ee kız anası olmak tabi kolay değil tatlım bende arada kız bebek gördüğümde oğluma alayımmı seni diyorum:))))
evet öyle apartmanların o derdi var ben his sevmiyorum apartmanda oturmayı
niye kimse konuşmuyoo kaç kişi var ama herkes sessiz
Kızlar selam ,
Geldik hastaneden ,
Kızım artık baş aşağı :) nst ye girdik sancı görmediler sonra bir ilaç ve serum yedik bir daha nst yine birşey yok fakat gelebilir diyo doktorum proluton iğne olacaz yine ama bir an serumu takalım doğumhaneye alalım diyince dr. bayılıyodum valla meğer ağrı odasını kastediyormuş
Şükür atlattıköpüyoruz sizleri şimdi bi geçmişe yolculuk yapıp aranıza dönmeye çalışıcam , herkes de herşey de yolundadır inşallah laf arasında Yavrusu gördüm öldürdün bizi güzelim ama iyi haberlerle gelmene çok sevindimmm
Öpücükler ...
ya 2 saat önce cepten bir sürü şey yazdım silindi yazdıklarım gitmemiş sinir oldum sonrada cici mamalar yaptım kendime acıkmışım söylemiyim şimdi bademin canı çeker. şimdi bilg açtım burdan rahat yazıyim bari dedim.
burda da hava soğudu ama ben doğal gazı açmadım şimdiden alıştırmıyim dedim kendimi sonra çok soğuk kış günlerinde ısınamam diye. giydim süeterimi sıcak sıcak oturuyorum. salı günü yaptırdığım kan ve idrar sonucu için doktora gidecektim çok zor geldi hava yağmur ve soğuk olunca bide nasıl yorgunum bugün yaptığım temizliğin yorgunluğu çıkıyor. internetten baktım sonucuma azcık kalsiyum düşük çıkmış ilk defa, bu aralar boşlamıştım süt içmeyi falan ondan sanırım. tekrar toparladım besiye aldım kendimi, ürede azcık problem var gibi bakalım yarın gidicem artık doktora.
geçmişi okuduğum kadarıyla herkes ve bebişler maşallah sağlıklı. yeni bebişler doğmuş, doğumlar yaklaşmış heyecanlandım çooook gerçi ben daga 33 haftadayım ama erken doğumları okuyunca :18::18::18:
ya ne yaptın yine yaahamarat ve de göbekli tontiş seni,ellerine sağlık karnım tok,söyleyebilirsin sütü ve yoğurdu ihmal etmeyelim aman
iyi yapmıssın bebk doğcak onlarda hala tık yok başka beşik alacak yermı kalmadı
doktorum daha önceki gittiğimde tahminen ne zaman doğar diye sorduğumda aralığın 14-17 olabilir dedi bende 12 si olmaz mı dedim istersen olur dedi bu gidişimde belli olmaz aralığın başında gelebilir dedi bende neeee demişim
doktorum daha önceki gittiğimde tahminen ne zaman doğar diye sorduğumda aralığın 14-17 olabilir dedi bende 12 si olmaz mı dedim istersen olur dedi bu gidişimde belli olmaz aralığın başında gelebilir dedi bende neeee demişim
ben evleneli 2 sene bitti hayırlı olsuna gelen yok :) aşure ayında aşure getiren bi teyze vardı noldu bilmem:))) ama bebiş olunca akın akın gelirler, öptürürsem hıh:)))
ya ne yaptın yine yaahamarat ve de göbekli tontiş seni,ellerine sağlık karnım tok,söyleyebilirsin sütü ve yoğurdu ihmal etmeyelim aman
evime yeni geldim işleri bi türlü bitiremediğimden ancak bi kaç günde bir girebiliorumgeçmişi okuyayım derken de yeni konuları kaçırıorum
kıss benm komşularda ölee :)ben evleneli 2 sene bitti hayırlı olsuna gelen yok :) aşure ayında aşure getiren bi teyze vardı noldu bilmem:))) ama bebiş olunca akın akın gelirler, öptürürsem hıh:)))
ben evime gidiyorum kızlar hadi iyi akşamlar...
kızlar özellikle yoğurt ve kırmızı ete yüklenin günde 1 yumurta da şartt
söylüyoruuuuuuuuummmm tv de kurabiye gördüm canım çekti netten bi bakiim dedim nasıl bişey yapsam diye orda da poğaça gördüm onuda canım çektibende yarım ölçülerde ikisinden de yaptım yemek yememiştim öğlen yemeği niyetine annemle çay saati yaptık
sorma canım sanki bedava veriyolar beşiği bana
söylüyoruuuuuuuuummmm tv de kurabiye gördüm canım çekti netten bi bakiim dedim nasıl bişey yapsam diye orda da poğaça gördüm onuda canım çektibende yarım ölçülerde ikisinden de yaptım yemek yememiştim öğlen yemeği niyetine annemle çay saati yaptık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?