Kızlar selam ,
Geldik hastaneden ,
Kızım artık baş aşağı :) nst ye girdik sancı görmediler sonra bir ilaç ve serum yedik bir daha nst yine birşey yok fakat gelebilir diyo doktorum proluton iğne olacaz yine ama bir an serumu takalım doğumhaneye alalım diyince dr. bayılıyodum valla meğer ağrı odasını kastediyormuş
Şükür atlattıköpüyoruz sizleri şimdi bi geçmişe yolculuk yapıp aranıza dönmeye çalışıcam , herkes de herşey de yolundadır inşallah laf arasında Yavrusu gördüm öldürdün bizi güzelim ama iyi haberlerle gelmene çok sevindimmm
Öpücükler ...
benim plesantam artık yaşlanmaya başlamış kızlar banda gösterdi kenarları beyazlamış artık
niye kimse konuşmuyoo kaç kişi var ama herkes sessiz
canım banada gösterdi doktorum kireçlenmeler var ama daha az dedi zamanı var daha dedi
canım ne güzel yaa iyi komşuların var ben komşularımı tanımıyorum bilee :))onlar bebişine gönderiolar canm yemeklerii:))kızlar yaa bu üstteki kadın beni iyice şişko yapıcak yaa ne yaparsa banada getiriyo bide hamurişi çok yapıyo şişicem iyice:))
söylemesi ayıp kurban bayramında akşam mangal yapmışlar gece bizim ışığı göründe 12 de ekmeğin arasına koymuş bana getirmiş:))) Allah razı olsun yaa
Kızlar selam ,
Geldik hastaneden ,
Kızım artık baş aşağı :) nst ye girdik sancı görmediler sonra bir ilaç ve serum yedik bir daha nst yine birşey yok fakat gelebilir diyo doktorum proluton iğne olacaz yine ama bir an serumu takalım doğumhaneye alalım diyince dr. bayılıyodum valla meğer ağrı odasını kastediyormuş
Şükür atlattıköpüyoruz sizleri şimdi bi geçmişe yolculuk yapıp aranıza dönmeye çalışıcam , herkes de herşey de yolundadır inşallah laf arasında Yavrusu gördüm öldürdün bizi güzelim ama iyi haberlerle gelmene çok sevindimmm
Öpücükler ...
evet yaa,benim çenem ağrıdı bugünyani parmaklarım yoruldu,biraz da siz yazın,foto paylaşın falan,bak ben sabahtan beri hepsini yaptım,daha ne yapayım
canım ne güzel yaa iyi komşuların var ben komşularımı tanımıyorum bilee :))onlar bebişine gönderiolar canm yemeklerii:))
gözün aydın canım iyi bir korku yaşamassın:)) bebişine maşlhhh
kızlar bu arada plesentanız ne durumda doktrunuz bişey dedi mi hiç
benimde tam 10 kiloydu pzr günü tartıldım :)
ben de +10 daydım en son
kızlar annemle beşiği sipariş verdiğimiz yere gittik gelmedi dedi bende ozman daha gelmesin almıyorum dedim 1 hafta daha bekle diyo adam bana bende yok dedim beklicem kadar bekledim getirmeyin dedim adama bak yaa 1 hafta daha bekle diyo oda kesin değil yani geleceği
canm ya iyi yapmışsın zaten çok beklettiler.
Kızlar selam ,
Geldik hastaneden ,
Öpücükler ...
süperrr, normal olabilir o zaman benmki hala baş aşağı olmamıştı niyeti yok demişti dr. ama bugün alttan baya bi bastırıyo resmen elim gidiyo oraya tutmak için çıkmasın diye refleks olarak :)
zaten bizden başka kimse resim felan paylaşmıyo hep aynı kişiler resim paylaşıyo biz çok meraklıyız sanırım resim paylaşmaya
dışardan izleyeceğine 1-2 yorum yapsalar,bişeyler paylaşsalar hiç fena olmayacak,sonuçta burda ortak dertlerden,tasalardan bahsediyoruz,çözüm yolu arıyoruz.bak ben burası sayesinde bi sürü arkadaş edindim,3 tanesiyle facebook'tan arkadaş oldum,inşallah normal hayatta da karşılaşmayı ve görüşmeyi umuyorum.Normalde hiçbişey yazmayıp bi dertleri olunca hemen acil yardım yazıp bişey sorup cevabını bile beklemeden çıkıyorlar,sinir oluyorum
sağolsun çok iyi canım zaten bi o bide ben varım başka oturan yok:))) evet öyle bebişe gönderiyo kızı var daha önceden tanıyodum onu bişeye ihtiyacın olursa çağır gece rahatsızlanırsan hbr ver felan diyo diğerlerini bende tanımıyorum
ya 2 saat önce cepten bir sürü şey yazdım silindi yazdıklarım gitmemiş sinir oldum sonrada cici mamalar yaptım kendime acıkmışım söylemiyim şimdi bademin canı çeker. şimdi bilg açtım burdan rahat yazıyim bari dedim.
burda da hava soğudu ama ben doğal gazı açmadım şimdiden alıştırmıyim dedim kendimi sonra çok soğuk kış günlerinde ısınamam diye. giydim süeterimi sıcak sıcak oturuyorum. salı günü yaptırdığım kan ve idrar sonucu için doktora gidecektim çok zor geldi hava yağmur ve soğuk olunca bide nasıl yorgunum bugün yaptığım temizliğin yorgunluğu çıkıyor. internetten baktım sonucuma azcık kalsiyum düşük çıkmış ilk defa, bu aralar boşlamıştım süt içmeyi falan ondan sanırım. tekrar toparladım besiye aldım kendimi, ürede azcık problem var gibi bakalım yarın gidicem artık doktora.
geçmişi okuduğum kadarıyla herkes ve bebişler maşallah sağlıklı. yeni bebişler doğmuş, doğumlar yaklaşmış heyecanlandım çooook gerçi ben daga 33 haftadayım ama erken doğumları okuyunca :18::18::18:
ayy kız anası olmak ne zor kızlar yaa arkadaşlar gezmeye gittiğimizde cinsitemizi soruolar kız deyince hemen beşik kertmesi yapalım diolarr kıyamam kızıma ben deyince gülüolar
bizimde iş arkadaşlarımız vs onlarla takılıoz yoksa komşulardan hayır yok asansörde karşılaıoz bazen meraba demeye bile üşeniolar apartman çok bloklu ve çok katlı o etkilio sanırım komşuculuk ilişkisini
dışardan izleyeceğine 1-2 yorum yapsalar,bişeyler paylaşsalar hiç fena olmayacak,sonuçta burda ortak dertlerden,tasalardan bahsediyoruz,çözüm yolu arıyoruz.bak ben burası sayesinde bi sürü arkadaş edindim,3 tanesiyle facebook'tan arkadaş oldum,inşallah normal hayatta da karşılaşmayı ve görüşmeyi umuyorum.Normalde hiçbişey yazmayıp bi dertleri olunca hemen acil yardım yazıp bişey sorup cevabını bile beklemeden çıkıyorlar,sinir oluyorum
aynen canım sana katılıyorum benimde burda birsürü arkadaşım oldu vala öyle yapanlara artık cvp vermemeye çalışıyorum ben tatlım
kızlar annemle beşiği sipariş verdiğimiz yere gittik gelmedi dedi bende ozman daha gelmesin almıyorum dedim 1 hafta daha bekle diyo adam bana bende yok dedim beklicem kadar bekledim getirmeyin dedim adama bak yaa 1 hafta daha bekle diyo oda kesin değil yani geleceği
benimde az tatlım doğurursun sen ozamana dedi
ya 2 saat önce cepten bir sürü şey yazdım silindi yazdıklarım gitmemiş sinir oldum sonrada cici mamalar yaptım kendime acıkmışım söylemiyim şimdi bademin canı çeker. şimdi bilg açtım burdan rahat yazıyim bari dedim.
burda da hava soğudu ama ben doğal gazı açmadım şimdiden alıştırmıyim dedim kendimi sonra çok soğuk kış günlerinde ısınamam diye. giydim süeterimi sıcak sıcak oturuyorum. salı günü yaptırdığım kan ve idrar sonucu için doktora gidecektim çok zor geldi hava yağmur ve soğuk olunca bide nasıl yorgunum bugün yaptığım temizliğin yorgunluğu çıkıyor. internetten baktım sonucuma azcık kalsiyum düşük çıkmış ilk defa, bu aralar boşlamıştım süt içmeyi falan ondan sanırım. tekrar toparladım besiye aldım kendimi, ürede azcık problem var gibi bakalım yarın gidicem artık doktora.
geçmişi okuduğum kadarıyla herkes ve bebişler maşallah sağlıklı. yeni bebişler doğmuş, doğumlar yaklaşmış heyecanlandım çooook gerçi ben daga 33 haftadayım ama erken doğumları okuyunca :18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?