2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

hayırlı haberler alırsın canım inşallah 15 dakika sürdü benimki bebişimin kalp atışlarını dinledim hareket ettiğinde düğmeye bastım

ben çıkayımda bi salata yapayım bari gelir şimdi benim kocişim
hepinizi öpüyorum şekerle kendinize dikkat edin hemi by by

katılıyorum kızlar size

nesrincim bu madde bana uyuyor, yarın bi personele göstereyim bunu, çünkü bana onlar dedi eklenmicek diye...
saol canım...

canım son 3 hafta izne ayrılmak zorundasın anladım ben yazıdan. izne ayrılmışken doğum olursa eklenir anladım...

ne güzel canım yazık kadına. arkadaş olursunuz belki...

ay insan korkar tabi. şükür sorun yokmuş...

kızlar,kızımın yeni cicileri,annemin arkadaşları hediye almışlar bize,annem beğenmiş de parasını arkadaşları vermiş..

Eki Görüntüle 548325

Eki Görüntüle 548326

çok tatlılar canım. bu arada mesajını aldım:))

acıktımmmm....
ama yemeğim yok bu saatten sonra ne yapayım ki...
yumurta kırayım bari iki tane (((

canım bol limonlu şehriye çorbası:))

ay kızlar yemek lafı geçince karnım acıktı kalkıp hazırlıyim bari görüşürüz yine öptüm bıdışımla sizi

hoşbuldum canım napıyosun nasılsın

çok şükür canım iyiyiz kızımla tonton kızım 3 kilo oldu teyzesi seninkiyle yarışıyor
bakalım hangisi önce doğacak benim devletteki doktor normal olur dedi bakalım hayırlısı
sen nasılsın bebişin nasıl cvp veremezsem kusura bakma canım yarında yazabilirim eşim gelecek çünkü

menemende yapabilirsin, bu arada göbüşünü delikten ölçtün dimi

evet canım en kalın yerinden ölçüyorum...
tam elime aldım antrede aynanın karşısında ölçüyodum, eşim geldi kendi anahtarıyla açtı kapıyı yakalandım :)))
evet tekrar ölçtüm 95.5 tan 96 olsun hadi :))) aynı çıktı ama çok açım.. bi yemek yiyim de bidaha bakayım

Heeeyyy hile var bu işte! Ben karnım tok ölçtüm. Tabii ki öyle şişko patates gibi çıkıcam. Hile yapmasanıza arkadaşım yaa

sen bide koca bardak ayran iç yanına bide su iç

Heeeyyy hile var bu işte! Ben karnım tok ölçtüm. Tabii ki öyle şişko patates gibi çıkıcam. Hile yapmasanıza arkadaşım yaa

hahaha.. tamam yemekten sonra yine ölçünecem :))
ben gidiyorum mutfağa doğru..
öptüm hepiciğinizi kızlaaar.r...
iyi geceleeer.....

hastane çantasını hazırlıyorum ama aklıma bişey takılıyor, bebek için iç zıbın dış zıbın üstüne yelek altına çorap ve patikli alt koydum tabi şapkası ve eldivenide var ama tek altla üşümez mi sizce? altına bi tane daha giydirmek gerekir mi? malum havalar soğuk olcak üşütmeyelim bebişlerimizi

selam kızlar, işte lambalarımızzz. sağdaki resimde görünen kadar aydınlık veriyor.

Eklentiler

• $SAM_0565.webp
    16 KB · Görüntüleme: 43
  • $SAM_0566.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 46
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…