2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

oooooh yarasın bebişe canım,maaşallah sana iyi yapmışsınız,annem gelsin ben de yapacam inşallah

dünürüm iyi akşamlar

elektrikçi gelecek birazdan kızlar, abimden bana geliyo yalnızım diye, tam yalnızım diye ağlıcaktım vala iyi oldu, anemler uğramıştı öğlen ama çok durmadılar .yalnız kalmak istemnedim elektirikçile iyi oldu. avizemiz takılacak, isterseniz takılınca koyarım resmini. kayınvalidem almıştı edirne cuma pazarından :))) pazara gidiyodu geçenlerde, aaa bize de avize lazımm diyiverdim:)))

12.12.12 de doğum patlaması olacak valla benımkının o tarıhe gelmesı imkansız gıbı artık sizler tadını çıkarın

canım benim sağlıklı gelsinde günü önemli değil aman doktor öyle diyo ama bizim bıdışın keyfi yerinde daha dönmemiş bile erken geleceği yok gibi

burdada kimse gelmedi eve taşındığımda üstteki kız diyo hiç gelmiyosun ne kadar soğuksun diyo bende önce sizin gelmeniz gerekir siz gelin ben de gelirim dedim

iyi demişsın önce onlar ilk atmı atmalılar benım komsular geldı valla hediye falan alıp sağolsunlar

iyi yapmıssın ne guzel avizen olmus cn gule gule kullan

Maş.canım kızına bak sende normal doğum istiodn ne güzel herşeyin hayırlısı

sende herşeye bakma canımm son aylar isteklerimiz tavan yapıoo:)) bende bugun çarşıda pamukşeker gördüm canımmm çekti
hani senin bisküvi çay keyfin varıı ona ne oldu:)))

oo bisküvi keyfi devam ediyo 3gündür yine hem çay ile hem süt ile pamuk şeker miiiiiiii çook severim.

selam guzel anneler vınım bitmis cepten giriyorum sadece 4 sayfa gecmisi okuyabildim. Herkes iyi masallah. benim canim skkn ya, tasindim demistim ya tasindigimdan beri evde surekli tadilatlar cikiyor adamlar yapmaya gelcez diyolar gun boyu bekliyorum gelen giden yok artik iyice sinir basti. Bebisim dogmadan islerimiz bitseydi zaten havada sogudu artik kista geldi hala cantamda eksiklerim var pis adamlarin yuzunden alisverise cikamadan yagmurda bastirdi. cumartesi kontrolum var ins hava gunesli olurda evden erken cikip eksiklerimi tamamlayabilirim. gecelik siparis etmistim kadin bugun gelcek yarin gelcek diyip duruyo. Neyseki pijamalarimi ve ic camasirlarimi aldim. suanda kizim uyuyor bende tv nin karsisina uzandim esimde gec gelcekmis azcik tv keyfi yaparken sizlere bakiyim dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…