2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

:)evet canım dar yerlerdn geçmek zor oluyor

ya kızlar çok şükür sizler varsınız ya
iki gün bir uzadıki sormayın valla çatlıcaktım sıkıntıdan çok özledim sizi gerçekten
allah vınn ıma zeval vermesin

Bende telimi netsiz bırakmyrum evde olmayınca teldn giryrm sonra birikio dünden beri annemdym yemekten sonra kocişle yallaaa eve :)

kızlar bende ilk defa bel çevremi ölçtüm 102 çıktı ne demek şimdi bu iyi mi kötü mü :))

canım 100 sayfa epey zaman alır kolay gelsin:)) ben de dünü okuyamadım...

çok şükür 2.2 ye inmiş 2.6 ydı 3 hafta önce. bu normalmiş... 21 ya da 24 aralık dedi. umarım 24 olur hem 38 haftalık olacak hem öğretmenler günü hediyem olur... senin ne zaman kontrol? benim çarşamba yine...

vala benmki de gören ikizmi diyor. dün alışverişe çıktığımda bi kadın senin 10 günün kalmış demişti, sanki anında ultrason çekti.

benim de seninki kadar. resminden biliyorum...

merhaba kızlar,

bugün gezdik bol bol geldik..

nasılsınız,sizler neler yaptınız..

oh oh gezmek iyi gelmiştir...

canım eşofman altı al istersen. hastaneden çıkarken normal kıyafet olmuyormuş:)

merhaba kızlar,

bugün gezdik bol bol geldik..

nasılsınız,sizler neler yaptınız..

göbeklim hoşgeldin
iyi yapmışsınız gezerek
biz bugun evde hapistik
izmirede kış geldi sonunda hava çok soğudu
ama iyi haber koş geldiyse doğum yaklaştı demekkki
yaşasınnnnnnnnnnn

Canım hıçkırması sağlıklı olduğunun bir göstergesiymiş. Üzülme aksine sevin yani :)

selam kızlar, işte lambalarımızzz. sağdaki resimde görünen kadar aydınlık veriyor.
çok cici canım, çok güzel olmuş, odan da genişmiş ne güzel extra koltuk bile koymuşsun :)

saol canım iyiyiz, seni sormalı..
göbek ölçümünün bi anlamı yok
öylesine kimin kaç cm olmuş onu merak edip ölçüyoruz :))))

göbeklim hoşgeldin
iyi yapmışsınız gezerek
biz bugun evde hapistik
izmirede kış geldi sonunda hava çok soğudu
ama iyi haber koş geldiyse doğum yaklaştı demekkki
yaşasınnnnnnnnnnn

istanbulda çok soğuk cnm,işin kötü tarafı montların artık önleri de kapanmıyor,vicdan azabı çekiyorum,kızımı dışarı bırakıyormuşum gibi
neyseki bugün avm içindeydim sürekli o yüzden çok etkilenmedim.

ben de çok sviniyorum kışın gelmesine,yağmurlar,karlar yağsın, havalar soğusun,bebeklerimiz bian önce gelsin kucaklarımıza istiyorummm

Son düzenleme:

hahahah... kötü anne seni, sen giyiyon kalın montları kızını dışarda bırakıyon hee...

iyi akşamlar kızlar;
şöyle bir geçmiş yapıyım dedim ama çok uzun geldi vazgeçtim:))) hepiniz iyisiniz diye düşünüyorum :))) yavrusum iyimiş çok meraklanmıştım rahatladım:))) biz iyiyiz çok şükür:))) bu arada

gökçecim randevum 10.11.2012 saat 14:40 da tatlım eklermisin benide listeye

evet cnm dışarı çıkmak iyi geliyor ama hiçbiyere girip alışveriş yapamıyorum ya şuanki muhteşem fiziğimden dolayı deli oluyorum,öyle baktığımla kalıyorum herşeye

her gittiğim yerde kendi kendime söz veriyorum,sizinle 1 ay sonra görüşcez,dönüşüm muhteşem olcak diye

sonrada leylekler getirsin bebeklerimizi :)))
aynen cnm benimde öyle ceketller sadece sırtımı ısıtıyor
neyseki çok kara kışa kalmadık şunun şurasında bi ay daha idare edicez artık

aa serpilcim.. hoşgeldiinn... hala düzelmedi mi işyerinde internet... walla sizin şirket çökecek internetsiz iş yeri mi olur
anlatacak çok bişey yok sanırım geçmişte, bol bol geyik :) göbeklerimizi ölçtük bu akşam

teşekkürler cnm bizde iyiyiz
bu arada merak edip bende ölçtüm göbeğemi :)
123 cm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…