2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

maşallah canım minik kızına

sen yarın sor ama burdan da bilgin olsun öyle sor

bence gayet açık eklenir diyo doğumun erken gerçekleşmesi halinde... ben yarın etraflıca sorayım tatlım hatta dur sgk da çalışan arkadaşım var yarın onu arayıp sorayım emin olalım... yarın akşam msj atarım ben sana tatlım

tamam canım, erken doğumun son 3 hafta içinde olması halinde o 3 haftadan kalan parça ekleniyor mu diye iyice detaylı öğrenelim :)))

Allah kolaylık versin canım çalışırken bazen canımın gitmek istemediği zamanlar oluyordu hele hamileyken nasıl zor oluyordur kıyamam ben size ya ama napçanız az kalmış bu zamana kadar gelmişsiniz.

Allah kolaylık versin canım çalışırken bazen canımın gitmek istemediği zamanlar oluyordu hele hamileyken nasıl zor oluyordur kıyamam ben size ya ama napçanız az kalmış bu zamana kadar gelmişsiniz.

öyle canım dişimizi sıkıyoruz artık napalım:))) az kaldı dediğin gibi bu arada senin bebiş nasıl yaa iyimi bakalımmm:)))))

ayyyy senin de çok az kalmış, zaman yaklaştıkça iyice heyecan yapıyor insan :) benim kontrolüm 15 kasım perşembe günü 1 haftam var daha...

teşekkür ederim canım

bu gidişle pek de minik doğmayacak ama neyse

babası gibi azcık balık etli! olacak galiba

hehe.. aynen cnm aslında dikkatimi çekti,kilosu yerinde maşallah,haftalarımız aynı benimki de geçen hafta 2300 gr. dı,dr. maşallahı var tombul kızının dedi

bizim babamız da balık etli ! e balığın da türleri var ama dimi

selamm kızlar..
iyi akşamlar....
ya aklıma bi soru takıldı sorayım dedim?
son aylara girdik malum ilişki esnasında korunmak gerekiyor mu ?
bebeğe zararı olur mu acaba :26:
zaten haftada 1 ancak oluyo da gene de korunmamak zararlı mı acaba ?

öyle canım dişimizi sıkıyoruz artık napalım:))) az kaldı dediğin gibi bu arada senin bebiş nasıl yaa iyimi bakalımmm:)))))

iyi maşallah büyüyor 2.350 oldu daha yan yatıyor acayip kuvvetlendi tekmelerini dönmelerini çok sert hissediyorum cadaloz bi kız olacak sanırım senin oğluşun nasıl damat adayımız

canım biz eşimle o işi yaklaşık 2 hafta önce bıraktık :))) doktorumda son 1 ay kala bırakılmasından yanaydı... o vakte kadar da biz genede kondom kullanıyoduk. sen bence bir doktora sor...

hahaha ay sorma aynen balık var balık var

çinekopçuk da balık ton balığı da balina da

bir de çok hıçkırıyor kızım bu da biraz oburluğa dalalet edermiş

senin kızına da maşallah maşallah

canım biz eşimle o işi yaklaşık 2 hafta önce bıraktık :))) doktorumda son 1 ay kala bırakılmasından yanaydı... o vakte kadar da biz genede kondom kullanıyoduk. sen bence bir doktora sor...

cinsel ilişki yasak değil bunu biliyorum da korunmak gerekli mi bunu bilmiyodum.
özellikle son ay ilişkiye girmek normal doğumu kolaylaştırıyomuş
neyse artık zaten bişey kalmadı şurda bizde artık bırakırız heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…