2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

hoşbuldum tatlım sorma cimri patronum saolsun her günü kar sayıyo :))) ooo koca göbüşlüler sizi ölçtünüz demek tokuşturmak için:)))

sonrada leylekler getirsin bebeklerimizi :)))
aynen cnm benimde öyle ceketller sadece sırtımı ısıtıyor
neyseki çok kara kışa kalmadık şunun şurasında bi ay daha idare edicez artık

evet cnm artık daha da soğuk olursa montun üzerine bir şal alırım kapatırım diyorum bebeğimi.. bi şekilde geçircez artık bu ayı da ondan sonra da zaten bittiiiiiiii......

kızlar ben bu sitenin kullanımını öğrenene kadar doğurcam galiba:)
yazdığım msjlara yazılan cevaplar bildirim olarak geliyormu bana
geliyorsa nerden görüyorum
biçok cvbınızı göremiyorum yada sonradan görüyorum
teknoloji özürlümüyüm neyim yaaa :)
bide :s şu sirin ifadeleri nasıl koyuyorsunuz
bilmemek ayıp deil öğrenmemek ayıpmışşş

iyi akşamlar cnm,hoşgeldin..

izne nezaman ayrılıyordun sen canım...?

canım bu haftadan sonra 2 haftam daha var kasımın son haftası başlayacak iznim:))) ama sorma resmen gün sayıyorum çok zor olmaya başladı çalışmak((( sabah resmen sürünerek gidiyorum işe((( ama az kaldı haa gayrret diye gaz veriyorum kendime sen ne zaman başlıcaksın izne

benimde 37.hafta iznim 4 aralıkta başlıyor... sen biliyormusun, biz şimdi mecburi ayrıldığımız son 3 hafta izni içinde erkenden doğum yaparsak, kalan günler sonraya ekleniyor mu?

canım buraların uzmanı gökçe:)))) gökçe sana tarif etsin şöyle bir detaylı:))) bende çok başarılı değilim çünkü bu siteyi kullanmak konusunda

canım önce konunun sağında seçeneklerden konuya abone ol. sonra online forum takipte solda minik bi klik var, "sadece abone olunan konular diye," onu klikle.. ordan her yeni msjı görebilirsin... o sayfayı hiç kapatma, istediğin msjın tamamını görmek için de msjın üstüne mause'un orta tekerleği ile tıkla yana sekme açar... ordan okursun :) en kolay yolu bu bence

benimde 37.hafta iznim 4 aralıkta başlıyor... sen biliyormusun, biz şimdi mecburi ayrıldığımız son 3 hafta izni içinde erkenden doğum yaparsak, kalan günler sonraya ekleniyor mu?

canım ekleniyo diye biliyorum ben... çünkü bizim personel müdürü öyle bir laf etti erken gelirse ekleyeceğiz onu da diye... ama ben kendisinin konuşmalarından pek anlayamadığım için detaylı sormadım:))) ama yarın bir personel işlerine bu konuyu etraflıca sorayım:)))

Eki Görüntüle 548055 Eki Görüntüle 548056 Eki Görüntüle 548057

şekerlerim nasıl olmuş kızlar. Ben yaptım daha doğrusu yapıyorum.

çok güzel olmuşlar ellerine sağlık... ben de anahtarlık buldum çok şeker ama daha gelmediler. şu tülden keseler varya onların içine 3 dört tane badem şekeriyle beraber koyup dağıtmayı planlıyorum

kızlar bu arada plesentanız ne durumda doktrunuz bişey dedi mi hiç

benim kisi aşağıda kanalı tıkamış vaziyetteymiş ama henüz bir yaşlılık belirtisi yok
canım iyi yapmışsın bir ara bime geliyordu o fırçadan nereden aldın çok iyi oluyor. kapanıyor küçülüyor...

adeseden aldım sanırım ankara istanbul kocaeli ve boluda da var bu marketten

ay yerim ben sizin keyfinizi yaa Allah muhabbetinizi artırsın

bu arada kızlar kızçem sırtını dönmüş hiç resim vermedi. ancak ense gösterdi. kulaklarını gördük bol bol

bir de 33 hafta 4 günlük 2338 gr

muhtemel doğum tarihi de 23 aralık oluyor yani

banada personel işleri eklenmiyor dedi, ama bugün nesrin kanun maddelerinden paylaşmış orda eklenir diye yazıyor.. yada biz öyle anladık.. bu akşam üstü paylaşmıştı bakim bulursam güncelliyim sen bi oku bakim sen ne dicen..?

sen yarın sor ama burdan da bilgin olsun öyle sor

canım bizimkilerde ekleniyo dedi... Ama bi araştırmak lazım varsa öyle bişey sonuna kadar kullanmak istiyorum....bebeğimle geçireceğim her gün kıymetli çünkü...

merhaba arkadaşlar

bende bu konuyu çok araştırdım..maalesef eklenmiyo.37 haftalıkken doğum yapıldığında sadece 5 hafta ekleniyo sonraki 8 haftaya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…