teşekkürler cnm bizde iyiyiz
bu arada merak edip bende ölçtüm göbeğemi :)
123 cm :)
çok güzel olmuşlar ellerine sağlık... ben de anahtarlık buldum çok şeker ama daha gelmediler. şu tülden keseler varya onların içine 3 dört tane badem şekeriyle beraber koyup dağıtmayı planlıyorum
benim kisi aşağıda kanalı tıkamış vaziyetteymiş ama henüz bir yaşlılık belirtisi yok
adeseden aldım sanırım ankara istanbul kocaeli ve boluda da var bu marketten
ay yerim ben sizin keyfinizi yaaAllah muhabbetinizi artırsın
bu arada kızlar kızçem sırtını dönmüş hiç resim vermedi. ancak ense gösterdi. kulaklarını gördük bol bol
bir de 33 hafta 4 günlük 2338 gr
muhtemel doğum tarihi de 23 aralık oluyor yani
sen yarın sor ama burdan da bilgin olsun öyle sor
bence gayet açık eklenir diyo doğumun erken gerçekleşmesi halinde... ben yarın etraflıca sorayım tatlım hatta dur sgk da çalışan arkadaşım var yarın onu arayıp sorayım emin olalım... yarın akşam msj atarım ben sana tatlım
tamam canım erken doğumun son 3 hafta içinde olması halinde o 3 haftadan kalan parça ekleniyor mu diye iyice detaylı öğrenelim :)))
canım bu haftadan sonra 2 haftam daha var kasımın son haftası başlayacak iznim:))) ama sorma resmen gün sayıyorum çok zor olmaya başladı çalışmak((( sabah resmen sürünerek gidiyorum işe ((( ama az kaldı haa gayrret diye gaz veriyorum kendime sen ne zaman başlıcaksın izne
maşallah canım minik kızına
Allah kolaylık versin canım çalışırken bazen canımın gitmek istemediği zamanlar oluyordu hele hamileyken nasıl zor oluyordur kıyamam ben size ya ama napçanız az kalmış bu zamana kadar gelmişsiniz.
canım 100 sayfa epey zaman alır kolay gelsin:)) ben de dünü okuyamadım...
çok şükür 2.2 ye inmiş 2.6 ydı 3 hafta önce. bu normalmiş... 21 ya da 24 aralık dedi. umarım 24 olur hem 38 haftalık olacak hem öğretmenler günü hediyem olur...senin ne zaman kontrol? benim çarşamba yine...
teşekkür ederim canım
bu gidişle pek de minik doğmayacak ama neyse
babası gibi azcık balık etli! olacak galiba
öyle canım dişimizi sıkıyoruz artık napalım:))) az kaldı dediğin gibi bu arada senin bebiş nasıl yaa iyimi bakalımmm:)))))
iyi maşallah büyüyor 2.350 oldu daha yan yatıyor acayip kuvvetlendi tekmelerini dönmelerini çok sert hissediyorum cadaloz bi kız olacak sanırımsenin oğluşun nasıl damat adayımız
selamm kızlar..
iyi akşamlar....
ya aklıma bi soru takıldı sorayım dedim?
son aylara girdik malum ilişki esnasında korunmak gerekiyor mu ?
bebeğe zararı olur mu acaba :26:
zaten haftada 1 ancak oluyo da gene de korunmamak zararlı mı acaba ?
hehe.. aynen cnm aslında dikkatimi çekti,kilosu yerinde maşallah,haftalarımız aynı benimki de geçen hafta 2300 gr. dı,dr. maşallahı var tombul kızının dedi
bizim babamız da balık etli ! e balığın da türleri var ama dimi
iyi maşallah büyüyor 2.350 oldu daha yan yatıyor acayip kuvvetlendi tekmelerini dönmelerini çok sert hissediyorum cadaloz bi kız olacak sanırımsenin oğluşun nasıl damat adayımız [/QUOTE
bizimkiide iyi maşallah büyüyo en son doktor kontrolünde bizimki dönmüş doğum pozisyonu almıştı... Kilosuda 2.100 dü c.tesi bakalım ne kadar olmuş benim sıpacım:))) damat adayı olarak kabul ettiyseniz iyi barii bunada şükür bir umut kapısı açılmış:)))
anaaaa, kız siz de serpille mi dünür oldunuz yoksam??
canım biz eşimle o işi yaklaşık 2 hafta önce bıraktık :))) doktorumda son 1 ay kala bırakılmasından yanaydı... o vakte kadar da biz genede kondom kullanıyoduk. sen bence bir doktora sor...
iyi maşallah büyüyor 2.350 oldu daha yan yatıyor acayip kuvvetlendi tekmelerini dönmelerini çok sert hissediyorum cadaloz bi kız olacak sanırımsenin oğluşun nasıl damat adayımız [/QUOTE
bizimkiide iyi maşallah büyüyo en son doktor kontrolünde bizimki dönmüş doğum pozisyonu almıştı... Kilosuda 2.100 dü c.tesi bakalım ne kadar olmuş benim sıpacım:))) damat adayı olarak kabul ettiyseniz iyi barii bunada şükür bir umut kapısı açılmış:)))
benim bıdışta bi dahaki kontrolde inşallah pozisyonunu alır. ee napalım çocuk beğenmiş artık aday yapalım üzmeyelim daha dünyaya gelmeden. ay doğsalarda kucaklasak ya ben çok özledim bebişimi.
geçen kontrolümde bizim kızın fotoğrafını görünce hoplamış annecinin göbeğinde heyecanlanmış bizimde damat adayımız oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?