hastane çantasını hazırlıyorum ama aklıma bişey takılıyor, bebek için iç zıbın dış zıbın üstüne yelek altına çorap ve patikli alt koydum tabi şapkası ve eldivenide var ama tek altla üşümez mi sizce? altına bi tane daha giydirmek gerekir mi? malum havalar soğuk olcak üşütmeyelim bebişlerimizi
selam kızlar, işte lambalarımızzz. sağdaki resimde görünen kadar aydınlık veriyor.
inşallah hepiniz iyisinizdir kızlar,ben sıkıldım okula gitmekten,gençlerle uğraşmaktan,oğlum sus demekten.Haftaya yazılı yapacağım,iyice gıcık olacağım.Kağıtları oku oku bitmez artık.2 hafta daha nasıl gideceğim bilmem.
hastane çantasını hazırlıyorum ama aklıma bişey takılıyor, bebek için iç zıbın dış zıbın üstüne yelek altına çorap ve patikli alt koydum tabi şapkası ve eldivenide var ama tek altla üşümez mi sizce? altına bi tane daha giydirmek gerekir mi? malum havalar soğuk olcak üşütmeyelim bebişlerimizi
selam kızlar, işte lambalarımızzz. sağdaki resimde görünen kadar aydınlık veriyor.
Kızlar aranızda bakıcı tutacak olan var mı? Ne zaman başlatmayı planlıyorsunuz doğumdan hemen sonra mı, yoksa 15 gün 1 ay sonra falan mı?
Ben karar veremedim. Asıl sorunum kayınvalidemin onu çağırmamış olmamıza rağmen bize 15 dakika mesafedeki evini kapatıp uzun bir süre bizde kalmaya karar vermiş olması. Ne eşim ne de ben onun bizde kalmasını istiyoruz, 3-5 gün neyse de onun planları daha uzun. Çok zor bir kadın, herşeyi çok iyi biliyor ve insanlara karışmayı seviyor. Ayrıca çok alıngan ufacık birşey söylesen pireyi deve yapar, hatta söylemediklerini de katar üstüne de küser. Geçen sene kayınpederimi kaybettik, ondan önce de hastaydı adamcağız zaten. Sonra da anneanne vefat etti, iyice boşlukta kaldı. Şimdi o boşluğu torunla doldurmaya niyetli gibi gözüküyor. Önce bizde kalacakmış, sonraki dönemlerde biz bebeği ona bırakacakmışız onda kalacakmış arada bir, o yüzden onun da park yatak alması lazımmış, sonra onu alır tatile de gidermiş. Hiç bize sorduğu yok.
Ne yapacağımızı bilemiyoruz. Bu arada annem de burada, aynı yerde oturuyoruz yani yalnız da değilim.
Biz bakıcıyı 1 ay sonra başlatalım diyorduk, ama kayınvalidem bizde kalmaya niyetlenince acaba daha erken başlatsam kayınvalidem de evine daha erken döner mi diye düşünüyorum. Ne dersiniz?
herkese iyi akşamlar, bugün forum açılmadı bende, sabahtan beri sinir oldum
geçmiş çok ama çok uzun....
yavruuuussss sonunda gelmişsin canım, iyi olduğuna çok sevindim :)
diğer anneler sizler de iyisinizdir inşallah, geçmişe bakmaya başlayayım...
çok güzel canım güle güle kullanın yiğeniminde var aynısından benimkide kız olsaydı alacaktım....
kızlar yaa benim saçlarım çok berbat haldeler şekilde veremiyorum off bi doğum yapsamda kestirip şekillendirsem yaa sabah eşim gülüyo şu saça bak ne kötü oldular diye
canım güzel haberlerle gelmişsin maşallah kocaman olmuş doğumda çok az kalmış neden sezeryan düşünüyorsun canım ya
hadi ya 4 günde o kadar fark ediyormu biraz bende yükleneyim bari
bende öyleyim hiç birşeyim olmuyor eşimin eşofmanlarını giyiyorum neyse artık evdeyim sorunda olmuyor
ya 2 kişiyi eklemem lazım ama ekliyorum çıkmıyo sen bi el atsana gökçecim:))))))helal olsun sizde helal edin kızlar
ikeanın int sitesinde mavi yıldız şeklinde olanı var. o da çok güzell
kızlar geçmişi okudum çünkü kötü bişey olmadığından emin olmak istedim çok şükür olumsuz bişey yok,bi bebişimiz daha katılmış aramıza çok sevindim
kontrole giden arkadaşlarda çok şükür bi sorun yokmuş candost'ta hastaneden gelmiş
bademim geçmiş olsun canım adını hatırlamadığım fiğer arkadaşlarada geçmiş olsun
gökçe canım çok sevindim gözünaydın
kızlar hepinizden tek,tek özür diliyorum gerçekten haber veremediğim için sizden çok sıkıntıya girdim eşim laptopu götürdü knt olmadığı için gelen mesaj'ada cevap veremedim
türkcel numara olmadığı için ödemelide arayamadım
seastire canım sanada ilk günün gecesi babamdan msj atacaktım ama eşin kızar diye çekindim ben sana kullandığım numarayıda msj atacaktım özelden unuttum şimdi atcam
tekrar özür kızlar kusuruma bakmayın
çok güzel canım gece için yeterli aydınlık bence...
canım sen nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?