2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

bende tam bilemiyorum ama bana arkadaşım yedek alt patikli lerden koydurttu

Son düzenleme:
slm seastire istanbul34 badem35 ymd pınar frtn ve daha ismini yazamadığım diğer göbişli anne adayları
nasılsınız bakalım
biz yokken göbekler ölçümüş ne güzel :)
ama niye ölçtüğünüzü anlamadım ??
biz iyiyiz kızımla ,kızım bugun çok hıckırdı ama
şuan bile hıçkırıyor
kendide rahatsız oldu hıçkırdıkça debelenip tekmeleyip duruyo..
ve kötü olan ben ona yardımcı olamıyorum bu durumda
çok üzülüyorum ( annrlik hormonları olmalı )
zamanı gelsede doğsalar artıkta kucağımıza alsak
gazını çıkarmalarına hıckırırken rahatlamalarına yardımcı olsak (

eger kundak felan yapmıycaksanz bi tane daha bırakın bence alt üst takım ince olur malum havalar soguyo hastanedn cıkarken üşümesin bebek ben nolur nolmaz die2 takım koyacagım
kızlar bide benm dogum yapacagm hastane bebek dogduktan sona kıyafetlerini hemsireler giydirmiyoormus ölece beze sarıp kapıda bekleyene veriyolarmıs ben 5.5yıl önce oglumu dogurdugumda hemşireler temizleyip giydirp getirmişlerdi

herkese iyi akşamlar, bugün forum açılmadı bende, sabahtan beri sinir oldum
geçmiş çok ama çok uzun....
yavruuuussss sonunda gelmişsin canım, iyi olduğuna çok sevindim :)
diğer anneler sizler de iyisinizdir inşallah, geçmişe bakmaya başlayayım...

Canım sen hemen çalişıcakmsn o sürede hem kaynana ve annen yakınsa onlara baktrmayı düşünmezmsn

selam kızlar, işte lambalarımızzz. sağdaki resimde görünen kadar aydınlık veriyor.

çok güzel canım gece için yeterli aydınlık bence...

canım sen nasılsın?

ben de geçen eşimin bişeylerini giydim.kızdı bana şu haline bak git kendine bişeyler al diye.çok üzüldüm.ben şurda 20 gün kalmış nasıl olsa evdeyim masraf yapmiyim sonra boşa gidecek dedim.ama bu hayatta kimseye acımıyacaksın.ne sıkıyorum demi kendimi git al giy sonrasını düşünme.

selam canım, bizi çok meraklandırdın ama iyi olmana çok sevindim, insanın aklına bin türlü şey geliyor ister istemez olumsuz şeyler de düşünüyoruz, neyseki iyisin :))))

çok güzel canım gece için yeterli aydınlık bence...

canım sen nasılsın?

teşekkürler Nesrin'cim iyiyim ama bir süre forum açılmadı bende ona sinir oldum, kendimi kopmuş hissediyorum çünkü 100 sayfaya yakın geçmiş birikmiş, fırsat bulabilirsem okumaya çalışıcam.... sen dün doktora gidecektin, nasıl geçti herşey yolunda mı???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…