlı ne mutlu sana sağlıkla kucağına al doğum günü hediyeni:))
gecedicle, burcu_gen, fd01..
kızlar güncelledim sizi
canım ne güzel denk gelmiş senin doğum gününle,hadi gözün aydın bakalım senin çok az zamanın kalmış,Allah hayırlı doğumlar nasip etsin inş..
ne oldu yaa, hani aralık annesiydik biz kızlar,kasımda geliyor bebikler
anammm teker teker de olsa topiğimiz doğurmaya başladı hadi gözün aydın canım çok sevindmmmm
çok güzel bi yazı rabbbim ne büyük
maşallah bebişine kilosu da epey iyiymiş maşallah
haklısın canım...
ayyy çok az kalmış...
sağ ol pınar... bol bol emzirelim...
ay cok sevindim rabbim sag salim kucagına almayıda nasip eylesin darısı bana dogu gününe denk gelmesine sewindm benmde6aralık dogum günüm bebegimn normal dogum tarihi 5aralık bende cok istiyorum dogum günümde kızım dogsun ama doktorum beklemez o kadar dedi
günde 10 defa kadar kasılma normal doktorum söledi 5dk bir geliyo ve bi dk sürüyorsa hemen hastaneye gitmek gerekmiş
Gözün aydın, tarih kesinleşmiş, hem de çok güzel bir tarihe denk geliyo. Sağlıkla gelsin bebişin inşallah...
almayacağım almayacağım diyorum ama dayanamıyorum kızçeme en son bunu aldım çoook şeker
http://www.unnado.com/urun/detay/MTYzNDk1
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?