Maşallah canım...buda göbüşüm annem geldi ben çıkıyorum
Eki Görüntüle 548137
:)evet canım dar yerlerdn geçmek zor oluyorYaa kızlar sizin göbekler nasıl o kadar küçük hala yaaaa, ne güzel.
Benimki kocaman, basket topundan bile daha büyük sanki. Bazen bittiği yeri kestiremiyorum, geçen buzdolabına çarptım, arada bir masaya çarpıyorum.
:)evet canım dar yerlerdn geçmek zor oluyor
ya kızlar çok şükür sizler varsınız ya
iki gün bir uzadıki sormayın valla çatlıcaktım sıkıntıdan çok özledim sizi gerçekten
allah vınn ıma zeval vermesin
vala benmki de gören ikizmi diyor. dün alışverişe çıktığımda bi kadın senin 10 günün kalmış demişti, sanki anında ultrason çekti.
takmaaaaarabanız geldi mi canım? merak ettim.
teşekkürler Nesrin'cim iyiyim ama bir süre forum açılmadı bende ona sinir oldum, kendimi kopmuş hissediyorum çünkü 100 sayfaya yakın geçmiş birikmiş, fırsat bulabilirsem okumaya çalışıcam.... sen dün doktora gidecektin, nasıl geçti herşey yolunda mı???
vala benmki de gören ikizmi diyor. dün alışverişe çıktığımda bi kadın senin 10 günün kalmış demişti, sanki anında ultrason çekti.
merhaba kızlar,
bugün gezdik bol bol geldik..
nasılsınız,sizler neler yaptınız..
ben de geçen eşimin bişeylerini giydim.kızdı bana şu haline bak git kendine bişeyler al diye.çok üzüldüm.ben şurda 20 gün kalmış nasıl olsa evdeyim masraf yapmiyim sonra boşa gidecek dedim.ama bu hayatta kimseye acımıyacaksın.ne sıkıyorum demi kendimi git al giy sonrasını düşünme.
merhaba kızlar,
bugün gezdik bol bol geldik..
nasılsınız,sizler neler yaptınız..
slm seastire istanbul34 badem35 ymd pınar frtn ve daha ismini yazamadığım diğer göbişli anne adayları
nasılsınız bakalım
biz yokken göbekler ölçümüş ne güzel :)
ama niye ölçtüğünüzü anlamadım ??
biz iyiyiz kızımla ,kızım bugun çok hıckırdı ama
şuan bile hıçkırıyor
kendide rahatsız oldu hıçkırdıkça debelenip tekmeleyip duruyo..
ve kötü olan ben ona yardımcı olamıyorum bu durumda
çok üzülüyorum ( annrlik hormonları olmalı )
zamanı gelsede doğsalar artıkta kucağımıza alsak
gazını çıkarmalarına hıckırırken rahatlamalarına yardımcı olsak(
çok cici canım, çok güzel olmuş, odan da genişmiş ne güzel extra koltuk bile koymuşsun :)selam kızlar, işte lambalarımızzz. sağdaki resimde görünen kadar aydınlık veriyor.
slm seastire istanbul34 badem35 ymd pınar frtn ve daha ismini yazamadığım diğer göbişli anne adayları
nasılsınız bakalım
biz yokken göbekler ölçümüş ne güzel :)
ama niye ölçtüğünüzü anlamadım ??
biz iyiyiz kızımla ,kızım bugun çok hıckırdı ama
şuan bile hıçkırıyor
kendide rahatsız oldu hıçkırdıkça debelenip tekmeleyip duruyo..
ve kötü olan ben ona yardımcı olamıyorum bu durumda
çok üzülüyorum ( annrlik hormonları olmalı )
zamanı gelsede doğsalar artıkta kucağımıza alsak
gazını çıkarmalarına hıckırırken rahatlamalarına yardımcı olsak(
göbeklim hoşgeldin
iyi yapmışsınız gezerek
biz bugun evde hapistik
izmirede kış geldi sonunda hava çok soğudu
ama iyi haber koş geldiyse doğum yaklaştı demekkki
yaşasınnnnnnnnnnn
istanbulda çok soğuk cnm,işin kötü tarafı montların artık önleri de kapanmıyor,vicdan azabı çekiyorum,kızımı dışarı bırakıyormuşum gibi
neyseki bugün avm içindeydim sürekli o yüzden çok etkilenmedim.
ben de çok sviniyorum kışın gelmesine,yağmurlar,karlar yağsın, havalar soğusun,bebeklerimiz bian önce gelsin kucaklarımıza istiyorummm
canım 100 sayfa epey zaman alır kolay gelsin:)) ben de dünü okuyamadım...
çok şükür 2.2 ye inmiş 2.6 ydı 3 hafta önce. bu normalmiş... 21 ya da 24 aralık dedi. umarım 24 olur hem 38 haftalık olacak hem öğretmenler günü hediyem olur...senin ne zaman kontrol? benim çarşamba yine...
benim de seninki kadar. resminden biliyorum...
oh oh gezmek iyi gelmiştir...
canım eşofman altı al istersen. hastaneden çıkarken normal kıyafet olmuyormuş:)
istanbulda çok soğuk cnm,işin kötü tarafı montların artık önleri de kapanmıyor,vicdan azabı çekiyorum,kızımı dışarı bırakıyormuşum gibi
neyseki bugün avm içindeydim sürekli o yüzden çok etkilenmedim.
ben de çok sviniyorum kışın gelmesine,yağmurlar,karlar yağsın, havalar soğusun,bebeklerimiz bian önce gelsin kucaklarımıza istiyorummm
iyi akşamlar kızlar;
şöyle bir geçmiş yapıyım dedim ama çok uzun geldi vazgeçtim:))) hepiniz iyisiniz diye düşünüyorum :))) yavrusum iyimiş çok meraklanmıştım rahatladım:))) biz iyiyiz çok şükür:))) bu arada
gökçecim randevum 10.11.2012 saat 14:40 da tatlım eklermisin benide listeye
çok cici canım, çok güzel olmuş, odan da genişmiş ne güzel extra koltuk bile koymuşsun :)
saol canım iyiyiz, seni sormalı..
göbek ölçümünün bi anlamı yok
öylesine kimin kaç cm olmuş onu merak edip ölçüyoruz :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?