2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

gözünaydın tatlım,çok sevindim,maaşallah bebişine

canım ne güzel yaa iyi komşuların var ben komşularımı tanımıyorum bilee :))onlar bebişine gönderiolar canm yemeklerii:))

gözün aydın canım iyi bir korku yaşamassın:)) bebişine maşlhhh

evet yaa,benim çenem ağrıdı bugün yani parmaklarım yoruldu,biraz da siz yazın,foto paylaşın falan,bak ben sabahtan beri hepsini yaptım,daha ne yapayım

zaten bizden başka kimse resim felan paylaşmıyo hep aynı kişiler resim paylaşıyo biz çok meraklıyız sanırım resim paylaşmaya

Son düzenleme:
canım ne güzel yaa iyi komşuların var ben komşularımı tanımıyorum bilee :))onlar bebişine gönderiolar canm yemeklerii:))

gözün aydın canım iyi bir korku yaşamassın:)) bebişine maşlhhh

sağolsun çok iyi canım zaten bi o bide ben varım başka oturan yok:))) evet öyle bebişe gönderiyo kızı var daha önceden tanıyodum onu bişeye ihtiyacın olursa çağır gece rahatsızlanırsan hbr ver felan diyo diğerlerini bende tanımıyorum

kızlar bu arada plesentanız ne durumda doktrunuz bişey dedi mi hiç

yok canm benm dr hiç bahsetmedi.

zaten bizden başka kimse resim felan paylaşmıyo hep aynı kişiler resim paylaşıyo biz çok meraklıyız sanırım resim paylaşmaya

dışardan izleyeceğine 1-2 yorum yapsalar,bişeyler paylaşsalar hiç fena olmayacak,sonuçta burda ortak dertlerden,tasalardan bahsediyoruz,çözüm yolu arıyoruz.bak ben burası sayesinde bi sürü arkadaş edindim,3 tanesiyle facebook'tan arkadaş oldum,inşallah normal hayatta da karşılaşmayı ve görüşmeyi umuyorum.Normalde hiçbişey yazmayıp bi dertleri olunca hemen acil yardım yazıp bişey sorup cevabını bile beklemeden çıkıyorlar,sinir oluyorum

ya 2 saat önce cepten bir sürü şey yazdım silindi yazdıklarım gitmemiş sinir oldum sonrada cici mamalar yaptım kendime acıkmışım söylemiyim şimdi bademin canı çeker. şimdi bilg açtım burdan rahat yazıyim bari dedim.

burda da hava soğudu ama ben doğal gazı açmadım şimdiden alıştırmıyim dedim kendimi sonra çok soğuk kış günlerinde ısınamam diye. giydim süeterimi sıcak sıcak oturuyorum. salı günü yaptırdığım kan ve idrar sonucu için doktora gidecektim çok zor geldi hava yağmur ve soğuk olunca bide nasıl yorgunum bugün yaptığım temizliğin yorgunluğu çıkıyor. internetten baktım sonucuma azcık kalsiyum düşük çıkmış ilk defa, bu aralar boşlamıştım süt içmeyi falan ondan sanırım. tekrar toparladım besiye aldım kendimi, ürede azcık problem var gibi bakalım yarın gidicem artık doktora.

geçmişi okuduğum kadarıyla herkes ve bebişler maşallah sağlıklı. yeni bebişler doğmuş, doğumlar yaklaşmış heyecanlandım çooook gerçi ben daga 33 haftadayım ama erken doğumları okuyunca :18::18::18:

aynen canım sana katılıyorum benimde burda birsürü arkadaşım oldu vala öyle yapanlara artık cvp vermemeye çalışıyorum ben tatlım

ayy kız anası olmak ne zor kızlar yaa arkadaşlar gezmeye gittiğimizde cinsitemizi soruolar kız deyince hemen beşik kertmesi yapalım diolarr kıyamam kızıma ben deyince gülüolar

bizimde iş arkadaşlarımız vs onlarla takılıoz yoksa komşulardan hayır yok asansörde karşılaıoz bazen meraba demeye bile üşeniolar apartman çok bloklu ve çok katlı o etkilio sanırım komşuculuk ilişkisini

ya ne yaptın yine yaa hamarat ve de göbekli tontiş seni,ellerine sağlık karnım tok,söyleyebilirsin sütü ve yoğurdu ihmal etmeyelim aman

ee kız anası olmak tabi kolay değil tatlım bende arada kız bebek gördüğümde oğluma alayımmı seni diyorum:))))
evet öyle apartmanların o derdi var ben his sevmiyorum apartmanda oturmayı

evett katılıyorum kızlarrr, aşağısı çok kalabalık görünüyo ama yazan yok:)) ben bazen resim koymaya çekiniyorum ama, oda resimlerini koydum diyelim, sonra diyorum ki oda ,isteyip de daha yapamayan varsa, ya içi giderse, ama diyorum benm de yapamadığım şeyleri başkası yapınca mutlu oluyorum. birini kırarsam diye korkuyorum.. çok resim paylaşmaktan bazen çekiniyorum yani. ama siz koyun bakmaya bayılıyorumm.

aynen canım sana katılıyorum benimde burda birsürü arkadaşım oldu vala öyle yapanlara artık cvp vermemeye çalışıyorum ben tatlım

muhabbet 10 kişi arasında dönüomuş gibi gelıoo ..ama bazıları çalışıolarmış sadece yazılanları okuolarmış
ama hakikaten çok bilgi verici paylaşımlarda bulunuozz dimi

iyi yapmıssın bebk doğcak onlarda hala tık yok başka beşik alacak yermı kalmadı

benimde az tatlım doğurursun sen ozamana dedi

doktorum daha önceki gittiğimde tahminen ne zaman doğar diye sorduğumda aralığın 14-17 olabilir dedi bende 12 si olmaz mı dedim istersen olur dedi bu gidişimde belli olmaz aralığın başında gelebilir dedi bende neeee demişim

hamarat insanın hali başka yaaa . ya ben süt ağzıma süremiyorum bi tek akşamları eşimle yemek yerken 1 bardak ayran anca içebiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…