2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

ee kız anası olmak tabi kolay değil tatlım bende arada kız bebek gördüğümde oğluma alayımmı seni diyorum:))))
evet öyle apartmanların o derdi var ben his sevmiyorum apartmanda oturmayı

ben evleneli 2 sene bitti hayırlı olsuna gelen yok :) aşure ayında aşure getiren bi teyze vardı noldu bilmem:))) ama bebiş olunca akın akın gelirler, öptürürsem hıh:)))

h.g cn herşey iyi sayılır bebiş kaç gr olmuş sormadınmı

ya ne yaptın yine yaa hamarat ve de göbekli tontiş seni,ellerine sağlık karnım tok,söyleyebilirsin sütü ve yoğurdu ihmal etmeyelim aman

kızlar özellikle yoğurt ve kırmızı ete yüklenin günde 1 yumurta da şartt

ben sormadım hiç ne zaman gelir diye ama zamanında gelir dedi bakalım

12.12.12 de doğum patlaması olacak valla benımkının o tarıhe gelmesı imkansız gıbı artık sizler tadını çıkarın

ben evleneli 2 sene bitti hayırlı olsuna gelen yok :) aşure ayında aşure getiren bi teyze vardı noldu bilmem:))) ama bebiş olunca akın akın gelirler, öptürürsem hıh:)))

burdada kimse gelmedi eve taşındığımda üstteki kız diyo hiç gelmiyosun ne kadar soğuksun diyo bende önce sizin gelmeniz gerekir siz gelin ben de gelirim dedim

ya ne yaptın yine yaa hamarat ve de göbekli tontiş seni,ellerine sağlık karnım tok,söyleyebilirsin sütü ve yoğurdu ihmal etmeyelim aman

söylüyoruuuuuuuuummmm tv de kurabiye gördüm canım çekti netten bi bakiim dedim nasıl bişey yapsam diye orda da poğaça gördüm onuda canım çekti bende yarım ölçülerde ikisinden de yaptım yemek yememiştim öğlen yemeği niyetine annemle çay saati yaptık

bizde hala sular yok(( bi gelse kekler kurabiyeler yapardım ama, elimizi zor yıkıoruz :)))

ohh afiyet olsun tatlım

sende herşeye bakma canımm son aylar isteklerimiz tavan yapıoo:)) bende bugun çarşıda pamukşeker gördüm canımmm çekti
hani senin bisküvi çay keyfin varıı ona ne oldu:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…